عنوان فوق العاده GT5 در حالت 60 فرم اجرا خواهد شد و در ریزولیشن 1080p با تمامی افکت ها بدون کاستی رندر خواهد شد همچنین replays های هر بازی در حالت 30 فرم Full HD اجرا خواهد شد.
فکر کنم سامان جان داره.توی یه خبر بود که فکر کنم اقا رضا گذاشته بود به این نکته اشاره کرده بود.آقا مگه عکس پایینی واقعی و برای مقایسه با نمونهی شبیهسازی شده نیست؟
وقتی تحسین داشت که Car Damage هم در بازی وجود داشت. فکر کنم اگه برای ماشینهای این بازی Damage بذارن، فریمها بیاد روی 10، 12 :biggrin1:
مگه ورژن دیگری از GT قبلا روی پلی 3 آمدهعزیزم من ورژن قبلی GT روی پلی 3 رو گفتم نه پلی 2 !!
Gran Turismo HD Conceptمگه ورژن دیگری از GT قبلا روی پلی 3 آمده
شما بازی کردی؟:confused:
اون وقت اسمش GT4 است که شما نوشتی؟
االبته که حرف شما درست است اما صفحه قبل گفته بودندGran Turismo HD Concept
سامان جان واقعا برام جالبه اين حرف شما ! ميخواستم بدونم Car Damage مگه قرار هست چه Process مصرف كنه ! البته ميدونم شما منظوري نداشتين و از روي شوخي اين حرف رو زدينوقتی تحسین داشت که Car Damage هم در بازی وجود داشت. فکر کنم اگه برای ماشینهای این بازی Damage بذارن، فریمها بیاد روی 10، 12
سامان جان واقعا برام جالبه اين حرف شما ! ميخواستم بدونم Car Damage مگه قرار هست چه Process مصرف كنه ! البته ميدونم شما منظوري نداشتين و از روي شوخي اين حرف رو زدين
حالا ما اگه Car Damage داشتيم كجارو ميتونيم فتح كنيم !؟ يا ما با Damage بازي Forza 2 كجارو فتح كرديم ؟ بنظر من اصل مهم گيمپلي بازي هست كه نظر شخصي من اينه كه در اين قسمت سري GT يكه تازي ميكنه.
موفق باشيد
سامان جان واقعا برام جالبه اين حرف شما ! ميخواستم بدونم Car Damage مگه قرار هست چه Process مصرف كنه ! البته ميدونم شما منظوري نداشتين و از روي شوخي اين حرف رو زدين
حالا ما اگه Car Damage داشتيم كجارو ميتونيم فتح كنيم !؟ يا ما با Damage بازي Forza 2 كجارو فتح كرديم ؟ بنظر من اصل مهم گيمپلي بازي هست كه نظر شخصي من اينه كه در اين قسمت سري GT يكه تازي ميكنه.
موفق باشيد
جالبه که بدونید GT4 هم که برای PS2 اومده بود ، رزولوشن 1080i رو ساپورت میکرد.آفرین به PS2 که 1080p را اجرا میکرد و خدو* بر ما که نمیدانستیم!
*آب دهان!