اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
ok آقا دعوا که با هم نداریم دوست عزیز ... یه جورایی هم کاریما ... ok من مسائل تبلیغاتی از این به بعد رعایت میکنم
:)
ولی وقتی یک عکس که تو سایت ماست رو میخوام به یچه های اینجا نشون بدم باید آدرس بدم یا نه ؟؟؟ اینو شما بگو

سلام اقای gamerman عزیزم

شرمنده اسم شما رو نمیدونم به اسم کاربری صدا کردم

شما اگه اون تاپیک رو میخوندید و پست های saintdave ایشون رو
اونجا هم بحث سر این بودش که این عکس ها مال PS2 هستش یا PSP که این طور که من
متوجه شدم اینها مال PS2 هستش

در ضمن من اصلا قصد زیر سوال بردن شما رو نداشتم عزیز و اصلا نمیگم که شما دورغ میگید یا نه
و همون اولش باور کردم که شما مجله رو داری و ازش اسکن کردی

فقط خواستم بگم که توی فرووم یه چیزهایی گفتند و اون متن مجله و غیره .... همین بس
اون پست منم فقط برای اطلاعات و صحبت های توی فرووم و نمره گیم اسپات بودش

در مورد بقیه قضایای پیش امده همون طور که اقا اشکان گفتند بهتره که دیگه ما کاربران ادامه ندیم
و شما با اقا اشکان در میان بزارید

تا بعد یا علی

سلام خدمت دوستان عزیز

بعد از چند روز در گیری و دل مشغولی یکم سرم خلوت شد:

خبر اول :

نمیدونم کسی گفته یا نه ؟؟؟؟

بازی Half Life :episode 1 از سایت GS نمره 8.7 رو گرفته.تنها ایرادی که به بازی گرفته شده کوتاهی بازی هستش و گفته شده بازی در 4 تا 6 ساعت تموم میشه. و به گفته GS بازی از HL2 هم قشنگ تر هستش.

اینم نمره های بازی :

+++++++++++++++++++++++++

خبر دوم :

بعد کلی زحمت تونستم پج 1.3 بازی BfME II رو گیر بیارم و کرک سالم بازی.حالا EA پچ 1.4 بازی رو داده و کرکش هنوز نیومده.

بله.درسته .برای این بازی پچ 1.4 اومده.

+++++++++++++++++++++++++

خبر سوم:

برای بازی Desprados2 یک پچ اومده که یک سری باگ های بازی رو میگیره البته چون نوع دیمونی بازی به دست ما رسیده میتونیم به راحتی پچ رو دانلود کنیم و ایرادای بازی کمتر میشه.
میتونیم تو سایت www.3dgamers.com به راحتی پچ بازی رو بگیرید چون انگار فعلا فقط این سایت پچ بازی رو گذاشته.

++++++++++++++++++++++++++

خبر چهارم:

اولین تریلر رسمی بازیه HL2: Episode 2 هم بلاخره منتشر شد. این سه گانه انگار با این بازی ادامه پیدا میکنه. گفته شده که بازیه HL2 یه سه گانه هست. پس با این حساب Episode 2 باید شماره دوم این سه گانه باشه.
این تریلر رو هم گیم اسپات گذاشته و هم 3dgamers .

همینطور که میدونید بازیه Episode1 در دسترس قرار گرفته .

اینم متن کل خبر:
Valve announces that Half-Life 2: Episode One is now available via Steam:

Valve Launches First of an Episodic Trilogy

Bellevue, WA, June 1, 2006 - Valve®, developer of the blockbuster series Half-Life® and Counter-Strike™, announced Half-Life® 2: Episode One is now available via Steamgames.com for just $19.95 and at retail outlets around the world.

The first in a trilogy of episodic games, Episode One reveals the aftermath of Half-Life 2 and launches a journey beyond City 17. Episode One does not require Half-Life 2 to play and also includes a first look at Episode Two, which will ship by year's end.

In addition to the new single player experience, two multiplayer games are included. And those who purchase Episode One will have free access via Steam (www.steamgames.com) to Half-Life 2: Lost Coast, the interactive technology demo that introduces High Dynamic Range lighting to the SourceTM Engine, Valve's award-winning game technology.
++++++++++++++++++++++++++

خبر پنجم:

این خبر جالبه.

اخرین مصاحبه Warren Spector خالق سری بازی های تیف و Deus Ex و System Shock که در مورد E3 نظر داده.او از BioWare و بازی اون تقدیر کرده و از Assassin's Creed به خوبی اسم برده و از Spore هم لذت برده و در مورد کنسول ها هم از Wii خوب گفته و همچنین هنوز در مورد بازی بعدی استودیوی Junction Point خبری نگفته و گفته منتظر باشید.

اینم متن مصاحبه:

مصاحبه WS

خداحافظ

C&C3 new screenshot

4952220060603_011505_0_big.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or