اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط gamerman:
میتوانید اولین تصاویر GTA : Liberty City برای PS2 را از آدرس زیر ببننید

http://ign.ir/gta.html

می گم دوست عزیز تعارف نکن می خوای اصلا این پستو تو تمام تاپیک های سایت بزنیم شاید شما راضی بشی!! خوبه؟!
یکی از این پست های شما به تاپیک مربوط به این بازی یعنی GTA - Liberty City منتقل شد پس دیگه احتیاجی به زدن پست مجدد نمی باشد. هر کس بخواد همون جا نگاه می کنه!

با تشکر

نوشته شده توسط Lich King:
می گم دوست عزیز تعارف نکن می خوای اصلا این پستو تو تمام تاپیک های سایت بزنیم شاید شما راضی بشی!! خوبه؟!
یکی از این پست های شما به تاپیک مربوط به این بازی یعنی GTA - Liberty City منتقل شد پس دیگه احتیاجی به زدن پست مجدد نمی باشد. هر کس بخواد همون جا نگاه می کنه!

با تشکر

دوست عزیز من فکر کردم که مثل همیشه میاین و پاکش میکنید . چون هرچی که توش نوشته IGN نمیدونم چرا پاک میکنید برای همین دوباره نوشتم ... فکر کنم اگر یکم HOST اضافه کنید دیگه مشکل تاپیک ندارین .. ولی حتما این دفعه رعایت میشه.

اخبار در مورد یک بازی که تبلیغ برای سایت دیگر محسوب نمیشه ؟؟؟
فقط میخواهیم که دوستاران GTA عکس های release شده را ببینند.

وست عزیز من فکر کردم که مثل همیشه میاین و پاکش میکنید . چون هرچی که توش نوشته IGN نمیدونم چرا پاک میکنید برای همین دوباره نوشتم ... فکر کنم اگر یکم HOST اضافه کنید دیگه مشکل تاپیک ندارین .. ولی حتما این دفعه رعایت میشه.

اخبار در مورد یک بازی که تبلیغ برای سایت دیگر محسوب نمیشه ؟؟؟
شما اگه میخواین دوستداران این بازی عکسهاشو ببینن در این سایت. عکس هارو همینجا بذارید. ;)

نوشته شده توسط SHvIRUS:
شما اگه میخواین دوستداران این بازی عکسهاشو ببینن در این سایت. عکس هارو همینجا بذارید. ;)

شرمنده دوست عزیز اطلاعاتی که مربوط به سایت دیگری است باید اونجا دید.
خود BaziCenter هم خیلی قانون منده ... از این حرفها نزنید.
در ضمن با یک کلیک اتفاق خاصی نمی افتد میتوانید عکس بازی مورد علاقه خودتون را با یک کلیک ببینید. سخته ؟؟؟

شما میتونید لینک سایتی که اولین بار عکسها رو منتشر کرده بزارین اینجا

همین عکسها الان توی Gamespot هم هستن که اگه خیلی تمایل دارید تا همه ببینن میتونید لینک اونجا رو بزارید

اینکاری که شما میکنید اسمش تبلیغه و همونطوری که تا حالا 20-30 بار بهتون گفتیم ، برای تبلیغ سایتتون میتونید یکی از پلن های تبلیغاتی سایت رو انتخاب کنید ...

شرمنده دوست عزیز اطلاعاتی که مربوط به سایت دیگری است باید اونجا دید.

احیانا منظورتون این نیست که تصاویر GTA LC PS2 مربوط به سایت شما هستن !!؟؟

سلام حاجی
نه من هنوز پست نزدم ترجیح می دم که نزنم چون یه دفعه از کوره در میرم و فحش و....
آخه یکی اونجا پست زده بود و دفاع کرده بود و اسمش هم سینا بود فکر کردم شما هستی . :blushing:

نوشته شده توسط Behzad:
شما میتونید لینک سایتی که اولین بار عکسها رو منتشر کرده بزارین اینجا

همین عکسها الان توی Gamespot هم هستن که اگه خیلی تمایل دارید تا همه ببینن میتونید لینک اونجا رو بزارید

اینکاری که شما میکنید اسمش تبلیغه و همونطوری که تا حالا 20-30 بار بهتون گفتیم ، برای تبلیغ سایتتون میتونید یکی از پلن های تبلیغاتی سایت رو انتخاب کنید ...

احیانا منظورتون این نیست که تصاویر GTA LC PS2 مربوط به سایت شما هستن !!؟؟

دوست عزیز بازیسنتری من خودم چند ساله که عضو GameSpot Plus و IGN Insider هستم و جدید ترین اخبار رو میگیرم + هر چیزی که بخوام و دوستان ما خارج از ایران برای ما مجله های جدید رو میفرستن ... این عکس های جدید GTA هنوز در هیچ سایتی نیست حتی GameSpot هم نزاشته اگر هم عکسی هست مربوط به PSP هست این عکس ها رو خود ما از مجله PSW اسکن کردیم ... این عکس ها مربوط به سایت www.ign.ir میباشد و بس اگر سایت دیگری داشته باشه اونم ماله مجله PSW است ... ولی بگرد اگر عکسی از Liberty City برای PS2 جایی پیدا کردی ...بابا ما چندین ساله کارمون اینه حالا تازه سایت زدیم همه فکر میکنن تازه کاریم .. قبلا هم گفتم کار اصلی ما انتشار بازی های کپی ایران و مالزی است ...

دوست عزیز بازیسنتری من خودم چند ساله که عضو GameSpot Plus و IGN Insider هستم و جدید ترین اخبار رو میگیرم + هر چیزی که بخوام و دوستان ما خارج از ایران برای ما مجله های جدید رو میفرستن ... این عکس های جدید GTA هنوز در هیچ سایتی نیست حتی GameSpot هم نزاشته اگر هم عکسی هست مربوط به PSP هست این عکس ها رو خود ما از مجله PSW اسکن کردیم ... این عکس ها مربوط به سایت www.ign.ir میباشد و بس اگر سایت دیگری داشته باشه اونم ماله مجله PSW است ... ولی بگرد اگر عکسی از Liberty City برای PS2 جایی پیدا کردی ...بابا ما چندین ساله کارمون اینه حالا تازه سایت زدیم همه فکر میکنن تازه کاریم .. قبلا هم گفتم کار اصلی ما انتشار بازی های کپی ایران و مالزی است ...
خب پس اگه اینی که میگی درست باشه میرسیم به حرف من :
شما اگه میخواین دوستداران این بازی عکسهاشو ببینن در این سایت. عکس هارو همینجا بذارید.

البته اگر قصد تبلیغ ندارید ... ;)

نوشته شده توسط SHvIRUS:
خب پس اگه اینی که میگی درست باشه میرسیم به حرف من :

البته اگر قصد تبلیغ ندارید ... ;)

:) چی بگم ... پس ما چرا وب سایت زدیم . همه خبر ها مون رو بیاریم اینجا تایپ کنیم چطوره ؟؟؟ حرف هایی میزنی شما .

:) چی بگم ... پس ما چرا وب سایت زدیم . همه خبر ها مون رو بیاریم اینجا تایپ کنیم چطوره ؟؟؟ حرف هایی میزنی شما .
Ok قصد تبلیغ هم نداریم ;) هدف آگاهی بچه های خوب از بازی های جدید است
این آخرین پست در این رابطه هست و بعد از این مورد دیگه تاپیک به روال قبلیش باز می گرده!
دوست عزیز شما که قدیمی و به اصطلاح خودت اینکاره هستی پس باید بدونی که در هیچ سایتی که هدف مشخص دارن نمی زارن شما مجانی در فروم هاشون به طور مستقیم و یا غیر مسقیم به تبلیغ یک سایت بپردازید. پس ما به کلمه ign حساس نیستیم قوانین را اجرا می کنیم.
در ضمن کسی نگفت که این عکسارو شما از جایی آوردی و خوب خودتون زحمت کشیدین و اسکن کردید و جایی نیست ولی این دلیل نمی شه حتما لینک بدید معمولا در همچین مواقعی از watermark (لوگوی سایت) در زیر عکس استفاده می کنند تا حق کپی آن برای سایت محفوظ باشه! البته این لینک شما به این عکس ها هم زیاد مهم نیست ولی من کالا در تمامی امور این موارد را گفتم.

موفق باشید

IS NOT PROBLEM

عکس ها رو از توی فروم اصلی بازی گیر اوردم که طبق گفته gamerman از مجله PSW
گرفته شده سایت عکس ها فیلتر بودش توی یه سایت دیگه اپلود کردم

ادرس فرووم

گیم اسپات هم به بازی نمره 8.6 داده که نسبت به نسخه قبلی بازی خیلی کمتره
GAMESPOT
[Other Reviews

نوشته شده توسط Police _ 110:
IS NOT PROBLEM

عکس ها رو از توی فروم اصلی بازی گیر اوردم که طبق گفته gamerman از مجله PSW
گرفته شده سایت عکس ها فیلتر بودش توی یه سایت دیگه اپلود کردم

ادرس فرووم

گیم اسپات هم به بازی نمره 8.6 داده که نسبت به نسخه قبلی بازی خیلی کمتره
GAMESPOT
[Other Reviews

دوست عزیز این عکس ها مربوط به PSP هست نه PS2 .... دلیلی هم نداره من ثابت کنم که عکس ها رو از مجله Scan کردم ..می خوای مجلم رو بهت بدم ؟ :)
گیر دادین منو ضایع کنید ... نمیدونم چرا اینقدر با بروبچه های ign.ir لج هستید

دوست عزیز این عکس ها مربوط به PSP هست نه PS2 .... دلیلی هم نداره من ثابت کنم که عکس ها رو از مجله Scan کردم ..می خوای مجلم رو بهت بدم ؟ :)
گیر دادین منو ضایع کنید ... نمیدونم چرا اینقدر با بروبچه های ign.ir لج هستید

آقا فکر کنم شما گیر دادی میگی با منو سایت نمی دونم چی چی لج هستید . خوب عزیز من اون پلان های تبلیغاتی بال ی صفحه رو که همینطوری نزاشتن . با این کاری که شما کردی همین سایت رو به بچه ها معرفی کردی که این کارش تبلیغه که تبلیغ هم مراحل قانونیه خودش رو داره دیگه اتینقدر هم یکی بدو نکن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or