خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

uRLwJ8c8xt4inwM3ZaFFhL-970-80.jpg (1).jpg

نمودار مقایسه‌ای مختصر بین دو نسخه از سری جدید کنسول‌های دستی ROG Xbox Ally یعنی ROG Xbox Ally (مدل پایه) و ROG Xbox Ally X (مدل پیشرفته) :
ROG_XboxAlly_vs_AllyX_EN.png

ویژگی ROG Xbox Ally (استاندارد) ROG Xbox Ally X (پیشرفته)

پردازنده (APU) AMD Ryzen Z2 A (Zen 2 + RDNA 2) AMD Ryzen AI Z2 Extreme (Zen 5 + RDNA 3.5 + NPU)

رم (RAM) 16 GB LPDDR5X 24 GB LPDDR5X

حافظه داخلی (SSD) 512 GB M.2 2280 1 TB M.2 2280

باتری 60 Wh 80 Wh

صفحه نمایش 7-اینچ IPS FHD (1080p), 120 Hz + VRR 7-اینچ IPS FHD (1080p), 120 Hz + VRR

وزن حدود 670 گرم حدود 715 گرم

طراحی و ارگونومی گریم‌های استاندارد; دکمه‌های ABXY شبیه Xbox گریم‌های ارگونومیک‌تر شبیه کنترلر Xbox + Impulse Triggers (بازخورد لرزشی موضعی)

پورت‌ها و اتصال‌ها USB-C، microSD، هدفون 3.5 میلی‌متری، Wi-Fi 6E، بلوتوث 5.x نسخه‌ای به‌روزتر با USB4 / Thunderbolt 4 و امکانات مشابه

رابط کاربری (UI) تجربه جمع‌وجور Xbox full-screen بر پایه Windows 11 تجربه مشابه + عملکرد بهینه‌تر با کمک AI و ویژگی‌های نرم‌افزاری اضافه (مثل Auto SR و ضبط خودکار با AI)
---
جمع‌بندی

مدل استاندارد (ROG Xbox Ally) گزینه‌ای اقتصادی‌تر، سبک‌تر، با مشخصات مناسب و طراحی ارگونومیک اولیه است.

مدل X (ROG Xbox Ally X) بیشتر برای گیمرها و کاربرانی ساخته شده که دنبال تجربه‌ای قدرتمندتر، با باتری بزرگ‌تر، حافظه بیشتر، رم بالاتر و فناوری‌های پیشرفته‌تر هستند – مثلاً ریزپردازنده نسل جدید و Impulse Triggers برای بازخورد واقعی‌تر در بازی‌ها.

مشخصات برجسته Lenovo Legion Go 2

01y1m33opl2idko7rc9i2cojtsx3lp774688.png
نمایشگر
پنل 8.8 اینچی OLED با وضوح WUXGA (1920×1200)، نرخ تازه‌سازی 30–144 هرتز با پشتیبانی از VRR و گواهی HDR TrueBlack 1000.

پردازنده (CPU)
مجهز به AMD Ryzen Z2 یا Z2 Extreme (حافظه کش و توان پردازشی بیشتر در نسخه Extreme).

حافظه رم و ذخیره‌سازی
حداکثر تا 32 GB LPDDR5X (8000 MHz) رم و تا 2 TB PCIe Gen4 SSD + پشتیبانی microSD.

باتری
74 W·h، تقریباً ۵۰٪ ظرفیت بیشتر نسبت به نسخه قبلی.

ویژگی‌های اضافی

حسگر اثر انگشت در دکمه پاور

کنترلرهای TrueStrike بازطراحی‌شده با ارتقای ارگونومی و دکمه‌های قابل برنامه‌ریزی (قابل استفاده با نسخه قبلی)

پایه (kickstand)، درگاه‌های USB4 در بالا و پایین، و بدنه‌ای ضخیم‌تر و سنگین‌تر (~920 گرم).

رابط کاربری Xbox در آینده
قرار است اولین دستگاه خارج از ایسوس باشد که «تجربه تمام‌صفحه‌ی Xbox» (Xbox Full-Screen Experience) را از بهار ۲۰۲۶ دریافت خواهد کرد — تجربه‌ای مشابه با رابط SteamOS.
---
جمع‌بندی سریع

ویژگی Lenovo Legion Go 2

نمایشگر 8.8″ OLED، 1920×1200، 30–144 Hz، HDR TrueBlack 1000
پردازنده AMD Ryzen Z2 یا Z2 Extreme
رم / ذخیره‌سازی تا 32 GB LPDDR5X، تا 2 TB SSD PCIe 4.0 + microSD
باتری 74 W·h (تقریباً ۵۰٪ بیشتر)
ویژگی‌های فیزیکی حسگر اثر انگشت، کنترلرهای ارتقا یافته، kickstand، وزن ~920 g
قیمت و عرضه از $1,049، عرضه از اکتبر ۲۰۲۵
پشتیبانی Xbox FSE انتظار برای بهار ۲۰۲۶

مقایسه سخت افزار 2 Lenovo Legion Go و ROG Xbox Ally X (پیشرفته)
ROG_XboxAllyX_vs_LenovoLegionGo2_EN.png

همون طوریم که همه توی بررسیش گفتن قیمت عجیب 1350 دلاریش باعث می شه قطعا شکست بخوره نسخه 2 تراش که رسما 1500 دلاره
من توی دوبی همشون تست کردم با کاهش قیمتی که زوتک زون خورده از 800 دلار قیمت عرضه ش بهترین خریده چون بهترین کیفیت ساخت با خوش دست ترین تقریبا سبک ترین(690 گرم) بهترین کیفیت دکمه با انالوگ(من کلی دسته دارم از جمله الیت با اختلاف از همشون بهتره چون تریگر با انالوگش هال افکتم هست) بهترین کیفیت صفحه نمایش با اختلاف خیلی زیاد دی پی ای بالا 315 تایی 2 تا پورت usb 4 با سخت افزار قوی که چیپ ai هم حتی داره

من واقعا از کیفیت ساختش شوکه شدم از زوتک انتظار نداشتم کیفیتش بهتر از راگ الای یا استیم دک باشه منتها توی ایران اکثرا سمت فقط چیزهای شناخته شده و ترند می رن در حالی که سلطان و پایه گذار این مدل کنسول ها ayaneo هست که اصلا یک نفرم ندیدم خریده باشه
کلا بعد از ایسوس و استیم یکمم lenovo طرفدار داره در ایران اونم به خاطر لب تاپ هاش می شناسنش
یا بر فرض هنوزم توی شبکه های اجتماعی می بینم یک عده ترس برن اولد دارن که دیگه تقریبا وجود خارجی نداره
الان 80 درصد گوشی های موبایل اگه نگیم 90 درصد اولد هستن این همه هم روزانه استفاده می شن داغم می کنن کلی اما از کسی تا حالا شنیدید صفحه ش برن شده باشه؟ با این حال ذهن یک عده با دینامیت باید به روز کرد :D
در نهایت چیز دیگه ای که توی زوتک منو جذب کرد hdr فوق العادش و کیفیت صفحه نمایش عالیش بود که به مراتب از الترا سامسونگ بهتره و اصلا سفیدیش به زردی نمی زنه اصلا abl توش معنایی نداره روشنایی کاملا یکدست هست به شدت هم روشناییش زیاده یعنی قشنگ با سری سی الجی یک کیفیت و یک میزان روشنایی داره نمی دونم پنلش کی زده اما هر کی زده گل کاشته

این کنسولا رسما دیگه هندهلد نیستن
من سوئیچ 2 گرفتم بنظرم خیلی سنگینه دستی میخوای بازی کنی باید دستت رو بزاری روی میز
اصلا خوب نیست سوئیچ 1 خیلی بهتر بود
اینا که دیگه 900 گرم هیچی
خوبی صفحه بزرگ حالیه که می ده اما یک dpi پایین میاره دوم اینکه سنگین می شه
این دیگه رسما فقط توی تخت جوابه تازه اونم نیم ساعت :D
سوییچ اولد انصافا کنسول خوبیه هکم شده فقط بعد از دیدن صفحه زوتک dpi اون توی ذوق می زنه
تا قبلش اونقدرا ازار دهنده نبود

مهم تر از اینا ارگونومی با کیفیت انالوگ با دکمه ها هست به فرض legion go اولیه دستم گرفتم حالم به هم خورد خیلی کیفیت ساختش بد بود اما ظاهرا توی این نسخه درست شده هر چند کیفیت پلاستیکش از توی عکس می زنه جا داشت بهترم بشه

• Like
Reactions: Rize Mize
همون طوریم که همه توی بررسیش گفتن قیمت عجیب 1350 دلاریش باعث می شه قطعا شکست بخوره نسخه 2 تراش که رسما 1500 دلاره
من توی دوبی همشون تست کردم با کاهش قیمتی که زوتک زون خورده از 800 دلار قیمت عرضه ش بهترین خریده چون بهترین کیفیت ساخت با خوش دست ترین تقریبا سبک ترین(690 گرم) بهترین کیفیت دکمه با انالوگ(من کلی دسته دارم از جمله الیت با اختلاف از همشون بهتره چون تریگر با انالوگش هال افکتم هست) بهترین کیفیت صفحه نمایش با اختلاف خیلی زیاد دی پی ای بالا 315 تایی 2 تا پورت usb 4 با سخت افزار قوی که چیپ ai هم حتی داره

من واقعا از کیفیت ساختش شوکه شدم از زوتک انتظار نداشتم کیفیتش بهتر از راگ الای یا استیم دک باشه منتها توی ایران اکثرا سمت فقط چیزهای شناخته شده و ترند می رن در حالی که سلطان و پایه گذار این مدل کنسول ها ayaneo هست که اصلا یک نفرم ندیدم خریده باشه
کلا بعد از ایسوس و استیم یکمم lenovo طرفدار داره در ایران اونم به خاطر لب تاپ هاش می شناسنش
یا بر فرض هنوزم توی شبکه های اجتماعی می بینم یک عده ترس برن اولد دارن که دیگه تقریبا وجود خارجی نداره
الان 80 درصد گوشی های موبایل اگه نگیم 90 درصد اولد هستن این همه هم روزانه استفاده می شن داغم می کنن کلی اما از کسی تا حالا شنیدید صفحه ش برن شده باشه؟ با این حال ذهن یک عده با دینامیت باید به روز کرد :D
در نهایت چیز دیگه ای که توی زوتک منو جذب کرد hdr فوق العادش و کیفیت صفحه نمایش عالیش بود که به مراتب از الترا سامسونگ بهتره و اصلا سفیدیش به زردی نمی زنه اصلا abl توش معنایی نداره روشنایی کاملا یکدست هست به شدت هم روشناییش زیاده یعنی قشنگ با سری سی الجی یک کیفیت و یک میزان روشنایی داره نمی دونم پنلش کی زده اما هر کی زده گل کاشته

زوتک vrr نداره...به نظرم تو PCهای دستی مهم تر از oled بودن داشتن vrr هست

• Like
Reactions: tboy2022
زوتک vrr نداره...به نظرم تو PCهای دستی مهم تر از oled بودن داشتن vrr هست
کلا VRR که فقط راگ داره اونم از 48 هرتزه که به درد نمی خوره فقط همین LEGION GO 2 که از 30 هرتز 30 فریم ساپورت می شه
با این حال بازم می گم این کنسولا در حد RX580 هم نیستن و به درد گیم های مدرن که اصلا بهینه هم نیستن نمی خورن برای گیم های قدیمی یا شبیه سازها هم 60 ثابت یا 120 ثابت هم می دن پس زیاد VRR لازمم نیستن
گذشته از اینا توی این کنسولا مشابه مانیتور یا تی وی چیزی به اسم تیرینگ وجود نداره(به اون شکلی که می شناسیم) فقط صفحه توی فریم متغیر ممکنه کمی حالت استاتری بگیره اونم بستگی داره خیلی از بازی ها من تست کردم فریمش متغیره اما کاملا روانه مشکلیم نداره
یعنی همون VSYNC تریپل بافر کار رو در میاره
اما به جاش اولد 60 فریم توی بازی های سریع حالت کش دار و مات نشون نمی ده و حتی بازی های 30 فریم روش قابل بازی هستن که برخی شبیه سازها مجبوری بازی رو 30 فریم بری چون بازی بیش 30 هست نمی شه زیادش کرد
بعدشم شما یک بار اولد با HDR کالیبره شده روش بازی کنی قول می دم عمرا دیگه سمت چیز دیگه ای بری خیلی خیلی خیلی کیفیت تصاویرش زنده ترن و لذتش با اختلاف زیاد بهتره
من حتی روش فیلم HDR دیدم به شدت چسبید من با یک نرم افزار براش پروفایل HDR ساختم و بعدشم با ویندوز با تنظیمات خود AMD هم تغییراتی دادم که الان فرقی نمی کنه بازی قدیمیه یا جدید یا می خوام توی نت بچرخم همه جا عالی کار می کنه
من همه جور صفحه نمایشی داشتم و اگر روی اولد تاکید می کنم چون واقعا مقایسه کردم می دونم دارم چی می گم
همین الانم 3 تا لپ تاپ IPS با یک مانیتور VA دارم. برای گیم و فیلم فقط اولد بخرید مگه اینکه مشکل بودجه دارید یا حالا به هر دلیلی نمی خواید بیشتر هزینه کنید که بحثش جداست

در نهایتم LEGION GO 2 خیلی کنسول خوبیه قطعا از زوتک زون یا همه ی مدل های دیگه بهتره اما اصلا 1350 دلار نمی ارزه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: milad3d

قیمت نهایی کنسول دستی ROG Xbox Ally مشخص شد.​

View attachment 392709
قیمت‌های ROG Xbox Ally و مدل قدرتمندتر ROG Xbox Ally X را می‌توانید در زیر مشاهده کنید.

• ROG Xbox Ally: 549.99 دلار آمریکا
  • کنسول بازی ROG Xbox Ally X: 899.99 دلار آمریکا
مُفته

مفتم که نیست در حالی که فرق چندانی هم با نسل قبلش نکرده
اما قیمت 1350 دلاری legion باعث می شه مفت به نظر برسه :D
همین که لگو XBOX امده روش کلی ارزشمندش کرده
مردم صرفا یک کالا نمیخرن دوست دارن یک هویت بخرند اینکه مثلا مردم به جای یک گوشی چینی بی نام و نشان ، آیفون یا سامسونگ بیشتر میخراند به خاطر این قضیه هست

مردم صرفا یک کالا نمیخرن دوست دارن یک هویت بخرند اینکه مثلا مردم به جای یک گوشی چینی بی نام و نشان ، آیفون یا سامسونگ بیشتر میخراند به خاطر این قضیه هست
ماکروسافت که این اواخر حسابی گند زده می خوام هویتش روش نباشه
اما این چه حرفیه زدید هویت می خرن دیگه چه صیغه ایه؟ مگه می خوان زن بگیرن چه اهمیتی داره یک کالا کی ساخته مهم اینجاست که کالای خوبی باشه
اپل از بحث ادایی که بگذریم مختص جهان سوم هست برای امینیتش به خاطر سیستم کلوزش می خرن برای کسایی که اطلاعات مهم دارن
سامسونگ رابط کاربریش خیلی خوبه ازادی عمل خوبیم به کاربر می ده
شیائومی یک پکیج به صرفه هست که با قیمت مناسب اکثر موارد مورد نیاز به کاربرش می ده
الباقی گوشی های چینی هم بستگی داره بعضی هاشون واقعا خیلی گوشی های خوبی هستن من خودم عاشق رد مجیک هستم اگه رابط کاربری سامسونگ روش بود قطعا می خریدمش می خوام هویت سامسونگم روش نباشه اینا چه حرفایی دیگه

حرف شما واقعا درست فکر کنی پایه و اساس محکمی داره که هویت یک کالا اون ارزشمند میکنه چون هویت یک برند یک شبه ایجاد نمیشه بلکه با اثبات عملکرد و کارایی اون برند که نتیجش بعد سالها میشه مثلا ایفون که فراتر از یک برند شده نماد پیشرو تلفن همراه
پ.ن : بعد یک سری متوهم چشم شون میبندد بروی اون همه زحمت و سرمایه گذاری کلان طی سالها برای سرپا نگه داشتن یک برند با یک هویت خاص

• Like
Reactions: Terova
به نظرم خود مایکرو اگه طبق شایعه کنسول دستی بزنه دستش خیلی بازتره که قیمت رو پایینتر بیاره یا سخت افزار قوی تر رو با همین قیمت 600-500 دلاری تحویل بده.
هرچی نباشه خودش صاحب استوره و میتونه مثل valve کنسول رو ارزونتر بده که از استور و فروش بازی اون رو جبران کنه.
این مزیت رو فقط valve/Xbox/Playstaion/Nintendo دارن ، باقی کمپانی ها اصلا توان رقابت ندارن اگه اینها وارد بشن.

همین 600-500 دلار هم خودش خیلیه ولی قیمتهای بالاتر از این واقعا جایگاهی ندارن.

به نظرم خود مایکرو اگه طبق شایعه کنسول دستی بزنه دستش خیلی بازتره که قیمت رو پایینتر بیاره یا سخت افزار قوی تر رو با همین قیمت 600-500 دلاری تحویل بده.
هرچی نباشه خودش صاحب استوره و میتونه مثل valve کنسول رو ارزونتر بده که از استور و فروش بازی اون رو جبران کنه.
این مزیت رو فقط valve/Xbox/Playstaion/Nintendo دارن ، باقی کمپانی ها اصلا توان رقابت ندارن اگه اینها وارد بشن.

همین 600-500 دلار هم خودش خیلیه ولی قیمتهای بالاتر از این واقعا جایگاهی ندارن.
دیگه با عرضه شدن سوییچ 2 که 450 دلاره حرفت درسته اگر بخوان فروش تعداد بالا حداقل بالای یک میلیون تجربه کنن نباید از 600 دلار فراتر برن
خود ماکروسافت اگر می زد قطعا خیلی دستش باز تر بود اون هزینه 100 دلاری ویندوزم ازش کم می شد
اما لامصب دست روی هر شرکتی این چند ساله گذاشته نابودش کرده انگار فساد توی مدیرهای بالا رده ش تمومی نداره
حالا منو تازه اینجا به عنوان فن ماکروسافت می شناسن چون سونی زیاد ترول کردم اما واقعیتش اینجاست برای من اصلا برند کوچکترین اهمیتی نداره مشتری هم برای اونا کوچکترین اهمیتی نداره یک بیزینس هست و طبیعتا شست و شوی مغزی برای تولید فن به نفع اون هاست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or