خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

خودتون مقایسه کنید:هیلو مسترچیف کالکشن vs ماریو ۳دی آل استارز
یا آنچارتد کالکشن،ریمیک شدو کلوسوسvsزلدا اسکای اسورد hd
کدوما گرونترن بنظرتون؟ بازی های نینتندو
:)))))
اصلا قابل تصور نیست دفاع جماعت نینتندو فن از این دزد سره گردنه
سخت افزار اشغال
کیفیت ساخت اشغال
جوی کان ها اشغال
بازی ها گرون
همش ریمستر و ریمیک
شیر دوشی 4 ساله از سخت افزار زباله مخصوصا این اخریه
OLED
=))=))=))=))=))=))

نمیدونم این ویدیو رو بچه ها گذاشتن یا نه، ولی به هر صورت پیشنهاد میشه ببینید (اولین hands-on کنسول هست که توسط IGN منتشر شده):

watch?v=oLtiRGTZvGM

من یکی که واقعا طالب ـش شدم :D ایشالا با قیمت خوب برسه ایران همه بتونن بگیرن. کنسول بسیار ارزشمندیه :x

نمیدونم این ویدیو رو بچه ها گذاشتن یا نه، ولی به هر صورت پیشنهاد میشه ببینید (اولین hands-on کنسول هست که توسط IGN منتشر شده):

watch?v=oLtiRGTZvGM

من یکی که واقعا طالب ـش شدم :D ایشالا با قیمت خوب برسه ایران همه بتونن بگیرن. کنسول بسیار ارزشمندیه :x

به یه سری موارد داخل ویدیو اشاره شد که حدس های داخل پست های قبلیم رو تایید میکنن:

- "We've been partnering pretty closely with AMD on bringing on next generation APU and developing mainboard and software solution around it"

- "Steam Deck is able to play current gen PC games at medium to high settings at smooth framerates"

در حالت ـی که کنسول با داک به مانیتور متصل بشه هم مثل این که عملکرد کاملا مشابه با یه PC دسکتاپ داره :D گیم هایی مثل Death Stranding و Control هم کاملا روون در هر دو حالت دستی و داک اجرا میشدن.

همش ریمستر و ریمیک
yyy.gif

ریمستر و ریمیک! پس میشه لطف کنید و بگید اینا چی هستن؟ :))

Super Mario Odyssey
Zelda BTW 1.2
Paper Mario: The Origami King
Fire Emblem Three Houses
Super Smash Bros Ultimate
Pokémon Legends: Arceus
New Pokémon Snap
Metroid Prime 4
Metroid Dread
Splatoon 2.3
Arms
game builder garage

ip جدید توشون کمه که بشخصه نمی پسندم, اما بسه دیگه, هرکار کنید نمیتونید بازیاشون رو زیر سوال ببرید.

رزرو دستگاه انقدر زیاد بوده زمان تقریبیش به ۳ ماهه دوم و سوم ۲۰۲۲ رسیده!
e5a75278cded9eee503c7b7e40ff299a.jpg
البته فقط آمریکا شمالی اینطور هست به لطف Scalper ها.
eBay Is Already Filled With Steam Deck Scalpers Asking For Way Too Much Money

اروپا برای همون Q1 2022 در دسترس هست.
توی اروپا از وقتی Pre-Order ها باز شد همون Q1 2022 بود.

---------
Steam Deck هدفش اجرای بازی های PC هست نه اجرای شبیه ساز بازی های نینتندو.
اینی که به Yuzu و Cemu متوسل می شید برای مقایسه با نینتندو سویچ اتفاقیه که در دنیا نمیفته متاسفانه :D

آخرین ویرایش:
راستش تو دنیا اکثر طرفدارای نینتندو خوشحالن از وارد شدن steam deck که بلکه رقابت باعث بشه نینتندو انقدر دندون گردی نکنه سر همه چیز
در مورد استیم deck چیزی که کمتر بحث میشه اینه که خیلی بزرگه به نسبت، سی سانتیمتر فقط طولشه ... البته تو ویدیو ها به نظر اوکی میاد ولی به هر حال واقعا بزرگه !
شبیه ساز هم مقایسه با aya neo نشون میده که تا wii-u رو کاملا اوکی هستش و switch هم پتاسنیل ۱ سری بازیهاش رو داره ... و اینکه steam deck حداقل 40 درصد قدرت cpu اش بیشتره
همین الانم retroarch تو استیم فاز play test هستش

و البته ملت نقشه‌‌ی این رو کشیدن که رو sd کارت سیستم عامل های آماده شبیه ساز بریزن راحت مستقیم boot کنن (اگه ۱ سیستم و ui شسته رفته میخوان که شبیه کنسول باشه .. وگرنه همه شبیه سازا هم رو لینوکس هم رو ویندوز هستش )

من به شخصه خیلی خیلی خوشم اومد و امیدوارم موفق عمل کنه که 4 5 سال دیگه شاهد steamdeck 2 با قدرت 5 6 ترافلاپسی و تکنولوژی جدیدتر و بهتر و ظاهر ارگونومی قشنگتر باشیم، من فکر می کنم وجود این کنسول برای دارندگان پلی استیشن و نینتندو خیلی ارزشمنده مخصوصا اینکه شما نه تنها میتونی از بازی های استیم بهره ببری خیلی راحت میتونی از گیم پس و اپیک استور ، بلیزارد هم استفاده کنی. یک جورایی برای آینده کنسول اکس باکس ممکن درد سر ساز بشه.

غیر ممکنی وجود نداره
تا قبل از معرفی استیم دک تنها کنسول دستی به روز بازار سوئیچ بود و برای خرید کنسول دستی چاره ای جز تیکه پلاستیک نینتندو وجود نداشت ولی الان قضیه فرق داره
دیگه کسی از سره ناچاری رو به سمت دزدی مثل نینتندو با اون سخت افزار زبالش نمیره
به صورت کلی روی صحبتم با دوستانیه که مثل شما فکر میکنن.
------------------
دوستان چرا قضیه رو برعکس کردید؟ کنسول دستی چیه دیگه؟ سالهاست که کنسول دستی مرده. همون تایمی که با قدرتمند تر شدن گوشی ها، سونی نه توانییشو داشت و نه انگیزشو که ویتا رو زنده نگه داره، پرونده کنسول های دستی هم بسته شد رفت پی کارش.
بنده یقین دارم بالای 90% از فن بیس نینتندو هیچ علاقه ای به کنسول دستی نداشتند و صرفا برای بازیهای انحصاریش سوییچ رو خریدن. حالا سوییچ اگر کنسول پایی هم بود بازهم میخریدن! این موضوع بسیار مهمیه که شما عزیزان در تحلیل هاتون لحاظ نمی کنید.
حتی من فکر میکنم خود نینتندو هم دنبال کنسول دستی نیست. صرفن به خاطر اینکه به این روش میتونه سوبله چوبله سود ببره رفته سمت دستی سازی کنسول هاش!
این سود هم تو فروش خود سخت افزاره و هم در صرفه جویی در توسعه بازیهاش.
---------------
با همه این تفاسیر و با وجود اینکه این حرکت ولو رو بسیار چیپ و بررسی نشده میدونم، ولی مثل شما امیدوارم که فروش این قطعه به حدی برسه که یکی از نتایجش کم شدن گردی دندون های نینتندو باشه.

------------------
دوستان چرا قضیه رو برعکس کردید؟ کنسول دستی چیه دیگه؟ سالهاست که کنسول دستی مرده. همون تایمی که با قدرتمند تر شدن گوشی ها، سونی نه توانییشو داشت و نه انگیزشو که ویتا رو زنده نگه داره، پرونده کنسول های دستی هم بسته شد رفت پی کارش.
بنده یقین دارم بالای 90% از فن بیس نینتندو هیچ علاقه ای به کنسول دستی نداشتند و صرفا برای بازیهای انحصاریش سوییچ رو خریدن. حالا سوییچ اگر کنسول پایی هم بود بازهم میخریدن! این موضوع بسیار مهمیه که شما عزیزان در تحلیل هاتون لحاظ نمی کنید.
حتی من فکر میکنم خود نینتندو هم دنبال کنسول دستی نیست. صرفن به خاطر اینکه به این روش میتونه سوبله چوبله سود ببره رفته سمت دستی سازی کنسول هاش!
---------------
با همه این تفاسیر و با وجود اینکه این حرکت ولو رو بسیار چیپ و بررسی نشده میدونم، ولی مثل شما امیدوارم که فروش این قطعه به حدی برسه که یکی از نتایجش کم شدن گردی دندون های نینتندو باشه.
باهاتون مخالفم چون اگر فقط به خاطر انحصاری بود گیم کوب و wii u هم لایبری عظیم تری از بازی های انحصاری نینتدو داشتن ولی هیچ کدوم موفقیت زیادی نداشتند، مورد دوم این که اصلا بازار کنسول دستی نمرده همین 3ds که رقیب همین ویتا بود بیش از 75 ملیون فروخت ولی با باقی صحبتاتون موافقم

مشکل همینه نینتندو همین مسئله را متوجه شده تا میتونه داره توی پاچه طرفداراش میکنه باید یک رقیب براش بیاد تا یکم بخودش بیاد
با اینکه از بچگی عشق ماریو بودم ولی العان ماریو هاش همه تکراری یکدفعه کلاه سرش عوض میشه یکدفعه با قارچ و ... همش تکراری ماریو فقط ماریو 64 و ماریو گالکسی 1و2 بقیه همش تکرار بقیه بازی هاشم همین شده تکرار نسخه قبل با کمی تغییرات
العانم از سوییچ جدیدرونمایی کرده خودش زحمت داده یک صفحه و باطری عوض کرده
انشاا... این کنسول فروشش بالا باشه و تاثیر مستقیم روی فروش سوییچ بزاره تا نینتندو بخودش بیاد یک کنسول سوییچ پرو قوی و با بازی های جدید خوب بدون تکرار و پورت از کنسول های قدیم بده
من کاملا با شما مخالفم - سوییچ یک سری از بهترین بازی های نینتندو براش عرضه شد . حتی IP جدیدی مثل ASTRAL CHAIN شاهکار بود . زلدا BOTW بهترین نسخه اش روی سوییچ بود تا WIU . ماریو ادیسی که اصلا جای صحبت نداره- نینتندو اصلا کیفیت بازیهاش رو پایین نمیاره اصلاً استاندار کیفیتی بازیهاش بسیار بالاست - اگر تجربه نکردید پیشنهاد میدم حتما تجربه کنید - در بابب اون صحبتتون دوست عزیز نینتندو سالهاست سنتش اینه 3DS 3DS XL و ... همیشه هندهلد هاش چندین مدل رفرش میخورن چرا فکر میکنید OLED تغییر جزیی داره ؟؟ اضاف شدن کابل لن خودش بسیار مهمه چون اتصال WIFI خودش بخشی از باطری رو خالی میکرد . صفحه بزرگتر کیفیت بهتر استند بهتر حافظه بیشتر همین میشه رفرش . این سالهاس کارش همینطوره ! این افسانه هایی که بافتن برای 4K و ... این ها همش شایعه یوتیوبی بود اصلا نمایشگر 6 اینچ 8 میلیون پیکسل برا چیشه؟ مصرف باطری و سیستم کولینگ ؟؟؟ همین استیم داره 720 پی میده بعد سه برابر سوییچه بعد میگن سوییچ دستی بمونه خروجی 4کا بده یا اپ اسکیل کنه ؟!. نینتندو کیفیت بازی هاش اصلا افت نکرده بهتر هم شده -ضمنا دلیلی که سوییچ رو تغییر نمیده چون بازار داره مخاطب داره حدود 600 700 میلیون بازی فروخته براش میدونید یعنی چی ؟ بازارش قویه و فن بیس بسیار بالایی داره پس ادامه میده .نینتندو بزرگترین رقبا حریفش نشدند تاریخ نشون داد اینهم نشون میده ، شما همینجا ببین میزان تقاضا برای انجام باز یهای نینتندو چقدره طرف میگه برم 650 دلار بدم استیم دک که باشبیه ساز روش زلدا بازی کنم!! اصلا چند صفحه عقب جلو برید متوجه میشید بازی های نینتندو چقدر خواهان داره که روش جنگه .کلاً هر کسی بازی هر پلفترمی رو دوست داره میره میخرش دیگه غیر از این نیست.

اصلا قابل تصور نیست دفاع جماعت نینتندو فن از این دزد سره گردنه
سخت افزار اشغال
کیفیت ساخت اشغال
جوی کان ها اشغال
بازی ها گرون
همش ریمستر و ریمیک
شیر دوشی 4 ساله از سخت افزار زباله مخصوصا این اخریه
OLED
=))=))=))=))=))=))
شما تجربه دارید از کنسول های نینتندو ؟؟ چند تا کنسول داشتید ازش میشه یک مختصر از تجربیات خودتون درباره نینتندو صحبت کنید ببنیم راز محبوبیتش چیه شما راست میگید یا ما ؟اگر نینتندو دزد سرگردنه است بزار دزدی کنه - من میخوام با باکس ارت ZELDA botW 2 جیبم رو بزنه :)) :)) :))

------------------
---------------

دقیقا طرفدارای نینتندو همچنان سوییچ و کنسول های بعدی این شرکت رو میخرن. ولی کسی که می‌خواد بازی های مولتی پلتفرم AAA (مثلا دووم اترنال یا ویچر3) رو تو محل کارش بازی کنه میاد استیم دک میخره.

نکته بعدی بازی های ایندی هستن. کسی که می‌خواد بازی های ایندی رو روی کنسول دستی بازی کنه بین سوییچ و استیم دک گزینه دوم رو انتخاب میکنه. چون فروشگاه استیم با تخفیف‌هاش خیلی وضعیت بهتری نسبت به نینتندو داره

تا قبل از استیم دک تنها کنسول دستی ای که می‌شد خرید فقط سوییچ بود. حالا مهم نبود که طرفدار بازی های نینتندو هستی یا نه. اما الان کسی که طرفدار نینتندو نیست و قصد خرید کنسول دستی داره، انتخابش استیم دکه.

نکته آخر سخت افزار کنسوله که از سوییچ خیلی قویتره و بازی هارو بهتر اجرا میکنه. قابلیت نصب شبیه ساز اندروید و WiiU و... شاید برای کژوال گیمرها نباشه. اما دیگه همه بلدن بازی های رایگان اپیک استور رو بگیرن :D

باهاتون مخالفم چون اگر فقط به خاطر انحصاری بود گیم کوب و wii u هم لایبری عظیم تری از بازی های انحصاری نینتدو داشتن ولی هیچ کدوم موفقیت زیادی نداشتند، مورد دوم این که اصلا بازار کنسول دستی نمرده همین 3ds که رقیب همین ویتا بود بیش از 75 ملیون فروخت ولی با باقی صحبتاتون موافقم
کاش قبل از اینکه مخالفت کنید یه تحقیق چند ثانیه ای میکردید.
گیم کوب حدود 653 تا بازی براش عرضه شد. wii u هم 782 تا. درصد قابل توجهی از این عناوین هم با dna بازیهای نینتندو همخوانی نداشتند. این در حالیه که برای سوییچ فاکینگ 3984 عنوان تا به امروز معرفی شده!
قطعن یکی از دلایل برتری سوییچ و 3ds در لایبرری بازیها نسبت به سایر کنسولها همین سخت افزار ضعیف تر و قیمت پایینترشون بوده. به نوعی نینتندو با این استراتژی پروسه توسعه بازی برای کنسولهاشو به شدت ارزونتر و سریعتر میکنه و از اونطرف به لطف قیمت پایین روی فروش کنسولش هم تاثیر میزاره.

آخرین ویرایش:
کاش قبل از اینکه مخالفت کنید یه تحقیق چند ثانیه ای میکردید.
گیم کوب حدود 653 تا بازی براش عرضه شد. wii u هم 782 تا. درصد قابل توجهی از این عناوین هم با dna بازیهای نینتندو همخوانی نداشتند. این در حالیه که برای سوییچ عدد فاکینگ 3984 عنوان تا به امروز معرفی شده!
قطعن یکی از دلایل برتری سوییچ و 3ds در زمینه برتری کمی لایبرری بازیها نسبت به سایر کنسولها همین سخت افزار ضعیف تر و قیمت پایینترشون بوده. به نوعی نینتندو با این استراتژی پروسه توسعه بازی برای کنسولهاشو به شدت ارزونتر و سریعتر میکنه و از اونطرف به لطف قیمت پایین روی فروش کنسولش هم تاثیر میزاره.
البته من منظورم تعداد انحصاری های کنسول بود نه کل بازی های که براش اومده که شما گفتین صرفا برای بازیهای انحصاریش خریدن

• Like
Reactions: Sega_genesis

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or