خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

در مورد حافظه اگر نقد ها رو نگاه کنید سرعت لودینگ رو روی SSD و SD کارت تست کردن ... اصلا تاثیر آنچنانی نداره و هر ۳ تا نقد توافق دارن که بازی با SD کارت کاملا اوکی هست و نیازی نیست بازی رو حافظه اصلی نصب بشه
ارگونومی هم که همه میگن بهترینه ... یوتیوب phawx رو ببین خوره هندهلد هستش و به شدت تعریف کرده از ارگونومی استیم دک

اگه اين كنسول سال ٢٠١٥ ميومد موفق تر بود بنظره من .
کنسول نیست برادر کنسول نییییییست
pc ه روش میشه ویندوز هم ریخت میتونی به مانیتور وصلش کنی و ......

@saeedscorpion
جون میده بری مسافرت روش graveyard keeper بازی کنی :))

من از هموم اول گفتم قیمتش بالاست و همچنان هم نظرم همینه :D

به نظرم موفق نخواهد شد و اگر هم فروش کنه جو اولیه هست و خیلی زود فروکش میکنه:bash:

یه مقایسه هم با کلود بخوایم بکنیم که عمق فاجعه مشخص میشه و شما فکر کنید طرف گیم پس میخوره ماهی ۱۰ دلار بدون هیچ هزینه اضافی و خرید بازی میتونه از کلاد استفاده کنه ولی این سمت باید اول پول سخت افزار بده بعد بازی بخره که در مقایسه با گیم پس خیلی به چشم میاد

به نظرم موفق نخواهد شد و اگر هم فروش کنه جو اولیه هست و خیلی زود فروکش میکنه:bash:

یه مقایسه هم با کلود بخوایم بکنیم که عمق فاجعه مشخص میشه و شما فکر کنید طرف گیم پس میخوره ماهی ۱۰ دلار بدون هیچ هزینه اضافی و خرید بازی میتونه از کلاد استفاده کنه ولی این سمت باید اول پول سخت افزار بده بعد بازی بخره که در مقایسه با گیم پس خیلی به چشم میاد

خوشبختانه این فقط نظر شماست …..استیم دک هدفش جامعه استیم هست و بالای ۲۵ سال …..بشدت هم بنظرم موفق میشه حیف پول ندارم وگرنه صد در صد تهیه اش میکردم ….بشخصه اصلا علاقه ای به گیم پس روی پی سی ندارم و با بازی اجاره ای هم حال نمیکنم ….گیم پس بدرد همون کنسول ایکس باکس میخوره ….

کنسول نیست برادر کنسول نییییییست
pc ه روش میشه ویندوز هم ریخت میتونی به مانیتور وصلش کنی و ......

@saeedscorpion
جون میده بری مسافرت روش graveyard keeper بازی کنی :))

آخ آخ .. خوراک ایندی هست فقط ….بخر عماد بده بزنیم

بالاي ٢٥ سال رو ساخته خودته ديگه

منتهي شما با جي فورس ناو هم به يوبي پلاس و هم استيم و هم اپيك استور دسترسي داري
بازيتو رو استيم بخر رو گوشيت بازي كن

منكه تمام بازيهاي استيم و اپيكم رو اينجوري بازي مي كنم

اگه اكس كلاود عصبيت مي كنه

بله ساخته خودمه یا همون نظر شخصی …. منم نگفتم ولو گفته ….

• Like
Reactions: mqg1387
یه سوال دارم.این که میگن pc عه یعنی مهم ترین و جذاب ترین مشخصه ی یک pc ، که قابلیت ارتقاء قطعات هست رو داره؟
یعنی ram,cpu،پردازنده گرافیکی و ... رو مثلا بعد از چند سال میشه عوض کرد یا خیر؟
تا جایی که دیدم فقط ssd ش رو میشه تا ۳ ترا ارتقاء داد

خوب بد نوشتي برادر

حالا اصل موضىوع اينه كه من شخصا با اين كنسول اوكيم

اما ميگم كلاود بهتر از اينه
شما روي هر تي وي هوشمند و تبلت خيلي چيزا به همين لايبري استيم دسترسي ميتوني داشته باشي

ما که پول هیچکدومشو نداریم … فقط نظر بود :)

الان من برای مثال بخوام ویچر بازی ‌‌‌‌‌کنم باید صبر کنم ببینیم مایکروسافت کی میذاره روی گیم پس و کلاد؟ چه ربطی داره اینا به هم آخه

كلاود كه فقط ماله ماكرو نيست
هم استاديا هست هم جي فورس ناو
ماله ماكرو هم فاز بتائه و الان فقط بازيهاي گيم پس رو استريم ميكنه بعدا قطعا لايبريش ميشه استور اكس باكس و بازيهاي غير از گي م پس هم ميشه بازي كرد
ضمن اينكه الان اين قابليت رو جي فورس ناو داره و تقريبا اكثر بازيهاي استيم رو ميشه استريم كرد
حالا به نت بد ایران کار ندارم که کلود براس بی معنیه ولی تو کانادا هم همین ایکس باکس کلود اینپوت لگ داره که زهر مار می‌کنه بازیو حالا دروغ چرا جیفورس رو تست نکردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or