خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

خب اگه کنسول دستی بخوایم بخریم که همش به برق باشه و نهایتا تو خونه روی تخت بخوایم بازی کنیم که راه حل های ارزونتری ازش هم موجوده.
یه مودم وایفای 6 و یک گیم پد رو وصل میکنیم به گوشی و از روی PC به بهترین شکل استریم میکنیم خب.
چه کاریه بالای 100 میلیون پول کنسول دستی بدیم؟

کنسول دستی اسمش روشه باید هم خروجی خوبی بده و در عین حال روی باتری هم 2.5 تا 3 ساعت رو دیگه شارژ داشته باشه.
مخصوصا مواقعی که بیرونیم.
حین مسافرت ، تو تاکسی/ماشین ، هواپیما ، خونه خاله و...
بیخیال این کنسولای هیولا مگه می شه جاییم برد؟
حتی سوییچ هم بیرون از خونه قابل استفاده نیست اینا که جای خود دارن
حتی سوییچ توی تخت بعد 2 ساعت بازی دست درد می گیری ایسوس اینا که زیر 1 ساعت تازه توی تختی که دستت روی تخت تکیه داره خودتم ریلکس کردی اگه نشسته باشی که یه ربع نیم ساعتم دوام نمیاری
این کنسولا عین PS VITA 3DS نیستن که روی هوا هم بتونی طولانی باهاشون کار کنی
مسافرتم می ری روی تخت اتاق می زنیش به برق دیگه :D
استریم جای خود داره داستان های خودشم داره همین که با کلیک ساده توی تخت می ری توی دنیای گیم لذتش یک دنیاس هیچ کسیم تا نخره نمی فهمه چی می گم منم یک مقاومت الکی راجبشون سال ها پیش داشتم
اما خوب من حقایق هم طبق معمول همیشه به دور از فن بازی یا اینکه چون خودم دارم یا خریدم بیام الکی تعریف کنم گفتم
چون اکثر ادم ها ذهنشون طوری تنظیم شده که نمی تونن از چیزی که براش زیاد هزینه می کنن بد بگن سعی می کنن فن اون خرید بشن خوشبختانه یا بدبختانه توی من این حالت فعال نیست و همیشه با خریداران این حوضه بحث داشتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or