اخبار جدید Battlefield 6

m.d.makan

کاربر فعال
193747

Andrew Wilson مدیر EA بعد از آخرین جلسه ای که EA با سهامدارها در مورد بازیهای آینده این شرکت داشته ، تایید کرده که نسخه بعدی سری بتلفیلد در تعطیلات سال نو 2021 (اواخر پاییز/زمستان 1400) منتشر میشه و زمان رونمایی بازی هم 3-2 ماه دیگه بهار 2021/1400 هست.
ایشون تایید کرده که نسخه بعدی از همه لحاظ بزرگتر خواهد بود و کاملا از ویژگیها و قدرتهای سخت افزاری کنسولهای PS5/XSX استفاده میکنه.
تایید شده که BF6 تعداد پلیر بیشتر، تخریب پذیری واقعی تر خواهد داشت.
دایس با این نسخه به دوران جنگهای مدرن برمیگرده و گیم پلی مبارزات با اسلحه ، جنگهای هوایی و زمینی وارد مرحله جدیدی خواهد کرد.
میشه به مراحل توسعه و تکمیل بازی هم خوش بین بود چرا که طبق تایید ویلسون دایس حتی از زمانبندی خودشون هم جلوتر هستن.

منبع

این توضیح هم من اضافه کنم که ویلسون در مورد انتشار بازی روی کنسولهای نسل 8 (PS4/X1) چیزی نگفت ولی با توجه صحبتای قبل و حالا میشه بین خطوط خوند که بازی کاملا نسل بعدی خواهد بود.

=================

تریلر معرفی

تریلر گیم پلی

آخرین ویرایش:
فقط جیمیل چک کنیم؟برای کسی کد فرستادن؟
ایمیلی که مروط به ساخت اکانت ea تون بوده همون رو چک کنید

من ی ایمیل از قسمت ساپورت خود سایت EA فرستادم و گفتم من تمام سری ها رو خریدم بعد چطور شما برای من کد تست الفا رو نفرستادید !
5 دقیقه بعد ساپورتش جناب انجیر :)) ایمیل داد و بعد از اون SIGNUP الفا رو برام ایمیل کردن . :eek: :D :D :D :-bd
EA MAIL.jpg

• Smile
  • Like
Reactions: owj and TeTration

من ی ایمیل از قسمت ساپورت خود سایت EA فرستادم و گفتم من تمام سری ها رو خریدم بعد چطور شما برای من کد تست الفا رو نفرستادید !
5 دقیقه بعد ساپورتش جناب انجیر :)) ایمیل داد و بعد از اون SIGNUP الفا رو برام ایمیل کردن . :eek: :D :D :D :-bd
View attachment 219636
پشمام

• Smile
Reactions: Annunaki ™

View attachment 219636
دانلود کردی؟کی شروع میشه؟

WTF
من بازی رو پیش خرید کردم ایمیلی نیومده !!!
بزنم پشتیبانی؟

بله بزنید
البته گفته که تضمین نمیکنن که هر اکانتی شامل ارسال دعوتنامه بشه !
اما خب من با توپ پر اما مودبانه درخواست کردم و گفتم من همه سری های بازی رو خریدم و تو اکانتم هست میتونید چک کنید و پلی تایم ها رو ببینید !
اگه شانس بیاری ی هندی مهربون مثل انجیر و زنجیر به تور ت بخوره حله :D :))

در قسمت ساپورت این کتگوری ها رو باید انتخاب کنید .

Origin | PC | Codes and promotions | Promotion questions

عنوان تیکت تون هم این باشه :

i need to have access to battlefield 2042 alpha test

آخرین ویرایش:
دانلود کردی؟کی شروع میشه؟
خیر .
به تاریخ ما مورخ 5 شنبه ساعت 4:30 عصر استارت میخوره !
البته هنوز بازی تو اوریجین اضافه نشده و حتی معلوم نیست PRE LOAD کی باشه !
البته بازه های زمانی متعددی داره بستگی داره شما رو تو کدوم بازه زمانی قرار بده !

خوب به این عکس توجه کنید دیشب بعد از کلیک روی signup این تعداد نفرات تو صف بودن ! هولی شت ! :)):D
که بعد از یک ساعت و خورده ای صف رفت جلو و نوبت ما رسید ! :D
Screenshot_2021-08-04_001402.jpg

این هم ساعتها و segment های زمانی برنامه ریزی شده برای تست آلفا
تو ایمیلی که فرستادن .

Untitled3.jpg

این هم user aggrement یکطرفه و تحمیلی EA =))
Untitled4.jpg

این هم بعد از تکمیل ثبت نام و قرار گرفتن در لیست انتظار تا رسیدن زمان موعود :D

bf_2042.jpg

آخرین ویرایش:
یه خبری دیدم مثل اینکه مدیر ea گفته میخوان دوسال یکبار بتلفیلد بدن
اینجوری باشه بنظرم فاتحه این فرانچایز هم باید بخونیم

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
بتلفیلد سرویس شده دیگه، بصورت سنتی دیگه منتشر نمیشه.
خودشون گفته بودن که BF 2042 بعنوان بیس نسخه های بعدی عمل میکنه، برای همین هم این تعداد نفر و استودیو روش کار کردن.
اتغاقا بنظرم این خوبه که هر 2سال بازی محتوای جدید به خودش ببینه، اصلا لازمه همچین سبکی هست.

خیلی از ویژگیهایی که برای بازی در نظر گرفتن به روز انتشار نمیرسه و منتظرن ببینن بازخوردها چی هست و روی همون نقاط قوت کار کنن.

یه خبری دیدم مثل اینکه مدیر ea گفته میخوان دوسال یکبار بتلفیلد بدن
اینجوری باشه بنظرم فاتحه این فرانچایز هم باید بخونیم

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
تو اون خبر از مدیر ea پرسیده بودن شما تقریبا هر دو سال یکبار یه بتلفیلد دادید
بتلفیلد ۳ ۲۰۱۱
بتلفیلد ۴ ۲۰۱۳
بتلفیلد هاردلاین ۲۰۱۴ که اسپین آف بود
بتلفیلد ۱ ۲۰۱۶
بتلفیلد ۵ ۲۰۱۸

حالا خبرنگار پرسیده بنظرتون روند هر دو سال یک بتلفیلد منطقیه (منظورش در برابر روند هرساله یک کالاف بوده بنظرم)
که اندرو ویلسون هم میاد میگه منطقی و سپس از این صحبت می‌کنه که بتلفیلد ۲۰۴۲ یه عنوان سرویس محور و محتوا ها رو میگه براش و در نهایت میگه ما به پشتیبانی ۳۶۵ روزه از بازی تعهد داریم و میگه پس بله این روند منطقیه.

• Like
Reactions: TeTration and omid0
بچه ها ایمیل ها فرستاده شد، الان میتونین از اوریجین دانلود شروع کنین.
Capture.png Capture2.JPG
=======
حجم دانلودی هم 17.5 گیگ هست.
Capture3.JPG

اگر احیانا اوریجین نصب ندارین، نسخه کامل میتونین از اینجا دانلود کنین (آپدیت اوریجین از سرورهای EA بعضی وقتها خیلی کند میشه)
Origin Client 10.5.102

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or