اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Dreamer:
دیدم چون زمان انتشار بعضی از بازیهای ادونچر عوض شده یه لیست مختصر بنویسم:
2005: And then there were none-Tony Tough: A Rake's Progress-Ankh-80 days
2006: February paradise-keepsake
2006:spring dreamfall-ranaway2
2006: summer broken sword4

ragnar tornquist به جای اینکه بره بازی dreamfallرو درست کنه وبلاگ مینویسه اونوقت زمان انتشار بازی رو برای صدمین بار عقب می ندازه (بابا این april موقعی که بازی می کردیم همسن بودیم تا حالا هزار تا کفن پوسونده!)

دقیقا ..این وبلاگ آپدیت کردنش یادش نمیره مسافرت هم یادش نمیره اما دریغ از این که دو کلمه بنویسه وضعیت ساخت بازی در چه حال تو وبلاگش

توضیح هم میده چرت و پرت میگه که اصلا کسی نمیخواد بدون راجع بهش

اون موقع که همه فکر میکردن ریلیز بازی 9/1/2005 هست فقط gamstop که سایت فروش بازی هست درستش رو زده بود همه شک کرده بودن بعد این همه چی مینوشت جز اینکه جواب بده اون تاریخ اشتباه هست

نوشته شده توسط Dreamer:
دیدم چون زمان انتشار بعضی از بازیهای ادونچر عوض شده یه لیست مختصر بنویسم:
2005: And then there were none-Tony Tough: A Rake's Progress-Ankh-80 days
2006: February paradise-keepsake
2006:spring dreamfall-ranaway2
2006: summer broken sword4

ragnar tornquist به جای اینکه بره بازی dreamfallرو درست کنه وبلاگ مینویسه اونوقت زمان انتشار بازی رو برای صدمین بار عقب می ندازه (بابا این april موقعی که بازی می کردیم همسن بودیم تا حالا هزار تا کفن پوسونده!)
سلام
فکر کنم توی سال 2006 زیاد اوضاع بر دل بازی های ادونچر نیست.
چون عنوان های خوبی در راه نیستن.
dreamfall فقط باید بیاد اونم که به قول شما فعلا تو هپروت به سر میبره.
همه رو گذاشتن سر کار.
فکر کنم حدود 4 سال میشه که دارن روش کار میکنن.
حالا خوبه بازیش بازم بیفته عقب که دیگه نور علی نور میشه.

بای بای

دلیل اصلیه اینکه عرضه ی Dreamfall به بازار عقب افتاد آماده نبودن بازی نیست بلکه بدلیل اشباع شدن بازار از بازی های مختلف شرکت Funcom خواست این بازی را موقعی عرضه کنی که بتونه فروش بهتری داشته باشه

the Arabs conquered and destroyed the Persian Empire; since this time, Persia (modern Iran) has largely belonged to the Arab world. The customs and religion of ancient Persia were destroyed and the population absorbed into the surrounding Islamic culture; only a few remnants survive today
اگه از لحاظ فرهنگی بخوای حساب کنی این حرفا چندان هم اشتباه نیست
اگه زبانمون که صدقه سر فردوسی عربی نشده را فاکتور بگیریم در بقیه موارد فرهنگمون خیلی شبیه عرباست برای همینه که خیلی از کشور های غربی مارا با عرب ها یکی میدونند ..البته نمی خوام بیش از این مبحث این تاپیک را منحرف کنم

فکر کنم توی سال 2006 زیاد اوضاع بر دل بازی های ادونچر نیست.
چون عنوان های خوبی در راه نیستن.
مطمعن باش سال به سال بدتر هم میشه
فکر میکنی غیر از Dreamfal چند تا بازیه ادونچر خوب دیگه قرار سال دیگه بیاد
تازه Dreamfall هم دیگه یک بازیه صرفا ادونچر نیست بلکه سبکش بیشتر به اکشن ادونچر تبدیل شده

سلام
اینم عکس های کامل تری از بازی They Hunger:Lost Souls
کاری که از موتور HL2 استفاده شده.
عکساش جالبه.
etfm11.jpg
etfm36.jpg

etfm7t.jpg
etfm9e.jpg

etfmhd.jpg
etfml3.jpg

بای بای
خوش بگذره.

نوشته شده توسط Hellgate:london:
سلام
خب یه خبر دیگه هم بدم:
بازی They Hunger:Lost Soul یک عنوان بازی است که با موتور بازی HL2 استفاده میکنه و در استودیوی Black Widow Games
سبک بازی هم:horror-survival adventure
داستان در سال 1960 رخ میدهد و در مورد یک تغییر ناگهانی اب و هوا ست که باعث میشود مردها از قبر ها بیرون بیایند و طبق گفته این استودیو 75 درصد از این بازی به اتمام رسیده و انها این خبر رو به عنوان یک سورپیریز نگه داشتند و به زودی از بازی خبر هایی هم منتشر خواهند کرد

اینم دو تا عکس از بازی.
erl6rb.jpg
erl6w0.jpg

بای بای
سلام
اینم جواب اقا امین
تو صفحات قبلی بود
خودم نوشته بودم

بای بای

Half-Life 2: Lost Coast Coming Next Week

Valve بالاخره تصمیم گرفت که Half-life 2 Lost Coasts رو که یه مرحله اضافی برای HL2 هست منتشر کنه ... این دمو یه قسمت از مرحله Highway 17 رو که از بازی اصلی حذف شده بود با استفاده از تکنولوژی HDR به نمایش میزاره

همچنین Valve گفته که بعد از منتشر شدن این دمو بر روی قسمتهای تکمیلی بازیهای CS Source و Day of defeat source کار خواهد کرد

آخرین ویرایش:
Half-Life 2: Lost Coast Coming Next Week

Valve بالاخره تصمیم گرفت که Half-life 2 Lost Coasts رو که یه مرحله اضافی برای HL2 هست منتشر کنه ... این دمو یه قسمت از مرحله Highway 17 رو که از بازی اصلی حذف شده بود با استفاده از تکنولوژی HDR به نمایش میزاره
ایول دمت گرم.
کارت خیلی درسته. من که خیلی خوشحال شدم از این خبر.
فقط این با HL2 : AFTER MATH فرق میکنه؟؟؟؟؟؟

فقط این با HL2 : AFTER MATH فرق میکنه؟؟؟؟؟؟

After Math یه Expansion Pack کامل و جداگونس که یه داستان هم برای خودش داره (البته دنباله همون HL2 هست) ولی Lost Coast فقط 1 مرحلس ... کلا هدف از منتشر کردن Lost Coast بیشتر نشون دادن تکنولوژی های جدیدیه که توی Source Engine به کار رفته

راستی نمیدونم فهمیدید یا نه ... Quake 4 از Gamespot امتیاز 8 رو گرفت :

The single-player is great fun, but the uninspired multiplayer leaves a lot to be desired.

Quake رو که همه به خاطر مولتی پلیرش بازی میکنن مولتیه ضعیفی داره گویا ... امتیاز پایینش هم به خاطر همینه چون Quake سینگلش واقعا چیزی نداره و همه چیزش مولتیشه

سلام
اینم یه چیز برا طرفداران سینه چاک کوجیما.
وبلاگ کوجیما که قبلا فقط به زبان زاپنی بود حالا زبان انگلیس رو هم داره.
برنامه 28 سپتامبر شو بخونید من وقتی خوندم از خنده روده بر شده بودم.
http://www.blog.konami.jp/gs/hideoblog_e/
اینم لینکش.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
اقا بهزاد تو رو خدا هی نیا تو حاله ما.
تو میدونی ما وقتی حرف کوئک میشه غصه میخوریما.
تو هم هی چپو راست بیا بگو کوئک فلان شد کوئک فلان شد.
ولی بازم میگم کوئک ، کوئکه .نمیشه ازش گذشت.
حتی توی سینگلشم ادم یه حالی میبره که تا مدتها فکر کنم در خاطرات بمونه.درسته هنوز بازی نکردم ولی خب این حسو دارم.
ولی خب کوئک به خاطر مولتیشه که خواهان داره.

بای بای

در مورد quake من این فوروم گیم اسپات رو خوندم میگن این بار سینگلش بهتر از مولتیش هست و مولتیش در واقع همون quake3 هست اما خیلی ها هم میگن بازی عین دوم هست مخصوصا گرافیکش

در کل این همه بازی که اومده هیچ کودوم گرافیک hl2 رو نتونسته شکست بده یه اصطلاحی برای این بازیهای دوم و quake و حتی f.e.a.r استفاده میکنن اونم اینکه گرافیکش پلاستیک مانند هست یعنی اینگار همه اشیاء پلاستیکی هستند در صورتی که هف لایف 2 واقعا طبیعی میزد بخصوص out door هاش

در مورد یه مرحله اضافه برای این چیزا که سیدی نمیزنن از طریق نرم افزار steam بازی رو update میکنن

اگر میخواید خوشحال شید باید با همون aftermath خوشحال شید

یه نگاهی هم به این فوروم های گیم اسپات بندازید خیلی جالب هست چون دیگه برای هر بازی فوروم نزاشتن همرو یکی کردن تو چند بخش مختلف..البته از یه ماه پیش که سایت رو عوض کردن طرحشو اینجوری شده

قسمت جالبش system wars هست اینگار مجبورن بزارن هر 10 تا پیک 11 تاش قفل میشه

این لینک همه فورومهاش

http://www.gamespot.com/forums/index.html

نوشته شده توسط Elvish Hero:
بازم اولین امتیاز رو آی جی ان داد....بازی سیویلیزیشن 4 از آی جی ان 9.4 گرفت.فعلا که خیلی قوی شروع کرده....

همیشه خوش خبر باشی من امسال هیچ بازی رو به اندازه این منتظرش نبودم در کنار dreamfall که نیومد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or