سلام
منم به شخصه با حرف بچه ها موافقم. میدونم زیاد نمیرسم به سایت سر بزنم ولی هر وقت برسم حتما یه سری خبر توی این تاپیک که به نظرم خیلی خوبه میزارم. چون نه هنوز 360 دیدم نه PS3 پس ترجیح میدم به همین PC خودم و بازیهای اون کار کنم.
از آقا ارشام خبری توی این تاپیک نمیبینم. مدیران هم که خبری نمیزارن.من از دوستان خوب مدیر تا جایی که توی این تاپیک میبینم بعد از مدتی اقا اشکان فقط یه خبر هایی میزارن . امیدوارم بهتر بشه با کمک همه دوستان.
++++++++++++++++++++++++++++++
یه سوال دارم. بهتره دوستانی که یکم وارد ترند بهم جواب بدن.
چرا از وقتی بازیهایی هم برای PC و 360 اومده تا حدودی اونهایی که PCهای متوسط و تا حدودی رو به بالا دارند یه کم با این بازیها مشکل دارند؟ مثلا بازی مثل Tomb Raider - Oblivion - GRAW.
تا اونجایی که خوندم این بازیها روی 360 خیلی بهتر از PC اجرا شده. در صورتی که این بازیها برای هم برای PC اومده و هم برای 360.
از زمانی که 360 اومده این مشکل رو اونهایی که PC داشتن تا حدودی باهاش مواجه شدن. به یاد نمیارم قبل از اومدن 360 این مشکل رو برای بازیها داشته باشم. فکر کنم برای مثال برای بازیی مثل Prey که هم برای 360 میاد هم برای PC بازم به مشکل بر بخوریم. البته اگه انجین بازی همون انجین دووم3 که گفتن قراره باشه ودستکاری توی انجین بازی نکرده باشن مشکل نباید بخوریم توی فریم بازی. ولی اگه یه حالی به انجین بازی داده باشن یحتمالا با این بازی هم به مشکل بر میخوریم.
از دوستانی که یه کم وارد ترن میخوام که یکم توضیح بدن که تصوری که من دارم درسته یا غلط. میدونم 360 کنسول قویه. ولی اگه بازیی هم برای PC و هم برای 360 ارائه میشه باید بشه اجراش کرد. و بتونیم یه فریم خوب از بازی بگیریم. من با این که 6800GT دارم خیلی از فریم هایی که از این سه تا بازی میگیرم راضی نیستم.
++++++++++++++++++++++++++++++++
خبر های امروز: ( چه جمله باحالی بوداااااا. عین گزارشگرا گفتم )
Medal of Honor: Airborne Delayed
EA اعلام کرده زمانی که برای انتشار بازیه Medal of Honor: Airborne Delayed اعلام شده بوده تغییر کرده و این بازی به احتمال خیلی زیاد با تاخیر ارائه میشه . بازی قرار بوده در فصل تعطیلات ارائه بشه ولی EA اعلام کرده که بازی در January to March of 2007 منتشر خواهد شد.
و همچنین بازیSuperman Returns هم که قرار بود در فصل تعطیلات بیاد اون هم به تاخیر افتاده.
خبر دوم:
برای بازیه میست5 یوبی سافت و استودیوی Cyan یه پچی ارائه داده که با عرض شرمندگی 361Mb هستش. این پچ برای ویندوز مدیا سنتر هستش.
++++++++++++++++++++++++
خبر سوم:
سایت IGN برای بازیه Dark Messiah of Might & Magic یک پیش نمایش نوشته. که فکر کنم تا جایی که خبر دارم احماد( Ehy18) قرار بود یه پیش نمایش از این بازی توی سایت بزاره. فکر کنم خوندنش ضرر نداشته باشه.
پیش نمایش بازی
++++++++++++++++
خبر چهارم:
سایت GameSpot هم یک پیش نمایش برای بازیه LEGO Star Wars II نوشته که در ادامه بازیه شماره قبلیه اونه.
پیش نمایش بازی
+++++++++++++
خبر 5م:
1C Company یکی از ناشرای اروپایی برنامه خودش رو برای نمایشگاه E3 اعلام کرد.
Whirlwind of Vietnam که یه بازی شبیه سازی هستش.
Battle Lord که یه بازی RPG هستش.
Death to Spies یه بازی با سبک 3rd person stealth-action title که در جنگ جهانی دوم رخ میده.
You Are Empty که یه بازی 1st person action game with stunning graphics and a fascinating storyline.
Theatre of War که بازی استراتژی در محدوده جنگ جهانی دوم.
خداحافظ