احساس خستگی و درد ناشی از بازی

• Thread starter Thread starter mammads
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول

• خستگی و درد دست در PS3

رای‌ها: 65 65.0%
  • خستگی و درد دست در 360

رای‌ها: 35 35.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    100
ببینید تعصب چیا که نمیکنه!
همه از این دسته مینالن! 12-13 ساله تغییری تو طراحیش ندادن بعد شما اومدی میگی برای ps بهتره!
در حالی که همین دسته 360 سال 2005 بهترین سخت افزار گیم شناخته شد از دیدگاه IGN!!!
و تنها دسته ای هست که میشه باهاش راحت FPS بازی کردن برعکس دسته ps!
یکم هم منطق رو چاشنیه کار کنید خیلی خوب میشه

پسر خوب یکی از عواملی که باعث میشه کنترل برای یه بازیه FPS خوب بنظر برسه حرکت دوربین توی محور X,Y هست..خوب جای آنالوگی که برا حرکت اسلحه یا دوربین توی همه ی بازیها در نظر گرفته میشه , سمته راسته , که جاش روی دسته ی 360 و PS یکیه...
(IGN که فصل الخطاب نیست:biggrin1:)

دسته 360 : خوش دست تر و خوش فرم تر هست . اما جهت های این دسته یکی از بد ترین طراحی های ممکن رو داره . که اعصاب هر pes باز یا فایتینگ بازی رو به هم می زنه .
دسته ps3 : نحوه کنار هم قرار گرفتن انالوگ ها و چسبیدن اون ها به هم باعث مچ درد می شه . ولی جهت های این دسته برای انجام بازی هایی مثل pes و مخصوصا بازی های فایتینگ بسیار برتر هست .
هر کسی که یه دست استریت فایتر با ps3 و یه دست هم با 360 بازی کنه . خیلی راحت می تونه تشخیص بده .

پ.ن : البته دسته های ps3 که همون دسته هایی هست که دو نسل قبل در ps1 و ps2 هم ازشون استفاده می شد و ایرانی ها هم 90 درصد ازشون استفاده می کردن !! منتهی چون توی این نسل یه کنسولی کپی خور شد و ایرانی ها هم خریدنش !! یهو مرغ همسایه غاز شد !! و دسته های ps هم مشکل دار شدن !!
به هر حال ایرانه دیگه :laughing:

هر کسی که یه دست استریت فایتر با ps3 و یه دست هم با 360 بازی کنه . خیلی راحت می تونه تشخیص بده .
من هر روز این بازی رو آنلاین میزنم (رو PC و قبلا 360). گیم پدم تو PC همین گیم پد PS است. ولی کاملا با دسته 360 راحت ترم چون با آنالوگ بازی می کنم. اصولا از D-Pad دسته 360 فقط برای تفنگ عوض کردن تو شوترها باید استفاده بشه چون فوق العاده مزخرفند و اصلا به عنوان کلیدهای حرکتی اصلی نیستند و یه جور نقش کمکی دارند.
البته دسته های ps3 که همون دسته هایی هست که دو نسل قبل در ps1 و ps2 هم ازشون استفاده می شد و ایرانی ها هم 90 درصد ازشون استفاده می کردن !! منتهی چون توی این نسل یه کنسولی کپی خور شد و ایرانی ها هم خریدنش !! یهو مرغ همسایه غاز شد !! و دسته های ps هم مشکل دار شدن !!
نه خیر. چون نسل قبل گیم پد 360 وجود نداشت و PS بهترین گیم پد بود ولی خوب الان قضیه فرق میکنه! اونور هم گیم پد 360 محبوبتر است.
من همین امروز دوباره نشستم SFIV و T6 رو با 360 بازی کردم ... واقعا مصیبته ...
خداییش هیچ وقت نمیشه درست و حسابی با دسته 360 Fighting بازی کرد ... حداقل من نمیتونم ! ولی خب دسته 360 خوراک FPS ـه !
Tekken 6 رو کاملا قبول دارم. خودم خیلی قبل تر از اینکه بازی بیاد هم گفتم که گیم پد 360 مشکل داره باهاش! چون دوبار جلو و دو بار عقب زدن کاربرد زیادی تو تکن داره و آنالوگ واسه این کار افتضاحه.
ولی SF رو چون با آنالوگ بازی میکنم با دسته 360 راحت ترم.

آخرین ویرایش:
من همین امروز دوباره نشستم SFIV و T6 رو با 360 بازی کردم ... واقعا مصیبته ...
خداییش هیچ وقت نمیشه درست و حسابی با دسته 360 Fighting بازی کرد ... حداقل من نمیتونم ! ولی خب دسته 360 خوراک FPS ـه !

البته من اون پست رو ندادم که بخوام بعدش بحث کنم . چون کلا به قول یکی از دوستان نباید اینجا بحث کرد !! ولی :

من هر روز این بازی رو آنلاین میزنم (رو PC و قبلا 360). گیم پدم تو PC همین گیم پد PS است. ولی کاملا با دسته 360 راحت ترم چون با آنالوگ بازی می کنم. اصولا از D-Pad دسته 360 فقط برای تفنگ عوض کردن تو شوترها باید استفاده بشه چون فوق العاده مزخرفند و اصلا به عنوان کلیدهای حرکتی اصلی نیستند و یه جور نقش کمکی دارند.
شما درست می گی :smile:
نه خیر. چون نسل قبل گیم پد 360 وجود نداشت و PS بهترین گیم پد بود ولی خوب الان قضیه فرق میکنه! اونور هم گیم پد 360 محبوبتر است.
نسل قبل دسته گیم کیوب بسیار خوش ساخت تر از دست های ps بود . دقیقا نوع قرار گرفتن انالوگ ها به همین شکلی که در 360 هست بود و جهت های اون هم مثل دسته های ps بود و فوق العاده خوش دست هم بود . منتهی ندیدم کسی اونموقع بگه دسته های کیوب خوش ساخت تر هست . و یه سری ها مثل شما حتی الانم فکر می کننن اون زمان دسته ps خوش ساخت ترین بوده !! علتش اینه که اون کنسول خیلی دیر کپی خور شد :)
ضمنا شما هیچ موقع ایران رو با اونور اب مقایسه نکن که خارجی های بدبخت گناه دارن به خدا!! تو اونور اب اگه به یه گیمر بگن گیم اسپات یه بازی rpg رو کرد بهترین بازی سال نمی خنده یا حداقل اگه باهاش موافق نباشه تعجب هم نمی کنه ! ولی یه سر به کامنت های این انجمن راجع به همین خبر بزن و نظرات گوهر بار ایرانی ها رو بخون . چرا اینقدر دوست دارین جامعه گیم ایران رو با خارج مقایسه کنید ؟ در حالی که تفاوتشون مثل تفاوت پیکان و بنز می مونه !!
در هر صورت در این مورد هم شما راست می گی :smile: چون من کلا بحثی ندارم .

موفق باشی

من خودم با دسته 360 خیلی راحتم.تو اکثر بازی ها مثل فیفا یا فورزا و یا gta و بازی های اول شخص و ... خیلی راحته . توچند تا بازی خسته کننده میشه.
ولی ببینم مگه دسته ps3 دو شکل نیست؟:confused:
البته من یه عکس دیدم که نمیدونستم واقعی یا مصنوعی.:biggrin1:
من از نزدیک همون دسته استایل ps2 رو دیدم.

عجب بحث شیک و جالبی شده!
از تبادل نظر راجع به احساس خستگی کنترلرهای مختلف رسیدیم به بخش Piracy!!
واقعاً مشکل از کجاست؟از جای بد استیک چپ و راست یا از نوع سیستم کنسول هاست که یکی قابل حکه و دیگری فقط با دیسک اوریجینال کار میکنه؟!
تا حالا فقط همینو ندیده بودم که"بحث و تبادل نظر راجع به کنترلر از کپی خور شدن و Piracy سر در بیاره"که اونم دیدم:)
دسته 360 : خوش دست تر و خوش فرم تر هست . اما جهت های این دسته یکی از بد ترین طراحی های ممکن رو داره . که اعصاب هر pes باز یا فایتینگ بازی رو به هم می زنه .
دسته ps3 : نحوه کنار هم قرار گرفتن انالوگ ها و چسبیدن اون ها به هم باعث مچ درد می شه . ولی جهت های این دسته برای انجام بازی هایی مثل pes و مخصوصا بازی های فایتینگ بسیار برتر هست .

پ.ن : البته دسته های ps3 که همون دسته هایی هست که دو نسل قبل در ps1 و ps2 هم ازشون استفاده می شد و ایرانی ها هم 90 درصد ازشون استفاده می کردن !! منتهی چون توی این نسل یه کنسولی کپی خور شد و ایرانی ها هم خریدنش !! یهو مرغ همسایه غاز شد !! و دسته های ps هم مشکل دار شدن !!
به هر حال ایرانه دیگه :laughing:
شما خسته نشدی؟واقعاً پشت کار شما مثال زدنیه!!
از 445 تا پست 445 تاش راجع به بحث کپی خور شدن 360ـه!!
بابا بیخیال دیگه هر تاپیکی زده میشه غافل از اینکه راجع به "چی" هست شما میگی چون 360 کپی خورد شده...
39 میلیون دستگاه 360 تو دنیا فروخته شده 1 یا نهایتاً 2 میلیون نفر به این دلیل خریدن 37 میلیون نفر دیگه رو در نظر نگیریم همین اقلیت رو بچسبیم!!

آخرین ویرایش:
من با ps2 و ps3 زياد بازي كردم ولي وقتي دسته xbox رو گرفتم دستم اول اصلا نميتونستم باهاش كار كنم !!

ولي بعد از يه مدت كه بهش ادت كردم ديدم چه كرده اين مايكروسافت ...

واقعا دسته xbox با رعايت تمام اصول ساخته شده ولي ps1 , ps2 , و ps3 به اين دقيقي روشون كار نشده به نظرم ...

اينم بگم من واقعا طرفداره سوني هستم ولي خوب نظرم اين بود ! ....

وقتی که MAMAD_RIPPER که اصلا به این بحثا توجه نمیکنه اینجوری جوش میاره یعنی ببین اوضاع چقدر خرابه:biggrin1:
دسته 360 از لحاظ آنالوگ و مخصوصا رو بازیهای FPSبرتر هست.اما فقط FPS نیست که.
بازیهای TPS هم همینه.مثلا این آخریا سر آنچارتد من مچم حالت 90 درجه پیدا کرده بود و صاف نمیشد:biggrin1:واقعا دست آدم چلاق میشه.
اما از لحاظ حساسیت واقعا دسته های PS3 فوق العادست.من همین دموی GT5 رو وقتی بازی میکردم با کوچیکترین حرکت آنالوگ فرمون میپچید.
در مورد گیم کیوب هم اون دوستمون واقعا عالی گفت.دسته های 360 خیلی شبیهش هست.
موقعی 13 سالم بود یه کلوب دمه خونمون بود گیم کیوب داشت.منم چندباری رفتم بازی کردم.
واقعا حال میداد

اصولا طراحی دسته ی 360 بهتره اما چون از اول با PS بودم برای همین مشکلاتی که دوستان میگن واسم پیش نیومده.

در مورد اظهار نظر دوستان در مورد عرق کردن دست هم باید بگم که این مورد به دسته مربوط نمیشه.

مقدمه :من از اون موقع که قدم انازه پیکسل هایه کنسول Atari 2600 پایکنسول خوابیدم دسته اون کنسول که یک شاهکار بشری بود بدون درد بدون بی حسی!!!! بعد هم میکرو اونم همینجور.... بعد sega megadrive که اونم دسته خوبی داشت.
اما بعد : دسته PS یک شاهکاره من بجز بعضی از بازی هایه اول شخص جدید هیچ مشکلی باهاش ندارم باور ندارید به medal رویه PS1 و Black رو PS2 و killzon2 رو PS3 مراجعه کنید ببینید چه غوغایی میکنه این دسته PS. من سایر سبک ها رو با دسته PS راحت تر هستم اول شخص رو هم با PC بازی میکنم. دسته 360 هم خوب چیزیه ولی اولین روز که دست گرفتم فک کردم دسته هونگ (هاون) دست گرفتم کلا دستم فرم دسته PS شده و برایه مثال باید بگم انچارتد رو یک ضرب تا ته رفتم و تا تموم نشد بیخیال نشدم نه عرق کردم نه بی حس شده نه اشک ریختم با 360 هم COD:MW2 رو یک ضرب تموم کردم بدون عرق ودرد و اشک. شاید مشکل از اعصاب منه و از کار افتادن شاید هم مشکل از سریه جدی گیمر هاست که سوسول بار اومدن؟

اینا که دیگه خیلی تابلو هست که فقط به سلیقه هست
من هم دسته 360 رو قبول دارم هم ps رو اما من نمیدونم حالت دست شما چجوریه که وقتی این دسته ps رو دست میگیرین مچ باید 90 بشه؟اخه اگه دسته بزرگتر بود مچ 90 میشد یعنی از ساعد خارج میشد اگه کوچیکتر بود همچنین ولی الان با این اندازه من هر کاری میکنم دسته تو دستم به حالتی که مچم 90 شه واینمیسه من هنوز تو این موندم کسی اگه میدونه بیاد بگه!! من حاضرم عکس هم بزارم اگه با عکس ثابت کنید.
==============
اقای mamadripper اون دوستمون lordhell هم بحثش سر این که این دسته خوش دست تره یا اون یکی نیست ایشون میخواد اینو بگه و خیلی کسای دیگه یکیش خودم که تو این ایران هر کی میگه 360 منظورم اکثریت هست از ps3 هیچی نمیدونه شاید یه بارم امتحان نکرده باشه اون دستشو اما چون 360 کپی هست و تو ایران بیشتریا 360 دارن البته نه اریج و کپیشو دارن و مشکل همینجاست! که تا بیان bc فروم 360 میرن همینجوری الکی الکی میگن فقط 360 در حالی که اصلا نمیدونستن تو نسل قبل مایکروسافت چیه xbox چیه همه بلااستثنا ps2 داشتن در حالی که xbox سخت افزار قویتری داشت

من با 360 sf4 و T6 رو بازی کردم وعذابی بود برای من
اما cod رو زدم نعمتی بود دستش :biggrin1: البته باز تفاوتی با ps3 ندیدم تو Fps
چون تو بازی فایتینگ رو 360 سخت تر بود زدم 360 و دسته ps3 به نظرم سبک تر باید باشه و بازی های که طولانی مدت انجام میدی کمتر خستگی داره

عجب بحث شیک و جالبی شده!
از تبادل نظر راجع به احساس خستگی کنترلرهای مختلف رسیدیم به بخش Piracy!!
واقعاً مشکل از کجاست؟از جای بد استیک چپ و راست یا از نوع سیستم کنسول هاست که یکی قابل حکه و دیگری فقط با دیسک اوریجینال کار میکنه؟!
تا حالا فقط همینو ندیده بودم که"بحث و تبادل نظر راجع به کنترلر از کپی خور شدن و Piracy سر در بیاره"که اونم دیدم:)

شما خسته نشدی؟واقعاً پشت کار شما مثال زدنیه!!
از 445 تا پست 445 تاش راجع به بحث کپی خور شدن 360ـه!!
بابا بیخیال دیگه هر تاپیکی زده میشه غافل از اینکه راجع به "چی" هست شما میگی چون 360 کپی خورد شده...
39 میلیون دستگاه 360 تو دنیا فروخته شده 1 یا نهایتاً 2 میلیون نفر به این دلیل خریدن 37 میلیون نفر دیگه رو در نظر نگیریم همین اقلیت رو بچسبیم!!

من نمیدونم فروش 360 چه ربطی به بدی کنترلرهای دستگاه داره:laughing: و در ضمن با این حساب برای انتخاب کنسول هم باید به فروش ان توجه کرد:lol: البته از همون نقد evil 5 شما در بازی رایانه پیدا بود که چه سابقه تولانی در گیم دارین پس بحث کردن با شما بی فایدس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or