شایعه احتمال رونمایی از PS4 در Gamescom 2012

hmd2009

کاربر سایت
37073460267219498843.jpg

درود

در آخرین شماره از مجله ی PSM3 گفته شده که کنسول های جدید شرکت های سونی و مایکروسافت PS4 و Xbox 720 در E3 2012 آماده ی رونمایی بودند اما سونی و مایکروسافت از تصمیم خودشون صرف نظر کردند! از طرفی در سایت رسمی Playstation جمله ی مشکوکی نوشته شده است! آیا این جمله به معنی رونمایی از کنسول جدید شرکت سونی یعنی PS4 در Gamescom است؟؟؟!

36065268463833853065.jpg

آخرین ویرایش:
حالا چه گیری دادید به e3 یعنی هر شرکنی بخواد کنسول خودش رو معرفی کنه باید تو e3 معرفی کنه اگه توی نمایشگاه دیگه رونمایی کرد حرامه:d

سونی کنسول جدید هیچ وقت در GC معرفی نمیکنه یا E3 یا TGS هیچ وقت روی نمایشگاه های دیگه برای معرفی کنسول جدید سونی حساب باز نکنید این خبر هم اگه درست باشه مربوط به همون PS3 4000 هستش که مدل اسلیم شده اسلیم هستش .

ماکروسافت هم که دیگه مشخصه فقط خونه خودش یعنی E3 .

من فکر میکنم سونی وقتی کنسولشو معرفی میکنه که هیچ کس انتظارشو نداشته باشه مثلا تو E3 اکثرا دیگه مطمعن بودن که کنسول های نسل بعد معرفی میشه! ولی نشد! Gamescom کتم جایی هست که هیچ کس حتی فکرشم نمیکنه که سونی بخواد یه همچنین خبر مهمی رو اعلان کنه و کنسول نسل بعدشو معرفی کنه! در نتیجه احتمال رونمایی از PS4 هست! در مورد مایکروسافت چیزی نمیدونم شایدم اونم همینطوری باشه!

سونی کنسول جدید هیچ وقت در GC معرفی نمیکنه یا E3 یا TGS هیچ وقت روی نمایشگاه های دیگه برای معرفی کنسول جدید سونی حساب باز نکنید این خبر هم اگه درست باشه مربوط به همون PS3 4000 هستش که مدل اسلیم شده اسلیم هستش .

خبر که درسته قربونت برم . من از خودم که نساختم :d برو تو این لینک که سایت لایو استریم Gamescom کنفرانس سونی هست ببین.

http://gamescom.eu.playstation.com/

جو Gamescom طوری نیست که بشه توش از کنسول نسل بعد پرده برداری کرد! در ضمن بارها و بارها مسئولین سونی گفتند که ما برنامه‌های زیادی برای PS3 داریم، نمیان با معرفی کنسول جدید فروش PS3 و بازی‌های انحصاریه سال بعدشون رو کمتر کنند.

به نظرم خیلی خوب میشه که سونی زودتر یا با اختلاف خیلی کم با مایکرو کنسول جدید معرفی کنه

به نظرم زودتر معرفی کردن مهم نیست، زودتر به بازار عرضه کردن مهمه.

آخرین ویرایش:
امیدوارم اشتباه نسل قبل رو تکرار نکنه و با عرضه پی اس4 کلا پی اس3 رو از ساپورت خارج کنه!!! که این کار حالا حالاها شدنی نیست! وگرنه دوباره فروشش به مشکل میخوره مثل نسل قبل.

ماکروسافت هم که دیگه مشخصه فقط خونه خودش یعنی E3 .

سونی گفته مدل جدید رو معرفی نمی کنه فعلا چون همین مدل فعلی خوب داره می فروشه

امیدوارم اشتباه نسل قبل رو تکرار نکنه و با عرضه پی اس4 کلا پی اس3 رو از ساپورت خارج کنه!!! که این کار حالا حالاها شدنی نیست! وگرنه دوباره فروشش به مشکل میخوره مثل نسل قبل.
اون ساپورت از نسل قبلی اصلا کاری به نسل بعد خودش نداره که
کلا یک چیز جدا هست
اگر منظورتون از نسل قبل این نسل هست که باید بگم فقط به خاطر قیمتش بود که فروش بدی داشت
اگه هم منظورتون نسل قبل واقعی هست که اون فروشش عالی بود

این جریان نسل بعد خیلی لوس شده ...
کاش بعضی ها می فهمیدند چیزی که صنعت(؟) بازی کم داره گرافیکُ موشن کنترلرُ امثالهم نیست , بلکه یکم خلاقیتِ ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or