سلام
الان خیلی وقت ندارم که خبر بزارم.فعلا در استان کرمان هستم.
خبر اول اینکه :
رسما بازی CoDIII برای PC کنسل شد.دست Activition و Infinity درد نکنه که کلی حال دادن به ما PC دارها .
الانه که با چوب بیفتم دنبالش یه فس سیر بزنمش.
++++++++++++++++++++
خبر دوم :
چند تا شات جدید از بازی Dark Messiah of Might & Magic که بازم کار یوبی سافت هستش و به احتمال زیاد بازم برای این بازی مشکل فریم پیدا میکنیم.خیلی خوبه ها !!!!!!!!!
اینم یکم توضیح در مورد داستان و باقی قضایا :
The game introduces players to the world of Ashan, the new setting for all future Might & Magic games. Ashan is a dark and unforgiving world, scarred by a bloody history and threatened by an apocalyptic prophecy: the Dark Messiah. Players will have the choice to become expert warriors, mages or assassins, each with their own cache of devastating weapons and spells to use in battling huge and vicious enemies. Through combat, players will unlock new skills and equipment.
+++++++++++++++++++++++++++
خبر سوم :
Sierra Entertainment Signs TimeShift
کمپانی Sierra Entertainment حق پخش بازی TimeShift رو گرفت.و این بازی تحت نام این ناشر منتشر میشه.
بازی TimeShift که توسط استودیوی Saber درست شده و یک دمو هم ازش بیرون اومده بود.
+++++++++++++++++++++++
خبر 4م:
چند تا پست قبل خبری داده بودم مبنی براینکه Eidos قراره یه بازی با نام Bionicle Hereos منتشر کنه که کار خالقان بازی LEGO star War هستش.حالا اولین شات از این بازی منتشر شده که دیدنش خالی از لطف نیست.
++++++++++++++++++++++
در مورد بازی دیابلو3 که بلیزارد رسما اون رو در نمایشگاه امسال نشون نمیده و اقا مصطفی هم به شوخی خیلی حرف قشنگی زد باید بگم معمولا بلیزارد کارایی که بیرون میده یکم طولش میده ولی هر بار یه حالی به همه داده .پس زیاد خونه خودمونو کثیف نکنیم و منتظر بمونیم بهتره.
++++++++++++++++++++
محمد رضا جان یک سوال داشتم در مورد بازی مدال نسخه جدید اش که قرار بیاد این تاریخی که شما اعلام کردید به شمسی چه موقعه ای میشه
میشه حدودا 7 تا 9 ماهه دیگه.الام برج می هستیم که میشه 5 میلادی.و بازی در ژانویه تا مارچ 2007 قراره بیاد که این ماه ها میشن ، ماه اول تا 3م میلادی.جمعو تفریق کنیم میشه فکر کنم 7 تا 9 ماهه دیگه.!!!!!!!!( درست جمعو تفریق کردم دیگه !!!؟؟؟؟)
اگه بخوایم یکم خوش بین باشیم میشه بهمن یا اسفند 85.اگه باز عقب نیفته.
خداحافظ