اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
من نمی دونم چی شده که Capcom تو این چند وقته انقدر تغییر موضع داده
با این حال برای دو بازیه RE4 و Devil may Cry یوبی هنوز تاریخ مشخصی برای عرضه به بازار تعیین نکرده اما بدون شک این دو نسخه نیز بمانند انیموشا 3 در ژاپن زود تر و توسط ناشر ی دیگر به بازار خواهد آمد ناشر انیموشا در ژاپن SourceNext بود ..........
بهر حال خبر خوبیه بخصوص برای PC باز ها
-------------------------------------------------------------------------------------
اما بزارید یک خبر خوب هم من بدم
بنظر میرسه که شرکت Bungie قصد داره بازیه Halo 2 را برای PC هم بسازه البته این خبر هنوز به طور رسمی تایید نشده اما خبر هایی بگوش میرسه که شرکت Bungie در حال استخدام و تکمیل کادر خود در قسمت PC است که میتونه حکایت از ساخته شدن Halo 2 برای PC داشته باشه;) ..

آخرین ویرایش:
اینم لیستی از پرهوا خواه ترین بازی های سال 2006
البته 20 بازی اول

'
  1. Elder Scrolls IV: Oblivion' (X360/PC)
  2. 'The Legend of Zelda: Twilight Princess' (NGC)
  3. 'Kingdom Hearts II' (PS2)
  4. 'Gears of War' (X360)
  5. 'Final Fantasy XII' (PS2)
  6. 'Black' (PS2/Xbox)
  7. 'Grandia III' (PS2)
  8. 'Tales of Legendia' (PS2)
  9. 'Neverwinter Nights 2' (PC)
  10. . 'Metroid Prime: Hunters' (NDS)
  11. . 'S.T.AL.K.E.R.: Shadow of Chernobyl' (PC)
  12. 'Ghost Recon Advanced Warfighter' (ALL)
  13. 'Fight Night Round 3' (ALL)
  14. 'Dead Rising' (X360)
  15. 'Shadow Hearts: From the New World' (PS2)
  16. 'Starcraft: Ghost' (PS2/Xbox)
  17. 'Splinter Cell: Double Agent' (ALL)
  18. 'World of Warcraft: The Burning Crusade' (PC)
  19. 'Enemy Territory: Quake Wars' (PC)
  20. 'Dreamfall: The Longest Journey 2' (PC
)

-----------------------------------------------------------------------------------

استودیوی بازیسازی مایکروسافت و استودیوی Ensemble اعلام کردند که بازی Age of Empires III با گرفتن عنوان سریعترین فروش نام خود را در تاریخچه ی بازی های کامپیوتری ثبت کرد ...این بازی از ماه اکتبر که به بازار آمده تاکنون بیش از 1 میلیون نسخه از آن بفروش رفته...

------------------------------------------------------------------------------------

باز هم یکسری عکس جدید از ;) Godfather

----------------------------------------------------------------------------

آخرین ویرایش:
بهر حال خبر خوبیه بخصوص برای Pc باز ها
خوب که هیچی . عالیه. مخصوصا رزیدنت اویل جون .
اين بازي چيزي بيشتر از سيمز نداشت ، پس بايد از سيمز هم شكايت كنن !
دکی . تو داری سیمز رو با جی تی آ مقایسه میکنی . اون چیزایی که توی جی تی آ داشت صد سال اگه ذره ای توی سیمز باشه . شما حتما اون مراحل جی تی آ رو دانلود نکردی .

دکی . تو داری سیمز رو با جی تی آ مقایسه میکنی . اون چیزایی که توی جی تی آ داشت صد سال اگه ذره ای توی سیمز باشه . شما حتما اون مراحل جی تی آ رو دانلود نکردی
نگو جي تي اي از سينگلز هم بدتره !

Halo 2 برای PC ؟؟؟
همانطور که قبلا گفتم شرکت Bungie سازنده ی بازیه Halo در حال استخدام افرادی در زمینه ی PC است این موضوع خیلی ها را سر وجد اورده....در صفحه ی شغل سایت Bungie این شرکت خواهان یک برنامه نویس صدا و برنامه نویس شبکه که دارای تجربه ی قبلی در زمینه ی نوشتن موتور صدا برای PC باشد و علاوه بر آن خواستار یک برنامه نویس بازی و برنامه نویس گرافیک برای PC شده....
در ادامه درخواست آمده که " داشتن سابقه ی کار با کد های از پیش نوشته شده توسط اشخاص دیگر ضروری است " و همچنین داوطلبان باید در رابطه با DirectX 9 وتوسعه ی نرم افزاری Xbox دارای تجربه باشند...بسیاری معتقدند این بیانیه به این معنی است که Bungie قصد دارد کد های از پیش نوشته شده ی Halo 2 برای Xbox را به نسخه ی PC تبدیل کند...
در هر صورت با انتشار این بیانیه توسط Bungie خبر ساخته شدن Halo 2 برای PC قوت گرفته است..

سلام

من یه بار یه سری خبر بلندبالا نوشتم ولی توی سایت نیومد.این اتفاق برای 3مین باره که برام پیش مییاد.نمیدونم چرا ؟؟؟؟

ولی عیبی نداره.

بازم مینویسم :

انگار باید ارزوی STALKER رو به گورببریم.

خبر اینه که بازی اسالکر چند وقت پیش خبری مبنی بر کنسل شدن این بازی درج پیدا کرده بود.

و این خبر در رزونامه های روسیه منتشر شده.

که انگار تا حدودی درست هستش.ولی رئیس این استودیو گفته ما داریم کار خودمونو انجام میدیم.

و هر کسی موتور ما رو پخش کنه با اون برخورد قانونی میکنیم.

خبر اینه که 5 نفر از اعضای استودوی GSC رفتن.و این استودیو در حال حاضر با کمبود نفرات مواجه شده ( اخه بابا مگه مجبورین لقمه بزرگتر از دهنتون بر دارین.یه چیزی بدین که بتونین جمعو جورش کنین)

و استودیو GSC این خبر رو رد کرده و گفته ما علاقه ای به کنسل شدن بازی نداریم و کار گرافیکی بازی هم تموم شده و داریم در مرحله تست هستیم.

3-4 ساله مردمو سر کار گذاشتم حالا میگن کمبود نیرو داریم.

نمیدونم والا.

متن انگلیسی این خبر رو هم توی پست قبلی گذاشته بودم که انگار پرید.

حالا هر کی خواست متن انگلسیشیو میزارم.

نه بابا

بفرمایید.

اینم متنش :

خودتون بخونید.

GSC clarifies development status for STALKER​

GSC Game World, the studio behind THQ's in-development PC first-person shooter, S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, has issued a formal statement in response to recent rumours of internal development issues and a possible cancellation of the game.

The rumours began circulating the Internet at the start of the week, and apparently originated from a translated Russian game magazine. The suggestion of massive job losses at the studio, issues over GSC's proprietary game technology and a strained relationship with publisher THQ has prompted the developer to set the record straight.

In a press release issued today, GSC has confirmed that the title, which has already suffered considerable development delays, is "being actively developed in close cooperation with the publisher," and is currently at the beta approval stage.

میگن از تاخیر ها دارن عذاب میکشن.خسته نباشن.دیگه خودشون هم به ستوه اومدن.

In terms of the staff losses, GSC states that only five out of forty positions have been cut. The staff reduction was apparently localised to the art section, as the work on graphics for the game is almost complete. The studio further clarified its staffing position, stating that leads, programmers and testers will not be reduced at any point.

Finally, regarding the issue over leaked proprietary technology, GSC states that none of the former staff have the right to the game's engine, and even if the current or next-generation engine appears on the net, its legal use is impossible.

GSC concluded the statement by saying that it has no intention of selling any of its technology, nor does it intend to postpone or cancel the release of STALKER, which is currently scheduled for release in the fourth quarter of 2006.

Related Articles​

خودشون میگن که تمایل ندارن که بازی به تاخیر بیفته.

حالاکه افتاده.

++++++++++++++++++++

خبر دوم :

EA Montreal که برای اولین باز من اسم این استودیو رو میشنوم یک نفر از اعضای Ubi Montreal رو به استخدام خود در اورده و این کار باعث شده یکم روابط این دو غول بازی سازی شکراب بشه.

از طرف EA به Ubi نامه ای زده شده که این سعی کنیم کسی رو از دو طرف استخدام نکنیم 0مثل توافقنامه استقلال و پیروزی )

+++++++++++++++++++

خبر سوم:

تریلر های جدیدی هم پخش شده :

از Tombriader

Desparados 2 ( که این اولین تریلر رسمی این بازی هستش که جدا قشنگه )

LoTR:BFME II

از این بازی حدود 6 تریلر حجدید اومده

دموی بازی Time Shift هم پخش شده .

تریلر Sniper از بازی کوماندوز هم پخش شده زمان 37 ثانیه.

خداحافظ

من دارم خواب میبینم یا بیدارم یکی یه ویشگول ازم بگیره halo 2 برای pc
48.gif
48.gif
بابا ایول برای این خبراتون.
هر چی بازیه خفنه داره برای پی سی میاد ( خداییش هیچی پی سی نمیشه)
72.gif

سلام

خواستم توی پست قبلی بزنم دیدم دو تا پست اومده منم اینو جدید میزنم.

Eidos announced that Tomb Raider: Legend, the upcoming action/adventure game in the works at Crystal Dynamics studio (known for Legacy of Kain: Defiance), is due to ship this April, for PS2, Xbox, Xbox 360, PSP and PC. The sexy Lara Croft's character model features natural structure, realistic textures, detailed facial features, reactive eyes and fluid motion. Her equipment consists of magnetic grappling device, binoculars, frag grenades, personal lighting device and communications equipment

یعنی بازی TR در حدود 3 ماه دیگه وارد بازار خواهد شد.

به نظرم زمان بازی خیلی خوبه.چون توی ماه اوریل بازی های خوبی نمییاد و شاید بتونه به Eidos کمک مالی بشه.

reactive eyes and fluid motion

تمام کار تیم طراحی بازی در خلق این جمله بوده.که انگار اگه باز خراب کاری نکنن میشه گفت تونستن به هدفشون برسن.

تمام فکر و ذهن گروه خلق این جمله بوده.

++++++++++++++++++++++

بچه ها یه سوال ؟؟؟

بازی Regiment که کار کونامی هستش.

این جوری شروع میشه.

کسی میدونه جریان این چیه؟؟؟

در سال 1980 در انگلستان .

در سفارت ایران در لندن یک گرو گانگیری انجام میشه.

کسی جریان این داستان رو میدونه که ایا واقعی هست یا نه.؟؟؟؟

چون به سن من قد نمیده.من نمیدونم.کسی میدونه ؟؟؟؟؟

خداحافظ

آخرین ویرایش:
كاپكم با اين كارش به رزيدنت اويل گند ميزنه حالا چه تبديلي باشه يا نه :((
اما تبريك ميگم
پي سي دارها بازي هاي جالبي رو پي سي تجربه مي كنند

بهترین تریلرهای سال

بالاخره سایت GameTrailers با دو روز تاخیر بهترین تریلرهای سال رو انتخاب کرد:

BEST TRAILER OF THE YEAR
WINNER - Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots – TGS 2005 Trailer

BEST ACTION/ADVENTURE TRAILER
WINNER - Ghost Recon: Advanced Warfighter – E3 2005 Trailer

BEST STRATEGY/ROLE-PLAYING TRAILER
WINNER - Hellgate: London – E3 2005 Trailer

BEST SPORTS TRAILER
WINNER - Fight Night: Round 3 – Sony Press Conference

BEST TEASER
WINNER - Nintendo Revolution - Controller Revealed

BEST CINEMATIC
WINNER - Motor Storm – E3 2005 Trailer

BEST GAMEPLAY
WINNER - Black – Trailer 1

BEST DOCUMENTARY
WINNER - Elder Scrolls IV: Oblivion – Demo Demonstrations

BEST TV SPOT
WINNER - XBox 360 – Banned TV Spot

BEST TRAILER CAMPAIGN
WINNER - Gun

من واقعا نمیدونم چرا فکر میکنین ایول4 روی پیسی خراب میشه.البته اون دو تا بازیه دیگه امید زیادی بهشون نیست.چون هم اونیموشا هم دویل می کرای سبکشون تا حدودی Beat'em upهستش که روی کنسولا به دلیل کنترشول بهتره ولی ایول 4 یه اکشن سوم شخص کاملا معمولیه از لحاظ کنترل.تنها ایرادی که به نظر من ممکنه به وارد باشه مشکل گرافیکیه بازیه که اونم با توجه به اینکه یوبی سافت ناشر این بازیه و در کل نارت داره فکر نکنم مشکل چندانی داشته باشه.

ایول ارشام جان من تا توسنتم ازت تشکر کردم
واقعا دویل مکرای من رو کشته
اقای مدیر جان چرا دویل مکرای بد باشه بابا تو زوق نزن دیگه بعدم مشکلی نیست میریم دسته انالوگی میخریم کلا 20 هزار تومان بیشتر نیست
ولی خدایی ارشام جان از خدا هرچی می خوای بهت بده

سلام...
خبرهاتون واقعا جذاب و امیدوار کننده هستند.
در مورد Halo 2 من اواسط تابستان داخل msn news خواندم که قرارست تا اواسط بهار 2006 عرضه شود.من که واقعا ذوق مرک شدم.ولی نمی دانم چرا شماره ی یکش برای pc را هر وقت بازی می کنم حین درگیری ها Frame Rate می خورد توی سرش و بشدت پایین میاید.
GSC هم تعداد زیادی از طراحان ، برنامه نویس ها و بروبچز Engine بازی را از دست داده و به فلاکت افتاده است...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or