احساس خستگی و درد ناشی از بازی

• Thread starter Thread starter mammads
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول

• خستگی و درد دست در PS3

رای‌ها: 65 65.0%
  • خستگی و درد دست در 360

رای‌ها: 35 35.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    100
دوستان در رابطه با دسته. كاملا اين درسته كه دسته xbox 360 بهتر از ps هست ولي بستگي به بازي هم داره.
من خودم وقتي پاي mgs4 ميشينم 1تا دو ساعت بايد حتما بازي كنم(عشقمه چون) ولي احساس خستگي نميكنم.
و اما درباره ي اتفاقهايي كه هنگام بازي كردن ميفته(سوزش چشم و حالت تهوع و....) بايد سريعا بي خيال بازي شد . اينو تو دفترچه هايه بازي نوشته.
اگه اين كار رو نكنيد شايد هيچ وقت ديگه نتونيد بازي كنيد(اينو ننوشته):biggrin1:

سلام
من که با PC بازی میکنم البته با PS2 هم بازی کردم.
من موقع بازی با PC کمرم بد فرم درد میگیره با کنسول گردنم.
دستم هم با PC بعد از 4 ساعت درد میگیره و با PS2 حدود 9 ساعت میشه تا دستم در بگیره.
به نظرتون مشکل من چیه؟

برای من یک چیزه عجیبه مثلا وقتی بازی mw2 رو بازی میکنم حالم بد میشه و فشار میوفته پایین برای دوستان هم تا به حال شده ؟ نمیدونم به خاطر چی هستش
من تو هری پاتر 5 یه همچین حالتیو میگرفتم...
یه بارم رو LITTLE BIG PLANET گرفتم که برای همینه فروختمش:دی

آقا موضوع عشق و حال نیست میخواهیم برسیم به یک نتیجه

به چه نتیجه ای .:confused:

درس اخلاقی این موضوع.:biggrin1:

1.هیچ وقت بیش از 2ساعت با کنسول بازی نکنید.
2.در موقع بازی با کنسول درست بشیندید.
3.درموقع بازی با کنسول از صندلی راحتی برای نشستن استفاده کنید.
4.فاصله با TV رو از قبل مشخص شده باشه فاصله 2-3 متری از TV و... .
5.به حرف های چرت و پرت گوش ندین و بشینین مثل بچه آدم بازی کنید .
6. تمام دسته های بازی این نسل از بیشترین دقت طراحی برای استفاده و بیشترین تست روشون صورت گرفته.
7. روزی 1 ساعت ورزش کن تا بدن درد نگیری.
8. دسته جفت کنسول ها به خوبی هستش که خیلی نمیشه به دست درد و ... کمر و ... ارتباطش داد.

نتیجه اخلاقی این قضیه بشین بازی کن اگه چیزی بد بود تا الان .... فلان جای .... ازون رو ... کرده بودن.:biggrin1:

بعدشم اگه بدی داشت دسته PS تا الان شک نکن به عنوان 3 کنسول که رد شده دسته هنوز اون دسته نبود. و دسته 360 رو هم یک جورای بعد از دسته XBOX1 شبیحه دسته PS نمیساختن.

دسته 360 هم به خاطر طراحی خوبش خوش دست هستش نه این که یک گروه باین بگن من با این فلان جورم یک گروه دیگه بیاد بگه من با اون فلان جورم.

به چه نتیجه ای .:confused:

درس اخلاقی این موضوع.:biggrin1:

1.هیچ وقت بیش از 2ساعت با کنسول بازی نکنید.
2.در موقع بازی با کنسول درست بشیندید.
3.درموقع بازی با کنسول از صندلی راحتی برای نشستن استفاده کنید.
4.فاصله با TV رو از قبل مشخص شده باشه فاصله 2-3 متری از TV و... .
5.به حرف های چرت و پرت گوش ندین و بشینین مثل بچه آدم بازی کنید .
6. تمام دسته های بازی این نسل از بیشترین دقت طراحی برای استفاده و بیشترین تست روشون صورت گرفته.
7. روزی 1 ساعت ورزش کن تا بدن درد نگیری.
8. دسته جفت کنسول ها به خوبی هستش که خیلی نمیشه به دست درد و ... کمر و ... ارتباطش داد.

نتیجه اخلاقی این قضیه بشین بازی کن اگه چیزی بد بود تا الان .... فلان جای .... ازون رو ... کرده بودن.:biggrin1:

بعدشم اگه بدی داشت دسته PS تا الان شک نکن به عنوان 3 کنسول که رد شده دسته هنوز اون دسته نبود. و دسته 360 رو هم یک جورای بعد از دسته XBOX1 شبیحه دسته PS نمیساختن.

دسته 360 هم به خاطر طراحی خوبش خوش دست هستش نه این که یک گروه باین بگن من با این فلان جورم یک گروه دیگه بیاد بگه من با اون فلان جورم.
به بقیه نکات کار ندارم ولی آیا هیچ شرکتی اشتباه نمی کنه؟
خب این دسته ها طراحیش مال بیش از 10 سال پیشه،یعنی بین الآن و 10 سال پیش هیچ تفاوتی نیست؟
من نمی گم دسته های PS غیر قابل تحملن ولی خب این صحبتی که شما میکنی از یه دیدگاه دیگه که اشتباه Sony "در عوض نکردن طرح دسته "بود هم قابل بررسیه...
تغییر ندادن یک سیستم دلیل بر بی نقص بودنش نیست.
بعضی از استودیوهای بازی سازی هستند که در Sequelـهای بازی هاشون خیلی از موارد رو با وجود اینکه میتونستن بهتر کنن و تا حدودی اون المان ها مشکل داشتن رو به دلیل کاهش هزینه ی تولید تغییر نمیدن...

دسته ی 360 دسته ی کاملا خوبیه و راحت تو دست جا میشه ,ولی اگه خودشو جر بده به دسته ی PS3 نمیرسه ...دسته ی PS3 حساسیتش از دسته ی 360 خیلی بالا تره , هم آنالوگاش, هم چهار جهتش...من خودم جفت دسته ها رو باز کردم , آنالوگهایی که تو دسته ی 360 به کار رفته عینا همون آنولوگهاییه که قبلا تویه دسته ی PS2 به کار میرفت, ,ولی این در مورد دسته ی PS3 کاملا فرق میکنه..

به بقیه نکات کار ندارم ولی آیا هیچ شرکتی اشتباه نمی کنه؟
خب این دسته ها طراحیش مال بیش از 10 سال پیشه،یعنی بین الآن و 10 سال پیش هیچ تفاوتی نیست؟
من نمی گم دسته های PS غیر قابل تحملن ولی خب این صحبتی که شما میکنی از یه دیدگاه دیگه که اشتباه Sony "در عوض نکردن طرح دسته "بود هم قابل بررسیه...
تغییر ندادن یک سیستم دلیل بر بی نقص بودنش نیست.
بعضی از استودیوهای بازی سازی هستند که در Sequelـهای بازی هاشون خیلی از موارد رو با وجود اینکه میتونستن بهتر کنن و تا حدودی اون المان ها مشکل داشتن رو به دلیل کاهش هزینه ی تولید تغییر نمیدن...

من هم کلی گفتم منم نگفتم اشتباه نداره یا مشکل نداره من میگم این جوری هام که دوستان میگن نیست دارن آتیشش رو زیاد میکنن همین .;)

وگرنه هر آدمی اشتباه میکنه جای شکی نیست . سونی مگه خدا هستش که اشتباه نکنه انم به نوبه خودش اشتباه میکنه شکی نیست .

اما به خدا من بعد این همه سال که بگیم PS1,Ps2,Ps3,SEGA,ATRARI,DC,XB,360,CO,MR,PSP,... تا الان یکی از مشکل های که دوستان میگن با هیچ یک از دسته ها نداشتم خوب چجوری میشه وقتی خودم کار کردم این جوری نبوده بیام تعیید کنم یا ... . خوب من هم نظر خودم رو میدم.
.

آخرین ویرایش:
من والا از از زمانی که PS 1 اومد ساعت ها در روز با دسته این کنسول بازی کردم و هیچ مشکلی باهاش ندارم
دسته ایکس باکس 360 با اینکه سنگین تره ولی باهاش راحتم
با هیچ کدومش مشکلی ندارم

برای اولین بار در خانه:دی
دیشب 9 ساعت پای PS3 نشسته بودم،امروز صبح اومدم برم پاش انگشت شست سمت چپم که باهاش L3 رو میگیرم درد گرفت،الان 2 ساعت که گذشته پاش نشستم الان خوبه...

دسته ی 360 دسته ی کاملا خوبیه و راحت تو دست جا میشه ,ولی اگه خودشو جر بده به دسته ی PS3 نمیرسه
ببینید تعصب چیا که نمیکنه!
همه از این دسته مینالن! 12-13 ساله تغییری تو طراحیش ندادن بعد شما اومدی میگی برای ps بهتره!
در حالی که همین دسته 360 سال 2005 بهترین سخت افزار گیم شناخته شد از دیدگاه IGN!!!
و تنها دسته ای هست که میشه باهاش راحت FPS بازی کردن برعکس دسته ps!
یکم هم منطق رو چاشنیه کار کنید خیلی خوب میشه

اینجا قرار بود یه تاپیک برای حل مشکل خستگی و احساس درد در هنگانم بازی باشه، شد جنگ همیشگی کنسول ها
یه بارم شد بشینید فکر کنید که این دعواها چه سودی برای شما داره؟!
یکی از دسته PS خوشش میاد و یکی از 360
من خودم از هر دو تا شون راضیم. و با هر دو تاشون راحت هستم.
این بحث رو لطفا ادامه ندید
مشکل از نظر سنجی تاپیک هم هست که این تنش ها رو بوجود آورده
برای من یک چیزه عجیبه مثلا وقتی بازی mw2 رو بازی میکنم حالم بد میشه و فشار میوفته پایین برای دوستان هم تا به حال شده ؟ نمیدونم به خاطر چی هستش
دقیقا مثل من
وقتی یه بازیی رو دارم بزور میرم و ازش هر لحظه بیشتر حالم بهم میخوره این مدل اتفاق ها برام میوفته که در مورد MW2 افتاد(لطفا بحث از بازی اینجا نکنید)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or