احساس خستگی و درد ناشی از بازی

• Thread starter Thread starter mammads
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول

• خستگی و درد دست در PS3

رای‌ها: 65 65.0%
  • خستگی و درد دست در 360

رای‌ها: 35 35.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    100
آقا من شدیدا با PSP بازی کردن مشکل دارم گردن بعد از دو ساعت خیلی درد میکنه بعضی وقتا هم خون به دستام نمی رسه اگه پزشن خوب بلدین بگین توروخدا

برای من یک چیزه عجیبه مثلا وقتی بازی mw2 رو بازی میکنم حالم بد میشه و فشار میوفته پایین برای دوستان هم تا به حال شده ؟ نمیدونم به خاطر چی هستش

حتما با pc بازی میکنی؟درسته؟
کلا اینمشکل بخاطر بازیهای fps هست.منم وقتی با pc بازیه fps بازی میکردم اینجوری میشدم.
ولی با کنسول این مشکل رو ندارم

این چیزا همش به عادت کردن هستش.اونایی که هر دو کنسول رو دارن بیشتر اینجوری میشن رو PS3 چون اون انالوگش پایینه اذیت میکنه ولی اونایی که مثل من فقط PS3 دارن عادت کردن و مشکلی ندارن مثلا خودم تا 15 ساعت هم مداوم بازی کردم هیچ مشکلی نداشتم.ولی قاعدتا باید بازی با دسته 360 بهتر باشه به خاطر اون انالوگ که بالا هست

حتما با pc بازی میکنی؟درسته؟
کلا اینمشکل بخاطر بازیهای fps هست.منم وقتی با pc بازیه fps بازی میکردم اینجوری میشدم.
ولی با کنسول این مشکل رو ندارم

تره با pc بازی میکنم یه چیزه عجیبه گفتم شاید من مشکل دارم دارم رو به قبله میشم

تره با pc بازی میکنم یه چیزه عجیبه گفتم شاید من مشکل دارم دارم رو به قبله میشم

:biggrin1::biggrin1:نه خیالت راحت.
البته یک راهی هست که من تو مجله خوندم.میگفت هنگام بازی به یه نقطه خیره نشید و سعی کنید تمام محیط بازی رو ببینید.اینجوری مشکلت حل میشه.

منم كلا خسته نميشم اما اين دسته ي 360 بدجوري خوش دست ـه :biggrin1:
نه اتفاقاً خوب جوری خوش دسته!:biggrin1:
منم هر دو رو تجربه کردم 360 دستش بهتره.
ولی این PS نامرد ما رو از بچگی عادت داده:biggrin1:

کارشناسان خستگی اگه میشه مشخص کنید وقتی من دارم با یکی از دسته های PS3 و 360 بازی میکنم و پشت PC هم هستم موس یا کیبرود هم کار میکنم چرا انگشت وسطی پام خواب میره .:laughing:

راستی این احساس خستگی و درد ناشی از بازی فقط به 4 دلیل هستش اول نوع صندلی 2نوع نشستن 3 نوع بازی 4 فاصله با TV به دلیل فعالیت مغزی بیش از حد کار کشیدن از چشم.

بی خیال درسته دسته 360 خوش دسته اما دسته PS3 هم هیچی کم نمیاره و این جک های که بعضی ها گفتن رو من اولین بارمه میشنوم وقتی دارم با دسته PS بازی میکنم دستم عرق میکنه و شستم بی حس میشه و .... اون موقع که با PS1,2 بازی میکردی کجا بودی.

واقعا شما نمیدونستی دسته PS3 جوری هستش که از عرق کردن برای گرفتنش جلوگیری میکنه؟ دوست من به احتمال زیاد دست شما مشکل دست دوست من رو داره و کلا همیشه در حال عرق کردن هستش همیشه باید کرم بزنه به دستش .

بعدشم ما که تا الان مشکلات دوستان رو نداشتیم نه با دسته 360 نه با دسته PS3 این جور نظر سنجی ها خیلی جالبه فقط شده جای برای افرادی که .... هستن من که به هیچ یک رای نمیدم .

شما شده 2 ساعت بازی کنید و فقط به بازی توجه کنید . والا به من الان میکرو هم بدن میشینم بازیم رو میکنم اون موقع ها هم انواع مختلفی از دسته ها بود اما هیچ یک از قر رو فر های این نسل رو نداشت که شما کار بر ها دارین اون موقع که XBOX بود کسی امد بگه چرا دکمش انقدر بد دسته نه چون همه این دسته ها احتیاج به عادت کردن داره من هم با هاش بازی کردم اون موقع باهاش عادت کردم این مسخره بازی ها نبود.

آخرین ویرایش:
خوب منم نظرم رو بگم دیگه! :دی:
همون طور که یکی از دوستان گفت, اگه هر دو کنسول رو داشته باشی و هر از گاهی هم با هر دو بازی کنی کاملا متوجه میشی که دسته ی XBOX 360 خوش دست تر و بهتر هست. ولی اینکه بعضی دوستان میگن اصلا دست مشکلی (با دسته ی 360) پیدا نمی کنه من قبول ندارم. همین چند روز پیش نشستم 4 ساعت متوالی با 360 بازی کردم دستم به صورت کامل نه فقط یه انگشت خاص, از درد داشت می ترکید.
در کل مهم ترین عامل عادت کردن دست به فرم دسته هست. مثلا من زمانی که PS2 داشتم, چون به دسته اش عادت کرده بودم هیچ وقت این مشکلی رو که میگید نداشتم. الان هم چون به دسته ی 360 عادت کردم فقط یکی دو بار (اونم به خاطر بازی کردن های طولانی) دستم مشکل پیدا کرد. ;)

من تازگی ها وقتی بازی میکنم به طرز فجیعی چشمام میسوزه ! قبلا این طوری نبودم ...

عزیز اشک هم میریزی اگه بله به خاطر نزدیکی به TV هستش من اولین روز های که LCDTV م رو گرفتم همش داشتم اشک میریختم یه دستم دسته بود یک دستم دستمال کاغذی ;) البته الان دیگه جوری شده که تو بازی حتی پلک هم نمیزنم یک بار دقت کردم خودم هم کف کردم .:biggrin1: البته من با فاصله 2 متری از LCDTV 40 میشینم.:smile:

عزیز اشک هم میریزی اگه بله به خاطر نزدیکی به TV هستش من اولین روز های که LCDTV م رو گرفتم همش داشتم اشک میریختم یه دستم دسته بود یک دستم دستمال کاغذی ;) البته الان دیگه جوری شده که تو بازی حتی پلک هم نمیزنم یک بار دقت کردم خودم هم کف کردم .:biggrin1: البته من با فاصله 2 متری از LCDTV 40 میشینم.:smile:
آره اونم در حد گالونی :دی ! آخه من طوری اتاق رو تنظیم کردم که قشنگ تخت افتاده جلو تلویزیون ! واسه همینه ... :دی
ممنون از راهنماییتون ...

بابا دسته خوبه این موس و پد که روی هم 10 تومن نمیشن باعث عذابن!من الان دسته راستم!مچش از قسمت راست استخونش داره میزنه بیرون:دی
فکر کنم باید برم دکتر بعد از یک ساعت اون نقطه قرمز میشه!
خدا پدر بی پولیو بیامرزه!
دسته هم فقط دسته Sega Genesis:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or