خبر رسمی احتمال اضافه شدن بازی Death Stranding به PC Game Pass (تایید شد)

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
بروزرسانی: پس از اشارات مختلف صفحه رسمی سرویس PC Game Pass به بازی Death Stranding، مایکروسافت و شرکت 505 گیمز رسما تأیید کرده‌اند که آخرین ساخته هیدئو کوجیما در تاریخ 23 آگوست (1 شهریور) به این سرویس اضافه خواهد شد.

خبر اصلی: به‌تازگی عوض شدن تصویر پروفایل حساب رسمی PC Game Pass بر روی توئیتر باعث شده تا شایعاتی در خصوص اضافه شده بازی Death Stranding به این سرویس به وجود بیاید. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

در این تصویر پروفایل جدید، منظره‌ای مه‌آلود همراه با تپه‌های سرسبزی دیده می‌شود که شباهت زیادی به مناطق بازی Death Stranding دارد. حساب رسمی PC Game Pass پس از تغییر دادن تصویر حساب خود نوشت: «بعضی وقت‌ها از تصویر یک منظره خوب خوش‌مان می‌آید.» به دنبال انتشار این توئیت، کاربری به نام naven0m@ موفق شد تا مکان دقیق تصویر مذکور را در قسمتی از نقشه Death Stranding پیدا کند:

بازی Death Stranding - تصویر پروفایل PC Game Pass

با توجه به این، بسیاری از کاربران معتقدند که مایکروسافت به اضافه شدن آخرین ساخته کوجیما به سرویس PC Game Pass اشاره دارد. این در حالی است که چند ماه پیش، ایکس باکس و استودیوی Kojima Productions با تأیید شایعات گذشته، از همکاری با هم جهت ساخت یک بازی جدید خبر دادند.

بازی Death Stranding ابتدا در اواخر سال 2019 برای پلی استیشن 4 عرضه شد و به دنبال آن، نسخه عادی و Director's Cut آن نیز در نهایت به پلتفرم رایانه‌های شخصی (استیم و فروشگاه اپیک گیمز) راه پیدا کردند. با اینکه سونی ناشر نسخه پلی استیشن بازی محسوب می‌شود، اما نسخه PC دث استرندینگ توسط شرکت 505Games منتشر شد. چنانچه Death Stranding برای فروشگاه مایکروسافت و سرویس PC Game Pass در دسترس قرار گیرد، احتمالا باری دیگر 505 گیمز وظیفه نشر بازی را بر عهده خواهد گرفت.

آخرین ویرایش:
يك سوال از اين ٤٠ ساعتي كه زمان ميبره تا بازي تموم شه
حدودا چقدرش صرف پياده روي ميشه؟
نمیشه عدد داد.
یکی از المان های بازی همین پیاده روی هست ، اصلا سبکش همین.
مخصوصا اون چند ساعت اول که هنوز بازی دستت نیومده و لول آپ نشدی.
بعدش میتونی موتورسیکلت و... برونی.

5.JPG 1.JPG 2.JPG 3.JPG 4.JPG

خودم ولی باز خیلی بخش هاش دوست داشتم پیاده برم، مخصوصا اوایل برای فضاسازی بهتر.
اصلا فان قضیه همینه که جلوتر آپگرید میشی که سریعتر بدویی ، بار بیشتری حمل کنی و...
حین گیم پلی از بخش آنلاین استفاده کنی که خیلی تجربه جالبی هست.

از یک جایی به بعد شاید دیگه نیاز نباشه اونقدری راه بری و همیشه جایگزین هست.

نمیشه عدد داد.
یکی از المان های بازی همین پیاده روی هست ، اصلا سبکش همین.
مخصوصا اون چند ساعت اول که هنوز بازی دستت نیومده و لول آپ نشدی.
بعدش میتونی موتورسیکلت و... برونی.

View attachment 268669View attachment 268665View attachment 268666View attachment 268667View attachment 268668

خودم ولی باز خیلی بخش هاش دوست داشتم پیاده برم، مخصوصا اوایل برای فضاسازی بهتر.
اصلا فان قضیه همینه که جلوتر آپگرید میشی که سریعتر بدویی ، بار بیشتری حمل کنی و...
حین گیم پلی از بخش آنلاین استفاده کنی که خیلی تجربه جالبی هست.

از یک جایی به بعد شاید دیگه نیاز نباشه اونقدری راه بری و همیشه جایگزین هست.

اره منم ديده بودم وسيله داره

بعد فست تراولم داره ديگه؟

چطور اسمش شبيه ساز پياده روي ميشه

اره منم ديده بودم وسيله داره

بعد فست تراولم داره ديگه؟

چطور اسمش شبيه ساز پياده روي ميشه
داره ولی باید بندو بساطت بزاری تو بیس بعد Jump کنی یک سمت دیگه.
کلا هسته بازی سبک Walking simulator هست ولی خیلی شاخ و برگ بهش دادن و به گیم پلی اضافه شده.
اما خب یکسری برای کوبوندن بازی و کوجیما از واژه شبیه ساز پیاده روی استفاده میکنن.

خب چون خیلی از زیبایی های بازی در ادامه دادنش هست که باهات ارتباط برقرار میکنه و باید به بازی زمان داد.
مثل کتابی هست که مقدمش رو بخونی و بگی کیفیت خوبی نداره و بندازی کنار.

این حقیقت که یکسری فیلم/بازی/کتاب و... از این دست هستن و باید با حوصله بیشتری رفت سمتشون.
ماکان جان من 12 ساعت بازی و تو این 12 ساعت بازی هیچ چیزی به من ارائه نکرد چه از نظر گیم پلی و چه از نظر داستانی.

داره ولی باید بندو بساطت بزاری تو بیس بعد Jump کنی یک سمت دیگه.
کلا هسته بازی سبک Walking simulator هست ولی خیلی شاخ و برگ بهش دادن و به گیم پلی اضافه شده.
اما خب یکسری برای کوبوندن بازی و کوجیما از واژه شبیه ساز پیاده روی استفاده میکنن.
حيف شد رو اكس باكس نيومد وگرنه حتما تجربه اش ميكردم .

بازی هم نسخه عادی ‌‌هم نسخه کامل ترش رو سرویس پلاس هست
رو پی سی هم که مدت هاس عرضه شده
حالا رو سرویس گیم پس پی سی عرضه شدنش چه لذتی برای کسی داره که فقط کنسول ایکس باکس تو خونه داره که جشن گرفته؟
جهان سومی هم بمونی راضییم بخدا :D

• Like
Reactions: Bellic and SAGAD
حالا رو سرویس گیم پس پی سی عرضه شدنش چه لذتی برای کسی داره که فقط کنسول ایکس باکس تو خونه داره که جشن گرفته؟
دقیقا همین تو ذهن من بود تاپیک pc سالی یه بار یه پست توش میخوره به غیر از genshin impact بعد الان همه اینجا خوشحالن نمیدونم کجا بودن.

شما تو خونه بقیه هستی اطلاع داری چی دارن یا ندارن؟:دی

ینی ۲ صفحه اول کامنت هارو خوندم واقعا سر درد گرفتم از شدت نفرت عجیب و غیرمنطقی یه عده به کوجیما.

من تازه اصلا فنش نیستم که هیچ، به سری رفتار هاش (نه خود بازی هاش) انتقاد هم دارم ولی یارو یکی از ستون های صنعته‌. الکی هیت افراطی ندید چون باعث میشه حرفای دیگه تونم کسی جدی نگیره.

این بازی هم هنوز نزدم ولی هیچی هیچی نباشه، یه کار جدید و بدون ماننده.
کیفیت خوب بشه یا بد، امیدوارم تو صنعت بازی های بیشتری ببینیم از این نظر.

گیم‌پس اومدنش هم ینی در اختیار افراد بیشتری بودن.

حالا تو یه لیوان آب یخ بخور اذیت نشی.

چرا حرص خوردن از خوشحالی دیگران اگه به نظرت دلیلی نداره خوشحال باشن؟😁

یک کاری نکنید اینو ترجمه کنما؟! :D

with simplistic gameplay that serves only to make walking in a straight line – which is the game’s primary gameplay mechanic – as difficult and frustrating as possible. There is no meaningful interaction (I don’t count cut scenes as interaction) with any character, most of which, for no good reason, are holograms and the story is pure and utter nonsense.

Hideo Kojima is not a genius and Death Stranding proves it - Reader’s Feature

بازیش همینه.شبیه ساز پیاده روی

کوجیما بره ده تا ادامه دیگه براش بسازه.کاری که خوب بلد هست انجام بده.مثل 4 دهه فعالیتش که خلاصه شد تو متال گیر و هیچ وقت هم نتونست از زیر سایش بیرون بیاد.

مشکل من سر بودجه ای بود که از طرف سونی به این داد که میشد باهاش کارهای بهتری کرد.وگرنه بره به قول خودش وام بگیره و دث استرندینگ 65 را هم
بسازه :p

@Cloud Strife

حاجی من تو را از زمان بازی رایانه میشناسم و موج سوار خوبی هستی.این پست را هم عمه من داده :D

میدونم ناامیدکننده با بدترین فرق داره ولی به هر حال یعنی راضی نبودی.موج سواری نکن. خوب نیست :D

تازه متال گیر 5 هم هست :D

1661069388121.png

یک کاری نکنید اینو ترجمه کنما؟! :D

with simplistic gameplay that serves only to make walking in a straight line – which is the game’s primary gameplay mechanic – as difficult and frustrating as possible. There is no meaningful interaction (I don’t count cut scenes as interaction) with any character, most of which, for no good reason, are holograms and the story is pure and utter nonsense.

Hideo Kojima is not a genius and Death Stranding proves it - Reader’s Feature

بازیش همینه.شبیه ساز پیاده روی

کوجیما بره ده تا ادامه دیگه براش بسازه.کاری که خوب بلد هست انجام بده.مثل 4 دهه فعالیتش که خلاصه شد تو متال گیر و هیچ وقت هم نتونست از زیر سایش بیرون بیاد.

مشکل من سر بودجه ای بود که از طرف سونی به این داد که میشد باهاش کارهای بهتری کرد.وگرنه بره به قول خودش وام بگیره و دث استرندینگ 65 را هم
بسازه :p

@Cloud Strife

حاجی من تو را از زمان بازی رایانه میشناسم و موج سوار خوبی هستی.این پست را هم عمه من داده :D

میدونم ناامیدکننده با بدترین فرق داره ولی به هر حال یعنی راضی نبودی.موج سواری نکن. خوب نیست :D

تازه متال گیر 5 هم هست :D

View attachment 268746
چرا فکر میکنی اون مقاله الان یه come back سنگین نسبت به کسایی هست که به هر دلیلی از بازی خوششون اومده؟😂

خب ترجمه بکنی یا نکنی چه فرقی به حال بقیه داره؟ چرا یکی باید نظرش تغییر کنه بابت یه مقاله رندوم که پیدا کردی یه گوشه ای؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or