احساس خستگی و درد ناشی از بازی

• Thread starter Thread starter mammads
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول

• خستگی و درد دست در PS3

رای‌ها: 65 65.0%
  • خستگی و درد دست در 360

رای‌ها: 35 35.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    100

mammads

کاربر سایت
دوستان من هم با PS3 بازی میکنم هم با 360 ولی تو PS3 بعد از نیم ساعت بازی PES احساس درد زیادی در انگشتانم و مچ دستم بهم دست میده ولی تو 360 اصلا این اتفاق نمیافته

نظر شمارو میخواهم

آخرین ویرایش:
خستگیه دست بیشتر بخاطر فرم دستس!
دسته ps3 طوریه که مچ دست خم میشه موقع گرفتنش! اما دسته 360 نه!
کلا رو دسته 360 خیلی کار شده و اون سال اولی هم که اومد خیلی جایزه برد!

خستگیه دست بیشتر بخاطر فرم دستس!
دسته ps3 طوریه که مچ دست خم میشه موقع گرفتنش! اما دسته 360 نه!
کلا رو دسته 360 خیلی کار شده و اون سال اولی هم که اومد خیلی جایزه برد!
دقیقا درست گفتی دوست عزیز.وقتی دسته سونی میخوای دستت بگیری باید مقداری دستت جمع کنی که همین باعث خستگی میشه ولیکن نباید از از انالوگ خیلی راحت دسته 360 هم گذشت که برای بازی کردن خیلی راحتتره چون اون حالت فرورفتگی باعث میشه با دستت کاملا مچ بشه.

از دوستان بیستری انتظار دارم تو این شرکت کنند چون واقعا دسته خیلی مهم هست و تو دراز مدت ممکنه باعث آسیب دیدگی و فرم غیر نرمال بشه

دقیقا منم با دسته PS3 که بازی میکنم، انگشت کوچیکهایه جفت دستام بی حس میشن. با دسته PS2 هم همینجور بود ولی با دسته 360 همچین مشکلی نداشتم. یکی از دوستام که انگشتاش بی حس شده بود فکر میکرد مشکله قلبی داره! دکتر هم رفت بعد که بهم گفت و بهش گفتم بخاطره دسته هست کلی خندیدیم.

سلام
من تنها مشکلم با دسته PS3 اینه که خیلی سریع دستم عرق می کنه! وگرنه این مشکلاتی که شما می گید رو تجربه نکردم! یا شایدم بهش عادت کردم.
من فقط وقتی با PC بیش از 4 ساعت کار می کنم یکم خسته میشم، ولی با کنسول ها این مشکل رو نداشتم.

من زیاد PS بازی نمی کنم و نمی تونم خیلی دقیق توضیح بدم ولی مسلماً به دلیل چیدمان بهتره Stickـهای کنترلر Xbox خستگی کمتری به مخاطب القاء میکنه...

دوستان من هم با دسته PS3 مشکل دارم .
هم دستم عرق می کنه و هممچ دستم درد می گیره .
برای اینکه درست بفهمید برید یه دست با PS3 فوتبال بزنید و بعدش بلافاصله برید با 360 یه دست بزنید .
همون اول که دارید دسته ی 360 رو میگیرید دستتون می فهمید که چقدر عالی دست رو دربر می گیره .

اساسا دسته 360 از ماله PS3 خیلی خوش ساخت تره اما من چون انگشتام کشیده و بلنده و بیشتر از بقیه باز میشه (هر کی پیانو بزنه اینجوری میشه!:biggrin1:) با دسته PS راحت ترم.

ولی خوب اینم بگم که کلا من با هیچ دسته ای خسته نمیشم! الان یک هفتش خوابیدم رو FFXIII و اصلا گذر زمان رو حس نمیکنم، چه برسه به اینکه خسته بشم!

من با هیچ دسته به جز L 2 R 2 هاشون مشکل ندارم که تو پی اس 3 چون پدالیه راحت ترم باهاشون نرم تره...اما اون هی تق تق باید بزنی بره توش :دی

برای من یک چیزه عجیبه مثلا وقتی بازی mw2 رو بازی میکنم حالم بد میشه و فشار میوفته پایین برای دوستان هم تا به حال شده ؟ نمیدونم به خاطر چی هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or