اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
سلام.

كوجيما نام نسخه ي بعدي از سري بازيهاي Metal Gear براي كنسول PSP را اعلام كرد.بر خلاف انتظار اسمش Metal Gear Acid نيست.Metal Gear Solid BD نام اين بازي است كه هنوز هيچ اطلاعاتي ازش منتشر نشده و فقط اسمش معلوم شده.

در کل این همه بازی که اومده هیچ کودوم گرافیک hl2 رو نتونسته شکست بده یه اصطلاحی برای این بازیهای دوم و quake و حتی f.e.a.r استفاده میکنن اونم اینکه گرافیکش پلاستیک مانند هست یعنی اینگار همه اشیاء پلاستیکی هستند در صورتی که هف لایف 2 واقعا طبیعی میزد بخصوص out door هاش

در مورد یه مرحله اضافه برای این چیزا که سیدی نمیزنن از طریق نرم افزار steam بازی رو update میکنن
گرافیک هالف لایف با دووم از لحاظی متفاوته
مثلا پارسال بهترین گرافیک هنری را هالف لایف 2 برد و بهترین گرافیک از لحاظ تکنیک و فنی را دووم 3 برد
اما اینکه کرکتر ها پلاستیک مانند هستند بیشتر در کواک 4 مشهود بود
در کل من گرافیک بازیه هالف لایف را ترجیح میدم چون صحنه هایی که با اون میشه به تصویر کشید بسیار جذاب تر و خیره کننده تره بخصوص برای محیط ها ی باز

نوشته شده توسط farzadlion:
گرافیک هالف لایف با دووم از لحاظی متفاوته
مثلا پارسال بهترین گرافیک هنری را هالف لایف 2 برد و بهترین گرافیک از لحاظ تکنیک و فنی را دووم 3 برد
اما اینکه کرکتر ها پلاستیک مانند هستند بیشتر در کواک 4 مشهود بود
در کل من گرافیک بازیه هالف لایف را ترجیح میدم چون صحنه هایی که با اون میشه به تصویر کشید بسیار جذاب تر و خیره کننده تره بخصوص برای محیط ها ی باز
سلام
من بر عکسش فکر میکنم.
من به شخصه دوم رو ترجیح میدم از نظر گرافیکی.
بازیHL2 هم من نمیگم بدرد نمیخوره.منم از این بازی لذت بردم.مخصوصا اب و اسمون رو خیلی زیبا درست کرده بود.که در بازی فیر این کار نشده.یکم شلیک به اب در بازی فیر بکنید.میبینید که تا رسیدن به HL2 خیلی کار داره.باز شدن امواج آب در HL2 روی بقیه اجسام اثر میگذاشت.
وولی در فیر این کار رخ نمیده.اب نمیتونه جسمی رو که روشه تکون بده.
ولی کارکتر های پلاستیکی رو در تریلرهای کوئک 4 به خوبی میشد دید.البته باید صبر کنیم تا کوئک رو بازی کنیم بعد نظر بدیم.
ولی در کل.
هر دو بازی حرف های زیادی برای گفتن داشتن.
هر کدوم هر حیطه کاری خودشون

بای بای

آخرین ویرایش:
After Math یه Expansion Pack کامل و جداگونس که یه داستان هم برای خودش داره (البته دنباله همون HL2 هست) ولی Lost Coast فقط 1 مرحلس ... کلا هدف از منتشر کردن Lost Coast بیشتر نشون دادن تکنولوژی های جدیدیه که توی Source Engine به کار رفته
ممنون از توضیحاتت.
فقط همین طور که فرشین هم گفت شرکت برای یه مرحله سی دی میزنه؟
42.gif

فقط همین طور که فرشین هم گفت شرکت برای یه مرحله سی دی میزنه؟

مگه نمی بینی که فرشین چی نوشته!!!!!نگاه کن
در مورد یه مرحله اضافه برای این چیزا که سیدی نمیزنن از طریق نرم افزار steam بازی رو update میکنن
از طریق برنامه ی Steam بازی update میشه.

در کل این همه بازی که اومده هیچ کودوم گرافیک hl2 رو نتونسته شکست بده یه اصطلاحی برای این بازیهای دوم و quake و حتی f.e.a.r استفاده میکنن اونم اینکه گرافیکش پلاستیک مانند هست یعنی اینگار همه اشیاء پلاستیکی هستند در صورتی که هف لایف 2 واقعا طبیعی میزد بخصوص out door هاش

سلام

سايت خيلي خوبيه البته با كاربران بهتر

منم از امروز در جمع خودتون قبول كنيد :cheesygri

من هنوز f.e.a.r نگرفتم هر چند انقد در موردش خوندم كه بدونم گرافيك خوفناك با صحنه هاي سينماتيكي داره در واقع خيليا monolith سازنده اي به عنوان يك پيشگام در لبه تكنولوژي گرافيكي بعد از عناويني مثل doom3 , hl2 عنوان كردن بهرحال من از اين نظر با شما در كل موافقم كه چون f.e.a.r نتونسته درعين قدرت نمايشي كه داره سازگاري سخت افزاري بهتري هم با قطعات گرافيكي متفرقه داشته باشه

hl2 در عين قدرت گرافيكي وصحنه هاي بسيار زيباش از همه مهمتر با خيلي از چيپهاي گرافيكي روان اجرا ميشد ضمنا مشكلي كه f.e.a.r داره battlefield2 هم شامل ميشه كه خيليا سازندگانشو ناله نفرين كردن يكيش من

ببخشيد خارج از مبحث پست زدم

اقا من يه خبر شنيدم كه قرار hl3 توسط ea ساخته بشه فكر كنم تو ضميمه كليك جام جم خوندم اين راسته يا نه
يعني يه جورايي پروژه hl افتاد دست ea

دقيقا.من روي اين موضوع هر جا تاكيد كنم بچه ها بهم ميگن تو روي هف لايف تعصب داري.از لحاظ گيم پلي كه در باره تفاوت فير و هف لايف تو تاپيك فير صحبت كردم.اما در مورد گرافيك.

به نظر من طراحي محيط هاي داخلي و فانتري به نوعي فرار از شبيه سازي واقعيته.چون پذيرفتن اشيا و محيط هايي كه ما تو زندگي روزمره زياد باهاشون سر و كار داريم سخت تر از چيز هايي هخست كه تا حالا نديديم.مثلا پذيرفتن طبيعي بودن درخت هاي تو جنگل فاركراي سخت تر از پذيرفتن در و ديوار هاي مصنوعي دووم سه هست.درخت آشنا و ملموس تره تا دستگاههاي عجيب.

معتقدم اگر از دووم 3 يا كواك 4 نور پردازي و سايه ها رو بگيري با يه محيطه مصنوعي و پلاستيكي طرف هستي.از طرفي محيط هاي داخلي خطر تكراري شدن رو دارند كه دووم 2 و فير گرفتار اين خطر شدند.شما فير رو بازي كنيد.تو تمام اتاق ها يه صندلي قرمز هست و يه جعبه و يه تلفن.اين صندلي قرمزه همه جا هست و نكردند مثلا 5 مدل صندلي طراحي كنند.اما تو هف لايف تنوع اشيا داخلي بيشتر هست.هف لايف واقع گرايانه س.تو بقيه بازي ها همه چي صاف و صوفه اما طبيعي نيست.از طرفي فيزيك بازي هف لايف رو هم هنوز هيچ بازي نداشته.بچه ها ميگفتند سازنده بازي Resident Evil هم از فيزيك بازي هق لايف متحير شده و قراره تو بازي خودش از فيزيك بالايي استفاده كنه.
در ضمن نسبت به موتور آنريل 3 هم خيلي احساس خوبي دارم و فكر كنم تنها موتوري كه قابليت مقابله با سورس رو داره همين آنريل 3 هست ...

آخرین ویرایش:
در ضمن نسبت به موتور آنريل 3 هم خيلي احساس خوبي دارم و فكر كنم تنها موتوري كه قابليت مقابله با سورس رو داره همين آنريل 3 هست ...
اره unreal engine3 از قدرت خیلی زیادی برخوردار است.باید دید که این lostcoast چه میکنه؟؟ایا در حد رقابت با unreal engine3 هست یا نه.

ولی کلا وقتی بتونن محیط outdoor طبیعی بسازن اون ارزش داره. چیزی که در hl2 و farcry به وضوح شاهد آن بودیم.ولی کلا hl2 از همه نظر ترکوند.

لیست کامل ماشینهای موجود در Need For Speed Most Wanted :

Aston Martin DB9
Audi A4 3.2 FSI quattro
Audi TT 3.2 quattro
Audi A3 3.2 quattro
BMW M3 GTR
Mercedes-Benz SL 500
SL65 AMG
Mercedes-Benz CLK 500
Dodge Viper SRT10
Fiat Punto

Ford GT
Ford Mustang GT
Corvette C6
Corvette C6.R
Cadillac CTS
Pontiac GTO
Vauxhall Monaro VXR
Cobalt SS
Lamborghini Murciélago
Lamborghini Gallardo
Lotus Elise
Mazda RX-8
Mazda RX-7
Mercedes-Benz SLR McLaren
Mitsubishi Lancer EVOLUTION VIII
Mitsubishi Eclipse
Porsche Carrera GT
Porsche 911 Turbo S
Porsche 911 GT2
Porsche 911 Carrera S
Porsche Cayman S
Renault Clio V6
Subaru Impreza WRX STi
Lexus IS300
Toyota Supra
VW Golf GTI

نوشته شده توسط Behzad:
لیست کامل ماشینهای موجود در Need For Speed Most Wanted :

Aston Martin DB9
Audi A4 3.2 FSI quattro
Audi TT 3.2 quattro
Audi A3 3.2 quattro
BMW M3 GTR
Mercedes-Benz SL 500
SL65 AMG
Mercedes-Benz CLK 500
Dodge Viper SRT10
Fiat Punto

Ford GT
Ford Mustang GT
Corvette C6
Corvette C6.R
Cadillac CTS
Pontiac GTO
Vauxhall Monaro VXR
Cobalt SS
Lamborghini Murciélago
Lamborghini Gallardo
Lotus Elise
Mazda RX-8
Mazda RX-7
Mercedes-Benz SLR McLaren
Mitsubishi Lancer EVOLUTION VIII
Mitsubishi Eclipse
Porsche Carrera GT
Porsche 911 Turbo S
Porsche 911 GT2
Porsche 911 Carrera S
Porsche Cayman S
Renault Clio V6
Subaru Impreza WRX STi
Lexus IS300
Toyota Supra
VW Golf GTI
فقط همین قرار بود که بیشتر باشه چه بد یعنی دیگه اضافه نمیشه

نوشته شده توسط Saman:

UE3 كه واقعا يه موتور گرافيكي شايد چندين سال جلوتر از زمان خودش باشه
Tim Sweeney بايد يه كارمك جديد بگيم با وجود اينكه نسخه هاي قبلي unreal هم تحولات تصويري بالايي داش اما UE3 چيز ديگس تا الان هر جا در بارش صحبت ميشه فقط از توانايي هاي فول بكار گرفته شده shaders model3 اين موتور صحبت ميكنن يعني با ورود بازيهاي با اين موتور گرافيكي=خداحافظ sm2.0-a

حتما ميدونيد كه يكي از اولين دموهاي نمايشي براي نمايش playstation3 يه نسخه نمايشي با موتور UE3 بود Sweeney تنها كسي بود كه تا الان گفته UE3 ميتونه از تواناييهاي هسته cell اين كنسول كه مولد اصلي قدرتيش 7 تا(Synergistic Processing Elements (SPEs هستن
هر يك از اين 7 تا رو به نام يك specialized hardware نام بردن كه طراحي شدن براي اجراي برخي گونه‌ از كدهاي عملياتي،در واقع PPE ها كه همون پردازنده هاي مركزي يا pc processor ها هستن با وجود قابليت اداره كدهاي اجرايي همه منظوره (general purpose) اما برخي كدهاي عملياتي رو نميشه با اونا در اختيار گرفت يا اينكه در اجراي اونا كند عمل ميكنن كه اين كدها همون چيزيه كه Sweeney بهش اشاره كرده بود:محاسبات physics

يه مثال Sweeney در اين مورد زده كه جالبه براتون بگم:

Collision detection يه بخشيه كه به صورت عمومي به يك "فيزيك بازي" ،رجوع ميكنه
همونطور كه از اسمش معلوم ميكنه اشاره داره به اينكه يك موتور بازي تشخيص برخورد دو شيئو در بازي بده; بدون Collision detection هيچ گلوله اي كه ما شليك ميكنيم موجب ايجاد عكس العملي در برخورد با دشمن بوجود نمياره يا اينكه هر جسم متحركي به راحتي از ديوارها و درها رد بشه و...
زياد وارد جزئيات نميشم فقط تا اين حد بگم كه يكي از روشهاي پياده سازي Collision detection در يه بازي بكارگيري كامل چيزيه كه بهش ميگن:در خت (Binary Search Partitioning (BSP

در ختهاي BSP بوسيله يك ليست سازمان يافته از چندضلعيها(polygon) در داخل يك درخت باينري خلق ميشن Sweeney ساختار اين درختهارو يك مبحث فني خارج از بحث دونسته و در موردش صحبت نكرده بهر حال بخش مهم اين BSP treeها جاييه كه بايد يه تعداد وارسى انجام بشه تا اينكه بدونه ايا زماني كه برخورد دوشيئ انجام ميشه كدوم بخش از polygonها داخل اونا بايد تغيير كنه...كدهاي عملياتي كه اين فرايندو در برد ميگيره به لطف specialized hardware بومي هسته cell كه همون SPE ها باشن اگه Collision detection به صورت درستي براي اين شتاب دهنده cell ساخت يافته بشه طبق گفته Sweeney :

physics code could very well run faster on the PlayStation 3 than on the Xbox 360

البته يه نكته اينجا هس و اون خط مش متفاوت(والبته كمي سختتر) ساخت يافته شدن اين جور كدهاي عملياتي براي SPE هاس. اين مسير حر كت برنامه نويسايي مسه Sweeney رو كاملا از پياده سازي كه بر روي Xbox 360 يا PC انجام ميدادن عوض ميكنه شايد به خاطر همينه كه ادعا ميكنن سازنده هاي بازي تمايل بيشتري به 360 دارن

بهر حال گروه فعال Epic و سردمدارشون Sweeney ادعا ميكنن UE3 ميتونه از تواناييهاي cell بهره ببره و اون 7 تا SPEs بر خلاف ادعاي ماكرو كه گفته كاملا براي برنامه نويسان بي فايدس بلكه فوقالعاده موثر در قدرت پردازش داده هاس Sweeney حتي اشاره كرده كه UE3 پردازه هاي سنگين سه بعدي صدا رو هم تا حدي به SPEs واگذار ميكنه

دیدم چی نوشته...
ولی اگه میشه یه توضیحی در این باری بدین

همونطوري كه گفتم Lost Coast فقط 1 مرحلس و برای نشون دادن تکنولوژی های جدید به کار رفته در Source Engine ساخته شده ... همون طوری که فرشین هم گفت قرار نیست برای 1 مرحله سی دی بدن بیرون ... کسایی که بازی اورجینال رو دارن میتونن از طریق Steam بازیشونو Upgrade کنن و اون 1 مرحله رو بازی کنن ... اینجام که حساب کتاب نداره یهو دیدی اومد ... ولی کلا چیزی نیست که بخوای منتظرش باشی ... اون HL2: Aftermath هست که باید منتظرش باشی که فعلا هم تاریخ انتشارش مشخص نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or