خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

ولو که شرکت تولید سخت افزار نیست که بدو بدو نسخه جدید بده.
خودشون بارها گفتن که منتظر جهش سخت افزاری هستیم.

در مورد ally جدید اگه منظورت Xbox ally معمولی باشه که اینطور که من دیدم هم ۵۰ دلار گرونتره (۶۰۰ دلار) که دک oled قیمتش ۵۵۰تاست.
و هم از صفحه نمایش بگیر تا پرفورمنس ، مصرف باتری و... بهتر عمل میکنه.
حداقل تو نقدی که من دیدم اینطور بود.
اما اگه اینطور که میگی تو ایران ۱۵-۱۰ تومن ارزونتره که خب حتما حرفت درسته، منم باشم میگم Xbox ally بخره.

کلا بحث اینه که من متوجه این نمیشم که کی قراره بکنه تو پاچه کی که دوستمون اینقدر شاکیه:D

این کنسولها تو این رنج از لحاظ پرفورمنس خیلی به هم نزدیکن و اگه قرار باشه خریدن استیم دک برابری کنه با تو پاچه رفتن پس با خریدن مابقی هم رفته تو پاچمون.
ایران کلا حساب کتاب نداره دلیلی نداره 50 دلار اختلاف همین مقدار بشه بعضا اونی که گرون تره موقت توی ایران ارزون ترم می شه یعنی مودیه کلا ایران هر چی سر دلال بطلبه همون می شه :D
همشون به هم نزدیکن جز استیم دک که خیلی ضعیف تره مخصوصا cpu ش که برای شبیه سازها خیلی مهمه
اگه می بینی پرفورمنس دک حدودا نزدیکه (30 40 درصدی باز ضعیف تره) چون 720p منسوخ هست برعکس بقیه که فول اچ دی هستن اما پردازنده ش خیلی ضعیف تره امتیاز تایم اسپای 3500 در مقابل 10000 هست تازه من با z1ex مقایسه کردم نه z2ex
dpi ی هم که 200 هست کمی اذیت کننده س
امتیاز z1ex پردازنده ش چیزی در حد 9900 اینتل هست که خیلیه برای همینم خار باتری می سابه

ایران کلا حساب کتاب نداره دلیلی نداره 50 دلار اختلاف همین مقدار بشه بعضا اونی که گرون تره موقت توی ایران ارزون ترم می شه یعنی مودیه کلا ایران هر چی سر دلال بطلبه همون می شه :D
همشون به هم نزدیکن جز استیم دک که خیلی ضعیف تره مخصوصا cpu ش که برای شبیه سازها خیلی مهمه
اگه می بینی پرفورمنس دک حدودا نزدیکه (30 40 درصدی باز ضعیف تره) چون 720p منسوخ هست برعکس بقیه که فول اچ دی هستن اما پردازنده ش خیلی ضعیف تره امتیاز تایم اسپای 3500 در مقابل 10000 هست تازه من با z1ex مقایسه کردم نه z2ex
dpi ی هم که 200 هست کمی اذیت کننده س
امتیاز z1ex پردازنده ش چیزی در حد 9900 اینتل هست که خیلیه برای همینم خار باتری می سابه
خب استیم دک همینکه بعد از چند سال میتونه از Xbox ally که تو سال 2025 منتشر شده همه جوره بهتر باشه خودش یعنی توجیه برای خرید داره.
چرا که Asus برای مقابله با دک یه نسخه از ally تو همون سطح سخت افزاری داده.
اینکه بگیم استیم دک منسوخه رو پس باید یه ایمیل به Asus بزنی و بگی چرا تو این رنج یه کنسول دادی که حتی از استیم دک هم خروجی ضعیف تری داره ولی باز هم 50 دلار گرونتره؟

پس حتما بازار میطلبه که اینها همچنان تولید میشن و فروش میرن و خب بالطبع توجیه خریده شدن و ساختشون همینه.

کلا فلسفه خریدن کنسول/PC دستی که گرفتن بنچمارک و اجرای بازیهای روز با تنظیمات بالا نیست که اگه باشه که کمپانیها با این قیمتها نمیتونن منتشرشون کنن.
خیلی از پلیرها این ها رو برای بکلاگ میخرن ، خیلیها برای شبیه سازی کنسولهای قدیمی میخرن ، قابل حمل بودن و ... براشون مهمه و موارد دیگه که خودت بهتر میدونی.

اینها دنبال چند فریم بالاتر ، صفحه نمایش بزرگتر و... نیستن که یه همچین سخت افزاری رو بهش بگن منسوخ و برن چندصد دلار کسنول گرونتر رو بخرن.

اینکه بگیم استیم دک منسوخه رو پس باید یه ایمیل به Asus بزنی و بگی چرا تو این رنج یه کنسول دادی که حتی از استیم دک هم خروجی ضعیف تری داره ولی باز هم 50 دلار گرونتره؟
کدوم نسخه می گی؟ کلا یک مدل معمولی داده که z2 ساده هست که در حقیقت همان z1ex یکم ضعیف شده هست که بازم یک سر و گردن از استیم دک قوی تره 120 هرتزه vrr داره full hd کیفیت صداش بهتره
این نسخه ضعیف تر که می گی کدومه؟ راگ ایکس باکس الای معمولی خیلی کنسول قوی تریه
من اصلا مدت هاست دیگه ندیدم هیچ کدومشون چیپ منسوخ 4 هسته ای که استیم دک داره هیچ کدومشون استفاده کنه یا بیاد برای صفحه نمایش 7 یا 7.5 اینچی رزولوشن پایین hd استفاده کنه
دیگه نینتندو سوییچ 2 هم استیم دک می خوره لاقل 120 هرتزه vrr داره full hd هست حتی اونم ارزشش از استیم دک بیشتره الان

اون استیم ماشینشم که حتی خروجی hdmi 2.1 نداره 2.0 هست اومده الکی یک سری توجیه مسخره هم براش اورده اقا طرف شاید دلش بخواد کلی بازی قدیمی که همشونم پچ یا مد 4k wide دارن 4k 120hz بازی کنه اصلا شاید فیلم 8k دلش خواست باهاش ببینه
من می دونم به استیم خیلی ارادت خاصی داری اما کلا سیستم همه شرکت هاست تا بزرگ می شن و بی رقیب عوضی بازی هاشون شروع می شه و دلیلشم همین حمایت های بی جای فن هاش هست همیشه
من هفته پیش از طراحی داخلی دسته ps3 یک ایرادی گرفتم 7 8 دسته اصلی ps3 دارم که همشونم مد کردم یک سونی فن بی سواد اومد به تمسخر کردن کاره دیگه ای که بلد نیستن اینا
من حداقل یاد گرفتم توی زندگیم راجب چیزی که داشتم یا دارم نظر می دم یا اگه نه ریفرنس می زنم به یک منبع معتبر نه اینکه طرف نه ps3 داره الان نه دسته اصلیش داره نه تا حالا مد کرده بیاد از کسایی مشابه من ایراد بگیره
یا همون ویتا از اولش گفتم ورشکست می شه فروش خوبی نمی تونه داشته کلی مسخره بازی دراوردن حالا الان من دستگاهش دارم کلیم کار روش انجام دادم با عشق همونا حتی کنسولش نخریدن
یا همین سوییچ که ایرادات می گرفتم ازش عمرا کارایی که من روی دستگاه کردم و دارم می کنم کسی کرده باشه جز یک نفری که سواد خیلی بالاییم داره کلی همه رو از جمله خودمم راهنمایی کرده با این حال اونم خسته شده دیگه کنسولش نداره دیگه هک ها با کارهای جدیدشم تست نکرده
یا new 3ds xl که من با چه بدبختی از ایبی خریدم کلیم براش وقت گذاشتم اینا عشقه همش با این حال کلی نیتنتدو با سونی تا حالا ترول کردم چون اعتقاد داشتم می تونستن بهتر کار کنن اما نکردن
ماکروسافت هم که کلا اینقدر گند زده دیگه کار از انتقاد گذشته امیدی به اصلاحش دیگه نیست
در کل اینا فن نیستن ضد فن هستن که فقط شرکت ها رو پرو می کنن فن واقعی منم که 7 8 فقط دسته اصلی دارم با این حال ایراداتشم می گم که همیشه شرکت ها بتونن چیزای بهتری ارائه بده به مشتری هاشون

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: aryan_17_bahal
@Persia Tech
آقا برو مقایسه هاش رو ببین.
استیم دک تو اکثر موارد خروجی بهتری از xbox ally داره.
خب مشخصه که دارم با نسخه معمولیش که تو یه رنج قیمتی هستن مقایسه میکنم.
من ویدئوی بررسیش رو هم گذاشتم.

بعد از ۵-۴ تا پست تازه میگی لیلی زنه یا مرد؟ :D [-(

@Persia Tech

واقعا دلیل ساخت این کنسولو نمیدونم...به شدت بدردنخور...
نسل قبلیش طرف میخره خروجیش به مراتب‌ بهتره...قیمت دست دومش مناسب تر هم هست

رفیق-گل-کسی-تو-پاچم-نکرده-فقط-دارم-میگم-خرید-استیم-دک-اونم-الان-با-اینهمه-رقیب-حماقته!
کسی-که-پولش-کمه-ترجیح-میده-همون-استیم-دکو-بخره-ولی-من-همینجا-اون-پول-کمه-هم-حروم-نمیکنم-براش
نه-ضد-استیم-هستم-نه-فن-بقیه-فقط-دارم-میگم-واقع-بینانه-و-منطقی-لایق-چنین-تعاریفی-نیست-مخصوصا-مخصوصا-مخصوصا-داخل-ایران
مطابق-حرف-خودت-درمورد-قیمتش-من-هنوزم-که-هنوزه-منتظرم-قیمتش-به-همون-محدوده-25-30-برسه-برای-امولاتور-یگی-بگیرم-ندیدم-از-55-60کمتر-بشه-اونم-اولد
بحث-مدل-LCD-بکنار-که-همونم-زیر-40-نیست
خلاصه-اینکه-انشااله-خداوند-به-خریداران-کنسولهای-دستی-دم-خرید-قدرت-مقایسه-و-تحلیل-عنایت-کنه-تا-دسته-تو-پاچش-نره-دردش-بگیره

رفیق-گل-کسی-تو-پاچم-نکرده-فقط-دارم-میگم-خرید-استیم-دک-اونم-الان-با-اینهمه-رقیب-حماقته!
کسی-که-پولش-کمه-ترجیح-میده-همون-استیم-دکو-بخره-ولی-من-همینجا-اون-پول-کمه-هم-حروم-نمیکنم-براش
نه-ضد-استیم-هستم-نه-فن-بقیه-فقط-دارم-میگم-واقع-بینانه-و-منطقی-لایق-چنین-تعاریفی-نیست-مخصوصا-مخصوصا-مخصوصا-داخل-ایران
مطابق-حرف-خودت-درمورد-قیمتش-من-هنوزم-که-هنوزه-منتظرم-قیمتش-به-همون-محدوده-25-30-برسه-برای-امولاتور-یگی-بگیرم-ندیدم-از-55-60کمتر-بشه-اونم-اولد
خلاصه-اینکه-انشااله-خداوند-به-خریداران-کنسولهای-دستی-دم-خرید-قدرت-مقایسه-و-تحلیل-عنایت-کنه-تا-دسته-تو-پاچش-نره-دردش-بگیره
نمیشه شرایط ایران رو در نظر بگیری بعد بگی تو دنیا چرا استیم دک کسی میخره. خیلیا دانش زیادی از کامپیوتر ندارن یا اصلا حوصله دنگ و فنگشو ندارن طرف یه سری بازی تو استیم داره دلش میخواد تو کنسول دستیشم بازی کنه میره استیم دک میخره بی دردسر. چه بسا تو همین تخفیف های استیم اصلا دستگاه رو میخره.

تو ایران شما اصلا نباید سمت ریویو های یوتیوب بری. اول باید ببینی قیمت تو امارات چند درهمه. بعد ببینی داره عمده وار میشه یا معدود. بعدش باید ببینی کدومش گارانتی داره. بعد باید ببینی کدومش اگه مشکلی پیش بیاد تعمیرکارش هست یا قطعاتش راحت تر گیر میاد. به طور کل واردات asus تو ایران منطقی تر انجام میشه واسه همین خریدش نسبتا منطقی تره. هرچند استیم دک اولد هم اوکیه قیمتش.

@Persia Tech

بابا میام براتا :D
اخه استیم دک با پردازنده و گرافیک منسوخ که حداکثرشم 15 وات چطوری از راگ 16 ترد 30 واتی قوی تره
بابا لاقل یکم به عقلت رجوع کن اینا مقایسه های چرت و پرت هستن که میان 720p با 1080p مقایسه می کنن
1765197136450.png
تازه راگ قدیمی توی 15 وات بازم از استیم سرتره توی 30 که می خورتش دستگاه هایی مشابه سری ایکس یا زوتک که مموری اپگرید هم داشتن که کلا توی یک لیگ دیگه هستن
من کلی اون بالا حرف زدم حالا می گه لیلی زنه یا مرد:D
تازه زوتک با بقیه تا 30 وات هم می رن اینجا به جوانی استیم رحم کرده با 30 وات تستش نکرده
1765197329663.png
1765197623931.png
1765197735365.png
1765197927928.png

تو که می دونی اگه کسی با من بحث کنه با یک کوه منبع و ریفرنس معتبر میام براش :D
دیگه اگه معتبرترین منابع هم قبول ندارید بحثی نمی مونه

Attachments

• 1765197826787.png
    1765197826787.png
    660.9 KB · مشاهده: 0
آخرین ویرایش:
من دقیقا که یادمه نسخه LCD حدود 20 خورده ای بود.
OLED که اومد خب گرون شد و اینجا هم دلار بالاتر رفت.

اما اصولا اینها که ارزون نمیشن ، تو ایران داریم زندگی میکنیم ها.
امسال میخری دوسال بعد چندبرابر قیمتی که خرید میفروشی.

خب با این نظری که داری اصلا کل فلسفه خرید کنسول/PC دستی رو میبری زیر سوال.
فکر کنم از اول باید میگفتی کنسول دستی خریدن اشتباست خب.
چون اونهایی که از دک قویتر هستن به مراتب ازش گرونترن و مابقی هم سطحهاش تو همون بازه قیمتی هستن.

از اولین پستت اگه واضح تر میگفتی که من اصلا خرید کنسول دستی رو منطقی نمیدونم خب دیگه اینقدر برام سوال ایجاد نمیشد که چی شده کی این دوستمون اینقدر شاکیه!؟ :D
اما همونطور که تو پستهای قبلیم گفتم همه این کنسولها رو برای یه هدف مشخص نمیخرن (تموم کردن بگلاگ، امولیت کردن و...) هرکسی دیدگاه خودش رو داره و نمیشه اگه بر اساس اون یه محصولی رو تبلیغ میکنه یا به دیگران پیشنهاد میده رو گفت قدرت مقایسه و تحلیل نداره.

بابا میام براتا :D
اخه استیم دک با پردازنده و گرافیک منسوخ که حداکثرشم 15 وات چطوری از راگ 16 ترد 30 واتی قوی تره
بابا لاقل یکم به عقلت رجوع کن اینا مقایسه های چرت و پرت هستن که میان 720p با 1080p مقایسه می کنن
View attachment 403365
تازه راگ قدیمی توی 15 وات بازم از استیم سرتره توی 30 که می خورتش دستگاه هایی مشابه سری ایکس یا زوتک که مموری اپگرید هم داشتن که کلا توی یک لیگ دیگه هستن
من کلی اون بالا حرف زدم حالا می گه لیلی زنه یا مرد:D
راگ ally از کجا اومد؟
صحبت Xbox ally نسخه معمولی بود.
به جان خودم اگه بدونی اصلا بحث در مورد چی بوده:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or