البته فکر کنم اقا امین این هایی که میگم نسخه کامل رو بازی کردن.نوشته شده توسط pandora tomorrow:دستت بی بلا محمد رضا جون
تازه به فرض اینکه اون هایی که اون گفتن کسل کنندس نسخه ی دمو رو بازی کرده باشن بازم زیاد قابله قبول نیست چون نسخه ی دمو تعداد مرحله هاش کمه و فقط برای اشنایی با بازی هست این یارو ها با این تعداد مراحل کم چه طور کسل شدن خدا فقط میدونه!!!!!!!!!!!!و چه طور فهمیدم تا اخر بازی این طوریه![]()
شرمنده من اون قسمته اخرش رودرست نخوندممن ميگم PC Gamer این امتیاز رو داده تو میگی منبعش گیم اسپاته ؟ به گیم اسپات ربطی نداره این موضوع ..
اها اینم حرفیهالبته فکر کنم اقا امین این هایی که میگم نسخه کامل رو بازی کردن.
چون برای اینکه تبلیغ بیشتر روی بازی بشه بعضی بازی ها رو زودتر میدن تو بازار.
کوئک هم جزء همون دسته بازی هاس.
ول من در کل فکر کنم کوئک باید بازی خوبی باشه.
البته یه 6-7 روز صبر کنیم هم کوئک می یاد و هم فیر
من که با هر 2 تاش حال میکنم ولی از شواهد معلومه که فیر بهتر میشهنوشته شده توسط Hellgate:london:تو خوب بودن فیر شک ندارم.
ولی
در عالی بودن کوئک هم شک ندارم. :cheesygri :cheesygri :cheesygri
ولی خب هر دوتاشون خوبن.
و واقعا باید به این دو بازی خوب نگاه کنیم.
با دید مثبت.
بای بای

من که خیلی دوست دارم خبر ساخت Diablo III داده بشه.به عنوان سورپیریز
نوشته شده توسط Behzad:اتفاقا Diablo III ساخته شدنش بسیار محتمله ... 5-6 ماه پیش بود که یه گروه که داشتن از اوکراین یا روسیه (یا یه کشور تو همین مایه ها!) برمیگشتن باهاشون مصاحبه کردن که شما اونجا چی کار میکردید گفتن داشتیم برای دیابلو 3 آهنگ تهیه میکردم ! آهنگای دیابلو 1 و 2 هم تو همون کشور و تو همون استودیو ساخته شده بود ... حالا ممکنه الان میخوان رسما ساختش رو اعلام کنن
Wo0o0o0o0o0o00o0Wنوشته شده توسط Hellgate:london:خب
سلام
بچه ها یه خبر توپ
فیر از بازی کوئک ترسید. :cheesygri :cheesygri :cheesygri
قرار بود بازی فیر و کوئک هر دو در تاریخ 18/10 ریلیز شن.ولی همین الان دیدم بازی فیر به جای 18 رفته به 17.یعنی زمان انتشار بازی فیر یک روز افتاد جلو.![]()
![]()
![]()
با عرض تبریک به خودم وطرفداران بازی کوئک. :mrgreen: :mrgreen:
خوب بخوابین و اماده بازی کوئک شین.
بای بای

راست میگیا.نوشته شده توسط pandora tomorrow:Wo0o0o0o0o0o00o0W
راست میگی الان رفتم گیم اسپات تاریخ ریلیز رو زده بود 17 اکتبر :mrgreen:
حالا چه ربطی داشت که فیر ترسیده به نظر من این کار رو کرده که اول فیر رو بخریم بعد دیگه پولی نمونه برای کواک 4 :mrgreen:
ولی بی شوخی اصلا ربطی نداره که ترسیده
:cheesygri
Swat 4 by Vivendi Universal Gamesنوشته شده توسط pandora tomorrow: