خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

باور نکردنیه
همین که بتسدا و اکتی و بلیز زیر نظر ماکرو اند باعث میشه از خر شیطون بیان پایین و استور (آشغال) خودشون رو ببندن

رابطه ea و ولو که خوب شده - رابطه ماکرو و ولو هم که خوبه

قطعا ساپورت بسیار عالی از این دستگاه میشه

ــــــــــــــــــــ
خیلی دوست دارم پرفورمنس dread و botw روی این دستگاه ببینم. اگر بتونه نزدیک سوییچ یا بهتر از اون اجرا کنه علنا سوییچ کیلر ساختن =/
چون تنها مزیت رقابتی سوییچ میشه جویکاناش برای بازی‌های حرکتی و خانوادگی

تقریبا تمامی نقد ها به دو نکته اشاره دارن:
1- عمر باتری کمتر از 2 ساعت در بازی های AAA و در حالی که بازی رو با تنظیمات بالا اجرا می کنید.
2- باگ های سیستم عامل

وزن بالا و اندازه هم که خوب چیزی هست که خیلی وقته معلوم شده و ممکنه برای شما نکته منفی به حساب بیاد.

------------
کلا به نظر من انتخاب Arch Linux واقعا اشتباه بزرگی بود. Arch و Stability دقیقا ضد همن. Arch توزیعی هست که برای Geek هاست و تمرکز pacman اینه که همیشه آخرین نسخه نرم افزار ها رو ارائه بده نه استیبل ترین رو.
Arch توزیعی هست که Geek ها می گیرن تا خرخره کاستوم اش می کنن برای خودشون.

اتفاقا انتخاب Arch linux از بهترین تصمیمات ولو بود. برای یه سیستم گیمینگ اهمیت داشتن آخرین نرم افزار ها خیلی بیشتره تا "استیبل" بودن. داشتن آخرین نرم افزارها باعث میشه که همیشه از جدید ترین کرنل لینوکس و درایورها و در نتیجه پرفورمنس بهتر بهره ببری. الان خارج از استیم دک هم گیمینگ روی لینوکس بیشتر روی Arch و بقیه ی دیسترو های Arch based (مثل Manjaro و Endevour ) انجام میشه.

All Roads Lead to Arch: The Evolution of Linux Distros Used for Gaming Over Time - Boiling Steam

اتفاقا انتخاب Arch linux از بهترین تصمیمات ولو بود. برای یه سیستم گیمینگ اهمیت داشتن آخرین نرم افزار ها خیلی بیشتره تا "استیبل" بودن. داشتن آخرین نرم افزارها باعث میشه که همیشه از جدید ترین کرنل لینوکس و درایورها و در نتیجه پرفورمنس بهتر بهره ببری. الان خارج از استیم دک هم گیمینگ روی لینوکس بیشتر روی Arch و بقیه ی دیسترو های Arch based (مثل Manjaro و Endevour ) انجام میشه.

All Roads Lead to Arch: The Evolution of Linux Distros Used for Gaming Over Time - Boiling Steam
استیم دک دستگاهی هست که می خواد تجربه بازی های PC رو به راحتی در قالب یک وسیله قابل حمل ارائه بده. مخاطبانش PC Gamer ها هستن و PC Gaming با ویندوز قبضه شده.
کسی که PC Gamer اه قرار نیست بیاد ساعت ها وقتش رو صرف Troubleshoot اه لینوکس بکنه. اصلا علمش رو نداره.
کسایی که دنبال Linux Gaming ان دانش قابل توجهی از این سیستم عامل دارن. صرفا گیمر معمولی نیستن.
انتخاب Arch به عنوان سیستم عامل SteamOS اشتباه بزرگیه. تقریبا اکثر مخاطب های Steam Deck به عمرشون یک کامند لینوکس هم ندیدن. خریدار Steam Deck می خواد دستگاه رو روشن کنه بازی کنه و لذتش رو ببره. Arch برای این کار مطلقا توزیع مناسبی نیست.
چند فریم کمتر گرفتن خیلی بهتر از اینه که کلا با مشکلاتی مثل کرش کردن بازی مواجه بشی. بعدم خود Proton بلاکر اصلی اجرای بازی ها هست و داشتن آخرین کرنل و ... الزاما به معنی بهتر شدن تجربه گیمینگ نیست.

---
من جدا حال بحث بیشتر از این سر بدیهیات رو ندارم. موفق باشید :D
---
بگو بیشتر از این سر در نمیارم.
من توی یک شرکت بین المللی در حال حاضر Cloud and DevSecOps Engineer ام از 3 روز دیگه هم می شم Tech Lead. از ایران هم مستقیم اسپانسر شدم تا برم اونجا. حالا خوش باش با گوگل کردن و ترجمه کردنش و پست دادن اینجا :D

آخرین ویرایش:
استیم دک دستگاهی هست که می خواد تجربه بازی های PC رو به راحتی در قالب یک وسیله قابل حمل ارائه بده. مخاطبانش PC Gamer ها هستن و PC Gaming با ویندوز قبضه شده.
کسی که PC Gamer اه قرار نیست بیاد ساعت ها وقتش رو صرف Troubleshoot اه لینوکس بکنه. اصلا علمش رو نداره.
کسایی که دنبال Linux Gaming ان دانش قابل توجهی از این سیستم عامل دارن. صرفا گیمر معمولی نیستن.
انتخاب Arch به عنوان سیستم عامل SteamOS اشتباه بزرگیه. تقریبا اکثر مخاطب های Steam Deck به عمرشون یک کامند لینوکس هم ندیدن. خریدار Steam Deck می خواد دستگاه رو روشن کنه بازی کنه و لذتش رو ببره. Arch برای این کار مطلقا توزیع مناسبی نیست.
چند فریم کمتر گرفتن خیلی بهتر از اینه که کلا با مشکلاتی مثل کرش کردن بازی مواجه بشی. بعدم خود Proton بلاکر اصلی اجرای بازی ها هست و داشتن آخرین کرنل و ... الزاما به معنی بهتر شدن تجربه گیمینگ نیست.
خب هدف این حرکت ولو همینه که روند رو تغییر بده دیگه
قطعا لینوکس برای گیم اپشن بدتریه نسبت به ویندوز اما شما وضع فعلی رو با ۱۰ سال پیش مقایسه کنی پیشرفت خیلی زیادی رخ داده

هدف steam os هم همینه که این موضوع را جا بندازه و به نظر من داره موفق عمل میکنه
اگر سرنوشت استیم دک شبیه استیم ماشین نشه قطعا تا چن سال دیگه لینوکس گیمینگ بیشتر جدی گرفته میشه

بعدم نیومده arch pure بده دست کاربر که این دلایل را میاری
سیستم سعی شده جوری ساخته شه که کنسول گیمرام جذب شن و قرار نیست کسی وارد ترمینال شه برای کارای عادی و ...
قطعا هنوز ایده ال نیست ولی حرکتیه که به نظرم قابل ستایشه

تو داری Arch و SteamOS رو با هم قاطی میکنی. آرچ مبناییه که روش SteamOS ساخته شده. آرچ توی یه clean install نه خودش GUI داره نه استیم روشه و نه حتی درایور های کارت گرافیک بلکه دسترسی به یه repository به روز و maintain شده از اینا رو میده. این چیزیه که کسایی که دانش از لینوکس دارن قراره روش یه دستکتاپ با GUI و چیزای دیگه بالا بیارن و اگه مشکلی داشت troubleshoot کنن ولی این چیزی نیست که روی دک قراره باهاش کاری داشته باشی.

SteamOS خودش اون GUI و تغییرات لازم رو ارائه میده که end user استیم دک همونطوری که خودت میگی لازم نداشته باشه که دانشی از کامند لاین و troubleshoot کردن لینوکس داشته باشه. این همون اتفاقیه که موقع بازی کردن اون ۸۰۰-۹۰۰ تا بازی verified میفته. تو مثل کنسول دستگاهت رو روشن میکنی به library بازیهات دسترسی پیدا میکنی و اگه بازی ای که میخوای بازی کنی verified باشه بازی رو صرفا نصب و اجرا میکنی. توی این پروسه تو نه نیازی به شناخت لینوکس داری و نه لازمه از کامندی استفاده کنی و حتی لازم نیست با تنظیمات خود استیم یا پروتون سر و کله بزنی.

از طرف دیگه پروتون تا حد زیادی توی خودش contain شده هست (یعنی library ها و dependency هاش به همراه خودش پکیج شده) در نتیجه سازگاریش با بازیها ربط زیادی به اینکه از کدوم distribution استفاده میکنی نداره و عمدتا نتیجه ی یکسانی رو روی ubuntu, Arch یا دیستروی دیگه ای میده.
اینکه یه بازی کرش کنه ربطی به Arch نداره و صرفا اون بازی سازگاری کامل با Proton نداره (و طبیعتا توسط خود ولو برای دک verified نشده). حالا اگه بخوای از دک به عنوان یه کنسول استفاده کنی می تونی و فقط باید بازی هایی که روش انجام میدی رو محدود به بازی های verified نگه داری که با بیشتر از ۸۰۰ تا بازی از در زمان لانچ از هر کنسولی در زمان لانچ بازی های بیشتری داره. تعداد بازی های verified هم هر روز در حال افزایشه.

اگر هم بخوای ریسک بیشتری بپذیری و بری سراغ بازی های دیگه باز هم لازم نیست از همون اول بری سراغ کامند لاین و تا حد زیادی صرفا با تنظیمات خود پروتون میتونی یسری بازی ها رو قابل بازی کنی. برای پیدا کردن اینطور tweak های پروتون میشه به ProtonDB مراجعه کنی.

نهایتا اگه بخوای خیلی توی سطح پایین با دستگاه سر و کله بزنی و power user باشی انصافا فرقی نمیکنه که چه distribution از لینوکس استفاده میکنی و در هر صورت باید شناخت از ابزار های لینوکس داشته باشی چه روی ubuntu و چه روی arch یا هر دیستروی دیگه ای باشی.

جدید ترین کرنل ها هم تاثیر مستقیم روی استفاده ی سیستم عامل از سخت افزار داره. و لازم هم نیست که شناختی از لینوکس داشته باشی تا اهمیت داشتن جدید ترین نسخه از درایور ها رو بدونی.

من جدا حال بحث بیشتر از این سر بدیهیات رو ندارم. موفق باشید :D
بگو بیشتر از این سر در نمیارم.

آخرین ویرایش:
باور نکردنیه
همین که بتسدا و اکتی و بلیز زیر نظر ماکرو اند باعث میشه از خر شیطون بیان پایین و استور (آشغال) خودشون رو ببندن

رابطه ea و ولو که خوب شده - رابطه ماکرو و ولو هم که خوبه

قطعا ساپورت بسیار عالی از این دستگاه میشه

ــــــــــــــــــــ
خیلی دوست دارم پرفورمنس dread و botw روی این دستگاه ببینم. اگر بتونه نزدیک سوییچ یا بهتر از اون اجرا کنه علنا سوییچ کیلر ساختن =/

که البته مدل سوییچ لایت ، جویکان چسبیده داره و جدا نمیشه
پس چیزی از دست نمیدی روی استیم دک بازی کنی بازیا سویچ رو

• Like
Reactions: mqg1387
شبیه سازا کنسولای نسل هفت هنوز بدبختی دارن رو سیستمهای درست حسابی
رو شبیه ساز سوییچ اونم رو استیم دک حساب باز کردید؟ 🤔 دوربین مخفی نیست؟
سوییچ کیلر؟؟؟ 🤔
بوکمارک کنیم بعدا بیایم بخندیم. اینا هم یه کم شم اقتصادی داشتن با هزینه تولید کمتر، مینی pc گیمینگ قوی میزدن کلی سود میبردن

• Like
Reactions: Thonkeyes
خب هدف این حرکت ولو همینه که روند رو تغییر بده دیگه
قطعا لینوکس برای گیم اپشن بدتریه نسبت به ویندوز اما شما وضع فعلی رو با ۱۰ سال پیش مقایسه کنی پیشرفت خیلی زیادی رخ داده

هدف steam os هم همینه که این موضوع را جا بندازه و به نظر من داره موفق عمل میکنه
اگر سرنوشت استیم دک شبیه استیم ماشین نشه قطعا تا چن سال دیگه لینوکس گیمینگ بیشتر جدی گرفته میشه

بعدم نیومده arch pure بده دست کاربر که این دلایل را میاری
سیستم سعی شده جوری ساخته شه که کنسول گیمرام جذب شن و قرار نیست کسی وارد ترمینال شه برای کارای عادی و ...
قطعا هنوز ایده ال نیست ولی حرکتیه که به نظرم قابل ستایشه

من تجربه خیلی خیلی ناچیزی از لینوکس دارم
یعنی تجربه نصب و کار کردن با چند نسخه دارم در ایام قدیم
ردهت ، فدورا ، توزیع ایرانی پارسیکس و چند مدل دیگه

👈 نظر شخصیم رو میگم چون دانش کمی نسبت به لینوکس دارم
بنظر من ولو وقتی میخواد از arch استفاده کنه
به ۴ دلیل هست
اول نسخه سبکیه
دوم قابلیت کاستوم بالا داره
سوم بروزرسانی خوبی داره
چهارم بدون افزونه و هیچ چیز اضافه هست
مثل فرق اندروید خام خام با لانچر ها و میان افزار های که شیائومی و سامسونگ استفاده میکنن عملکرد گوشی کم میشه

🌟 و اینکه ولو اینو می‌دونه اکثر مردم حتی نمیدونن لینوکس چیه ، یونیکس چیه ، freebsd چیه
پس از هسته arch استفاده میکنه اما یه محیط کاربری جذاب و فوق ساده و راحت فراهم میبینن
که به امکانات هم دسترسی آسان و پیشفرض داشته باشه

یادش بخیر شبیه ساز ویی یو تا همون موقع که به اصطلاح BotW روش قابل بازی شده بود و خودمم به به و چه چه (البته بعد فهمیدم یه تخته م کم بوده اونهمه پول پای سیستم داده بودم باز نصف کنسول خودشم حال نمیداد) میکردم با 16 گیگ رم گاهی وقتا اولش شیدرکش لود میکردم سیستمم که قوی هم بود فریز میشد
یا گوشی قوی خریدم دیدم تمام شبیه ساز PS2 و 3DS داستان و افسانه بوده هنوز خیلی کار دارن.
یکم با شبیه سازا سر و کله بزنید، Compatability واقعیشونو ببینید و داستانهایی که دارن تا ده سال اول!!! خنده تون میگیره

پسر از چیزی که فکر می کردم هم بهتر از آب دراومده
هنوزم نمیدونم می ارزه به خاطر سایزش بخرم و دو هندهلده شم یا نه
ولی بعید میدونم با موجودی ای که هست، چیزی به این جا با قیمت آدمیزادی برسه

============================

تنها مزیت سوییچ اینه که تو فروشگاه ها به صورت عمده عرضه میشه
که البته مزیت خیلی خیلی خییییلی گنده ایه :D

سوییچ کیلر؟؟؟ 🤔
بوکمارک کنیم بعدا بیایم بخندیم. اینا هم یه کم شم اقتصادی داشتن با هزینه تولید کمتر، مینی pc گیمینگ قوی میزدن کلی سود میبردن
کیفیت شبیه‌سازی یه کنسول به نسل اون نیست
شبیه ساز سوییچ و wii u الان به مراتب از ps3 و x360 جلوترن

بعدم چون یه سخت افزار مشخصی دک داره برنامه نویسا میتونن شبیه ساز رو برای اجرا رو این سخت افزار بهینه تر کنند.

من خودم چون کنسول نینتندو رو دوست داشتم دو سال پیش خریدم ولی واقعا این که شبیه ساز سوییچ و wii u الان خیلی قوی و بهینه شدن یه فکته نه ترول
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

ولو سر این پروژه به نظر من سود اقتصادی هدف یکش نیست بیشتر دنبال گسترش pc گیمینگه

تنها مزیت سوییچ اینه که تو فروشگاه ها به صورت عمده عرضه میشه
که البته مزیت خیلی خیلی خییییلی گنده ایه :D
این یکی رو موافقم
ولو کلا در زمینه عرضه محصولات فیزیکیش همیشه مشکل داشته =)

سوییچ کیلر؟؟؟ 🤔

از سوییچ که داری لذت ببر
چرا خودتو ناراحت می‌کنی

مثلاً با اینکه شبیه ساز ds روی ضعیفترین گوشی ها اندرویدی حتی glx اجرا میشه
دوست من جدیدا یه dsi xl در حد خریده کلی پول داده
کلی ذوق داره و داره گیم میزنه حالشو میبره
مهم لذت بردن خودته که با چی خوشحالی
با چی حال میکنی
بقیه چیزا بیخیال

من خودم شخصا بودجه مناسبی برای pc ندارم
اگر داشتم حتما همین فردا یه pc روز ( نه تاپ ، بلکه متوسط ) جمع میکردم
از pc الانم خیلی بهتر خواهد بود
و گیم بازی میکردم
و اصلا کنسول نمیخریدم
حیف بودجه نیست اونم تو این گرونی قطعات

و نکته اصلی و مهم اکثر طرفدارا و دوست دارا استیم دک ، در اصل pc fans هستن
پس بیشتر برای pc fan ها مناسب هست
و اجرا شبیه ساز برای pc gamer ها روی pc الویت آخره
هیچوقت الویت اول و دوم و سوم نیست
خود pc و استیم انقدر بازی شاخ داره الویت با اوناس

اگر استیم دک بیاد و خوش قیمت باشه پولشم داشته باشم صد در صد میخرم

کسی هم که نینتندو سوییچ رو دوست داره
واقعاً همین الان با ۵ میلیون و خورده ای تومن میشه یه سوییچ لایت آک خرید که اصلاً قیمتی نیست و مفته خدایی

مهم سلیقه هر کسی هست که چی رو انتخاب می کنه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or