خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

کیفیت شبیه‌سازی یه کنسول به نسل اون نیست
شبیه ساز سوییچ و wii u الان به مراتب از ps3 و x360 جلوترن

بعدم چون یه سخت افزار مشخصی دک داره برنامه نویسا میتونن شبیه ساز رو برای اجرا رو این سخت افزار بهینه تر کنند.

من خودم چون کنسول نینتندو رو دوست داشتم دو سال پیش خریدم ولی واقعا این که شبیه ساز سوییچ و wii u الان خیلی قوی و بهینه شدن یه فکته نه ترول
یه سرچ ساده والا نشون میده این شبیه ساز یوزو سیستم قوی میخواد تا بتونه مثل خود سوییچ بازیا رو اجرا کنه. حالا مساله اینکه بازیای جدید که میان چند ماه ممکنه طول بکشه اپتمایز/قابل بازی بشن بماند.
من تجربه شخصیمو میگم کسی به هوای شبیه ساز تو چاه نیفته، شبیه ساز ps2 بعد ده سال اومدم روش persona 3 اجرا کنم مشکل استاتر داشت کاریشم نمیشد کرد. رندم ممکنه یه بازی مشکلات عجیب داشته باشه. مثلا Zelda WW HD صداش گلیچ داشت رو Cemu
خودش 60 فریم اجرا میشد
همون موقع رفتم فروم Cemu به dev ها گفتم کاری نتونستن کنن. البته تو ویکی compatability شم یوزرا ریپورت کرده بودن رو بعضی rig ها این مشکل لاعلاجو داره. مثال زیاده در کل من نظرم این شد وقتمو تلف نکنم با این چیزا، حالا یکی شاید واسش مهم نباشه مثلا ‌15 فریم و فریز مداوم دک بخاطر رم بشینه یوزو بازیهای سوییچ رو اجرا کنه
از سوییچ که داری لذت ببر
چرا خودتو ناراحت می‌کنی

مثلاً با اینکه شبیه ساز ds روی ضعیفترین گوشی ها اندرویدی حتی glx اجرا میشه
دوست من جدیدا یه dsi xl در حد خریده کلی پول داده
کلی ذوق داره و داره گیم میزنه حالشو میبره
مهم لذت بردن خودته که با چی خوشحالی
بقیه چیزا بیخیال

من خودم شخصا بودجه مناسبی برای pc ندارم
اگر داشتم حتما همین فردا یه pc روز ( نه تاپ ، بلکه متوسط ) جمع میکردم
از pc الانم خیلی بهتر خواهد بود
و گیم بازی میکردم
و اصلا کنسول نمیخریدم
حیف بودجه نیست اونم تو این گرونی قطعات

و نکته اصلی و مهم اکثر طرفدارا و دوست دارا استیم دک ، در اصل pc fans هستن
پس بیشتر برای کامپیوتر دوست ها مناسب هست
و اجرا شبیه ساز برای pc gamer ها روی pc الویت آخره
هیچوقت الویت اول و دوم و سوم نیست
خود pc و استیم انقدر بازی شاخ داره الویت با اوناس

اگر استیم دک بیاد و خوش قیمت باشه پولشم داشته باشم صد در صد میخرم

الان DS رو با سوییچ مقایسه می کنی؟ 🤔
بیخیال بابا.
آره هدف اصلیش pc گیمرها هستن ولی خب خیلی از بازیهای pc موس و کیبرد می طلبه. یه مینی کامپیوتر قوی میدادن بهتر بود
من بخوام بازی کنم، بازیهایی که به درد مترو و اتوبوس و بیرون بخوره رو اندروید هست. برای گیمینگ حرفه ایم لپ تاپ باز هست. این جوریه با این قیمت و گندگی به هندهلد گیمینگ نمیخوره

• Like
Reactions: Z-fan
الان DS رو با سوییچ مقایسه می کنی؟ 🤔
بیخیال بابا.
آره هدف اصلیش pc گیمرها هستن ولی خب خیلی از بازیهای pc موس و کیبرد می طلبه. یه مینی کامپیوتر قوی میدادن بهتر بود
من بخوام بازی کنم، بازیهایی که به درد مترو و اتوبوس و بیرون بخوره رو اندروید هست. برای گیمینگ حرفه ایم لپ تاپ باز هست. این جوریه با این قیمت و گندگی به هندهلد گیمینگ نمیخوره

سوئیچ داری که اتفاقا تازگی ها هم خریدی و مبارک باشه 🌺
باهاش بازی کن و لذت ببر
بقیه هم یه سری pc دارن ، یه سری xss ، یه سری ps4 ، یه سری اندروید دارن و ...... اونا هم لذت خودشونو میبرن
چیزی هست که خودشون انتخاب کردن و خریدن

با استیم دک که دعوا نداری
استیم دک بیاد که ما خیلی خوشمون میاد ازش و می‌خریمش حتما ، البته اگر اینجا دلال ها به قیمت ماورایی نفروشن 😁
اصلاً استیم دک رو میبینم لذت میبرم 😍
خیلی زیباست و قدرتمند ♥️

درباره سوییچ هم من نگاه کردم دیدم انگار قراره کلی بازی جدید براش بیاد ، خوبه دیگه حالشو ببر 🌹💐

یادش بخیر شبیه ساز ویی یو تا همون موقع که به اصطلاح BotW روش قابل بازی شده بود و خودمم به به و چه چه (البته بعد فهمیدم یه تخته م کم بوده اونهمه پول پای سیستم داده بودم باز نصف کنسول خودشم حال نمیداد) میکردم با 16 گیگ رم گاهی وقتا اولش شیدرکش لود میکردم سیستمم که قوی هم بود فریز میشد
یا گوشی قوی خریدم دیدم تمام شبیه ساز PS2 و 3DS داستان و افسانه بوده هنوز خیلی کار دارن.
یکم با شبیه سازا سر و کله بزنید، Compatability واقعیشونو ببینید و داستانهایی که دارن تا ده سال اول!!! خنده تون میگیره
شبیه ساز های سویچ در حال حاضر به نقطه ای رسیدن که به صورت Day1 میتونن بازیای سویچ رو اجرا کنن اونم با کمترین باگ و گلیچ گرافیکی اونم رو یـ سیستم کاملا معمولی این قضیه تا حالا سابقه نداشته ! خودم با یـ سیستم ضعیف تونستم Day 1 متروید آخری رو 4K و 60 فریم بدون هیچ مشکلی اجرا کنم که تجربه به شدت دلچسبی بود .

الان استیم دک با این سخت افزارش شبیه ساز سویچ که سهله از پس شبیه ساز PS3 هم بر میاد (بالاتر دوستمون از YT لینک گذاشته میتونید ببینید). چیزی که کاملا واضحه اینه که استیم دک به راحتی هرچه تموم تر میتونه طیف وسیعی از بازیای کنسولای نسل قبلی و فعلی نینتندو رو ساپورت کنه (به لطف شبیه ساز ها) اونم به صورت هندهلد که مزیت به شدت بزرگیه ـه.
فان فکت: خود ولو اومده رو حالت دکستاپ دک به صورت از قبل نصب شده شبیه ساز ریخته!

شبیه ساز های سویچ در حال حاضر به نقطه ای رسیدن که به صورت Day1 میتونن بازیای سویچ رو اجرا کنن اونم با کمترین باگ و گلیچ گرافیکی اونم رو یـ سیستم کاملا معمولی این قضیه تا حالا سابقه نداشته ! خودم با یـ سیستم ضعیف تونستم Day 1 متروید آخری رو 4K و 60 فریم بدون هیچ مشکلی اجرا کنم که تجربه به شدت دلچسبی بود .

الان استیم دک با این سخت افزارش شبیه ساز سویچ که سهله از پس شبیه ساز PS3 هم بر میاد (بالاتر دوستمون از YT لینک گذاشته میتونید ببینید). چیزی که کاملا واضحه اینه که استیم دک به راحتی هرچه تموم تر میتونه طیف وسیعی از بازیای کنسولای نسل قبلی و فعلی نینتندو رو ساپورت کنه (به لطف شبیه ساز ها) اونم به صورت هندهلد که مزیت به شدت بزرگیه ـه.

یه pc هست
که سال ۸۸ یا ۸۹ جمع کردم
رم ۴ گیگ ماژول ، سی پیو amd فکر کنم فرکانس ۳.۵ که تازه apu بود و .....
می‌دونی apu ها قویی نبودن اصلا ، حتی الانم جالب نیستن چه برسه اون موقع

اون زمان هم خود nintendo wii داشتم
هم روی pc شبیه ساز دلفین که کامل نشده بود هنوز و کلی نقص داشت
بازی nintendo wii مثل mario galaxy روی pc اجرا کردم
از خود wii بهتر اجرا میکرد 💝

چون خود wii خروجیش av بود قدرتش کم بود
به tv ها lcd و led وصل میکردی خروجی بدتر می‌شود
بعد رو pc با گرافیک بهتر و خروجی بهتر روی مانیتور led اجرا می‌کردم چقدر عالی بود 🥰♥️

اولین تجربه خیلی خوب من استفاده از شبیه ساز بود
بعد کنسول wii فروختم رفت 😁

آخرین ویرایش:

متروید dread که خب 2D ه تعجب نداره... گرافیک 2D زمان سگا ساترن به نهایت تکامل خودش رسید تقریبا. (نه در حد Trine اما به تکامل نسبی رسید) شما مطمئنی BotW 2 هم day 1 اجرا میشه؟؟ تا جایی که من پیگیر بودم بازیای دیگه اینطور نبودن... بگذریم.
برای بازیهایی مثل dread هم حتما روی همون کامپیوتر برید نه دک، دکمه ها نابود میشه:D خود منم رو سوییچ دسته میزنم. وگرنه جویکان نابود میشه.

تا جایی که ما با این امولاتور ها سر و کله زدیم... چیزایی شدیدا Experimental بودن که سیستم بالا میخواستن. یاد دلفین بخیر تو readme ش اون اوایل جلوی cpu زده بود fastest you can find
مشکل دیگه م با کنترل بازیا بود. دوستمون میفرمایند بازیهای ds رو گوشی glx اجرا میشن. بازیهای نینتندو شدیدا لذتشون به اون کنترلر خاص کنسول وابسته ست. در مورد ds مخلوطی از صفحه لمسی و دکمه ها و میکروفون. یا مثلا gba باز دکمه ها و...

پسر از چیزی که فکر می کردم هم بهتر از آب دراومده
هنوزم نمیدونم می ارزه به خاطر سایزش بخرم و دو هندهلده شم یا نه
ولی بعید میدونم با موجودی ای که هست، چیزی به این جا با قیمت آدمیزادی برسه
تا اونموقع که این بیاد لپ تاپ های نسل جدید اینتل و کلا لپ تاپهای جدید قیمتشون منطقی (تر) شده
توصیه میکنم اونا رو بگیر cpu شون مرگ نداره و خوراک همه چی هست. خودمم همین کارو میکنم پولی دستم برسه.
کلا rig شونم ببینی اینو قورت میدن و لنگ ssd کم حجمم نیستی. (512 این خیلی گرونه)
والا برای حمل همین گوشی من بدبختو ملت میبینن میگم الانه بقاپن
وای به حال اینکه یه چیزی بخری GoW اجرا کنه... 😁

• Like
Reactions: Z-fan
فقط امیدوارم مثل استیم مشین نشه و ادامه پیدا كنه،
باتری مسئله مهمیه ولی میشه با +2 ساعت كنار اومد،
شبیه ساز ها هم كه اصن هیچی نگم...
به حدی ازش خوشم اومده و كاربرد داره كه عملا از اپگرید گوشی یا تبلت برام واجب تر شده.. نگرفته عاشقش شدم.

متروید dread که خب 2D ه تعجب نداره... گرافیک 2D زمان سگا ساترن به نهایت تکامل خودش رسید تقریبا. (نه در حد Trine اما به تکامل نسبی رسید) شما مطمئنی BotW 2 هم day 1 اجرا میشه؟؟ تا جایی که من پیگیر بودم بازیای دیگه اینطور نبودن... بگذریم.
Pokémon Legends: Arceus با یـ دونه 1060 داره 4K میگیره :

BotW 2 قطعا Day 1 قابل بازی ـه بعدم تا اون موقع که میخواد منتشر بشه شبیه ساز کلی جا واسه بهتر شدن داره و قطعا بهتر از اینا میشه ...

آخرین ویرایش:
شبیه سازا کنسولای نسل هفت هنوز بدبختی دارن رو سیستمهای درست حسابی
رو شبیه ساز سوییچ اونم رو استیم دک حساب باز کردید؟ 🤔 دوربین مخفی نیست؟
سوییچ کیلر؟؟؟ 🤔
بوکمارک کنیم بعدا بیایم بخندیم. اینا هم یه کم شم اقتصادی داشتن با هزینه تولید کمتر، مینی pc گیمینگ قوی میزدن کلی سود میبردن
مهم‌ترین دلیلی که استیم دک نمی‌تونه سوییچ کیلر باشه اینه که استیم دکی نیست که بخواد بیاد سوییچ رو کیل کنه.
---------
نتایج اولیه‌ای هم از تست شبیه سازهای سوییچ روی دک اومده. اگر توقعات واقع گرایانه داشته باشید، عملکرد قابل قبولی داره.
اما اگر دنبال BotW با 60 FPS و غیره باشید، نه. در حد بازی‌های سبک و پلتفرمرها و ... نتایج خوبی میده.

یه تصور غلطی وجود داره که اونایی که میرن سراغ ایمولیشن دنبال جایگزینی سخت افزار اصلی هستن. یعنی به جای بازی روی سوییچ میرن سراغ یوزو.
در حالی که تا جایی که من توی کامیونیتی ایمولیشن می‌بینم (و خودم هم این دیدگاه رو دارم)، خود راه انداختن بازی روی شبیه‌ساز، بخشی از سرگرمی ـه که دنبالش هستن.

شما لعنتی ها اگه Day 1 میگیرید بازی های انحصاری سوییچ رو با شبیه ساز 4K/60 می زنید پا شید یه اهنّی یه اوهونّی تو تاپیک هاش کنید من از افسردگی دربیام :(
البته دو سه نفری هستند که این کار رو قبل Day one می کنن... اونا رو باید به یه نحو دیگه لعنت کرد :-"
آخر مارس تو تاپیک کربی منتظریم :D

پ.ن: ولی من نمیدونم چرا هر وقت به رفقام موعظه می کنم برن رو شبیه ساز هم که شده زنوبلید بازی کنن، شرمسار برمیگردن که کار نکرد :boo:
واسه اونایی که من بهشون پیشنهاد می کنم خار داره؟ :-?

شما لعنتی ها اگه Day 1 میگیرید بازی های انحصاری سوییچ رو با شبیه ساز 4K/60 می زنید پا شید یه اهنّی یه اوهونّی تو تاپیک هاش کنید من از افسردگی دربیام :(
البته دو سه نفری هستند که این کار رو قبل Day one می کنن... اونا رو باید به یه نحو دیگه لعنت کرد :-"
آخر مارس تو تاپیک کربی منتظریم :D

پ.ن: ولی من نمیدونم چرا هر وقت به رفقام موعظه می کنم برن رو شبیه ساز هم که شده زنوبلید بازی کنن، شرمسار برمیگردن که کار نکرد :boo:
واسه اونایی که من بهشون پیشنهاد می کنم خار داره؟ :-?
Day one?
شوخی می‌کنی؟ بازی‌های سوییچ رو میشه یه هفته قبل از Day One روی شبیه ساز تموم کرد:دی
مگر نه که من هیچ علاقه‌ای به Metroid Dread نداشتم. :-"

استثثناً زینوبلید روی شبیه ساز اجراش دنگ و فنگ داره. حداقل پارسال که این طوری بود.

Day one?
شوخی می‌کنی؟ بازی‌های سوییچ رو میشه یه هفته قبل از Day One روی شبیه ساز تموم کرد:D
مگر نه که من هیچ علاقه‌ای به Metroid Dread نداشتم. :-"

استثثناً زینوبلید روی شبیه ساز اجراش دنگ و فنگ داره. حداقل پارسال که این طوری بود.

به شما تو خط دوم اون پست اشاره کردم :دی

• Cool
Reactions: m.a.t
برای بازیهایی مثل dread هم حتما روی همون کامپیوتر برید نه دک، دکمه ها نابود میشه:D خود منم رو سوییچ دسته میزنم. وگرنه جویکان نابود میشه.

تا جایی که ما با این امولاتور ها سر و کله زدیم... چیزایی شدیدا Experimental بودن که سیستم بالا میخواستن. یاد دلفین بخیر تو readme ش اون اوایل جلوی cpu زده بود fastest you can find
مشکل دیگه م با کنترل بازیا بود. دوستمون میفرمایند بازیهای ds رو گوشی glx اجرا میشن. بازیهای نینتندو شدیدا لذتشون به اون کنترلر خاص کنسول وابسته ست. در مورد ds مخلوطی از صفحه لمسی و دکمه ها و میکروفون. یا مثلا gba باز دکمه ها و...

تا اونموقع که این بیاد لپ تاپ های نسل جدید اینتل و کلا لپ تاپهای جدید قیمتشون منطقی (تر) شده
توصیه میکنم اونا رو بگیر cpu شون مرگ نداره و خوراک همه چی هست. خودمم همین کارو میکنم پولی دستم برسه.
کلا rig شونم ببینی اینو قورت میدن و لنگ ssd کم حجمم نیستی. (512 این خیلی گرونه)
والا برای حمل همین گوشی من بدبختو ملت میبینن میگم الانه بقاپن
وای به حال اینکه یه چیزی بخری GoW اجرا کنه... 😁
خودم اونقدرا شبیه‌سازباز نیستم ولی خوب خیلی وقته که اوضاع سرعت پیشرفت شبیه‌سازها بهتر شده. دلیل اصلیش هم کمک‌های نقدی مردمه که کمک میکنه دولوپرهای شبیه‌سازها بیشتر وقت بذارن و ایرادها رو رفع کنند.

• Like
Reactions: m.a.t
خدا کنه اومدن گیم پس به استیم عملی بشه.
در غیر اینصورت من حاضرم با چندرغاز یک تیم 4-3 نفره از دوستهام جمع کنم، یک App برای مایکرو بنویسن که از دست این گیم پس مزخرف راحت بشیم.

واقعا خیلی دوست دارم این توسعه دهنده های appهای بخش PC Gaming مایکروسافت بدونم کیان!
چجوری چراغ سبز از این کمپانی میگیرن با این خروجیهایی که بیرون میدن، خدا میدونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or