ممنون.همونطوري كه گفتم Lost Coast فقط 1 مرحلس و برای نشون دادن تکنولوژی های جدید به کار رفته در Source Engine ساخته شده ... همون طوری که فرشین هم گفت قرار نیست برای 1 مرحله سی دی بدن بیرون ... کسایی که بازی اورجینال رو دارن میتونن از طریق Steam بازیشونو Upgrade کنن و اون 1 مرحله رو بازی کنن ... اینجام که حساب کتاب نداره یهو دیدی اومد ... ولی کلا چیزی نیست که بخوای منتظرش باشی ... اون HL2: Aftermath هست که باید منتظرش باشی که فعلا هم تاریخ انتشارش مشخص نیست
نوشته شده توسط Saman:در کل این همه بازی که اومده هیچ کودوم گرافیک hl2 رو نتونسته شکست بده یه اصطلاحی برای این بازیهای دوم و quake و حتی f.e.a.r استفاده میکنن اونم اینکه گرافیکش پلاستیک مانند هست یعنی اینگار همه اشیاء پلاستیکی هستند در صورتی که هف لایف 2 واقعا طبیعی میزد بخصوص out door هاش
دقيقا.من روي اين موضوع هر جا تاكيد كنم بچه ها بهم ميگن تو روي هف لايف تعصب داري.از لحاظ گيم پلي كه در باره تفاوت فير و هف لايف تو تاپيك فير صحبت كردم.اما در مورد گرافيك.
به نظر من طراحي محيط هاي داخلي و فانتري به نوعي فرار از شبيه سازي واقعيته.چون پذيرفتن اشيا و محيط هايي كه ما تو زندگي روزمره زياد باهاشون سر و كار داريم سخت تر از چيز هايي هخست كه تا حالا نديديم.مثلا پذيرفتن طبيعي بودن درخت هاي تو جنگل فاركراي سخت تر از پذيرفتن در و ديوار هاي مصنوعي دووم سه هست.درخت آشنا و ملموس تره تا دستگاههاي عجيب.
معتقدم اگر از دووم 3 يا كواك 4 نور پردازي و سايه ها رو بگيري با يه محيطه مصنوعي و پلاستيكي طرف هستي.از طرفي محيط هاي داخلي خطر تكراري شدن رو دارند كه دووم 2 و فير گرفتار اين خطر شدند.شما فير رو بازي كنيد.تو تمام اتاق ها يه صندلي قرمز هست و يه جعبه و يه تلفن.اين صندلي قرمزه همه جا هست و نكردند مثلا 5 مدل صندلي طراحي كنند.اما تو هف لايف تنوع اشيا داخلي بيشتر هست.هف لايف واقع گرايانه س.تو بقيه بازي ها همه چي صاف و صوفه اما طبيعي نيست.از طرفي فيزيك بازي هف لايف رو هم هنوز هيچ بازي نداشته.بچه ها ميگفتند سازنده بازي Resident Evil هم از فيزيك بازي هق لايف متحير شده و قراره تو بازي خودش از فيزيك بالايي استفاده كنه.
در ضمن نسبت به موتور آنريل 3 هم خيلي احساس خوبي دارم و فكر كنم تنها موتوري كه قابليت مقابله با سورس رو داره همين آنريل 3 هست ...
نوشته شده توسط Death Knight:اره unreal engine3 از قدرت خیلی زیادی برخوردار است.باید دید که این lostcoast چه میکنه؟؟ایا در حد رقابت با unreal engine3 هست یا نه.
ولی کلا وقتی بتونن محیط outdoor طبیعی بسازن اون ارزش داره. چیزی که در hl2 و farcry به وضوح شاهد آن بودیم.ولی کلا hl2 از همه نظر ترکوند.
حالا گرافیکش چه طوره؟ تکین کی میزنش؟ ارزش بازی کردن رو داره؟همونطور که ممکنه خيلي هاتون بدونيد يه شرکت آمريکايي به نام Kuma Warکه کارش ساختن بازي هاي جنگي سياسي به نفع دولت آمريکاست تازگي ها يه بازي در مورد حمله آمريکا به تاسيسات هسته اي ايران به نام Iran Assault درست کرده.
همونطور که ممکنه خيلي هاتون بدونيد يه شرکت آمريکايي به نام Kuma Warکه کارش ساختن بازي هاي جنگي سياسي به نفع دولت آمريکاست تازگي ها يه بازي در مورد حمله آمريکا به تاسيسات هسته اي ايران به نام Iran Assault درست کرده.
توي اين بازي سربازاي آمريکايي ضمن حمله به تاسيسات هسته اي نطنز و کشتن نگهبانان يکي از مامورينشون که اونجا اسير شده هم نجات ميدن.
به نظر من اين قضيه اي نيست که بشه به اين راحتي ها ازش گذشت. در واقع اين شرکت آمريکايي با اين کارش داره ميزان علاقه مردم دنيا و به خصوص آمريکا براي حمله به ايران و همينطور ميزان حساسيت مردم ايران به اين قضيه رو مي سنجه.
بهترين کاري که ما فعلا مي تونيم انجام بديم اينه که اعتراض خودمونو به وسيله ايميل به اين شرکت و همچنين نهادهاي بين المللي اعلام کنيم. بيايد تا اين بازي رو از سايتشون حذف نکردن دست برنداريم! بيايد بهشون بفهمونيم که ايران با افغانستان يا عراق خيلي فرق داره که هر کاري خواستن بتونن توش انجام بدن!
به خدا اين قضيه از تغيير نام خليج فارس يا زير آب رفتن مقبره کورش خيلي مهم تره! اين بار ديگه پاي کل ايران در ميونه. ما که به اون قضايا اين قدر اهميت ميديم نبايد به اين مساله بي اهميت باشيم! لطفا از اين قضيه سرسري نگذريد! اگه مي تونيد لينک اين مطلب رو براي دوستاتون بفرستيد يا همين ايده رو توي وبلاگ هاتون مطرح کنيد!
نوشته شده توسط Sayeh:من موافقم . این آمریکا نمیدونه داره با کیا در میافته . نباید فکر کنه ایران مثل عراق یا افغانستانه . پشت مملکت شیعه ما کسی هست که توی هیچ کشور دیگه ای نیست . ما امام زمان رو داریم .