اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
سلام به همه دوستان

من تونسم بازی بلک رو اجرا کنم

توی سایت های تورنیت که میگشتم چند نفر نوشته بودند که بازی رو باید با برنامه DVD
Decrypter
رایت کنی و اصلا با نیرو و الکل یا برنامه دیگه نمیشه من یه بار با نیرو رایت کردم و نشد
ولی یه مشکل داشتم اونم توی موقع رایت خیلی سیستم رو سنگین کردم و سی دی بد رایت
شد و فقط دیموی اول رو نشون میده و وقتی ارسات میزینم توی لودینگ گیر میکنه
ولی لودینگش خیلی جالبه اگه شد ازش چند تا عکس میگرم میزارم تا ببینید
+++++++++++++++++
خوب یه سوال داشتم در مورد اون سه عنوان بزرگ کپکام که قرار برای کامپیوتر تبدیل بشه
ممکنه که این بازی ها در حد اونیماشا باشه چون
من که بازی رو که انجام دادم خیلی سنگین بودش و به نظر من خیلی بد درستش کرده بودند

ممکنه که این بازی ها هم مثل اونا بشند یا ایکنه یوبی کارش رو بلده و چیز بد بیرون نمیده

تنها ایرادی که به نظر من ممکنه به وارد باشه مشکل گرافیکیه بازیه که اونم با توجه به اینکه یوبی سافت ناشر این بازیه و در کل نارت داره فکر نکنم مشکل چندانی داشته باشه.
ممکنه که این بازی ها هم مثل اونا بشند یا ایکنه یوبی کارش رو بلده و چیز بد بیرون نمیده
منم با حرف عماد موافقم.
وقتی یوبی کاری میکنه مطمئن باشید درست انجامش میده همون طور که خیلی بازی ها رو داده بیرون که خیلی طرفدار پیدا کرده.
به نظر من یوبی همه متحیر میکنه باور ندارین چند ماهی صبر کنید.

++++++++++++++
بچه ها به نظر شما امکان داره یوبی برای این 3 تا بازی از قفل استارفورس استفاده کنه؟؟؟

+++++++++++++
راستی از کجا معلوم مایکروسافت این چند نفر رو برای پورت کردن هالو 2 بخواد؟:confused:

آخرین ویرایش:
وقتی یوبی کاری میکنه مطمئن باشید درست انجامش میده همون طور که خیلی بازی ها رو داده بیرون که خیلی طرفدار پیدا کرده.
به نظر من یوبی همه متحیر میکنه باور ندارین چند ماهی صبر کنید
یوبی سافت تنها نقش ناشر را برای این 3 بازی ایفا میکنه ..فکر نمی کنم غیر از تبلیغات برای این 3 بازی کاری دیگه ای بتونه انجام بده...;) :razz:

بچه ها به نظر شما امکان داره یوبی برای این 3 تا بازی از قفل استارفورس استفاده کنه؟؟؟
هیچ بعید نیست....:neutral:

راستی از کجا معلوم مایکروسافت این چند نفر رو برای پورت کردن هالو 2 بخواد؟
این افراد را Bungie میخواد استخدام کنه و نه مایکروسافت....
شرکت Bungie هم سازنده ی بازیه هالو است و غیر از این بازی ،بازیه دیگه ای نداره که بخواد تبدیل کنه به پلتفرم PC.....;) در کل کار این شرکت فقط و فقط ساخت بازی هالو است

آخرین ویرایش:
شرکت EA اعلام کرد که در سومین فصل مالی که به 31 دسامر 2005 ختم میشد درآمد شرکت حدود 11 در صد کاهش نشان داده است که در نتیجه ی آن 31 در صد از سود شرکت کاهش یافته است....

بازی های NFS Most Wanted, FIFA 06 Harry Potter, Sims 2 and Madden
NFL 06 هریک در این فصل فروشی بالای 2 میلیون نسخه داشته اند در حالیکه بازی هایی نظیر hile NBA Live 06, SSX On Tour, Tiger PGA TOUR 06, From Russia with Love and BF2: Modern Combat در این فصل بالای 1 میلیون نسخه فروش داشته اند..

درآمد EA در این فصل رقمی حدود 1.270 بیلیون دلار را نشان داده که نسبت به درآمد EA در مدت مشابه سال گذشته که معادل 1.428 بیلیون دلار بود 11 درصد کاهش نشان میدهد

------------------------------------------------------------------------------

دو تا عکس جدید از Tomb Raider : Legend

-------------------------------------------------------------------------------
و اما یک خبر جالب
شرکت بلیزارد تیم و اعضایی که در پشت ساخت بازی Diablo بودند را برای ساخت یک پروژه ی جدید برای PC دور هم جمع کرده...شرکت بلیزاد هنوز به شایعاتی که مبنی بر ساخت Diablo 3 هست پاسخی نداده و هنوز اسمی برای این بازیه جدید اعلام نکرده..;)

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط farzadlion:
شرکت EA اعلام کرد که در سومین فصل مالی که به 31 دسامر 2005 ختم میشد درآمد شرکت حدود 11 در صد کاهش نشان داده است که در نتیجه ی آن 31 در صد از سود شرکت کاهش یافته است....

بازی های NFS Most Wanted, FIFA 06 Harry Potter, Sims 2 and Madden
NFL 06 هریک در این فصل فروشی بالای 2 میلیون نسخه داشته اند در حالیکه بازی هایی نظیر hile NBA Live 06, SSX On Tour, Tiger PGA TOUR 06, From Russia with Love and BF2: Modern Combat در این فصل بالای 1 میلیون نسخه فروش داشته اند..

درآمد EA در این فصل رقمی حدود 1.270 بیلیون دلار را نشان داده که نسبت به درآمد EA در مدت مشابه سال گذشته که معادل 1.428 بیلیون دلار بود 11 درصد کاهش نشان میدهد

------------------------------------------------------------------------------

دو تا عکس جدید از Tomb Raider : Legend

-------------------------------------------------------------------------------
و اما یک خبر جالب
شرکت بلیزارد تیم و اعضایی که در پشت ساخت بازی Diablo بودند را برای ساخت یک پروژه ی جدید برای PC دور هم جمع کرده...شرکت بلیزاد هنوز به شایعاتی که مبنی بر ساخت Diablo 3 هست پاسخی نداده و هنوز اسمی برای این بازیه جدید اعلام نکرده..;)

در همين راستا شركت EA ELECTRONIC ARTS . پنج درصد از كارمندهاشو اخراج كرده كه چيزي حدود 325 تا 350 نفر ميشن

آيا تايخ عرضه Residen Evil 5 روز 25 فوريه 2007 است ؟
سايت گيم اسپات در خبري به تحليل تاريخ انتشار اين بازي پرداخت ، مبناي اين تحليل هم شمارنده ايه كه توي سايت رسمي RE4 قرار داره و تاريخ 25 فوريه 2007 رو نشون ميده
هرچند كه مسئولان كپكام اعلام كردند اين شمارنده زمان انتشار RE5 نيست و فقط زمان برقرار بودن سايته و از اون تاريخ به بعد سايت برچيده ميشه ولي سايت گيم اسپات اعتقاد داره كه اين شمارنده زمان عرضه RE5 رو نشون ميده .
يكي از دلايل گيم اسپات كلمه Evil evolves in هست كه در كنار شمارنده قرار داره . يعني ايول در اين تاريخ بيرون مياد ، حالا كدوم اويل زياد معلوم نيست !

RE5 حداقل روي يك پلتفرم در سال 2007 عرضه ميشه .

پ.ن : البته من متوجه نشدم منظورش از سايت رسمي كدوم سايته و اين شمارنده كجاي سايت قرار داره چون توي سايتهاي http://ww2.capcom.com/re4/gui.html و http://www.res-evil.com/re4/ چنين شمارنده اي به چشمم نخورد

آخرین ویرایش:
سلام

دو تا خبر :

اول اینکه Eidos بالاخره زمان دقیق بازی TombRaider:legend رو اعلام کرد.

release date for Tomb Raider: Legend, saying the PC, Xbox, and PS2 editions of the seventh adventure of Lara Croft is due in Europe on April 7 and North America on April 11. Word is the Xbox 360 and PSP editions are due "shortly after."​

بازی در 7 اوریل خواهد اومد.یعنی حدود 2 ماه و 4روزه دیگه.

دو تا تریلر از بازی اومده بیرون.یکیش لارا رو نشون میده که زیر اب داره شنا میکنه.جدا شنای لارا کرافت زیباس.

قورباغه میره براتون میزونا.باید ببینیدو حال کنید.:cheesygri :cheesygri :cheesygri

حرکاتش توی آب جدا قشنگه و نورپردازی بازی در زیر آب.

امیدوارم که این بازی Crystal Dynamic حواسش یه طرفدار های این بازی باشه.

چون اگه این بار خراب بشه. باید به نظرم حق پخش بازی رو بفروشن تابیشتر از این ضرر نصیب Eidos نشه.

من که امیدوارم خوب بشه اینده این بازی.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

خبر دوم :

در مورد بازی Gun هستش.

انجمن طرفداران سرخپوستان در امریکا این بازی رو تحریم کرده بودند به خاطر نشون دادن به سلاخی کشیدن و نشون دادن سرخپوست ها به صورتی غیر واقعی و وحشی .

که Activtion با ارسال نامه ای به این انجمن سرو ته اوضاع رو ختمه به خیر کرد و از این گروه معذرت خواهی کرد و گفت هدف از این بازی نشون دادن محیط و زمان اون موقع هست و اصلا قص توهین نداشته.و از فیلم ها و کتاب ها این مدارک رو جمع کرده .

"It was not Activision’s intention to offend any race or ethnic group with GUN, and we apologize to any who might have been offended by the game’s depiction of historical events which have been conveyed not only through video games but through films, television programming, books and other media."​

++++++++++++++++++++++++++

اینم چند تا شات از بازی Desparados 2:

فعلا 4 تا شخصیت بازی رو میبینید.باید اون زنه هم بهشون اضافه بشه و یک نفر دیگه.

خداحافظ

یوبی سافت تنها نقش ناشر را برای این 3 بازی ایفا میکنه ..فکر نمی کنم غیر از تبلیغات برای این 3 بازی کاری دیگه ای بتونه انجام بده...;) :razz:
یعنی مبدلش capcom هست؟؟

هیچ بعید نیست....:neutral:
ناشر قدرت این کار رو داره؟؟؟

این افراد را Bungie میخواد استخدام کنه و نه مایکروسافت....
شرکت Bungie هم سازنده ی بازیه هالو است و غیر از این بازی ،بازیه دیگه ای نداره که بخواد تبدیل کنه به پلتفرم PC.....;) در کل کار این شرکت فقط و فقط ساخت بازی هالو است
یه دفه اسم شرکتشون رو میزاشتن halo

نوشته شده توسط Hellgate:london:
سلام

دو تا خبر :

اول اینکه Eidos بالاخره زمان دقیق بازی TombRaider:legend رو اعلام کرد.

release date for Tomb Raider: Legend, saying the PC, Xbox, and PS2 editions of the seventh adventure of Lara Croft is due in Europe on April 7 and North America on April 11. Word is the Xbox 360 and PSP editions are due "shortly after."​

بازی در 7 اوریل خواهد اومد.یعنی حدود 2 ماه و 4روزه دیگه.

دو تا تریلر از بازی اومده بیرون.یکیش لارا رو نشون میده که زیر اب داره شنا میکنه.جدا شنای لارا کرافت زیباس.

قورباغه میره براتون میزونا.باید ببینیدو حال کنید.:cheesygri :cheesygri :cheesygri

حرکاتش توی آب جدا قشنگه و نورپردازی بازی در زیر آب.

امیدوارم که این بازی Crystal Dynamic حواسش یه طرفدار های این بازی باشه.

چون اگه این بار خراب بشه. باید به نظرم حق پخش بازی رو بفروشن تابیشتر از این ضرر نصیب Eidos نشه.

من که امیدوارم خوب بشه اینده این بازی.

محمد رضا جون از خبر خوبت خیلی ممنون

منم یه چیز اضافه کنم که یه دیموی قابل بازی از این بازی امده که خبر اونو توی گیم اسپات خودنم
دو صفحه هستش اگه وقت کنم با دوستم ترجمش میکنم و میزارم اینجا ;) ;)

Tomb Raider: Legend

Famitsu conducted a survey with developers, dealers and consumers regarding to current and next-gen consoles.

Which next-generation console will you be most satisfied with in 2006?

Developers:
PlayStation 3 - 53.7%
Revolution - 41.4%
Xbox 360 - 2.4%

Dealers:

PlayStation 3 - 56.9%
Revolution - 43.9%
Xbox 360 - 1.7%
Consumers:

PlayStation 3 - 46.3%
Revolution - 43.9%
Xbox 360 - 7.9%

Which console will be No. 1 in 2006?
Developers:

Nintendo DS - 49.9%
PlayStation 3 - 16.7%
Revolution - 10.0%
PSP - 5.0%
Xbox 360 - 1.7%

Dealers:

Nintendo DS - 38.3%
PlayStation 3 - 31.5%
Revolution - 12.3%
PSP - 1.7%
Xbox 360 - 1.7%
Consumers:

PlayStation 3 - 40.3%
Nintendo DS - 32.6%
PlayStation 2 - 11.8%
Revolution - 11.5%
Xbox 360 - 2.5%
PSP - 0.3%
What is the expected retail price of PlayStation 3?
Developers: 40,000 yen (US$339) average
Retailers: 40,000 yen (US$339) average
Consumers: 50,000 yen (US$424) average
What is the expected retail price of Revolution?
Developers: 20,000 yen (US$170) average
Retailers: 25,000 yen (US$212) average
Consumers: 30,000 yen (US$255) average

Famitsu conducted a survey with developers, dealers and consumers regarding to current and next-gen consoles.

مجله ی فامیتسو همایشی با حضور ناشران
, فروشندگان و خریداران در رابطه با کنسول های فعلی و نسل بعد برگزار کرده است.

(شاید کمکی کنه عماد)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or