تنها ایرادی که به نظر من ممکنه به وارد باشه مشکل گرافیکیه بازیه که اونم با توجه به اینکه یوبی سافت ناشر این بازیه و در کل نارت داره فکر نکنم مشکل چندانی داشته باشه.
منم با حرف عماد موافقم.ممکنه که این بازی ها هم مثل اونا بشند یا ایکنه یوبی کارش رو بلده و چیز بد بیرون نمیده
یوبی سافت تنها نقش ناشر را برای این 3 بازی ایفا میکنه ..فکر نمی کنم غیر از تبلیغات برای این 3 بازی کاری دیگه ای بتونه انجام بده...وقتی یوبی کاری میکنه مطمئن باشید درست انجامش میده همون طور که خیلی بازی ها رو داده بیرون که خیلی طرفدار پیدا کرده.
به نظر من یوبی همه متحیر میکنه باور ندارین چند ماهی صبر کنید
هیچ بعید نیست....:neutral:بچه ها به نظر شما امکان داره یوبی برای این 3 تا بازی از قفل استارفورس استفاده کنه؟؟؟
این افراد را Bungie میخواد استخدام کنه و نه مایکروسافت....راستی از کجا معلوم مایکروسافت این چند نفر رو برای پورت کردن هالو 2 بخواد؟
در کل کار این شرکت فقط و فقط ساخت بازی هالو است

نوشته شده توسط farzadlion:شرکت EA اعلام کرد که در سومین فصل مالی که به 31 دسامر 2005 ختم میشد درآمد شرکت حدود 11 در صد کاهش نشان داده است که در نتیجه ی آن 31 در صد از سود شرکت کاهش یافته است....
بازی های NFS Most Wanted, FIFA 06 Harry Potter, Sims 2 and Madden
NFL 06 هریک در این فصل فروشی بالای 2 میلیون نسخه داشته اند در حالیکه بازی هایی نظیر hile NBA Live 06, SSX On Tour, Tiger PGA TOUR 06, From Russia with Love and BF2: Modern Combat در این فصل بالای 1 میلیون نسخه فروش داشته اند..
درآمد EA در این فصل رقمی حدود 1.270 بیلیون دلار را نشان داده که نسبت به درآمد EA در مدت مشابه سال گذشته که معادل 1.428 بیلیون دلار بود 11 درصد کاهش نشان میدهد
------------------------------------------------------------------------------
دو تا عکس جدید از Tomb Raider : Legend
-------------------------------------------------------------------------------
و اما یک خبر جالب
شرکت بلیزارد تیم و اعضایی که در پشت ساخت بازی Diablo بودند را برای ساخت یک پروژه ی جدید برای PC دور هم جمع کرده...شرکت بلیزاد هنوز به شایعاتی که مبنی بر ساخت Diablo 3 هست پاسخی نداده و هنوز اسمی برای این بازیه جدید اعلام نکرده..![]()
یعنی مبدلش capcom هست؟؟یوبی سافت تنها نقش ناشر را برای این 3 بازی ایفا میکنه ..فکر نمی کنم غیر از تبلیغات برای این 3 بازی کاری دیگه ای بتونه انجام بده...![]()
![]()
ناشر قدرت این کار رو داره؟؟؟هیچ بعید نیست....:neutral:
یه دفه اسم شرکتشون رو میزاشتن haloاین افراد را Bungie میخواد استخدام کنه و نه مایکروسافت....
شرکت Bungie هم سازنده ی بازیه هالو است و غیر از این بازی ،بازیه دیگه ای نداره که بخواد تبدیل کنه به پلتفرم PC.....در کل کار این شرکت فقط و فقط ساخت بازی هالو است
نوشته شده توسط Hellgate:london:سلام
دو تا خبر :
اول اینکه Eidos بالاخره زمان دقیق بازی TombRaider:legend رو اعلام کرد.
release date for Tomb Raider: Legend, saying the PC, Xbox, and PS2 editions of the seventh adventure of Lara Croft is due in Europe on April 7 and North America on April 11. Word is the Xbox 360 and PSP editions are due "shortly after."
بازی در 7 اوریل خواهد اومد.یعنی حدود 2 ماه و 4روزه دیگه.
دو تا تریلر از بازی اومده بیرون.یکیش لارا رو نشون میده که زیر اب داره شنا میکنه.جدا شنای لارا کرافت زیباس.
قورباغه میره براتون میزونا.باید ببینیدو حال کنید.:cheesygri :cheesygri :cheesygri
حرکاتش توی آب جدا قشنگه و نورپردازی بازی در زیر آب.
امیدوارم که این بازی Crystal Dynamic حواسش یه طرفدار های این بازی باشه.
چون اگه این بار خراب بشه. باید به نظرم حق پخش بازی رو بفروشن تابیشتر از این ضرر نصیب Eidos نشه.
من که امیدوارم خوب بشه اینده این بازی.