اجرای Gt5 در حالت 60 فرم + 1080p رسما تایید شد!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

rezaigi2004

کاربر سایت
عنوان فوق العاده GT5 در حالت 60 فرم اجرا خواهد شد و در ریزولیشن 1080p با تمامی افکت ها بدون کاستی رندر خواهد شد همچنین replays های هر بازی در حالت 30 فرم Full HD اجرا خواهد شد.

GTcompahonda.jpg

آقا مگه عکس پایینی واقعی و برای مقایسه با نمونه‌ی شبیه‌سازی شده نیست؟

وقتی تحسین داشت که Car Damage هم در بازی وجود داشت. فکر کنم اگه برای ماشین‌های این بازی Damage بذارن، فریم‌ها بیاد روی 10، 12 :biggrin1:
فکر کنم سامان جان داره.توی یه خبر بود که فکر کنم اقا رضا گذاشته بود به این نکته اشاره کرده بود.

میشه بپرسم damage چیه؟

یعنی وقتی شعار بازیت باشه «The Real Driving Simulator» و تو ماشینو توی اون بازی بکوبی به دیوار، باید ماشینت از همه نظر صدمه ببینه.

GRAN TURISMO قبلی فکر کنم 4 بود در 1080p اجرا میشد

آفرین به PS2 که 1080p را اجرا می‌کرد و خدو* بر ما که نمی‌دانستیم!

*آب دهان!

جانم ؟!!!!!! از شما بعیده ...
درسته اشتباه از من بود
آفرین به PS2 که 1080p را اجرا می‌کرد و خدو* بر ما که نمی‌دانستیم!
عزیزم من ورژن قبلی GT روی پلی 3 رو گفتم نه پلی 2 !!:)

عزیزم من ورژن قبلی GT روی پلی 3 رو گفتم نه پلی 2 !!:)[/QUOTE]

gt hd اسمش بود اول اسمشو درست بنویس بعد علامت خنده بذار:-"
اونم فقط یه دست گرمی بود نه شماره ی قبلی بازی

وقتی تحسین داشت که Car Damage هم در بازی وجود داشت. فکر کنم اگه برای ماشین‌های این بازی Damage بذارن، فریم‌ها بیاد روی 10، 12
سامان جان واقعا برام جالبه اين حرف شما ! ميخواستم بدونم Car Damage مگه قرار هست چه Process مصرف كنه ! البته ميدونم شما منظوري نداشتين و از روي شوخي اين حرف رو زدين ;)
حالا ما اگه Car Damage داشتيم كجارو ميتونيم فتح كنيم !؟ يا ما با Damage بازي Forza 2 كجارو فتح كرديم ؟ بنظر من اصل مهم گيمپلي بازي هست كه نظر شخصي من اينه كه در اين قسمت سري GT يكه تازي ميكنه.
موفق باشيد

سامان جان واقعا برام جالبه اين حرف شما ! ميخواستم بدونم Car Damage مگه قرار هست چه Process مصرف كنه ! البته ميدونم شما منظوري نداشتين و از روي شوخي اين حرف رو زدين ;)
حالا ما اگه Car Damage داشتيم كجارو ميتونيم فتح كنيم !؟ يا ما با Damage بازي Forza 2 كجارو فتح كرديم ؟ بنظر من اصل مهم گيمپلي بازي هست كه نظر شخصي من اينه كه در اين قسمت سري GT يكه تازي ميكنه.
موفق باشيد

سامان نگفت Car Damage خوبه یا بد گفت اگه این ویزگی رو داشت و با 60 فریم اجرا می شد (که نمی شد :دی) ارزش داشت

موفق باشيد

این بازی قرار شبیه ساز رانندگی باشه و تا میتونه به واقعیت نزدیک باشه. با این اوصاف حرف سامان منطقیه که car damage باید رو به این بازی اضافه کنن. به نظر من داشتن car damage خیلی میتونه به حس واقعی بودن بازی کمک کنه. البته من Forza 2 غیر از دموشو بازی نکردم (هرچند یکشو یه مدت خیلی بازی کردم) و به نظرم بهترین قسمت بازی هم همون فیزیکش بود که خیلی واقع گرا بود.

یعنی شما کل بازی رو ول کردید car damage رو چسبیدید.یعنی انقدر مهمه ;)
ولی با این گرافیک و 60 فریم اسطوره ای میشه:love:

بابا جان تا اسم damage میاد چرا همه یهو جور گیر می شن؟ گرافیک و طراحی ماشین های این بازی بهترینه و واقعا فقط در موردش می شه گفت WOW !!

حرف سامانم اینه که چرا اسم این بازی رو گذاشتن simulator پس در صورتی که حتی damage هم نداره! قرار نیست damage جایی رو فتح کنه یا چیز خاصی به ما بده. البته که در حس واقع گرایانه یکی از اصلیترین ارکان حساب می شه.

با سلامي دوباره
ممنون از توضيحات خوب دوستان. من هم ميدونم كه عدم Car Damage در يك بازي Racing/Simulation يك امتياز منفي هست . من منظورم اين بود كه بعضي ها ميان ميگن اگر اين قابيلت به بازي افزوده بشه Frame Rate خيلي پايين مياد !!! خب اين دو چه ربطي به هم دارند ؟ Car Damage يك حالت moveable joints در طراحي ماشينها هست كه البته نياز به Process داره ولي آيا اين مقدار ميتونه خيلي يا كم باشه بستگي به پتانسيل بازيساز داره كه واقعا Polyphony هم واقعا كارش 20 هست و نميشه گفت خارج از توان آنهاست. و بنظر من هم اگه قرار داده ميشد هيچ توازني رو به هم نميزد يا زياد محسوس نبود.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or