خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

اخه دك نسخه ٦٤ گيگي داره و اصلا فورزا قابل نصب نيست رو ش 🧐

بعد بازيا ٧٢٠ پي هستن من فكر ميكنم حجم بازيا از رو پي سي خيلي كمتره .
روی سریز اس ۳۰۰ گیگی هم نمیشه ۸ تا بازی سنگین نصب کرد. در نتیجه اگه کسی فورتزا می‌خواد یا باید حافظه جانبی اضافه کنه یا از اول یه نسخه با حافظه داخلی بیشتر بخره.

این یه PC ـه مثل همه PC های دیگه که توی این فرم فکتور ساخته شده. یه نسخه از استیم هم روش نصبه که بازی‌های استیم رو دانلود می‌کنه. همونایی که روی همه PC های دیگه اجرا میشن.
شاید بعدا یه سری سازنده‌ها با توجه به کیفیت اجرایی بازی‌ها روی دک، یه نسخه rip شده از بازی‌شون رو عرضه کنن براش.

بله ٨ تا نميشه
نه اينكه مثلا وارزون يا فورزا يا دستني رو به تنهايي هم نشه نصب كرد
استيم ١٠ گيگ فضاي os هست و در نتيجه ٥٠ گيگ خالي داره يعني عملا يدونه يا دوتا بازي
و حتي بازي مثله outriders و خيلي از بازيهاي ديگه قابل نصب نيستن كه خوب عملا اين حجم بدرد نخور ميشه
سري اس ٥١٢ گيگه و ٣٨٠ گيگ در اختيار داري
يعني تمام بازيها قابل نصبن با اين حجم اما ٥ تا بازي حجيم نميشه
من صحبتم اينه كه اگه حجم بازي ها اندازه پي سي باشه كه نيست احتمال زياد نسخه ٦٤ گيگي عملا بلا استفاده است ...
البته گفتم وقتي تكسچرها بصورت فوركي نباشن اتوماتيك حجم بازي مياد پايين
مثلا استوري كامبت ١١ ٣٠ گيگه و اگه پچ فوركي هم بخواي دانلود كني ٣٠ گيگ اضافه تر بايد دانلود كني
خوب از ۶۴ گیگ شروع میشه به بالا
له علاوه میتونی sd card بگیری برای افزایش فضا.

من موقع معرفی این اومدم هم به خود استیم دک و هم به والو توپیدم :-" (صقحه اول همین تاپیک)
و در کل فکر کردم اینم یه چیزی میشه شبیه اون steam machine و دسته استیم.

ولی مثل اینکه کاملا اشتباه میکردم و این دفعه واقعا کارشون خوب بوده، مخصوصا از نظر قدرت و پرفورمنس، اگه شبیه ساز سویچ هم روش به خوبی جواب بده، در کل یه چیز فراتر از خفنی میشه :-"

ولی بازم برای من بزرگه و همچنان بد دست معلوم میشه، ولی خوب اگه فروشش خوب باشه و موفق بشه، نسل های بعدیش که یکم جمع و جورتر باشن رو حتما سعی میکنیم تهیه کنیم :-"

من موقع معرفی این اومدم هم به خود استیم دک و هم به والو توپیدم :-" (صقحه اول همین تاپیک)
و در کل فکر کردم اینم یه چیزی میشه شبیه اون steam machine و دسته استیم.

ولی مثل اینکه کاملا اشتباه میکردم و این دفعه واقعا کارشون خوب بوده، مخصوصا از نظر قدرت و پرفورمنس، اگه شبیه ساز سویچ هم روش به خوبی جواب بده، در کل یه چیز فراتر از خفنی میشه :-"

ولی بازم برای من بزرگه و همچنان بد دست معلوم میشه، ولی خوب اگه فروشش خوب باشه و موفق بشه، نسل های بعدیش که یکم جمع و جورتر باشن رو حتما سعی میکنیم تهیه کنیم :-"
همین نقد های یوتوبری گل و بلبل سر استیم ماشین هم بود.

کلا دک یک چیز کاملا بی خودیه مثل همون ماشین. طبق معمول هم Valve یک سری فن بوی داره چیزی در مورد حضرت Valve چیزی بگی به صورت انتحاری میان سمتت. بهترین چارش صبره. یک سال دیگه همین موقع بیاید ببینید وضع دک چیه :D
به این نقد های یوتوبری گوش کنید الان هممون باید جای ویندوز برای گیمینگ SteamOS نصب داشتیم چرا گه ویندوز گیمینگ کاملا نابود شده بود :D

من یه چیزی تو مایه های همون کمترین شنیده بودم... 87 دقیقه:-"
ولی یعنی بازی AAAها حدود دو ساعت؟
همممممم... نظر مثبتی ندارم:-"
اعلام رسمی خود Valve بین 2 تا 8 ساعت هست.
ولی همین بنچمارک GN هم نگاه کنی می بینی با روشنایی 50% و بدون صدا تست کرده به این اعداد رسیده. با روشنایی بالاتر و صدا پایین تر هم میان.
حالا باید صبر کرد تا نقد های کامل بیان. Valve فعلا اجازه نقد نرم افزاری رو نداده. ولی بعیده چیز خاصی ازش در بیاد.

• Like
Reactions: mqg1387
اعلام رسمی خود Valve بین 2 تا 8 ساعت هست.
ولی همین بنچمارک GN هم نگاه کنی می بینی با روشنایی 50% و بدون صدا تست کرده به این اعداد رسیده. با روشنایی بالاتر و صدا پایین تر هم میان.
حالا باید صبر کرد تا نقد های کامل بیان. Valve فعلا اجازه نقد نرم افزاری رو نداده. ولی بعیده چیز خاصی ازش در بیاد.
:|
دقت نکرده بودم به شرایطش

اگر اجازه نقد اینجوری رو نداده و هنوز رسمی نیست پس هیچی، صبر میکنیم برای نقدهای بیشتر

• Like
Reactions: Z-fan and mqg1387
بخدا این کنسول نیست....
خیلی از سایتها بهش میگن کنسول و همینجا هم عنوان تاپیک و پستای بچه ها رو یه مرور کن. تعریف دقیقی که میکنن console for pc games
و یه نکته دیگه اینکه اومده با سوییچ رقابت کنه تو رسته ای که فقط سوییچ یه دستگاه تمام عیار گیمینگه
به نظر من قطعا نوعی از کنسوله، همونطور که کنسول قبلی والو کنسول بود اینم هست.
ولی حتی کنسول مختص بازیهای pc هم باشه برای موفقیت نیاز به پلن خیلی بهتری داشت. ولی اینجا تنها چیزی که برای دوستان مهمه قدرت دستگاهه. چیزی که اونور آب عمرا اولویت اصلی باشه. بازی انحصاری کلا یه عامل وسوسه کننده برای خرید هر دستگاهیه، مخصوصا یه pc دستی چون خود pc مبتنی به موس و کیبرد هست و کنسول دستیم مشخصه برای بازی در حال حمل ساختن. الان شاید بگید فلان ثرد پرسون، این یه بازی ای یه مزیتی چیزی میخواست همینطور خشک و خالی داره عرضه میشه چه فرقی با اون pc های هندهلد مشابه داره؟ اگه به قدرت سخت افزاریه اونا هم دست و پا بسته نبودن تو این زمینه.

آخرین ویرایش:
با این وضع خراب کارت گرافیکا اگه این بتونه با قیمتی که گفتن بیاد تو بازار فک کنم فروش عجیبی کنه.
از قضا لپ تاپای جدید تقریبا تمام گرافیک مجتمع قوی دارن. سی پی یوهای سری تایگر لیک و...
نمیدونم چیش چشم دوستانو گرفته، ولی به هندهلد بودنش باشه لپ تاپ هم به نوعی هست فوقش برای بازی تو مترو خوب نباشه:دی
از لحاظ دوام باتری و گنجایش دستگاه هم که به مراتب بهتر.

من هنوزم خرید کنسول دستی نینتندو رو ترجیح میدم ، تجربه ثابت کرده این کنسول های دستی ک میخوان pc گیمینگ رو ارائه بدن همش تر زدن ، چند سال پیش هم انویدیا همچین حرکتی زد و اخرش ب هیچ جا نرسید :دی

خیلی از سایتها بهش میگن کنسول و همینجا هم عنوان تاپیک و پستای بچه ها رو یه مرور کن. تعریف دقیقی که میکنن console for pc games
و یه نکته دیگه اینکه اومده با سوییچ رقابت کنه تو رسته ای که فقط سوییچ یه دستگاه تمام عیار گیمینگه
به نظر من قطعا نوعی از کنسوله، همونطور که کنسول قبلی والو کنسول بود اینم هست.
ولی حتی کنسول مختص بازیهای pc هم باشه برای موفقیت نیاز به پلن خیلی بهتری داشت. ولی اینجا تنها چیزی که برای دوستان مهمه قدرت دستگاهه. چیزی که اونور آب عمرا اولویت اصلی باشه. بازی انحصاری کلا یه عامل وسوسه کننده برای خرید هر دستگاهیه، مخصوصا یه pc دستی چون خود pc مبتنی به موس و کیبرد هست و کنسول دستیم مشخصه برای بازی در حال حمل ساختن. الان شاید بگید فلان ثرد پرسون، این یه بازی ای یه مزیتی چیزی میخواست همینطور خشک و خالی داره عرضه میشه چه فرقی با اون pc های هندهلد مشابه داره؟ اگه به قدرت سخت افزاریه اونا هم دست و پا بسته نبودن تو این زمینه.
اول اینکه نباید اصلا به دید کنسول بهش نگاه کرد چون PC ـه (با تمام خوبیا و بدیای یک پی سی) و حتی اگه به دید یک کنسول جدید هم بهش نگاه کنی باید ببینی انحصاری دقیقا چه خاصیتی میتونه واسش داشته باشه؟ چه مخاطبی رو دقیقا نشونه میره؟
کسایی که کنسول گیمرن و پی سی ندارن که خود به خود جذبش میشن چون هم لایبرری بزرگ پی سی رو داره هم انحصاریای دو کنسول + قابلیت نصب شبیه سازای مختلف رو داره از جمله سویچ، یکی دوتا عنوان انحصاری چقد میخواد رو تصمیمشون تاثیر داشته باشه؟
حالا کسایی که پی سی دارن اصلا نیازه جذبش بشن؟ همین الان اکثر پی سی گیمرا تعصب دارن رو استیم و خیلیا رو دیدم حاضرن چند ماه صبر کنن که فلان بازی از انحصار اپیک استور در بیاد که رو استیم بخرن! خب حالا Valve مرض داره بخواد اینا رو با انحصاری کردن فلان بازی مجبور کنه استیم دک بخرن؟
ولی اینجا تنها چیزی که برای دوستان مهمه قدرت دستگاهه، چیزی که اونور آب عمرا اولویت اصلی باشه
فقط اینجا نیست، از موقعی که استیم دک معرفی شده و سخت افزارش مشخص شد تمام چنلای تک اونور خود زنی دارن میکنن :D
چرا فقط سخت افزار مهمه؟ دلیلش همونیه که بالا گفتم! چون PC ـه و کنسول نیست. وقتی داریم در مورد پی سی حرف میزنیم یعنی علاوه بر امکاناتی که یک کنسول در اختیارت میزاره بی نهایت کار میشه باهاش انجام داد چون پی سی ـه و هر بلایی بخوای میتونی سرش در بیاری، تو پی سی هم میزان دسترسیت برمیگرده به قدرت سخت افزارت.
توی این چندتا پستی که دادی و میگی پلن باید میداشتن خب یک پلن بده ببینیم چیکار باید میکردن :D فقط میگی انحصاری که اونم کلا خارج از بحثه بنظرم.

تعریف کنسول از نظر من برای پلتفرمیه که سیستم عامل متفاوت داره و بازیهایی روش ران می شه که با این سیستم عامل فقط همخونی دارن، استیم دک از لحاظ نرم افزار چه تفاوتی با نسخه دسکتاپ داره؟! اگه بخوایم اینطور معنی کنیم Mini PC هم نوعی کنسوله! استیم دک پوسته کنسول داره و هیچ پشتیبانی ای نداره حتی برای عناوین PC، عملکرد باتری هم با توجه به بازی هایی که برای استیم دک اپتیمایز نشدن منابع سخت افزاری رو مشخصا درگیر می کنه مثل PC، چپوندن دکمه و آنالوگ ها در بالاترین نقطه هم جالب نیست و از نظر من افتضاح ترین طراحی رو داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or