شایعه اجرای بازی های X360 بر روی Windows 8

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
سلام
windows-8-with-360.jpg

طبق گزارش دو سایت Teknylate و Insideris سیستم عامل بعدی مایکروسافت یعنی ویندوز 8 به کاربران این امکان را خواهد داد که بازی‌های 360 خود را بر روی PC انجام دهند.

مایکروسافت در این باره توضیحی نداده است ولی به نظر می‌رسد که شما قادر خواهید بود به داشبورد و Xbox Live Marketplace دسترسی داشته و اگر کامپیوترتان قدرت لازم را داشته باشد، بازی‌های خود را نیز بر روی آن اجرا کنید.

فعلا اطلاعات بیشتری در این زمینه در دست نیست.

Source

سیستم کنسولی با سیستم کامپیوتری زمین تا اسمون فرق داره !!!
بازی ps2 در چه حده ؟؟؟ برای شبیه سازش باید کامپوتر در چه حد باشه ؟؟!!

اخه فکر پشت سر این پستت نیست دوست عزیز اگه چنین چیزی باشه فقط نمیخواد یه شبیه ساز بده که 100% بهینه میشن و بعد از اون الان به نظر خودت اون cpu های قدیمی و .. رو داری با زمان حال مقایسه میکنی یا نمیدونی تکنولوژی رفته جلو ؟ اصلا تا الان کدوم شبیه ساز رسمی بوده ؟ اون شبیه ساز ps2 رو سونی داده بود ؟ برای همین میگم فکر نکرده داری حرف میزنی;)

اخه فکر پشت سر این پستت نیست دوست عزیز اگه چنین چیزی باشه فقط نمیخواد یه شبیه ساز بده که 100% بهینه میشن و بعد از اون الان به نظر خودت اون cpu های قدیمی و .. رو داری با زمان حال مقایسه میکنی یا نمیدونی تکنولوژی رفته جلو ؟ اصلا تا الان کدوم شبیه ساز رسمی بوده ؟ اون شبیه ساز ps2 رو سونی داده بود ؟ برای همین میگم فکر نکرده داری حرف میزنی;)
اگه بخواد بده کامپوتر غولی میخواد که اجرا کنه . اگه بخواد بده!! مگه مرض داره سودی که داره از 360 میگیره از دست بده ؟؟ کینکت خیلی واسه 360 سود اورد . هنوزم داره سود میاره . من میگم . عمرااااااااااااااااااااااااااااااااااا همچین کاری کنه مگه تا 5-6 سال دیگه اون وقتی که عمر 360 تموم شه و 720 بیاد .

اگه بخواد بده کامپوتر غولی میخواد که اجرا کنه . اگه بخواد بده!! مگه مرض داره سودی که داره از 360 میگیره از دست بده ؟؟ کینکت خیلی واسه 360 سود اورد . هنوزم داره سود میاره . من میگم . عمرااااااااااااااااااااااااااااااااااا همچین کاری کنه مگه تا 5-6 سال دیگه اون وقتی که عمر 360 تموم شه و 720 بیاد .

عزیز شما چرا پست من رو کامل نمیخونی ؟ بازم داری همون حرف خودتو میزنی کلا چون فکرت روی یک سری شبیه ساز غیر رسمی که 4 نفر نسشتن دور هم نوشتن که درست هم کار نمیکنه هست و نمیشه باهات بحث کرد:|

عزیز شما چرا پست من رو کامل نمیخونی ؟ بازم داری همون حرف خودتو میزنی کلا چون فکرت روی یک سری شبیه ساز غیر رسمی که 4 نفر نسشتن دور هم نوشتن که درست هم کار نمیکنه هست و نمیشه باهات بحث کرد:|
اصلا خوده پی سی به جدا ....
گفتم که مگه مرض داره بده ؟؟ تا از 360 هم سود داسته باشه هیچ کاری نمیکنه!!! ( مگه خوله سوده خوشو بزنه خراب کنه )
اصلا با عقل جور در میاد ms سال جدید کنسول بده بیرون بعد 360 تو پی سی با وجود این همه سودی که داره میکنه ؟؟

اصلا خوده پی سی به جدا ....
گفتم که مگه مرض داره بده ؟؟ تا از 360 هم سود داسته باشه هیچ کاری نمیکنه!!! ( مگه خوله سوده خوشو بزنه خراب کنه )
اصلا با عقل جور در میاد ms سال جدید کنسول بده بیرون بعد 360 تو پی سی با وجود این همه سودی که داره میکنه ؟؟
ویندوز بزرگترین و سود آورترین محصول مایکروسافت هست .
به نظر میرسه عرضه ویندوز 8 به عرضه نسل جدید کنسول ها نزدیک باشه . اگه اشتباه نکنم ویندوز 8 سال 2013 عرضه میشه.

بازی ps2 در چه حده ؟؟؟ برای شبیه سازش باید کامپوتر در چه حد باشه ؟؟!!
معماریس 360 خیلی به کامپیوتر های ضخصی نزدیکه و از این لحاظ مشکلی برای بهینه کردن بازیها برای ویندوز نیست .

لینک این تاپیک هست ؟.. فک کنم اونجا من پیش بینیه این خبر رو کرده بودم:d
والله حوصله ندارم بگردم برات شرمنده اگه بگردی خودت پیدا میکنی

بسم الله الرحمن الرحیم

محال محض

صدق الله العلی العظیم
الله هم صلی الله محمد و الی محمد
مرد مومن چرا محاله ؟!؟!؟!؟

سیستمس که بتونه بازی های 360 رو با فریم ثابت اجرا کنه باید خیلی غول باشه
مثل اینکه ماکروسافت روی گیم ویندوز 8 خیلی حساب باز کرده
100% با یه کرک ساده نمیشه از این سرویس استفاده کرد
بله ماکرو سافت از همون موقع که این ویندوز رو معرفی کرد حساب بالایی روش باز کرده بود اگر حضرت فیل هم باشه این کرک میشه شما نگران نباش ولی واقعا اگر این خبر راست باشه من میروم ارجینال میخرم :>;)

ویندوز بزرگترین و سود آورترین محصول مایکروسافت هست .
به نظر میرسه عرضه ویندوز 8 به عرضه نسل جدید کنسول ها نزدیک باشه . اگه اشتباه نکنم ویندوز 8 سال 2013 عرضه میشه.

نه اینطور که گفتن ویندوز 8 اوایل یا اواسط 2012 عرضه میشه ولی فک کنم همون Q1 2012 باشه ;)

فکر نکنم شایعه باشه !!
اخه خیلی از سایتهای معتبر خبر رو شایعه اعلام کرده

حرف دوستاد درست ولی ms تا از 360 سود داشته باشه همچین کاری نمیکنه .

اگه این کارو بکنه که سودش خیلی بیشتر میشه :>

همه این خبرها یعنی اینکه که قراره به زودی کنسول بعدیه مایکرو را ببینیم ! اگه قراره کنسول بعدیه مایکرو بیاد اصلا هم بعید نیست این خبر صحت داشته باشه !

میدونی چی جالبه ؟ :d
سال دیگه W8 رسما میاد ! دقیقا Halo 4 هم سال دیگه روی 360 میاد :d حالا اگه اجرا کنه یعنی تایید H4 روی PC
شخصا فکر کنم با چیزی که فکر میکنیم تفاوت داشته باشه (بره سمت Arcade و اینا)

میدونی چی جالبه ؟ :d
سال دیگه W8 رسما میاد ! دقیقا Halo 4 هم سال دیگه روی 360 میاد :d حالا اگه اجرا کنه یعنی تایید H4 روی PC
شخصا فکر کنم با چیزی که فکر میکنیم تفاوت داشته باشه (بره سمت Arcade و اینا)

قضیه یه تیر با دو نشانه دیگه !:دی اگ H4 روی PC بیاد فروش W8 نجومی میشه !

اگر خبر صحت داشته باشه رسماً تمامی انحصاری های اکس باکس به یک F بزرگ رفت!!!
احتمال اینکه روی فروش Xbox360 هم تاثیر بزاره زیاده
البته Win8 تا جایی که میدونم 2013 میاد و تا اون موقع زمان نسل بعد رسیده... .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or