خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

قبلا تو همین تاپیک گفتم اگه فروش دک خوب باشه احتمالش هست در آینده بازی اختصاصی هم براش ببینیم.
اما حالا که میبینم این چند دسته کردن پلیرهای PC هست، چیزی که اپیک به نوعی داره انجام میده و من ازش بیزارم.

تو این چندماه نظر خودم هم در مورد Deck کمی تغییر کرده، این دک خوراک JRPG، VN و... هست.
اصلا یکسری بازیها محکوم به بازی کردن رو کنسول دستی هستن، روی مانیتور و TV حیف میشن.
مقایسه ی دک و اپیک مقایسه مع الفارقی ـه یکی Entry Point ـش رایگان ـه یکی چند صد دلار براش باید آب بخوری (سوای محدود کردن خود تجربه بازی) استیم دک هم قطعا انحصاری که نه ولی پورت Native یا بهتره بگم تنظیمات Native خواهد داشت (حداقل از طرف خود استیم) اگه دستگاه موفق بشه قطعا بقیه ناشرا رو هم وسوسه میکنه براش پورت Native بیرون بدن. یعنی سوای بحث Input و کنترل سازنده بیاد تا خر خره بازیش رو Scale کنه تا در آینده روی استیم دک هم قابل بازی بشه. اینجوری به نفع خود PC پلیر ها هم هست. البته این وسط دست و پا سازنده ها رو هم ممکنه ببنده خلاصه میتونه یـ شمشیر دو لبه باشه. فعلا همه چیز به موفقیت استیم دک بستگی داره

اینا رو هم جمع کنی یه بازی کامل و واقعی و درست حسابی نمیشه
بازی واقعی یعنی half life 3 که ۱۷ ساله منتظرشیم 😁
اینا رو سر شیره مالیدنه 🤪
از شما بعیده از کمپانی بازی سازی که ۱۷ ساله هیچ بازی بزرگی دیگه نساخته
همچنین چیزی به عنوان بازی قبول کنی 😇😁

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: GGK and mqg1387
مقایسه ی دک و اپیک مقایسه مع الفارقی ـه یکی Entry Point ـش رایگان ـه یکی چند صد دلار براش باید آب بخوری (سوای محدود کردن خود تجربه بازی) استیم دک هم قطعا انحصاری که نه ولی پورت Native یا بهتره بگم تنظیمات Native خواهد داشت (حداقل از طرف خود استیم) اگه دستگاه موفق بشه قطعا بقیه ناشرا رو هم وسوسه میکنه براش پورت Native بیرون بدن. یعنی سوای بحث Input و کنترل سازنده بیاد تا خر خره بازیش رو Scale کنه تا در آینده روی استیم دک هم قابل بازی بشه. اینجوری به نفع خود PC پلیر ها هم هست. البته این وسط دست و پا سازنده ها رو هم ممکنه ببنده خلاصه میتونه یـ شمشیر دو لبه باشه. فعلا همه چیز به موفقیت استیم دک بستگی داره
گفتم دیگه " به نوعی" ، اینکه بالاخره یکسری میتونن به یک بازی روی PC دسترسی داشته باشن و یک عده نه.
حالا یک عده به علت هزینه دک و یک عده به دلیل نادیده گرفتن یک استور بی کیفیت و منطقی ندونستن خرید روی اون و...

اما خب در مورد این مبحث اپتیمایز کردن همونطور که گفتی منم فکر میکنم اگه Deck فروش خوبی داشته باشه، میشه به اومدنش امیدوار بود.
اینا رو هم جمع کنی یه بازی واقعی و درست حسابی نمیشه
بازی واقعی یعنی half life 3 که ۱۷ ساله منتظرشیم 😁
اینا رو سر شیره مالیدنه 🤪
از شما بعیده از کمپانی بازی سازی که ۱۷ ساله هیچ بازی بزرگی دیگه نساخته
همچنین چیزی به عنوان بازی قبول کنی 😇😁
بازیی که فقط روی PC ، اونهم فقط پلتفرم VR ، بالای 2 میلیون فروش داشته، باعث شده Index تا مدتها موجودیش سریعا تموم بشه و سیستم سلر بوده.
خب اینکه حالا Alyx بازی ندونیم واقعا خیلی سخت تر هست.

مطمئنا والو رقابتی با کمپانی نداره که بخواد بازیهارو زود به زود عرضه کنه، رقابتش با خودش هست و عجله ای هم نداره.
البته این یکی 2ساله مشخصه که کاملا برگشتن به ساخت بازی، دیگه اخبار و شایعه ها بی دلیل نیستن، فقط بحث زمان مطرح هست که پروژه هایی که دارن به سرانجام برسه.

گفتم دیگه " به نوعی" ، اینکه بالاخره یکسری میتونن به یک بازی روی PC دسترسی داشته باشن و یک عده نه.
حالا یک عده به علت هزینه دک و یک عده به دلیل نادیده گرفتن یک استور بی کیفیت و منطقی ندونستن خرید روی اون و...

اما خب در مورد این مبحث اپتیمایز کردن همونطور که گفتی منم فکر میکنم اگه Deck فروش خوبی داشته باشه، میشه به اومدنش امیدوار بود.

بازیی که فقط روی PC ، اونهم فقط پلتفرم VR ، بالای 2 میلیون فروش داشته، باعث شده Index تا مدتها موجودیش سریعا تموم بشه و سیستم سلر بوده.
خب اینکه حالا Alyx بازی ندونیم واقعا خیلی سخت تر هست.

مطمئنا والو رقابتی با کمپانی نداره که بخواد بازیهارو زود به زود عرضه کنه، رقابتش با خودش هست و عجله ای هم نداره.
البته این یکی 2ساله مشخصه که کاملا برگشتن به ساخت بازی، دیگه اخبار و شایعه ها بی دلیل نیستن، فقط بحث زمان مطرح هست که پروژه هایی که دارن به سرانجام برسه.

جوابش در جواب خودته
بازی فقط برا pc اونم فقط مختص vr دیگه گیم حساب نمیشه 😇😁
گیم یعنی گیم aaa
اونم برای همه گیمر ها
یعنی هم کنسول گیمر ها و pc گیمر ها

۱۷ سال زوده یا دیر ؟
یعنی بچه ای همون زمان متولد شده باشه الان وقت سربازی رفتنش شده
اما والو یه تکونی به خودش نداده هنوز
حسن کچل هم اینطوری نبود فعالیتش بیشتر بود 😁
استیم زده بیخیال همه چی شده

• Like
جوابش در جواب خودته
گیم یعنی گیم aaa اونم برای همه گیمر ها

۱۷ سال زوده یا دیر ؟
اما ولو یه تکونی به خودش نداده
نه دیگه، یعنی سونی/مایکرو/نینتندو تا قبل از این که بازی انحصاری میساختن، اونها اسمش بازی نبود؟

اما خب میدونم منظورت چیه ، مطمئنا در حال ساخت بازیهای غیر VR هم هستن.
فکر کنم حتی خیلی بیشتر از من و شما دوست دارن در موردش حرف بزنن ولی زمان درستی نیست.
این چند مصاحبه اخیر از زمان لانچ Alyx اگه دیده باشی، بین خطوط میشه کاملا دید که دوباره برگشتن به همون روال سابق.

• Like
Reactions: Sega_genesis
جوابش در جواب خودته
گیم یعنی گیم aaa
اونم برای همه گیمر ها

۱۷ سال زوده یا دیر ؟
اما والو یه تکونی به خودش نداده هنوز
حسن کچل هم اینطوری نبود فعالیتش بیشتر بود 😁
به نظر پیگیر همون بحث دیلیت اکانت باش، معقول تره

آخرین ویرایش:
به نظر پیگیر همون بحث دیلیت اکانت باش، معقول تره

چشم حتما به نصیحتت گوش میکنم 😉
کسی که این mini game ها با aaa اونم half life 3 یکی می‌دونه اصلا گیمر نیست 😁

مثل این میمونه یکی بگه چرا killzone جدید نمیاد ، شما بگی خوب باب اسفنجی اومده 😂😂

آخرین ویرایش:
  • Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or