اخبار جدید Battlefield 6

m.d.makan

کاربر فعال
193747

Andrew Wilson مدیر EA بعد از آخرین جلسه ای که EA با سهامدارها در مورد بازیهای آینده این شرکت داشته ، تایید کرده که نسخه بعدی سری بتلفیلد در تعطیلات سال نو 2021 (اواخر پاییز/زمستان 1400) منتشر میشه و زمان رونمایی بازی هم 3-2 ماه دیگه بهار 2021/1400 هست.
ایشون تایید کرده که نسخه بعدی از همه لحاظ بزرگتر خواهد بود و کاملا از ویژگیها و قدرتهای سخت افزاری کنسولهای PS5/XSX استفاده میکنه.
تایید شده که BF6 تعداد پلیر بیشتر، تخریب پذیری واقعی تر خواهد داشت.
دایس با این نسخه به دوران جنگهای مدرن برمیگرده و گیم پلی مبارزات با اسلحه ، جنگهای هوایی و زمینی وارد مرحله جدیدی خواهد کرد.
میشه به مراحل توسعه و تکمیل بازی هم خوش بین بود چرا که طبق تایید ویلسون دایس حتی از زمانبندی خودشون هم جلوتر هستن.

منبع

این توضیح هم من اضافه کنم که ویلسون در مورد انتشار بازی روی کنسولهای نسل 8 (PS4/X1) چیزی نگفت ولی با توجه صحبتای قبل و حالا میشه بین خطوط خوند که بازی کاملا نسل بعدی خواهد بود.

=================

تریلر معرفی

تریلر گیم پلی

آخرین ویرایش:
هستم داداااااااااا:D
این دیابلو ریمستر خیلی خوبه، همش پای اونم، کاروزندگی نزاشته.
=================
به به میبینم که یک نسخه بیخاصیت نوب پرور برا موبایل هم دارن میسازن :D
منم که اصلا رو موبایل بازی نمیکنم:Whistling::D

دایس و EAدوتایی WWEطور، اکتیویژن گوشه رینگ گیر انداختن دارن چه جور گیس و گیس کشی میکنن:))
چه خبره بابا، مهلت هم نمیدن.
خیلی هایپ بازی واقعا بالاست، از نسخه BF3 به اینور من یادم نمیاد اینقدر هیجان برای معرفی نسخه ای از بتلفیلد داشته بودیم.
============
تام هندرسون همین الان:
کار از گیس و گیس کشی بین اکتیویژن و EA خیلی داغتر و عمیق تره :D
به عکسی که زیر برات میزارم توجه کن.این مپ اسمشUral Mountains و یا به اختصار UM هست.این مپ یک سال بر روش کار شده و قرار بوده جایگزین مپ وردانسک در وارزون باشه.اما اکتیویژن وقتی دید EA میخواد پاییز امسال به صورت طوفنی وارد بازار شه و ممکنه پاش رو بزاره روی گلوش و پلیرهای وارزون کم شه تصمیم گرفت این مپ رو یکسال تاخییر بزنه که در رقابت با بتلفیلد دست پر باشه.به خاطر همین هست که وردانسک توی ایونت دیشب که پارت اولش بود با وجود اینکه بمب اتم خورد و الان باید نابود باشه ، در پارت دومش که امشبه میخوان بازم وردانسک رو در قالب دهه 80 میلادی با کمترین تغییرات برگردونن و مجدد یک سال دیگه بدن خورد ملت.حتی کات سین چند ماه پیش وردانسک نشون داد سوپ به پرایس بیسیم میزنه میگه من توی منطقه جدیدی هستم و اینجا اوضاع جنگ خیلی وخیم بالا گرفته خودتونو برسونید، اما ما باز امشب خواهیم دید اکتیویژن میخواد تا یک سال دیگه توی وردانسک بمونه که از رقابت با EA جا نمونه و همون موقع مپ جدیدش رو بده بیرون !
این ها تمام نشانه هایی هست که اکتیویژن حساب کار برای امسال کامل دستش هست:D
مپ UM :

EB2D54B0-79F8-4C3D-9F2A-1AB1C8FC3346.jpeg

آخرین ویرایش:
60A2B7FB-91A6-478C-97DD-B2BBBB8CF18E.jpeg

? ║ در بیانیه منتشر شده از DICE، مشخص شد که شرکت دیگری با نام EA Gothenburg به ساخت نسخه جدید BF کمک می‌کند ؛
" ... while the team in Gothenburg is taking technology in the game to the next level. "

حالا تعداد شرکت هایی که در ساخت نسخه‌ جدید BF دخالت دارند افزایش پیدا کرد ؛
DICE
DICE LA
Criterion
EA Gothenburg

.........................

همچنین به دلیل گستردگی تعداد سازندگان و‌ ظهور روز افزون تعداد شرکت های مشارکت کننده در عنوان جدید BF کاربران این عکس رو به عنوان Fun منتشر کرده اند :D

32474995-74E3-4C56-96B8-6D50B2B4DB63.jpeg

.............................

? ║ ساخت نسخه گوشی های هوشمند BF برعهده استودیو Industrial Toys می‌باشد که فقط سابقه کار برروی دو عنوان از Midnight Star برای iOS را در کارنامه خود دارد.
این نسخه از BF برروی تبلت و گوشی های هوشمند عرضه خواهد شد و کاملا سازگار با این دیوایس ها خواهد بود، همچنین این بازی هم اکنون در مرحله تست قرار دارد و برای عرضه در سال 2022 در نظر گرفته شده است.

آخرین ویرایش:
در بیانیه منتشر شده از DICE، مشخص شد که شرکت دیگری با نام EA Gothenburg به ساخت نسخه جدید BF کمک می‌کند ؛
" ... while the team in Gothenburg is taking technology in the game to the next level. "
EA Gothenburg همون Ghost Games خدا بیامرزـه که چند نسخه اخیر NFS رو ساخت . بنده خدا ها تازه سر نسخه آخر داشتن راه سری رو پیدا میکردن که EA زد به کلی Re- Brand و تبدیل ـشون کرد به استدیو ساپورت دوتا شعبه دارن و استدیو نسبتا بزرگی هم هستن

? ║طبق آخرین اخبار از ماه جولای بازیکنان قادر به تست نسخه آلفا BF6 خواهند بود.نسخه آلفا در انحصار pc و با دعوت نامه های خصوصی خواهد بود اما بتا در اواخر ماه سپتامبر و یا اوایل اکتبر برای کنسول ها نیز در دسترس قرار خواهد گرفت.

? ║ BF6 به شدت از نسخه‌ی سوم این سری الهام گرفته است.همچنین این بازی یک سافت ریبوت از سری خواهد بود و بر نبردهای گسترده با نقشه‌هایی که حداکثر 128 بازیکن را پشتیبانی می‌کنند، تمرکز دارد.

? ║ استودیو‌ی DICE و شرکت EA هم‌چنان از قرار دادن حالت بتل رویال در مورد چگونگی رایگان بودن و نبودن آن در این بازی اطمینان چندانی ندارند، اما به دلیل سوددهی بسیار بالای Warzone این مورد در حال حاضر یکی از موضوعات مورد بحث پیرامون جدیدترین نسخه‌ BF می‌باشد.

? ║ اطلاعات جدید، باز هم در مورد این تاکید دارند که نسخه جدید BF هیچ پیشوند، پسوند یا شماره ای نخواهد داشت و فقط با عنوان BATTLEFIELD منتشر خواهد شد.

? ║ عنوان BF6 ترکیبی از تمام گان ها، وسایل نقیله و تجهیزات مربوط به نسخه های مدرن قبل می‌باشد.

? ║ توییت یکی از طراحان شرکت DICE ؛

" نمیتونم صبر کنم تا به شما نشون بدم تمام این مدت برروی چه چیزی کار می‌کردیم ! این بازی نامه ای عاشقانه به طرفداران"

? ║ اندرو ویلسون (Andrew Wilson) مدیرعامل EA، درباره‌ی روند توسعه‌ی نسخه بعدی BF :
" نسخه بعدی BF بسیار خوب و طبق برنامه در حال توسعه است. ما از کاری که تیم انجام می‌دهد هیجان زده هستیم. کار تیم سازنده‌ی این بازی می‌تواند الگویی برای سایرین باشد. با وجود بحران به وجود آمده و دورکاری از خانه باز هم برنامه را به بهترین شکل ممکن پیش می‌برند. لحظه‌شماری تا انتشار بازی کار دشواری خواهد بود. "

? ║ مدیر ارشد استودیوهای شرکت EA خانوم لورا میل (Laura Miele) :
" ما به تازگی اولین نسخه از تریلر BF بعدی را مشاهده کرده‌ایم و در حال انجام اقداماتی هستیم تا بازیکنان اولین نگاه خود را به صورت شگفت‌انگیزی به بازی پیشگامانه‌ی ما داشته باشند. من فکر می‌کنم طرفداران عاشق این بازی خواهند شد. "
" این بازی از نظر مقیاس و گستردگی بی‌سابقه خواهد بود و ما از تکنولوژی‌های کنسول‌های نسل نهمی نهایت استفاده را برده‌ایم.
ما می‌خواهیم با عرضه‌ی این بازی موقعیت خود را تقویت کنیم؛ از همین رو، باید بر فرصت‌های پیش رو تمرکز کرده و بازی‌سازان خود را برای موفقیتی بزرگ آماده نماییم تا بتوانند بهترین تجربه‌ی ممکن را در پاییز امسال برای علاقه‌مندان رقم زنند.
ما یک سال استثنایی در کنار انتشار BF بعدی در پیش داریم؛ بنابراین از همه‌ی هواداران به خاطر حمایت و انرژی که به عزم بالای تیم توسعه برای تحقق هدف خاصشان منجر شد، تشکر می‌کنیم. "

? ║ شرکت EA و استودیوی DICE در گذشته در حال توسعه‌ی نسخه‌های بازسازی شده از Bad Company و Bad Company 2 بوده‌اند اما به محض رسیدن آقای وینس زمپلا (Vince Zampella) به ریاست استودیوی DICE، روند توسعه‌ی این دو بازی متوقف شد.

? ║ خلاصه ای از تمامی اطلاعات حاصل از نسخه جدید BF ؛

. جنگ های مدرن

. مپ های عظیم و نبرد های نفس گیر

. عرضه برروی کنسول های نسل 9

. سطح جدیدی از تخریب پذیری

. جلوه های بصری خیره کننده

. دارای Battle Pass (بین 8 تا 10 هفته)

. بازگشت Battlelog

. پشتیبانی از 64 تا 128 بازیکن

. قابلیت کاستومایز اپراتور ها، گان ها و وسایل نقلیه

. نسل بعد انجین Frostbite

. بتل رویال (شاید با تاخیر در 2022)

. عرضه در پاییز 2021

42FCBF40-9650-4997-8B4B-887A826498D3.jpeg

آخرین ویرایش:
امیدوارم لیدربورد های بتل ۳ برگردن8->البته با امنیت بالا الان همشون هک شدنه یا با بوست کردن گند خورده توشون
مشکل سازنده‌های این بازی با شماره گذاری چیه ؟
خوب از یک برن تا بینهایت دیگه:|

• Like
Reactions: ps34
امیدوارم لیدربورد های بتل ۳ برگردن8->البته با امنیت بالا الان همشون هک شدنه یا با بوست کردن گند خورده توشون
مشکل سازنده‌های این بازی با شماره گذاری چیه ؟
خوب از یک برن تا بینهایت دیگه:|
مشکلی با شماره گذاری که هیچکس نداره ولی دیگه الان ریبوت مد شده:D خدای جنگ , تام رایدر , ولفنشتاین , هیتمن , مدرن وارفر و حالا هم بتلفیلد :D
تا فکر کنم کمتر از 2هفته دیگه تریلر و بازاریابی و اخبار رسمی از گیم پلی و... شروع میشه و امیدوارم به بهترین شکل ممکن انجامش بدن جوری که موی تنمون که سیخ شد تا خوده پاییز که بازی بیاد نخوابه.امروز صبحم که اکتیویژن به طور رسمی اعلام کرد COD 2021 تا شهریورماه معرفی نخواهد شد به خاطر همین EA باید توی این زمان بسیار مناسبی که در اختیار داره با سیاستمداری حساب شده توجه کامیونیتی عظیم شوتر اول شخص رو به خودش جلب کنه که بتونه بازیش جز بزرگترین لانچهای نسل نهم قرار بگیره.

این روزها ملت اونقدر هایپ شدن و درز اطلاعات باقیمانده قطره چکونی شده که خبرهای قدیمی رو با ادبیات جدید دوباره و چندباره به خورد ملت میدن :))
ماشالله دیگه خبری نمونده که بخوان منتشر کنن جز نمایش تریلر:))

همینطور که بالا مهدی جان گفت، 2 هفته و خورده دیگه (21 اردیبهشت) EA تراز مالی امسال منتشر میکنه، تا اون حول و حوش دووم بیارید دوستان.
ما میتونیم:Wallbash:

نمیدونم چه اسراری به بتل رویال دارن در حالی که مد جذابی مثل conquest رو دارن که ساعت ها میشه باهاش توی مپ های غول بازی سرگرم شد (لعنتی یاد Sinai Desert افتادم ?). به نظرم تایم بیشتری روی کراس پلتفرم کردن بذارن خیلی خوبه. یکی از برگ برنده های اکتیویژن توی وارزون، MW و حتی BOCW همین موضوع بوده.

نمیدونم چه اسراری به بتل رویال دارن در حالی که مد جذابی مثل conquest رو دارن که ساعت ها میشه باهاش توی مپ های غول بازی سرگرم شد (لعنتی یاد Sinai Desert افتادم ?). به نظرم تایم بیشتری روی کراس پلتفرم کردن بذارن خیلی خوبه. یکی از برگ برنده های اکتیویژن توی وارزون، MW و حتی BOCW همین موضوع بوده.
دقیقا همینجوره ولی بحث رقابت که وسط باشه خواسته یا ناخواسته شرکت ها رو وارد درگیری های مستقیم میکنه بخصوص اینکه بتل رویال ها درآمدهای هنگفتی برای بازی سازها داشتن.
اما امسال بتلفیلد چه با conquest خالیش چه با بتل رویالش داره روز به روز اکتیویژن رو بیشتر میرونه عقب :D
با وجود اینکه دیروز اکتیویژن به صورت رسمی گفت تا ۴-۵ ماه دیگه هیچ برنامه ای برای معرفی نسخه جدید نداره اما طبق شایعات جدید COD 2021 در چند قدمی کنسل شدن هست و اوضاع ساختش وخیم گزارش شده و به شدت از روند توسعه عقب افتاده.هرچند من دوس دارم هرجور شده بیاد و ببازه:

4CCDFB45-7B1C-4246-BB45-04044FAA8312.jpeg

EF433457-6CB1-4991-8714-7F6BC66B83BD.jpeg

آخرین ویرایش:
دقیقا همینجوره ولی بحث رقابت که وسط باشه خواسته یا ناخواسته شرکت ها رو وارد درگیری های مستقیم میکنه بخصوص اینکه بتل رویال ها درآمدهای هنگفتی برای بازی سازها داشتن.
اما امسال بتلفیلد چه با conquest خالیش چه با بتل رویالش داره روز به روز اکتیویژن رو بیشتر میرونه عقب :D
با وجود اینکه دیروز اکتیویژن به صورت رسمی گفت تا ۴-۵ ماه دیگه هیچ برنامه ای برای معرفی نسخه جدید نداره اما طبق شایعات جدید COD 2021 در چند قدمی کنسل شدن هست و اوضاع ساختش وخیم گزارش شده و به شدت از روند توسعه عقب افتاده.هرچند من دوس دارم هرجور شده بیاد و ببازه:

View attachment 203273

View attachment 203274
دقیقا از وقتی که بجای وقت گذاشتن روی خود بازی تصمیم گرفتن cod killer باشن سراشیبی شروع شد bf فقط لازم داره که خودش باشه نه cod killer .

بتلفیلید بر خلاف Codکمپین ضعیفی داره که خودش ضعف محسوب میشه اینا که تونستن بدکمپانی رو با اون کیفیت کمپین بسازن چرا نتونستن اون رو ادامه بدن من بعد از Bf4دیگه سراغ Bfنرفتم و نمیدونم سطح کیفی اون دو‌نسخه جنگ جهانی چطور بود

View attachment 203273

View attachment 203274
خدایی Cod با نسخه Mw خیلی کار شاخی کرد کمپین عالی مولتی پلیر اعتیاد اور‌ ولی ناراحت شدم نسخه بعدی به این مشکل خورده

• Like
بتلفیلید بر خلاف Codکمپین ضعیفی داره که خودش ضعف محسوب میشه اینا که تونستن بدکمپانی رو با اون کیفیت کمپین بسازن چرا نتونستن اون رو ادامه بدن من بعد از Bf4دیگه سراغ Bfنرفتم و نمیدونم سطح کیفی اون دو‌نسخه جنگ جهانی چطور بود
سینگل پلیرا که تو دیوار بودن و کلا یه دور مراحلش قابل تحمل بودن و بیشتر بخاطر مولتی پلیر همه بازی کردن

• Like
Reactions: reza51 and ps34
من خودم یادم نمیاد کمپین BF4 بازی کرده باشم ولی بهترینش به نظر من BF3 بود
BF1/V شرور خالص بود V که بازی نکردم ولی 1 مسخره بود آخه جنگ جهانی بعد تک نفره باید میزدی تو دله دشمن انگار MEDAL OF HONOR PS1 بود که سیستم نمیکشید کله جنگ طرف 1 نفره میرفت جلو همرو میزد

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or