خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

درسته نینتندو انحصاری داره
ولی واقعا رو راست باشید
نینتندو دیگه چی داره
اینقدر که از سوییچ شیردوشی کرده یه مزرعه دار از گاوش شیر ندوشیده
نه گرافیک داره
نه فروشگاه درست درمون داره
نه حتی بازی جدید مولتی براش میاد
همین زلدا از Wii U بود براش ریمستر شد

یه ایرادی که دیدم تو اسن چند صفحه یه سری ها گفته بودن رو فروش تاثیر می‌ذاره یه سزی دیگه تکذیب میکردن و میگفتن نخیر.

داداشا گل شما ببین این می‌تونه کسایی که میخواستن یه هندل خوب بخرن الان جا سوییچ استیم بخرن با بازی های رایانه شخصی.
حتی جای یه خرید لپتاپ گیمینگ میتونن اینو بخرن.

بعضیا فکر میکنن میگی تاثیر میذاره یعنی مثلاً ۲۰ درصد ۳۰ درصد نه دادا شما به ۲ درصد ۳ درصد باید فکر بکنی

ایراد به بازی نیست ، ایراد ما به نحوه فروش و قیمت گذاری هست مثالش ، نحوه عرضه بازی Super Mario 3D All-Stars که نینتندو روز اول گفت بصورت limited عرضه میشه تا این تاریخ ، آخه چرا ؟ چرا به این شکل ؟ این کمپانی‌های بازی دلشون به حال ما نمیسوزه ، حتی دلشون

به حال developer همون بازی هم نمیسوزه ...

این سه بعدی آل-استار رو الان سرچ کردم و باید بگم فِر خوردم :D

The digital edition of the Super Mario3D All-Stars game is no longer available for purchase.

این حرکت برای EA و activision هم قفله =))

👈 فکر کردی چرا سوییچ بازا ریختن تو تاپیک استیم داک ( pc gamer ها ) ؟
چون هم حسدیشون شده هم ناراحتن
و هم عصبی

👈 آدم عصبی منطق ندارن
وگرنه نینتندو و قاارچ خور و زلدا به ما چه ربطی داره؟

⭐ اینا خودشونو پاره هم کنن واقعیت عوض نمیشه
هیچ pc gamer ی از قارچ خور و زلدا خوشش نمیاد
فدایی داری👍

این دیگه پاسخ نداره چون پاسخ بدم ناراحت میشید !چون هیچ تجربه ای از نینتندو سوییچ ندارید - فروشگاه عالی داره بدون مشکل میشه مستقیم ازش خرید کرد با گیف کارت بدون کوچک ترین مشکلی .حتی از مارکت psn و ایکس باکس هم راحت تر . تجربه سه ساله دارم خرید میکنم از فروشگاهش بازیهای خودش رو داره -اکوسیستم مال خودشه بازی مولتی میخواید باید برید 5 یا ایکس باکس .

دوست من سوییچ یک پردازنده موبایل است تگرا X1 معماری بسیار متفاوتی داره این بازی کپکام بازی پورت قدیمی است تفاوت معماری ها وجود داره . چرا زلدا botw استرال چین و یا بایونتا 2 یا ماریو ادیسی یا زینو بلید دو رو چرا مطرح نمیکنید ؟؟ فکر میکنم botw2 جای خود داره .

استیم دک گرون ترین مدلش 650 دلاره مدل 350 دلاری یا 64 گیگ چکار میخوایدبکنید ؟ این دستگاه دیسک یا کارتریج که نداره بازی هاش مثل سوییچ فشرده سازی نداره دیتا بازی pc است مموری کارت باید استفاده بشه برای اکستندد استورج - مموری 512 الان 4 تا 5 میلیون تومان است مدل های خوب تقریبا یک ترا بایت پول یک کنسول دیگه است . شما هیچ کدوم رو دنظر نگرفتید واقعا میگید ارزش سوییچ به اندازه یک گوشی موبایل است یا دسته ps4 ؟؟ برای این جمله فقط یک چیز میشه اقتباس کرد شما باید خیلی سوییچ دوست داشته باشید!!
من خودم سوییچ لایت داشتم
همون 3 روز اول که باهاش بازی کردم فروختمش
به جایش PS2 خریدم
سگش شرف داره به نینتندو
شما هیچوقت یه کالاف رو نمیتونی رو سوییچ بازی کنی بعد ازش دفاع هم میکنی؟!

شما با سوییچ حال کن
ما فلک زده ها هم با ps و Xbox حال میکنیم
اتفاقا من با همه پلتفرم ها به قول خودتون حال میکنم Ps3اوجی فت ، سریز ایکس و حتی سوییچ دوست داشتنی . pro هم در این آرشیو بود رد شد که ۵رو‌تهیه کنم !! من فن بوی نیستم کارم بازی است وقتی از چیزی دفاع میکنم با دلیل و مدرک دفاع میکنم . 😜 موفق باشید
IMG_20210717_145946.jpg

آخرین ویرایش:
کاری به مقایسه با switch ندارم ولی فکر میکنم با ساپورت مناسب چیز خوب و ارزشمندی باشه.

اینی که با اکانت خودت رو خودت ریپلای میزنی " فدایی داری "و خودتو لایک میکنی واقعا خنده داره :D :D =))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or