نوشته شده توسط gamerman:
نوشته شده توسط Lich King:می گم دوست عزیز تعارف نکن می خوای اصلا این پستو تو تمام تاپیک های سایت بزنیم شاید شما راضی بشی!! خوبه؟!
یکی از این پست های شما به تاپیک مربوط به این بازی یعنی GTA - Liberty City منتقل شد پس دیگه احتیاجی به زدن پست مجدد نمی باشد. هر کس بخواد همون جا نگاه می کنه!
با تشکر
شما اگه میخواین دوستداران این بازی عکسهاشو ببینن در این سایت. عکس هارو همینجا بذارید.وست عزیز من فکر کردم که مثل همیشه میاین و پاکش میکنید . چون هرچی که توش نوشته IGN نمیدونم چرا پاک میکنید برای همین دوباره نوشتم ... فکر کنم اگر یکم HOST اضافه کنید دیگه مشکل تاپیک ندارین .. ولی حتما این دفعه رعایت میشه.
اخبار در مورد یک بازی که تبلیغ برای سایت دیگر محسوب نمیشه ؟؟؟
فقط میخواهیم که دوستاران GTA عکس های release شده را ببینند.
نوشته شده توسط SHvIRUS:شما اگه میخواین دوستداران این بازی عکسهاشو ببینن در این سایت. عکس هارو همینجا بذارید.![]()
فقط میخواهیم که دوستاران GTA عکس های release شده را ببینند.
شرمنده دوست عزیز اطلاعاتی که مربوط به سایت دیگری است باید اونجا دید.
نوشته شده توسط Behzad:شما میتونید لینک سایتی که اولین بار عکسها رو منتشر کرده بزارین اینجا
همین عکسها الان توی Gamespot هم هستن که اگه خیلی تمایل دارید تا همه ببینن میتونید لینک اونجا رو بزارید
اینکاری که شما میکنید اسمش تبلیغه و همونطوری که تا حالا 20-30 بار بهتون گفتیم ، برای تبلیغ سایتتون میتونید یکی از پلن های تبلیغاتی سایت رو انتخاب کنید ...
احیانا منظورتون این نیست که تصاویر GTA LC PS2 مربوط به سایت شما هستن !!؟؟
خب پس اگه اینی که میگی درست باشه میرسیم به حرف من :دوست عزیز بازیسنتری من خودم چند ساله که عضو GameSpot Plus و IGN Insider هستم و جدید ترین اخبار رو میگیرم + هر چیزی که بخوام و دوستان ما خارج از ایران برای ما مجله های جدید رو میفرستن ... این عکس های جدید GTA هنوز در هیچ سایتی نیست حتی GameSpot هم نزاشته اگر هم عکسی هست مربوط به PSP هست این عکس ها رو خود ما از مجله PSW اسکن کردیم ... این عکس ها مربوط به سایت www.ign.ir میباشد و بس اگر سایت دیگری داشته باشه اونم ماله مجله PSW است ... ولی بگرد اگر عکسی از Liberty City برای PS2 جایی پیدا کردی ...بابا ما چندین ساله کارمون اینه حالا تازه سایت زدیم همه فکر میکنن تازه کاریم .. قبلا هم گفتم کار اصلی ما انتشار بازی های کپی ایران و مالزی است ...
شما اگه میخواین دوستداران این بازی عکسهاشو ببینن در این سایت. عکس هارو همینجا بذارید.
چی بگم ... پس ما چرا وب سایت زدیم . همه خبر ها مون رو بیاریم اینجا تایپ کنیم چطوره ؟؟؟ حرف هایی میزنی شما .
این آخرین پست در این رابطه هست و بعد از این مورد دیگه تاپیک به روال قبلیش باز می گرده!Ok قصد تبلیغ هم نداریمهدف آگاهی بچه های خوب از بازی های جدید است
نوشته شده توسط Police _ 110:IS NOT PROBLEM
عکس ها رو از توی فروم اصلی بازی گیر اوردم که طبق گفته gamerman از مجله PSW
گرفته شده سایت عکس ها فیلتر بودش توی یه سایت دیگه اپلود کردم
ادرس فرووم
گیم اسپات هم به بازی نمره 8.6 داده که نسبت به نسخه قبلی بازی خیلی کمتره
GAMESPOT
[Other Reviews
دوست عزیز این عکس ها مربوط به PSP هست نه PS2 .... دلیلی هم نداره من ثابت کنم که عکس ها رو از مجله Scan کردم ..می خوای مجلم رو بهت بدم ؟![]()
گیر دادین منو ضایع کنید ... نمیدونم چرا اینقدر با بروبچه های ign.ir لج هستید