خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

اول اینکه نباید اصلا به دید کنسول بهش نگاه کرد چون PC ـه (با تمام خوبیا و بدیای یک پی سی) و حتی اگه به دید یک کنسول جدید هم بهش نگاه کنی باید ببینی انحصاری دقیقا چه خاصیتی میتونه واسش داشته باشه؟ چه مخاطبی رو دقیقا نشونه میره؟
کسایی که کنسول گیمرن و پی سی ندارن که خود به خود جذبش میشن چون هم لایبرری بزرگ پی سی رو داره هم انحصاریای دو کنسول + قابلیت نصب شبیه سازای مختلف رو داره از جمله سویچ، یکی دوتا عنوان انحصاری چقد میخواد رو تصمیمشون تاثیر داشته باشه؟
حالا کسایی که پی سی دارن اصلا نیازه جذبش بشن؟ همین الان اکثر پی سی گیمرا تعصب دارن رو استیم و خیلیا رو دیدم حاضرن چند ماه صبر کنن که فلان بازی از انحصار اپیک استور در بیاد که رو استیم بخرن! خب حالا Valve مرض داره بخواد اینا رو با انحصاری کردن فلان بازی مجبور کنه استیم دک بخرن؟

فقط اینجا نیست، از موقعی که استیم دک معرفی شده و سخت افزارش مشخص شد تمام چنلای تک اونور خود زنی دارن میکنن :D
چرا فقط سخت افزار مهمه؟ دلیلش همونیه که بالا گفتم! چون PC ـه و کنسول نیست. وقتی داریم در مورد پی سی حرف میزنیم یعنی علاوه بر امکاناتی که یک کنسول در اختیارت میزاره بی نهایت کار میشه باهاش انجام داد چون پی سی ـه و هر بلایی بخوای میتونی سرش در بیاری، تو پی سی هم میزان دسترسیت برمیگرده به قدرت سخت افزارت.
توی این چندتا پستی که دادی و میگی پلن باید میداشتن خب یک پلن بده ببینیم چیکار باید میکردن :D فقط میگی انحصاری که اونم کلا خارج از بحثه بنظرم.
اول از همه این تعریف Console for PC Gaming رو خود والو به وجود اورد. Steam Machine هم سرچ کنید تایپش رو خیلی جاها زدن کنسول بازیهای PC. ولی خب نتونست این تایپ جدید رو موفق کنه
انحصاری چه زمانی چه دائم خصوصا برای لانچ دستگاه مهمه، الان PS5 مثلا بازیاش روی ایکس باکس هم بود خود من که گرایشم بیشتر به PS ه عمرا سمتش میرفتم. ایضا درمورد نینتندو و مایکروسافت هم باز چنین چیزی صدق میکنه. حالا این وسط سونی و مایکروسافت انحصاریاشونو برای PC هم میدن ولی برای کنسولای همدیگه نمیدن. چون میخوان سخت افزارشون فروش داشته باشه پس مطمئن باشین انحصاری برای فروش سخت افزار مهمه

من خودم کنسول گیمرم. بخوام PC بازی کنم استراتژی و فرست پرسون هست که روی این چندان جالب نمیشه بدون موس و کیبرد اگه هم بخوام موس و کیبرد بزنم بشینم خونه بازی کنم خب دسکتاپ یا لپ تاپ به صرفه تره
PC گیمرها هم والا اگه به جیبشون اهمیت بدن گزینه های خیلی بهتری هست لازم به ذکر نیست
شبیه سازا رو شما فکر میکنید حالا میاد مشخص میشه قشنگ. من ندیدم بتونه بازی سوییچ اجرا کنه. حالا اگه هست بذارید ببینیم که چند فریم و با لپ تاپ و دسکتاپی که با همون پول این میشه خرید قیاس کنیم.
یه دلیل فقط به ذهنم میرسه اونم بازیای خاص ژاپنیه که دوستان گفتن، اونام سیستم آنچنانی نمیخوان یه تبلت GPD Win از پس اجرای تمامشون برمیاد و خوشدست تر و مناسب زیر پتوتر (چون کوچیکتره:دی) هم هست :D

درمورد پلن هم بحث طولانیه، اول باید اصلا ایده ساخت کنسول ارجینال و یونیک باشه نه همینطوری یه چیزی کپی کنن، Atari Lynx هم قوی بود به قدرت نیست همه چیز. بعد باید از لحاظ نرم افزاری یا همون بازیها و سرویس ها مزیتهایی داشته باشه ملت ترغیب شن و...

• Like
Reactions: mqg1387
در مورد حافظه اگر نقد ها رو نگاه کنید سرعت لودینگ رو روی SSD و SD کارت تست کردن ... اصلا تاثیر آنچنانی نداره و هر ۳ تا نقد توافق دارن که بازی با SD کارت کاملا اوکی هست و نیازی نیست بازی رو حافظه اصلی نصب بشه
ارگونومی هم که همه میگن بهترینه ... یوتیوب phawx رو ببین خوره هندهلد هستش و به شدت تعریف کرده از ارگونومی استیم دک

اگه اين كنسول سال ٢٠١٥ ميومد موفق تر بود بنظره من .
کنسول نیست برادر کنسول نییییییست
pc ه روش میشه ویندوز هم ریخت میتونی به مانیتور وصلش کنی و ......

@saeedscorpion
جون میده بری مسافرت روش graveyard keeper بازی کنی :))

من از هموم اول گفتم قیمتش بالاست و همچنان هم نظرم همینه :D

به نظرم موفق نخواهد شد و اگر هم فروش کنه جو اولیه هست و خیلی زود فروکش میکنه:bash:

یه مقایسه هم با کلود بخوایم بکنیم که عمق فاجعه مشخص میشه و شما فکر کنید طرف گیم پس میخوره ماهی ۱۰ دلار بدون هیچ هزینه اضافی و خرید بازی میتونه از کلاد استفاده کنه ولی این سمت باید اول پول سخت افزار بده بعد بازی بخره که در مقایسه با گیم پس خیلی به چشم میاد

به نظرم موفق نخواهد شد و اگر هم فروش کنه جو اولیه هست و خیلی زود فروکش میکنه:bash:

یه مقایسه هم با کلود بخوایم بکنیم که عمق فاجعه مشخص میشه و شما فکر کنید طرف گیم پس میخوره ماهی ۱۰ دلار بدون هیچ هزینه اضافی و خرید بازی میتونه از کلاد استفاده کنه ولی این سمت باید اول پول سخت افزار بده بعد بازی بخره که در مقایسه با گیم پس خیلی به چشم میاد

خوشبختانه این فقط نظر شماست …..استیم دک هدفش جامعه استیم هست و بالای ۲۵ سال …..بشدت هم بنظرم موفق میشه حیف پول ندارم وگرنه صد در صد تهیه اش میکردم ….بشخصه اصلا علاقه ای به گیم پس روی پی سی ندارم و با بازی اجاره ای هم حال نمیکنم ….گیم پس بدرد همون کنسول ایکس باکس میخوره ….

کنسول نیست برادر کنسول نییییییست
pc ه روش میشه ویندوز هم ریخت میتونی به مانیتور وصلش کنی و ......

@saeedscorpion
جون میده بری مسافرت روش graveyard keeper بازی کنی :))

آخ آخ .. خوراک ایندی هست فقط ….بخر عماد بده بزنیم

بالاي ٢٥ سال رو ساخته خودته ديگه

منتهي شما با جي فورس ناو هم به يوبي پلاس و هم استيم و هم اپيك استور دسترسي داري
بازيتو رو استيم بخر رو گوشيت بازي كن

منكه تمام بازيهاي استيم و اپيكم رو اينجوري بازي مي كنم

اگه اكس كلاود عصبيت مي كنه

بله ساخته خودمه یا همون نظر شخصی …. منم نگفتم ولو گفته ….

• Like
Reactions: mqg1387
یه سوال دارم.این که میگن pc عه یعنی مهم ترین و جذاب ترین مشخصه ی یک pc ، که قابلیت ارتقاء قطعات هست رو داره؟
یعنی ram,cpu،پردازنده گرافیکی و ... رو مثلا بعد از چند سال میشه عوض کرد یا خیر؟
تا جایی که دیدم فقط ssd ش رو میشه تا ۳ ترا ارتقاء داد

خوب بد نوشتي برادر

حالا اصل موضىوع اينه كه من شخصا با اين كنسول اوكيم

اما ميگم كلاود بهتر از اينه
شما روي هر تي وي هوشمند و تبلت خيلي چيزا به همين لايبري استيم دسترسي ميتوني داشته باشي

ما که پول هیچکدومشو نداریم … فقط نظر بود :)

الان من برای مثال بخوام ویچر بازی ‌‌‌‌‌کنم باید صبر کنم ببینیم مایکروسافت کی میذاره روی گیم پس و کلاد؟ چه ربطی داره اینا به هم آخه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or