خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

کمالگرایی به روایت تصویر:D

View attachment 401300View attachment 401301
اقا مبارک باشه
من جات نقدشم می دم

نکات مثبت:
سخت افزار خوب
24 گیگ رم
داشتن VRR 120HZ فری سینک
کیفیت ساخت خوب
باتری خوب
کیفیت صدای خوب
خوش دست

نکات منفی:
7 اینچی بودن (یکم کوچیکه در مقابل رقبا)
داشتن VRR از 48 هرتز جای 30 هرتز
صفحه نمایش بی کیفیت IPS داغون
هال افکت نبودن انالوگ با تریگرها
تفاوت کم نسبت به نسل قبل
نداشتن حتی یک عدد ترک پد(برای تنظیمات ویندوز یا شبیه سازها تقریبا غیر ممکنه با تاچ در ویندوز)
قیمت نسبتا بالا

آخرین ویرایش:
اقا مبارک باشه
من جات نقدشم می دم

نکات مثبت:
سخت افزار خوب
24 گیگ رم
داشتن VRR 120HZ فری سینک
کیفیت ساخت خوب
باتری خوب
کیفیت صدای خوب
خوش دست

نکات منفی:
7 اینچی بودن (یکم کوچیکه در مقابل رقبا)
داشتن VRR از 48 هرتز جای 30 هرتز
صفحه نمایش بی کیفیت IPS داغون
هال افکت نبودن انالوگ با تریگرها
تفاوت کم نسبت به نسل قبل
نداشتن حتی یک عدد ترک پد(برای تنظیمات ویندوز یا شبیه سازها تقریبا غیر ممکنه با تاچ در ویندوز)
قیمت نسبتا بالا
قربونت
سایز صفحه نمایشش به نظرم برای کنسول دستی اوکیه و بزرگترش دیگه تبلت میشه...

صفحش هم داغون نیست و اگه اولد میزاشتن ۲۰۰ دلار باید میرفت رو قیمت..من از صفحش راضیم عالی نیست ولی خوبه...
واسه کسی با اولد کار نکرده راضی کنندست چون انتظارش بالا نرفته..

هال افکت رو هم قبول دارم و خودم میخوام تهیه کنم جایگزین کنم

در مورد تفاوت هم بعدا مینویسم

قربونت
سایز صفحه نمایشش به نظرم برای کنسول دستی اوکیه و بزرگترش دیگه تبلت میشه...

صفحش هم داغون نیست و اگه اولد میزاشتن ۲۰۰ دلار باید میرفت رو قیمت..من از صفحش راضیم عالی نیست ولی خوبه...
واسه کسی با اولد کار نکرده راضی کنندست چون انتظارش بالا نرفته..

هال افکت رو هم قبول دارم و خودم میخوام تهیه کنم جایگزین کنم

در مورد تفاوت هم بعدا مینویسم
اتفاقا اولد اونقدرا گرونش نمی کنه چون الان روی گوشی 200 دلاریم اولد می ذارن
خود سوییچ هم که اولد شد فقط 50 دلار رفت روش بگذریم که به جای 6.2 اینچ هم شد 7 اینچ پایه پشتش خیلی بزرگ تر و با کیفیت تر شد کیفیت صداش هم بهتر کردن با یک سری بهبودهای دیگه که کلا کیفیت ساخت کنسول هم واقعا بهتر شد چون جفتش داشتم
بحث اینجاست اگه سونی سال 2012 روی ویتا اولد گذاشت دیگه مسخره س الان نذارن
اگه باز کنسول 200 300 دلاری بود یک حرفی اگه باز مینی ال ایدیش می کردن بازم تا حدی قابل قبول بود
اما من می گم دلیل اصلیش چیه 2 3 سال دیگه که همشون بشن اولد حتی ضعیف ترین هاشون سوییچ 2 هم بشه اولد دیگه کسی به اینا نگاهم نمی کنه کساییم که خرید مجبور می شن باز اپگرید کنن
اما برای خیلی ها مشابه من که دنبال اجرای بازی روز روش نیستن اصلا ارتقای سخت افزاری هیچ اهمیتی نداره دیگه چون بازی های قدیمی یا شبیه سازها رو تقریبا عالی Z1EX اجرا می کنه حتی نیازی به اپ اسکیل یا فریم جن هم براشون نداره
برای همین من LEGION GO 2 یک دستگاه واقعا خوب می بینم اما قیمتش خیلی فضایی هست تقریبا دو برابر نسل قبلش شد

آخرین ویرایش:
خود سوییچ هم که اولد شد فقط 50 دلار رفت روش بگذریم که به جای 6.2 اینچ هم شد 7 اینچ پایه پشتش خیلی بزرگ تر و با کیفیت تر شد کیفیت صداش هم بهتر کردن با یک سری بهبودهای دیگه که کلا کیفیت ساخت کنسول هم واقعا بهتر شد چون جفتش داشتم
اگه باز کنسول 200 300 دلاری بود یک حرفی اگه باز مینی ال ایدیش می کردن بازم تا حدی قابل قبول بود
اما من می گم دلیل اصلیش چیه 2 3 سال دیگه که همشون بشن اولد حتی ضعیف ترین هاشون سوییچ 2 هم بشه اولد دیگه کسی به اینا نگاهم نمی کنه کساییم که خرید مجبور می شن باز اپگرید کنن
اما برای خیلی ها مشابه من که دنبال اجرای بازی روز روش نیستن اصلا ارتقای سخت افزاری هیچ اهمیتی نداره دیگه چون بازی های قدیمی یا شبیه سازها رو تقریبا عالی Z1EX اجرا می کنه حتی نیازی به اپ اسکیل یا فریم جن هم براشون نداره
برای همین من LEGION GO 2 یک دستگاه واقعا خوب می بینم اما قیمتش خیلی فضایی هست تقریبا دو برابر نسل قبلش شد
تا وقتی یه کمپانی کنسول ساز پشت این سبک دیوایس ها نباشه، ارزش خرید بالایی ندارن، به نوعی ساخته میشه واس مصرف گرایی و خالی کردن جیب و دل خریدار.
هرکدوم یسری کم و کاستی و آزار اذیت دارن. فعلا رسم دوساله دارن واس ورژن جدیدتر، ممکنه سالی یه مدل هم برسه.

لجیون رسما ۱ کیلوئه. قیمتشم که فضایی. اگر خریدار باشم، به هیچ وجه بهش فکر نمی‌کنم.

منم گو2 رو دوست داشتم..ولی بخاطر وزن و قیمتش نگرفتم..
وزن خیلی خیلی مهمه تو هندهلدها...یعنی قشنگ 50 گرم بیشتر و حس میکنی حال چه برسه به 150 گرم اختلافشون
از طرفی تحقیق کردم دیدم از قلم دیجیتال هم پشتیبانی نمیکنه...اگه میکرد حداقل میشد به عنوان کتابخوان هم از استفاده کرد که باتوجه به سایز صفحش خیلی خوب میشد
یعنی هم یه کنسول قوی هم یه کتابخوان یا شاید واسه طراحی هم میشد ازش استفاده کرد یه چیز تو مایه های سرفیس

هرجوری-حساب-کتاب-میکنم-بررسی-میکنم-بالا-پایین-میکنم-اخرش-دو-تا-باارزش-و-درست-حسابی-تو-بازار-کنسولای-دستی-نمیبینم
هفت-اینچی:rog.ally.x
هشت-اینچی:legion-go-1(دو-اگه-قیمتش-ادمیزادی-بود-میشد-اینجا-گذاشتش)

تا وقتی یه کمپانی کنسول ساز پشت این سبک دیوایس ها نباشه، ارزش خرید بالایی ندارن، به نوعی ساخته میشه واس مصرف گرایی و خالی کردن جیب و دل خریدار.
هرکدوم یسری کم و کاستی و آزار اذیت دارن. فعلا رسم دوساله دارن واس ورژن جدیدتر، ممکنه سالی یه مدل هم برسه.

لجیون رسما ۱ کیلوئه. قیمتشم که فضایی. اگر خریدار باشم، به هیچ وجه بهش فکر نمی‌کنم.
من حقیقت چون برای خونه گرفتم و فقط بازی های قدیمی از زوتک زون راضیم اونم یکسری کاستی ها داره
اما در کل راضیم ازش قیمت خوبیم خریدمش خودم به شخصه 8 اینچ سوییچ 2 می پسندم 7 اینچ ایده اله اما 8 به نظرم سایز عالی هست 8.8 هم دستگاه زیادی بزرگ می کنه و سنگین
با این حال legion go 2 هم خیلی می پسندم اما خوب قطعا خوش دستی و جمع جور بودن زوتک از دست می دم مطمئنم کیفیت انالوگ با دکمه های زوتک هم نداره زوتک کاملا می شه باهاش ساعت ها بازی کرد بدون اینکه دست خسته بشه تعویض اس اس دیش هم برعکس بقیه کاملا سر راسته یعنی به محض باز کردن قاب پشتی در دسترسه نیازی به باز کردن فن یا هیت سینک نیست فول سایزم هست اس اس دیش ار جی بی مسخره دور انالوگ هم نداره به جاش یک حالت پیچی براش گذاشته که می شه 4 تا دکمه شخصی سازی یا می شه برای کم و زیاد کردن صدا یا نور صفحه ازش استفاده کرد
اما خوب باتریش عین نسل قبل راگ ضعیفه vrr هم نداره اون باتریشم باز خیلی مهم نیست چون 2 تا پورت داره یکی بالا یکی پایین کابل راحت می شه زد بهش بازی کرد vrr هم با vsync همیشه روشن حتی توی فریم های متغیر چون صفحه کوچیکه اوکیه اما قطعا به رونی فری سینک نمی شه البته اگر فریم ثابت باشه که هیچ فرقی نمی کنن با هم
نکته جالب اینکه برخلاف مدل های دیگه هر 2 پورتش usb 4 هستن بقیه یکیش 3.2 می شه

در کل همشون یک سری کمبودهایی دارن و نمی تونن انگار عین ادم یک چیز منطقی تولید کنن بالاخره بسته به نیازتون باید یکیش بخرید یا صبر کنید تا سال اینده شاید گزینه ی بهتری اومد

AYANEO-NEXT-II-Display-806x1920.jpg

AYANEO-NEXT-2-Features-1456x819.jpg

البته vrr نداره 32 هسته ای هستن ایشون با گرافیک 8060s

یه-سوال-فنی-از-دوستان........
برای-کسی-که-اصلا-اکانت-استیم-نداره
استیم-نمیدونه-چی-چیه!
کلا-پول-واسه-خرید-بازی-اورجینال-خرج-نمیکنه
از-همون-اول-بازی-کرکی-نصب-و-بازی-کرده
زورشم-میاد-الان-صد-میلیون-پای-کنسول-دستی-بریزه
بنظرتون-هنوزم-خرید-استیم-دک-منطقیه؟!؟!؟!؟؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or