اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
در مورد COD3 یه بار حمید تو اون تاپیک توضیح داد یه بارم من همینجا میگم تا بحثش تموم شه
سری شماره دار و اصلی Call of Duty فقط توسط شرکت Infinity Ward و برای PC ساخته میشن
و یه نسخه جدا و کنسولی هم ازش تا حالا ساخته شده و در آینده هم ساخته میشه که Infinity Ward نمیسازتش و کلا یه بازی جدا از سری اصلی محسوب میشه
اینی که الان برای کنسولها کانفیرم شده Call of Duty Working Title هست که هیچ ربطی به COD3 نداره
این شرکتی که الان قراره COD رو برای کنسولهای نسل بعد بسازه اصلا تا حالا برای PC کال آف دیوتی نساخته که حالا بخواد چیزی رو کنسل کنه یا کانفیرم کنه

نوشته شده توسط Hellgate:london:
سلام

الان خیلی وقت ندارم که خبر بزارم.فعلا در استان کرمان هستم.
سلام محمدرضا جان
یه ندایی بده زنده ای یا نه ؟:((
امروز زرند زلزله و طوفان اومده بود ترسیدم یه وقت خدای نکرده....
جان حامد یه ارسالی بده ما را از نگرانی رها کن.:(

فعلا که هم برای نسخه ی UK ، هم US و NORDIC نوشته :
Q4 2006 Upcoming
ناشر که همان Activision است.سازنده هم همون Treyarch .
ولی فعلا عنوان Call of Duty 3 برایش نوشته شده است ولی همه چیز را باید به آینده ی نزدیک واگذار کرد.

نوشته شده توسط حامد:
سلام محمدرضا جان
یه ندایی بده زنده ای یا نه ؟:((
امروز زرند زلزله و طوفان اومده بود ترسیدم یه وقت خدای نکرده....
جان حامد یه ارسالی بده ما را از نگرانی رها کن.:(

سلام اقا حامد.

من الان شکر خدا تهرانم.من هم طوفان کرمانو دیدم که از ساعت 1:30یکشنبه شروع شد و تا زمانی که توی کرمان بودم ادامه داشت و میشد ادمو از جاش بکنه.:( :(

ممنون که به فکر منم هستی.حالم خوبه.خیلی خوشحالم که دوستانی مثل شما دارم.

++++++++++++++++++++++++++++

اقا بهزاد میشه بکم بیشتر توضیح بدی .

Call of Duty 3 Official on IGN offers an advance announcement preceding E3 that Call of Duty III is due this fall, and confirms word (story) that the next installment in the World War II shooter series will be for consoles only. The story includes the E3 trailer with various console logos as well as the logo for Treyarch rather than Infinity Ward, so rumors of a new PC game will follow from the originators of the series may still prove true

این چیزی هستش که من دیدم و یه مطلبی هم دیدم که اینه :

New Call of Duty skipping PC reflects info from an Activision Conference call that the next game in the Call of Duty series will be for next-generation consoles only. The story stops short of hitting the panic button over the future of the PC side of the franchise, however. They say this is likely an adaptation of a previous release, and that it is still likely that the next full game in the series (presumably CoD3) will be developed by Infinity Ward for consoles and PCs for release in 2007 (which is in line with recent rumors on the topic

اگه من مطلبی که گذاشتم باعث این سوء تفاهم شده.معذرت میخوام.شاید من اشتباه مطلب رو برداشت کردم.

ممنون از اقا بهزاد.

خداحافظ

سلام

دو تا خبر :

اخرین شات های بازی BioShock که اخرین کار استودیوی Irrational هستش و 2K ناشر بازی هستش.سبک بازی اکشن و اگه مغزم یاری کنه بازی BioShock در سال 99 هم اومده بود.اگه درست بگم.الان سرچ نکردم ولی این جوری یادمه.

+++++++++++++++++

خبر دوم :

در مورد بازی GW:Factions هستش که از سایت GS نمره 8.5 رو گرفته.فقط خواستم بگم در این بازی دو شخصیت جدید اضافه شده که من عکساشو براتون میزارم.

خداحافظ

اقا بهزاد میشه بکم بیشتر توضیح بدی .

قضیه خیلی سادس

کلا 2 سری Call of Duty به صورت جدا از هم تا حالا ساخته شده
یه سری مخصوص PC بوده که شامل Call of Duty ، Call of Duty United offensive و Call of Duty 2 میشه که سری اصلی بازی هم هست و فقط و فقط توسط شرکت Infinity Ward ساخته میشه
(البته یه نسخه از COD2 برای 360 هم اومد که نسخه ویژه X360 Launch بود و کاری بهش نداریم)

یه سری دیگه هم از بازی هست که مخصوص کنسول هست ، یعنی برای کنسولهای PS2 XBOX GC اومده و درآینده هم برای PS3 X360 Wii میاد و هیچ ربطی هم به سری اصلی که روی PC میاد نداره
این سری کنسولی رو هم شرکتی به اسم Treyarch میسازه
این شرکت Treyarch هم تا حالا هیچ COD ای برای PC نساخته و فقط 2 نسخه Finest Hour و Big red one رو برای کنسول ساخته
الانم طبق اخباری که منتشر شده همین شرکت قصد داره یه COD جدید برای کنسولهای نسل بعد بسازه که اصلا ربطی به PC نداره و مثل سابق یه نسخه کنسولی هست
پس اصلا این شرکت هیچ ربطی به PC نداره که حالا بخواد بیاد نسخه PC رو کنسل کنه

هروقت Infinity Ward اومد گفت دیگه COD برای PC نمیسازیم اونوقت میشه گفت که COD برای PC ساخته نمیشه
به احتمال خیلی زیاد COD3 در آینده ای نزدیک توسط Infinity Ward برای PC ساختش اعلام میشه
و بازهم تاکید میکنم که این 2 نسخه هیچ ربطی به هم ندارن
نسخه کنسولی توسط Treyarch ساخته میشه و فقط برای کنسولها میاد
نسخه PC هم توسط Infinity Ward ساخته میشه و فقط برای PC میاد
تنها نقطه اشتراکشون اینه که ناشر همه نسخه ها Activision هست

سلام

اینی که الان دارم میگم رو اصلا باورم نمیشه.باور کنید این خبرو خودم وقتی دیدم داشتم شاخ در میاوردم.:shocked: :shocked:

یه خبر باور نکردنی برا RPG باز ها.اونم طرفداران BioWare.

اول از مدیران معذرت میخوام که این تاپیک با این 3 تا عکس یکم شلوغ میشه.ولی مجبورم بزارم.

بازی Jade Empire رو به یاد مییارین.برا XBox اومد. و کار استودیوی BioWare بود.الان این خبر رو خوندم که این بازی برا PC قراره بیاد.بازم کار BioWare و کمپانی الان به شخصه دوست داشتنی :love: :love: :love: ( چون این کارو کرد) ماکروسافت.

بله.دارین درست میشوین.این بازی هم برا PC مییاد مثل بازی Fable حالا ماکروسافت یه حالی به ما داد.

من که خیلی خوشحالم.باور کردنی نیست.

شات های اولیه این بازی :

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

نظرتون چیه ؟؟؟؟

خداحافظ

سلام ;) ..نمایشگاه E3 چند روز دیگه آغار به کار میکنه و خب میزان حجم اخبار و پیش نقد های بازی ها بسیار بالا رفته من سعی میکنم اگر فرصت کنم مطالبی در مورد بعضی بازی ها یی که فکر میکنم جذاب باشه اینجا بزارم...;) البته همانطور که گفتم به شرط اینکه فرصت کنم:cheesygri

Alone in the Dark: Near Death Investigation​

T0_-1_1349429.jpg

اگر چه سری بازی رزیدنت اویل بود که سبب شهرت سبک Survival horror در میان عامه ی مردم شد اما در حقیقت این بازی Alone in the Dark بود که در اوایل دهه ی 90 پایه ریز سبک اکشن-ادونچر سوم شخص مبتنی بر وحشت ، محیط های ترسناک و خوف آور و موجودات مهلک و کشنده بود...

هم اکنون سری جدید Alone in Dark که پنجمین شماره از این سری بازی میباشد توسط استودیویEden Studios در حال ساخت و توسعه است...توسعه دهنده ای که بطور گسترده و آشکار از بازی Resident Evil 4 به عنوان یکی از بهترین بازی های ترسناک در طول سال های اخیر تعریف و تمجید کرده ..بگفته ی Eden علیرغم اینکه از زمان نسخه ی ابتدایی Alone in the Dark تا کنون صد ها عنوان بازی در سبک Survival Horror در نقاط مختلف دنیا منجمله ژاپن ساخته شده است اما این تنها رزیدنت اویل 4 بود که توانست بعد از Alone in the dark چیز جدیدی به این سبک اضافه کند و آن را متحول کند.

Resident Evil 4 با تغییر در ساختار و کنترل بازی و همچنین تمرکز بیشتر بر روی قسمت اکشن بازی، ریسک بزرگی کرد....بگفته ی Eden سری جدید Alone in the Dark نیز همانند رزیدنت اویل 4 بیشتر بر روی قسمت اکشن بازی تمرکز خواهد داشت...

T0_-1_1349433.jpg

با وجود اینکه وقایع و رویداد های سری جدید Alone in the Dark در زمان کنونی یعنی حول و حوش سال 2006 اتفاق میافتد اما قهرمان بازی مردی است به نام Edward Carnby که ستاره ی اولین شماره ی Alone in the Dark نیز بود که وقایع آن بازی در اواخر سال 1920 رخ میداد.. و جالب اینکهEdward در سال 1926 درگذشت ...ممکن است از خود بپرسید چطور و چگونه Carnby پس از گذشت حدود 70 سال و بدون هیچگونه تغییری در سن و سالش زنده شده است.؟؟؟ در حال حاضر جواب این سوال مشخص نیست

در شروع بازی Edward خود را در زمان مدرن و در Central Park واقع در شهر نیویورک می یابد. Edward بطور واضح می خواهد بداند که چگونه و چطور به آنجا آمده اما اندکی نمیگذرد که خود را درگیر تحقیق بر روی یکسری رویداد های ماورای طبیعی میابد...
ماجراجویی های Edward و وقایع بازی همگی در Central Park و یا پارک مرکزی واقع در شهر نیویورک رخ می دهد که مکانی فراتر از صرفا درخت و چمن است و شامل محیط ها و بخش های بسیار متنوع و مختلفی مثل قلعه ، باغ وحش ، تئاتر ، رستوران و حتی اسلحه خانه میباشد که همگی در محدوده ی وسیع پارک واقع شده اند...

T0_-1_1349440.jpg

بنا بر گفته ی Eden بخش گیم پلی در Alone in the Dark بسیار متنوع خواهد بود و شامل عناصر اکتشاف و ماجراجویی ، حل معما ، مخفی کاری و حتی مبارزه ی رو در رو خواهد بود.. همچنین سازندگان بازی اظهار داشتند که قسمت اکشن بطور عمده بر روی محیط تعاملی بازی متمرکز است که از فیزیک Havok 3.0 بهره میبرد..و سبب خلق محیط های بسیار واقع گرایانه ای در بازی شده است

اما نکته ی مهم در مورد Alone in the Dark طریق و قالب شرح روایت داستان آن است...به بیان واضح تر در این بازی سعی شده در روایت داستان از درام های تلویزیونی معروفی نظیرLost ، CSI و 24 الگو برداری شود که داستان بصورت قسمت به قسمت روایت می گردد .
هر قسمت در بازی یک Episode نام دارد که حدود 30 تا 40 دقیقه به طول میانجامد تا آن را بازی کرد و به اتمام رساند...
شرکتAtari در نظر دارد که بعد از عرضه ی بازی ، یک سری Episode اضافی هم از طریق اینترنت برای دانلود قرار دهد...

... آنچه تا کنون از گرافیک Alone in the Dark مشاهده شده بسیار فوق العاده و تحسین برانگیز بوده.. بخصوص که افکت های نور پردازی و سایه های رئالیستیک که به همراه با جزییات بسیار بالای صحنه ها و محیط بازی بصورت real time رندر میشوند نوید یک گرافیک نسل بعد را به همگان میدهد...عکس زیر که تصویری از Edward است گوشه ای از سطح بالای جزییات بکار رفته در صورت وی را نمایش میدهد...

T0_-1_1349447.jpg

هنوز تاریخ دقیقی برای انتشار بازی AID:Near dead Investigation اعلام نشده اما بنظر میرسد که این بازی در سال آینده ی میلادی برای کنسول های نسل بعد و همچنین PC روانه ی بازار خواهد شد...

عنوان تاپیک بازی Alone in Dark
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=43133#post43133

آخرین ویرایش:
سلام

اینی که الان دارم میگم رو اصلا باورم نمیشه.باور کنید این خبرو خودم وقتی دیدم داشتم شاخ در میاوردم.:shocked: :shocked:

اول از مدیران معذرت میخوام که این تاپیک با این 3 تا عکس یکم شلوغ میشه.ولی مجبورم بزارم.

بازی Jade Empire رو به یاد مییارین.برا XBox اومد. و کار استودیوی BioWare بود.الان این خبر رو خوندم که این بازی برا PC قراره بیاد.بازم کار BioWare و کمپانی الان به شخصه دوست داشتنی :love: :love: :love: ( چون این کارو کرد) ماکروسافت.

نظرتون چیه ؟؟؟؟

محمدرضا جان هزاران بار ممنون ممنون.....
وای دارم بال درمیارم پسر.فکرش را بکن جدای امپایر داخل PC....چه شود !!!:cool: :love:
من الان خیلی جوگیر شدم و ممکنه کار دست خودم بدهم پس ادامه نمی دهم.:-"

سلام

بله.دارین درست میشوین.این بازی هم برا PC مییاد مثل بازی Fable حالا ماکروسافت یه حالی به ما داد.

نظرتون چیه ؟؟؟؟

خداحافظ
ایییییییییییول .
همیشه خوش خبر باشی محمد رضا جان .
این پستت از اون پست هایی هست که باید دو بار تشکر کرد . :excited:
واقعا خوش به حالمون شد . ایول مایکروسافت .

سلام

شات های اولیه این بازی :

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

نظرتون چیه ؟؟؟؟

خداحافظ
خیلی خیلی ممنون
حال دادی اثاثی :dancing:

سلام

دو تا خبر دیگه:

اول اینکه :

Titan Quest Demo Wednesday

قراره دموی قابل بازی Titan Quest فردا منتشر بشه .بازی کار THQ و استودیوی Iron Lore هستش که از خلاقان و طراحان بازی AoE هستن.

سبک بازی RPG با نمای ایزومتریک و تقریبا میشه گفت خیلی شبیه بازی دیابلو 2 هستش.شخصیت ها خیلی شبیه دیابلو هستش.

بازی در مصر و یونان و رم رخ میده و سبکش یکم اسطوره ای هستش.

++++++++++++++++++++++++++++

Star Wars Empire at War: Forces of Corruption Announced

خبر دوم اینکه :

همون طور که Petroglyph قول داده بود و گفته بود برای بازی Star Wars:Empire at War یه نسخه اضافه شونده بده بیرون حالا به قولش عمل کرده و برای بازی یه نسخه اضافه شونهد قراره بیاد بیرون :

اسم بازی :

Star Wars Empire at War: Forces of Corruption هستش و باز هم لوکاس حق پخششو داره.

خداحافظ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or