اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
اون ساختمون که اونجا هستش یه موقع موزه لوور نیستش که؟
نه ، احتمالا خونه لي تيبينگه

کریپتکس یا همون استوانه رمزدار واقعا وجود داره؟
بله وجود داره :

76b82.jpg

خداییش راست میگه مصطفی یعنی هیچ خبری نیست؟؟؟؟؟؟:mad:

از یه طرف تاپیک next - gen داره میترکه:confused:
يكي از دلايلي هم كه اينجا بي حال شده بر ميگرده به داغ بودن همون تاپيك

از شنبه تصميم دارم اين تاپيك رو زندش كنم ؛ البته به كمك فعالان اين تاپيك مثل فرزاد و ممرضا و بقيه بچه ها تا بلكه مشت محكمي باشه بر دهان تاپيك همسايه :cheesygri

بالاخره Vivendi Games بصورت رسمي خبر از عرضه بازي F.E.A.R رو براي XBOX360 داد.
سخنگوي شركت گفته " ما سعي داريم اينبار با محتواي جديدي در قسمت سينگل پلير ظاهر بشيم و در قسمت مولتي پلير هم سعي ميكنيم از تمام قابليتهاي Xbox Live براي ارائه يك بازي برتر به روي X360 استفاده كنيم . "

اطلاعات تكميلي درباره اين بازي هفته آينده در نمايشگاه E3 اعلام ميشه

آخرین ویرایش:
رده سني بازي Oblivion تغيير كرد
ESRB علت اين تغيير رو وجود صحنه هاي خشونت و خونريزي زياد در بازي و وجود يك فايل Skin مورد دار :-" در نسخه پي سي اعلام كرد ، اين اسكين با جايگزين كردن اين فايل به جاي فايل اصلي ظاهر كاراكترهاي زن موجود در بازي رو تغيير ميداد ! ... همينقدر بدونيد كافيه :cheesygri

كه باعث شد ESRB اقدام به تغيير رده سني اين بازي از Teen +13 به Mature +17 بكنه

PES 6 at E3 !

كونامي هم قصد داره تا از قافله بقيه شركتها عقب نمونه ؛ اين شركت اعلام كرده براي نمايشگاه E3 سري جديد بازي Pro Evoloution Soccer كه ششمين نسخه از اين فوتبال پرطرفدار هست رو نمايش ميده
مارك شواندر PR اروپايي شركت كونامي گفته ما در اين نمايشگاه ، يك ويدئو از بازي نشون ميديم تا اهداف ما در ساخت اين سري از PES براي طرفدارها مشخص بشه و خيلي از امكانات جديد اين نسخه رو ميتونن در اين نمايش ببينن .
شواندر در ادامه گفت كه اين عنوان يكي از عنواين كليدي شركت كونامي خواهد بود و ما تمام تلاشمون رو براي ارائه يك بازي فوتبال برتر ميكنيم

سلام

منم به شخصه با حرف بچه ها موافقم. میدونم زیاد نمیرسم به سایت سر بزنم ولی هر وقت برسم حتما یه سری خبر توی این تاپیک که به نظرم خیلی خوبه میزارم. چون نه هنوز 360 دیدم نه PS3 پس ترجیح میدم به همین PC خودم و بازیهای اون کار کنم.

از آقا ارشام خبری توی این تاپیک نمیبینم. مدیران هم که خبری نمیزارن.من از دوستان خوب مدیر تا جایی که توی این تاپیک میبینم بعد از مدتی اقا اشکان فقط یه خبر هایی میزارن . امیدوارم بهتر بشه با کمک همه دوستان.

++++++++++++++++++++++++++++++

یه سوال دارم. بهتره دوستانی که یکم وارد ترند بهم جواب بدن.

چرا از وقتی بازیهایی هم برای PC و 360 اومده تا حدودی اونهایی که PCهای متوسط و تا حدودی رو به بالا دارند یه کم با این بازیها مشکل دارند؟ مثلا بازی مثل Tomb Raider - Oblivion - GRAW.

تا اونجایی که خوندم این بازیها روی 360 خیلی بهتر از PC اجرا شده. در صورتی که این بازیها برای هم برای PC اومده و هم برای 360.

از زمانی که 360 اومده این مشکل رو اونهایی که PC داشتن تا حدودی باهاش مواجه شدن. به یاد نمیارم قبل از اومدن 360 این مشکل رو برای بازیها داشته باشم. فکر کنم برای مثال برای بازیی مثل Prey که هم برای 360 میاد هم برای PC بازم به مشکل بر بخوریم. البته اگه انجین بازی همون انجین دووم3 که گفتن قراره باشه ودستکاری توی انجین بازی نکرده باشن مشکل نباید بخوریم توی فریم بازی. ولی اگه یه حالی به انجین بازی داده باشن یحتمالا با این بازی هم به مشکل بر میخوریم.

از دوستانی که یه کم وارد ترن میخوام که یکم توضیح بدن که تصوری که من دارم درسته یا غلط. میدونم 360 کنسول قویه. ولی اگه بازیی هم برای PC و هم برای 360 ارائه میشه باید بشه اجراش کرد. و بتونیم یه فریم خوب از بازی بگیریم. من با این که 6800GT دارم خیلی از فریم هایی که از این سه تا بازی میگیرم راضی نیستم.

++++++++++++++++++++++++++++++++

خبر های امروز: ( چه جمله باحالی بوداااااا. عین گزارشگرا گفتم )

Medal of Honor: Airborne Delayed

EA اعلام کرده زمانی که برای انتشار بازیه Medal of Honor: Airborne Delayed اعلام شده بوده تغییر کرده و این بازی به احتمال خیلی زیاد با تاخیر ارائه میشه . بازی قرار بوده در فصل تعطیلات ارائه بشه ولی EA اعلام کرده که بازی در January to March of 2007 منتشر خواهد شد.

و همچنین بازیSuperman Returns هم که قرار بود در فصل تعطیلات بیاد اون هم به تاخیر افتاده.

خبر دوم:

برای بازیه میست5 یوبی سافت و استودیوی Cyan یه پچی ارائه داده که با عرض شرمندگی 361Mb هستش. این پچ برای ویندوز مدیا سنتر هستش.

++++++++++++++++++++++++

خبر سوم:

سایت IGN برای بازیه Dark Messiah of Might & Magic یک پیش نمایش نوشته. که فکر کنم تا جایی که خبر دارم احماد( Ehy18) قرار بود یه پیش نمایش از این بازی توی سایت بزاره. فکر کنم خوندنش ضرر نداشته باشه.

پیش نمایش بازی

++++++++++++++++

خبر چهارم:

سایت GameSpot هم یک پیش نمایش برای بازیه LEGO Star Wars II نوشته که در ادامه بازیه شماره قبلیه اونه.

پیش نمایش بازی

+++++++++++++

خبر 5م:

1C Company یکی از ناشرای اروپایی برنامه خودش رو برای نمایشگاه E3 اعلام کرد.

Whirlwind of Vietnam که یه بازی شبیه سازی هستش.

Battle Lord که یه بازی RPG هستش.

Death to Spies یه بازی با سبک 3rd person stealth-action title که در جنگ جهانی دوم رخ میده.

You Are Empty که یه بازی 1st person action game with stunning graphics and a fascinating storyline.

Theatre of War که بازی استراتژی در محدوده جنگ جهانی دوم.

خداحافظ

چرا از وقتی بازیهایی هم برای PC و 360 اومده تا حدودی اونهایی که PCهای متوسط و تا حدودی رو به بالا دارند یه کم با این بازیها مشکل دارند؟ مثلا بازی مثل Tomb Raider - Oblivion - GRAW.

تا اونجایی که خوندم این بازیها روی 360 خیلی بهتر از PC اجرا شده. در صورتی که این بازیها برای هم برای PC اومده و هم برای 360.

از زمانی که 360 اومده این مشکل رو اونهایی که PC داشتن تا حدودی باهاش مواجه شدن. به یاد نمیارم قبل از اومدن 360 این مشکل رو برای بازیها داشته باشم. فکر کنم برای مثال برای بازیی مثل Prey که هم برای 360 میاد هم برای PC بازم به مشکل بر بخوریم. البته اگه انجین بازی همون انجین دووم3 که گفتن قراره باشه ودستکاری توی انجین بازی نکرده باشن مشکل نباید بخوریم توی فریم بازی. ولی اگه یه حالی به انجین بازی داده باشن یحتمالا با این بازی هم به مشکل بر میخوریم.

از دوستانی که یه کم وارد ترن میخوام که یکم توضیح بدن که تصوری که من دارم درسته یا غلط. میدونم 360 کنسول قویه. ولی اگه بازیی هم برای PC و هم برای 360 ارائه میشه باید بشه اجراش کرد. و بتونیم یه فریم خوب از بازی بگیریم. من با این که 6800GT دارم خیلی از فریم هایی که از این سه تا بازی میگیرم راضی نیستم.
البته نمی گم که اطلاعات من کاملا در این زمینه درسته ولی فکر می کنم تا اندازه ای بتونه پاسخ شما رو بده!
خوب اولین مسئله همون جهشی است که در نسل بعد ازش انتظار می رفت حالا قرار نیست این جهش در روز های اول خیلی فراتر از قبل باشه ولی تا حدودی فکر می کنم برای همه محسوس باشه. یک مورد دیگر هم که اکثرا من دیدم به این مسئله واقف نیستند اینکه فقط کنسول ها رو به عنوان next-gen می شناسن و فکر می کنن که در بازی های PC تحول خاصی ایجاد نشده و داره به مسیر خودش ادامه می ده مثل قبل، در صورتی که اصلا این طور نیست. دلیل این بروز مشکل هم همین تحول نسل بعد هست که نخواستن تا حد ممکن بین کنسول ها و کامپیوتر اختلاف گرافیکی ایجاد بشه همین باعث می شه که pc های معمولی دچار مشکل بشن.
در مورد تفاوت در نسخه pc و x360 باید بگم که تمام این بازی هایی که نام بردی در x360 در 30 فریم اجرا می شوند و البته هیچ گونه مشکلی هم ندارند! پس نباید انتظار 60 فریم رو از این بازی ها کرد چون جوری ساخته شده اند که با 30 فریم هم به خوبی پاسخگو هستند. بازی graw که اصلا در نسخه pc با نسخه x360 فرق داره تا حدودی و نمی شه این دو نسخه رو یکیی دوسنت و با هم مقایسه کرد پس هیچی ولی در صورتی که دو بازی دیگر در دو نسخه هیچ تفاوتی با هم ندارند البته در pc باز با توجه به شرایط قدرت pc شما گرافیک بالاتر هم می رود چون شما قادر به تنظیم رزولوشن و AA می باشید.
یک مثله دیگر شناخت غلط ماها نسبت به سخت افزار و توانایی های PC است و این که نمی دونیم این high-end pc که می گن واقعا چیه؟! این بحثی که الان می خوام بگم اصلا قصدم با کس خواستی نیست و خودم رو مثال می زنم که مثلا من که یه کارت 9800XT دارم الان فکر می کنم که ته کارت گرافیک برای خودمه و به راحتی باید بتونم بازی ها رو بازی کنم. به این فکر نمی کنم که این کارت یه روزی قوی بوده ولی الان برای دو نسل پیشه و نمی تونه جواب گویی بازی های حاضر باشه به درستی و همین طور سری 6 geforce که برای نسل قبله و اونهم به طور کامل نمی تونه جواب گوی بازی های حال حاضر باشه. فکر نمی کنم شما کسی رو دیده باشید که کارت سری geforce 7 داشته باشه (که متاسفانه تو این سایتهم زیاد نیستن) و بعد بگه من با بازی های جدید و اون هایی که شما مثال زدی مشکل دارم و نمی تونم بازی کنم. یک گیمر PC باز باید کامپیوترش همیشه به روز باشه تا بتونه حتی از کنسول ها هم جلو باشه از نظر گرافیک که البته این کار خرج زیادی می بره ولی بسیار کسانی هستن در کشورهای غربی که این کارو انجام می دهند و مثلا فقط 1500$ پول کارت گرافیک رو می دهند. کاری که متاسفانه اصلا دو کشور ما جا نیافتاده. مثلا الان تو ایران یکی به دوستش بگه من 2000$ پول PC دادم اولین چیزی که می گه: آره اگه منم مایه دار بودم می دونستم چجوری پولامو حرام کنم و یا اینکه این قدرت PC به چه دردت می خوره با نصفش یه PC توپ (!) می خریدی بقیشم می زاشتی تو جیبت و ... در صورتی که این قیمت PC برای یک گیمر در امریکا یک PC معمولی به حساب میاد!
البته سیاست هیا بازی سازی هم داره به سمتی پیش می ره که مشتری مجبور به خرید قطعات جدید بهش وهمش آپدیت باشه که در این زمینه هیچ کاری جز مصرف کردن قطعات اجبار شده از سوی ما بر نمیاد. و اونا کاری ندارن که تو می توین بخری و یا قادر به اجرای بازی با یک PC معمولی هستی یا نه!

سایت IGN برای بازیه Dark Messiah of Might & Magic یک پیش نمایش نوشته. که فکر کنم تا جایی که خبر دارم احماد( Ehy18) قرار بود یه پیش نمایش از این بازی توی سایت بزاره. فکر کنم خوندنش ضرر نداشته باشه.
پیش نمایش احماد از این بازی الان در صفحه اول سایت قرار داره!

سلام برو بچه

محمد رضا جان یک سوال داشتم در مورد بازی مدال نسخه جدید اش که قرار بیاد این تاریخی که شما اعلام کردید به شمسی چه موقعه ای میشه

سلام

ممنون از اقا اشکان.

منم به شخصه میدونم کارتم الان دیگه کارت خوبی نیست که بشه باهاش لذت کافی رو برد و اینکه شاید این کارت 1 سال پیش خوب بود .ولی حالا نه .

مسلما بازی هایی که مثال زدم قطعا با سری 7 انویدیا مشکلی ندارن.و حرف شما رو که یه PC دار و بازی خور حرفه ای همیشه باید دستگاش به روز باشه رو قبول دارم.ولی بازم میرسیم به همون حرفی که زدی.

من خودم اگه 2000$ پول داشته باشم که ندارم هرگز برا یه PC اینقدر پول نمی دم.میدونم کارم درست نیست.ولی به نظرم ما (اصلا قصد توهین ندارم ) ایرانی ها که بازی رو به عنوان سرگرمی قبول داریم حاضر نیستیم 2000$ برا یه PC پول بدیم.هستش افرادی که این کارو میکنن .منکرش نمیشم.ولی خوب شاید من اونقدر ندیدم که محسوس باشن که من به PC خودم نگاه هم نکنم و به قول اقا سیاوش از بالا پشت بوم خودمو با PCم پرت کنم پایین.

شاید اشکال از طرز تفکر من باشه.باقی دوستان رو نمیدونم.

در مورد پیش نمایش بازی Dark Messiah من همین الان دیدم.ببخشید اقا اشکان.ممنون از شما به خاطر وقتی که گذاشتین و دقتی که در جواب دادن کردین. و البته اقا احماد.

موفق باشین.

خداحافظ

من خودم اگه 2000$ پول داشته باشم که ندارم هرگز برا یه Pc اینقدر پول نمی دم.میدونم کارم درست نیست.ولی به نظرم ما (اصلا قصد توهین ندارم ) ایرانی ها که بازی رو به عنوان سرگرمی قبول داریم حاضر نیستیم 2000$ برا یه Pc پول بدیم.هستش افرادی که این کارو میکنن .منکرش نمیشم.ولی خوب شاید من اونقدر ندیدم که محسوس باشن که من به Pc خودم نگاه هم نکنم و به قول اقا سیاوش از بالا پشت بوم خودمو با Pcم پرت کنم پایین.
البته محمد رضا جان من اصلا قصدم با شما نبود و نوشته بودمم که من این مسئله رو به صورت کاملا کلی بیان می کنم و این موضوع پول زیاد برای Pc پرداخت نکردن حالا چه خوب و یا چه بد در ایران کاملا رایجه چرا که همانطور که خودت گفتی در ایران بازی رو فقط به عنوان یک سرگرمی می دونن.
به نظر من پاسخ اصلی جواب سوال شما همون 2 دو خط آخری است که نوشتم یعنی سیاست بازی سازان برای خرید قطعات جدید.
به نظر من بهترین وسیله برای کشور هایی مثل ما برای بازی همین کنسول ها می باشند که دارای تنوع فراوان در بازی و قیمت بسیار مناسب نسبت به عملکردشون دارن!

نوشته شده توسط mostafa_cpp:
10 بازي پر فروش پي سي تا آخر 16 / 4

1) The Elder Scrolls IV Oblivion - Bethesda
2) World of WarCraft - Blizzard
3) The Sims 2: Golden Shower Ball Expansion - EA
4) The Sims 2 - EA
5) Star Wars Empire at War - LucasArts
6) The Sims 2: Crackhouse Corner Expansion - EA
7) Age of Empires III - Microsoft
8) Battlefield 2 - EA
9) Lord of the Rings Battle for Middle Earth II - EA
10) Final Fantasy XI: Treasures of Aht Urhgan - Square Enix
The Sims 2: Golden Shower Ball و The Sims 2: Crackhouse Corner چیند !!!!؟؟؟؟؟:eek::confused:

سلام

همونطور که قرار بود یه حالی میخوام به این تاپیک تا حدودی فراموش شده بدیم.

من شروع میکنم.

خبر اول:

Bethesda به تغییر رتبه بندی بازی Oblivion اعتراض کرده. ESRB علت تغییر رتبه بندیه بازیه Oblivion رو در دو نکته ذکر کرده. که در واقع نکته اصلیه اون وجود صحنه های خشونت بار و خون و خونریزی در بازی است که با اعتراض Bethesda مواجه شده. تغییر رتبه بندیه یک بازی در فروش بازی بسیار موثره. همانطور که یه همچین بلایی سر بازیه GTA هم اومد. اگه به یاد داشته باشید. نکته جالب اینه که این تغییر رتبه بندی فقط برای نسخه PC بازی هست و نسخه 360 بازی شامل این تغییر رتبه بندی نمیشه. نمیدونم شاید من حدس میزنم که دست ماکروسافت توی کار باشه. شاید البته. باز دوستان ایرادی به این مطلب نگیرن چون این نظر شخصیه منه. چون نسخه PCو 360 از نظر داستانی و کنترل و شخصیت ها و گیم پلی بازی هیچ فرقی با هم ندارن. پس ؟؟؟؟ چرا؟؟

خبر دوم:

SiN Episodes Details

امسال در نمایشگاه E3 در 3 غرفه به نمایش در خواهد آمد که در غرفه Nvidia و ماکروسافت و غرفه Logitech .

قراره در نمایشگاه امسال گیم پلی از بازی در اطلاعات تکمیلی در باره این بازی منتشر بشه.

خبر سوم:

Rome: Total War - Alexander

رسما این بازی هم که نسخه دیگر از بازیه Rome میباشد اعلام رسمی شد و قراره در نمایشگاه امسال خبرهایی از اون به گوش برسه گفته میشه نژاد فارس یا همون آریایی در این نسخه بازی گنجونده شده.

خبر چهارم:

Bionicle Heroes

اگه از طرفدارای بازیه LEGO هستید بازی که حالت کارتونی داشت و من به شخصه ار این بازی خوشم اومد حالا خبر میرسه که Eidos قراره بازیی به نام Bionicle Heroes رو که کار جدید طراحان بازیه LEGO هست رو بیرون بده. بازی در پاییز 2006 قراره منتشر بشه. که هم برای PC و PS2 , GC
منتشر خواهد شد.

خبر پنجم:

Colin McRae 2007 Announced

CodeMasters نسخه بعدی بازیه Colin McRae را اعلام کرده. بازی برای کنسول های نسل بعد خواهد آمد ولی هنوز برای نسخه PC اعلام رسمی نشده است.

خبر ششم:

این خبر تا حدودی برای من هم عجیبه. قرار بود Infinity برای بازی CoD نسخه دیگری به نام شماره 3 ارائه بده. ولی این خبری که میگم مربوط میشه به 4م می که اعلام شده نسخه بعدی بازیه CoD فقط برای کنسول های نسل بعد منتشر خواهد شد. دقت کنید که گفته شده فقط. البته انگار منظور از نسخه بعدی نسخه سوم بازی نیست. هنوز انگار شماره 3 بازی برای PC هم خواهد اومد. این کل مطلبیه که در کنفرانس Activition گفته شده.

New Call of Duty skipping PC reflects info from an Activision Conference call that the next game in the Call of Duty series will be for next-generation consoles only. The story stops short of hitting the panic button over the future of the PC side of the franchise, however. They say this is likely an adaptation of a previous release, and that it is still likely that the next full game in the series (presumably CoD3) will be developed by Infinity Ward for consoles and PCs for release in 2007 (which is in line with recent rumors on the topic

منتظر عکس العمل تاپیک Next Gen هستیم. ما اماده ایم. :-" :-"

خداحافظ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or