خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

شما تجربه دارید از کنسول های نینتندو ؟؟ چند تا کنسول داشتید ازش میشه یک مختصر از تجربیات خودتون درباره نینتندو صحبت کنید ببنیم راز محبوبیتش چیه شما راست میگید یا ما ؟اگر نینتندو دزد سرگردنه است بزار دزدی کنه - من میخوام با باکس ارت ZELDA botW 2 جیبم رو بزنه :)) :)) :))

آخرین بازی که برای سوییچ خریدی چند بود ؟

آخرین بازی که برای سوییچ خریدی چند بود ؟
من دیجیتالی میخرم تو تخفیفات قیمت ها مناسبه بجز انحصاری ها که البته همون ها هم تخفیف میخوره من زینو بلید دور رو فیزیکی خریدم 900 همینه -زلدا اویکینگ رو دیجتالی با OFF خریدم . زلدا BOTW رو 1200 فیزیکی جدا - DLC و سیزن پس هم تخفیف خورده بود 300 افتاد خیلی اختلافی ندارن با بازی مثلا سونی -یکم کمیاب ترن البته تو کشور ما بخاطر همین شما فکر میکنی گرون ترن همه چی گرونه اینجا . اگر بازی خیلی هات باشه روز لانچ 3 تومان هم باشه میخرم زلدا 2 مثلا روز یک3 تومن هم باشه بیشتر صحبتی نمیکنم چون میدونم دارم سه تومن میدم جای 700 800 ساعت بازی فراموش نشدنی وقتی دارن بازی ایندی رو روی بلو ری برای PS و ایکس باکس میدن 1500 من تسلیمم در مقابل نینتندو -پول کشور من بی ارزشه- نه بازی های نینتندو

همین که این تاپیک 10 صفحه طی کمتر از 2 روز جلو رفته، نشون میده valve مسیر رو این دفعه بدجور درست رفته :D یعنی ما قبل از این کلی کنسول (PC) دستی داشتیم از برندهای مختلف، ولی Valve در "زمان و مکان درست" معرفی رو انجام داد! و با قیمت مناسب!

معماری RDNA 2 و لایبرری های کاستومایز شده، نشون دهنده اینه که کاملا هدفدار و با برنامه اومده جلو و خب این در نهایت به نفع ما جماعت بدبخت بیچاره (مستضعف :))) گیمر هست! :D یه دونه از این کنسول میگیره آدم، دیگه کلا از منزل فاصله میگیره برای گیم! :D ویدیویی که DF تازه گذاشته هم مشخصه که امیدوارن همه به این کنسول (PC) پورتابل.

برای من که مثل روز روشنه نسل 8 رو روی بهترین تنظیمات میتونه جوابگو باشه به دلیل معماری و لایبرری های استفاده شده (و همین طور رزولوشن پایین). باید دید نسل 9 رو به چه صورت جوابگو خواهد بود :x
من خیلی دوس دارم gta iv رو رو این کنسول دوباره تمومش کنم همچنین death stranding جالب اینجاست موس کیبردم بهش وصل میشه dota2 هم میشه باش پلی داد اوف

خوشم میاد Nintendo فنا جوری به جلز ولز افتادن که اینجا بیشتر شبیه به تاپیک Switch شده تا Steam Deck!
درک نمیکنم واقعا اگر از حاشیه امن کنسول محبوبتون اینقدر خاطر جمعید چرا بیس چهاری اینجا سعی در اثبات حقانیتش دارید؟!

خوشبحالتون حقیقتا، برید غوطه ور بشید در آتشفشان خلاقیت نینتندو و بزارید ما نگونبخت ها هم کنسول حقیر و ضعیفی مثل Deck رو مورد بررسی و تمجید قرار بدیم.
دوست عزیز والا دوستان مخالف نینتندو که گویا علاقه زیادی هم به بازیهاش دارن البته در خفا کلی بی احترامی کردند( در تاپیکی که به گفته شما مربوطه به استیم دک )به مصرف کننده نینتندو و بازیهاش و پلتفرم هاش 99 درصد اطلاعاتی هم که ارائه شد یا غلط بود یا از روی غرض ورزی بود طبیعتا شما باید حق بدید که طرفدار پلتفرمی که داره کوبیده میشه بیاد دفاع کنه- والا نینتندو که امنه سنگرش بیدی نیست که با این باد ها بلرزه .من که خودم به شخصه پلتفرم هام تکمیلن حالا شما به امید اینکه تهیه کنید این پلتفرم رو ببینیم چطوره .

دوست عزیز والا دوستان مخالف نینتندو که گویا علاقه زیادی هم به بازیهاش دارن البته در خفا کلی بی احترامی کردند( در تاپیکی که به گفته شما مربوطه به استیم دک )به مصرف کننده نینتندو و بازیهاش و پلتفرم هاش 99 درصد اطلاعاتی هم که ارائه شد یا غلط بود یا از روی غرض ورزی بود طبیعتا شما باید حق بدید که طرفدار پلتفرمی که داره کوبیده میشه بیاد دفاع کنه- والا نینتندو که امنه سنگرش بیدی نیست که با این باد ها بلرزه .من که خودم به شخصه پلتفرم هام تکمیلن حالا شما به امید اینکه تهیه کنید این پلتفرم رو ببینیم چطوره .

شما باز نسبت به بقیه افراد مبادی آداب و ملاحظه گر تر رفتار میکنید (هرچند در قالب لفافه و غیرمستقیم کنایه هاتون رو میزنید بهرحال ) اما اکثر دفاعیات از Switch اینجا شبیه به اسپم میمونه بیشتر و دائما جمله تکراری " واقعا فکر میکنید رو فروش Switch تاثیری میذاره؟ :)) " رو میشه مشاهده کرد که به هیچ وجه بپیام خوبی رو منتقل نمیکنه!

یکی بیاد به این بچه یه سوییچ بده بازی کنه بلکه آروم بگیره داره شهید میشه کم کم:D یعنی سطح نفرت یجوریه انگار نینتندو اموالشونو بالا کشیده که اینطوری باهاش پدرکشتگی دارن:D ایشالا درست میشه:D
با این وضعیت باید یه تاپیک Nintendo VS Whatever بزنیم واسه این کودکان مظلوم :D.

من دیجیتالی میخرم تو تخفیفات قیمت ها مناسبه بجز انحصاری ها که البته همون ها هم تخفیف میخوره من زینو بلید دور رو فیزیکی خریدم 900 همینه -زلدا اویکینگ رو دیجتالی با OFF خریدم . زلدا BOTW رو 1200 فیزیکی جدا - DLC و سیزن پس هم تخفیف خورده بود 300 افتاد خیلی اختلافی ندارن با بازی مثلا سونی -یکم کمیاب ترن البته تو کشور ما بخاطر همین شما فکر میکنی گرون ترن همه چی گرونه اینجا . اگر بازی خیلی هات باشه روز لانچ 3 تومان هم باشه میخرم زلدا 2 مثلا روز یک3 تومن هم باشه بیشتر صحبتی نمیکنم چون میدونم دارم سه تومن میدم جای 700 800 ساعت بازی فراموش نشدنی وقتی دارن بازی ایندی رو روی بلو ری برای PS و ایکس باکس میدن 1500 من تسلیمم در مقابل نینتندو -پول کشور من بی ارزشه- نه بازی های نینتندو

خب من که Zelda: BOTW با CEMU رفتم بسیار هم لذت بردم ، پولم ندادم براش ، نه اینکه نخوام پول بدم ولی خوب روی PC که عرضه نشده و دسترسی به استورش در ایران راحت نیست - در ضمن بازی روی PC را میشه ماد کرد

در همین فروش تابستانی اخیر استیم 5 دلار (100 هزار تومن) اکانتم را شارژ کردم - نسخه Imperial Edition بازی Pathfinder را هم خریدم ، 70 هزار تومن دادم برای یه اکانت دو ماهه گیم پس آلتیمیت (همراه با EA Play) که چند وقت دیگه یه GOTY عالی مثل Hades بهش اضافه

میشه، بازی‌های مجانیم را هم دارم از Epic می‌گیرم ، البته بچه‌ها‌ی developer دستشون درد نکنه give away هم به ما دادن

در کل بگم داداش شما ماشالله درآمدت خوب ، انشالله هم خدا بیشتر بهت بده ولی من با 3 تومن میتونم 30 تا بازی بخرم :))

من خودم نزدیک 3سال سوییچ داشتم نهایت لذت باهاش بردم نگاه کنید کنسول به بازی هاش زندس شما کافی فقط 1ساعت بشینید ماریو ادیسی بازی کنید تا به معنی بازی پلتفرمر پی ببرید من خودم از زلدا خوشم نمیومد شما بشینید ماریوکارت بزنید تا لذت ببرید سن و سال نمیشناسه یا بازی My frend pedroدرسته برا بقیه پلتفرم ها اومد ولی رو سوییج حالش بیشتره
این Pc قابل حمل ولو شاید بتونه فروش خوبی بکنه ولی فن بیس نینتندو بازم کار خودشون میکنن و با Zelda2باز امار فروش جابجا میکنن

من نه فن نینتندو هستم نه کلا با سیاست مدیرتیش حال میکنم ولی نینتندو دارای چند تا Ipبزرگ هست که به بهترین شکل ممکنه نسخه جدیدش عرضه میکنه

خب من که Zelda: BOTW با CEMU رفتم بسیار هم لذت بردم ، پولم ندادم براش ، نه اینکه نخوام پول بدم ولی خوب روی PC که عرضه نشده و دسترسی به استورش در ایران راحت نیست - در ضمن بازی روی PC را میشه ماد کرد

در همین فروش تابستانی اخیر استیم 5 دلار (100 هزار تومن) اکانتم را شارژ کردم - نسخه Imperial Edition بازی Pathfinder را هم خریدم ، 70 هزار تومن دادم برای یه اکانت دو ماهه گیم پس آلتیمیت (همراه با EA Play) که چند وقت دیگه یه GOTY عالی مثل Hades بهش اضافه

میشه، بازی‌های مجانیم را هم دارم از Epic می‌گیرم ، البته بچه‌ها‌ی developer دستشون درد نکنه give away هم به ما دادن

در کل بگم داداش شما ماشالله درآمدت خوب ، انشالله هم خدا بیشتر بهت بده ولی من با 3 تومن میتونم 30 تا بازی بخرم :))
درود بنده هم روی سریز ایکس هستم پلتفرم اصلیم xbox استو سرویس گیم پس التیمت دارم منتهی ارشیو بازیهای سوییچ ام ایکس باکس خودم لیست بالا بلندی است چون یک جورایی کلکتور هستم .3 تومن چیزی نیست شما باهاش یک گوشی هوشمند که چی بگم عقب مونده هم نمیفروشن -
پس بازی زلدا رو بازی کردی دیگه لذت هم بردی رایگان! پس نباید از نینتندو ایراد بگیریدو انصافا باید قدردان باشید برای بازی بسیار خوبش 😜من خودم بازی ها رو پلتفرم خودشون بازی میکنم سلیقه شخصیم است البته علاقه ای ندارم به شبیه ساز چون آرشیو میکنم .بله شکر مشکل مالی مطرح نیست. بسیار هم خوب برات ارزوی موفقیت دارم بازم بازی های خوب بازی کنید و لذت ببرید.

من خودم نزدیک 3سال سوییچ داشتم نهایت لذت باهاش بردم نگاه کنید کنسول به بازی هاش زندس شما کافی فقط 1ساعت بشینید ماریو ادیسی بازی کنید تا به معنی بازی پلتفرمر پی ببرید من خودم از زلدا خوشم نمیومد شما بشینید ماریوکارت بزنید تا لذت ببرید سن و سال نمیشناسه یا بازی My frend pedroدرسته برا بقیه پلتفرم ها اومد ولی رو سوییج حالش بیشتره
این Pc قابل حمل ولو شاید بتونه فروش خوبی بکنه ولی فن بیس نینتندو بازم کار خودشون میکنن و با Zelda2باز امار فروش جابجا میکنن

من نه فن نینتندو هستم نه کلا با سیاست مدیرتیش حال میکنم ولی نینتندو دارای چند تا Ipبزرگ هست که به بهترین شکل ممکنه نسخه جدیدش عرضه میکنه

PC Gaming هم با بازی‌هاش زنده است ولی مشتری مداری هم برای ما مهمه ، قیمت مناسب برای بازی‌های ریمستری که نسخه اصلیشون 15 سال پیش عرضه شدن مهمه ، حمایت از Modder ها برای ما مهمه ، تخفیفات فصلی و یک سیستم refund کارآمد برای ما مهمه

شما باز نسبت به بقیه افراد مبادی آداب و ملاحظه گر تر رفتار میکنید (هرچند در قالب لفافه و غیرمستقیم کنایه هاتون رو میزنید بهرحال ) اما اکثر دفاعیات از Switch اینجا شبیه به اسپم میمونه بیشتر و دائما جمله تکراری " واقعا فکر میکنید رو فروش Switch تاثیری میذاره؟ :)) " رو میشه مشاهده کرد که به هیچ وجه بپیام خوبی رو منتقل نمیکنه!
درود سپاس بهرحال باید یک طوری پاسخ داد -من هم سعی میکنم تا حد ممکن طرف مقابل که ممکنه یک انسان بسیار محترم باشه ناراحت نشه -هرچند شما ما رو به جلز ولز انداختی دوست من 😜 شوخی میکنم امیدوارم از پاسخ من ناراحت نشید . اطلاعات همه جوره بود در تاپیک اشتباه و صحیح خوب سطح اطلاعات همه یکسان نیست . البته باید همیشه یک پلتفرمی رو آدم تجربه کنه بعد درموردش نظر بده .بهرحال موفق باشید براتون آرزوی موفقیت دارم .

درود بنده هم روی سریز ایکس هستم پلتفرم اصلیم xbox استو سرویس گیم پس التیمت دارم منتهی ارشیو بازیهای سوییچ ام ایکس باکس خودم لیست بالا بلندی است چون یک جورایی کلکتور هستم .3 تومن چیزی نیست شما باهاش یک گوشی هوشمند که چی بگم عقب مونده هم نمیفروشن -
پس بازی زلدا رو بازی کردی دیگه لذت هم بردی رایگان! پس نباید از نینتندو ایراد بگیریدو انصافا باید قدردان باشید برای بازی بسیار خوبش 😜من خودم بازی ها رو پلتفرم خودشون بازی میکنم سلیقه شخصیم است البته علاقه ای ندارم به شبیه ساز چون آرشیو میکنم .بله شکر مشکل مالی مطرح نیست. بسیار هم خوب برات ارزوی موفقیت دارم بازم بازی های خوب بازی کنید و لذت ببرید.

ایراد به بازی نیست ، ایراد ما به نحوه فروش و قیمت گذاری هست مثالش ، نحوه عرضه بازی Super Mario 3D All-Stars که نینتندو روز اول گفت بصورت limited عرضه میشه تا این تاریخ ، آخه چرا ؟ چرا به این شکل ؟ این کمپانی‌های بازی دلشون به حال ما نمیسوزه ، حتی دلشون

به حال developer همون بازی هم نمیسوزه ...

• Like
Reactions: Sega_genesis
w6weveuj9l231.jpg

@Imaginative

با این حال تمرکز خوبی دارن روی گیم‌پلی و اصلش هم همینه ، نینتندو به نظر من 3 تا کار انجام بده عالی میشه : 1-یکی کاهش قیمت بازی‌هاش و تخفیف‌های بهتر 2- حمایت کامل از عناوین third party 3 و عرضه یک سرویس مشابه xcloud همچنین با حمایت از پلتفرم‌های دیگه

مثل PC و موبایل

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or