اجرای Gt5 در حالت 60 فرم + 1080p رسما تایید شد!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

rezaigi2004

کاربر سایت
عنوان فوق العاده GT5 در حالت 60 فرم اجرا خواهد شد و در ریزولیشن 1080p با تمامی افکت ها بدون کاستی رندر خواهد شد همچنین replays های هر بازی در حالت 30 فرم Full HD اجرا خواهد شد.

GTcompahonda.jpg

فرم درست هست! Frame ف ر ی م به قول شما من قبول ندارم شما تو زبون میگید فریم رت بلکه گفته میشه فرم رت من زبان گفتار رو به فارسی ترجمه میکنم نه انگلیسی رو به انگلیسی مثل هالو و هیلو و هی لو و...
خوب شما داري اشتباه ميكني.
من و شما متخصص و كارشناس زبان انگليسي نيستيم كه هرچي رو كه فكر كرديم صحيح بدونيم.
شما هم به علائم فنوتيك ديكشنري اكسفورد رجوع كن تا ببيني تلفظ صحيح چيه!
من كه به هر ديكشنري كتابي يا كامپيوتري اي سر زدم چيزي به نام فرم نشنيدم بلكه سرعت زياد در تلفظ لغات باعث ميشه شما ي رو نشنوي
اگر قرار بر اشتباه گیری باشه انقدر پست ها تو اخبار و ترجمه اشکال داره که یک مدیر اشکال گیری کم داریم!!!
اصلا بهتره آدم با شما سر اين قبيل موضوعات بحث نكنه چون سريع بهت بر ميخوره.
نقل قول:
فرم يعني چي اخه؟
frames per second

برای کسب اطلاعات بیشتر و آگاهی به لینک زیر مراجعه کنید:

http://en.wikipedia.org/wiki/Frames_per_second
من اينقدر پرت نيستم كه ندونم Frame Rate يعني چي و FPS مخفف چيه!
نيازي هم به لينك كه شما دادي ندارم.

آخرین ویرایش:
بابا این همه جروبحث نداره که ، اصولا امریکایی ها چون سریعتر از انگلیسی ها صحبت میکنن ، بنابراین کلمات رو شکسته تر تلفظ میکنن ... مثلا به Frame میگن فرم ( frem ) ... ولی انگلیسی ها میگن فریم ( freim )
از این جور بحث ها توی کلاسهای زبان انگلیسی زیاد پیش میاد حتی بین استاد و شاگرد ، دلیلشم اینه که هرکسی یک لحجه رو میپسنده ...

ای خدا من میرم خودمو میکشماااااا :((

الآن این پوهیو بیاد بعدشم Mgs 4 بیاد و من نتونم بازی کنم :( خداااااااا

تا جای که اطلاع دارم سری Gt بیشتر روی بعد طبیعی بودن صحنه ها تاکید داره نه فیزیک

از نظر من و حتما خیلی‌های دیگه فیزیک یک بازی یکی از اصلی‌ترین فاکتورهای طبیعی‌بودنه اون بازیه. ببین داری می‌گی طبیعی‌بودن. من یادمه سال اول دبیرستان، معلم فیزیکمون درسشو با این جمله شروع کرد:
فیزیک یعنی زبان طبیعت.

در ضمن این محاسبات اینقدر سنگین نیست که کنسول های نسل جدید نتونند پردازشش کنند

این محاسبات در حدی سنگین هست که اجازه نده شما در نسل حاضر، فیزیک فورزا 2، گرافیک Gt5 و 60 فریم در ثانیه رو یک‌جا با هم داشته باشی.

از نظر من و حتما خیلی‌های دیگه فیزیک یک بازی یکی از اصلی‌ترین فاکتورهای طبیعی‌بودنه اون بازیه. ببین داری می‌گی طبیعی‌بودن. من یادمه سال اول دبیرستان، معلم فیزیکمون درسشو با این جمله شروع کرد:
فیزیک یعنی زبان طبیعت.
بله درسته (نظر شخصی من هم در مورد فاکتورهای طبیعی بودن یک بازی شامل فیزیک هم میشه) اما نظر سازندگان بازی ظاهرا این نیست و بعد گرافیکی بیشتر براشون مهم هست
این محاسبات در حدی سنگین هست که اجازه نده شما در نسل حاضر، فیزیک فورزا 2، گرافیک Gt5 و 60 فریم در ثانیه رو یک‌جا با هم داشته باشی.
اشتباه نشه
این که چون بازی Damage نداره دلیل بر ضعیف بودن یا ناتوانای پردازنده نباید قلمداد بشه (به دلیلی که در بالا توضیح دادم) این بازی ساز هست که تصمیم میگیره چه قابلیتی رو دربازی قرار بده
حالا حالا ها مونده که بازی های بتونند از تمام توانای این دو کنسول به صورت بهینه استفاده کنند

بازی قابلیت damage که داره نمی دونم بحثتون سر چیه ؟

دقیقا توی اون خبر اشاره کرده بودم بازی Damage نداره محمد جان

آقا من کاری ندارم. برام هم مهم نیست کدوم طرفدار ها چی میگند.
ولی بازی ای که شبیه سازی باشه! و صدمه دیدن ماشین درش نباشه یعنی یک فاکتور کم داره در نتیجه در این یک مورد فورزا از Gt پیشی گرفت.
حالا میدونم الان شروع میکنید بعد از پست من که نه فلان و بیسار گرافیک اینجوری اما وقتی یک بازی اینقدر قرار شبیه سازی باشه و گرافیکش خوب باشه دیگه باید یک کم صدمه دیدن هم باشه که اینجور که دوستان میگند نیست. در نتیجه این یک مورد به نفع فورزا شد.

می خوای بگی فیزیک بازی فورزا بهتر از Gt 5 هست ؟؟؟
اشتباه نمی کنی ؟

می خوای بگی فیزیک بازی فورزا بهتر از Gt 5 هست ؟؟؟
اشتباه نمی کنی ؟
من گفتم فیزیک بازی فورزا بهتر؟ اصلا توی کجای نوشته من اشاره شده به فیزیک شده؟
من فقط گفتم بازی ای که ادعا میشه شبیه سازی باید دارای تخریب پذیری ماشین هم باشه. که از این نظر فورزا یک برتری داره نسبت به GT5 چرا میخواید حرف بزارید تو دهن ما ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or