شایعه اجرای بازی های X360 بر روی Windows 8

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
سلام
windows-8-with-360.jpg

طبق گزارش دو سایت Teknylate و Insideris سیستم عامل بعدی مایکروسافت یعنی ویندوز 8 به کاربران این امکان را خواهد داد که بازی‌های 360 خود را بر روی PC انجام دهند.

مایکروسافت در این باره توضیحی نداده است ولی به نظر می‌رسد که شما قادر خواهید بود به داشبورد و Xbox Live Marketplace دسترسی داشته و اگر کامپیوترتان قدرت لازم را داشته باشد، بازی‌های خود را نیز بر روی آن اجرا کنید.

فعلا اطلاعات بیشتری در این زمینه در دست نیست.

Source

یادمه چند ماه پیش خبری خوندم که فک کنم توی همین انجمن هم باشه ( در مورد WIN8 )
Microsoft : ویندوز 8 و تحکیم پایه های PC GAMING
این بود خبرش اگه همه یادتو باشه خیلی ها میگفتن منظورش DX 11 هست اما بغیر از اون XBOX PC :d هم میاد

ای به خوشکی شانس ما تازه رفته بودیم یه اسلیم خریدیم ها دیدی چی شد :p:|:))

لینک این تاپیک هست ؟.. فک کنم اونجا من پیش بینیه این خبر رو کرده بودم:d

من قبلنا خونده بودم که چیزهایی که دارندگان از لایو میخرن بتونن جاهای دیگه هم استفاده کنن! مثلا یک بازی ارکید رو توی لایو بخرن و اگه مالتی باشه ،روی PC هم بتونن بازی کنن!فقط همین به هیچ وجه ربطی به بازی دیسکی نداره!برای موزیک و فیلم و خرید های مارکت هست و به هیچ وجه ربطی به خود کنسول نداره!

با این کارش مردم رو تشویق میکنه حتما از لایو خرید کنن نه از سیستم انلاین دیگه ای!اینجوری یبار خرید میکنن 2 بار استفاده میکنن و هم خرید ها بیشتر میشه هم سود MS

آخرین ویرایش:
سیستمس که بتونه بازی های 360 رو با فریم ثابت اجرا کنه باید خیلی غول باشه
مثل اینکه ماکروسافت روی گیم ویندوز 8 خیلی حساب باز کرده
100% با یه کرک ساده نمیشه از این سرویس استفاده کرد

به نظر من طول میکشه تا این اتفاق بیفته. بدون شک وقتی که کنسول مایکروسافت از رده خارج شد این اتفاق میفته. شاید بعد از چند ماه از انتشار کنسول نسل بعدش. به احتمال قوی ویندوز 8 در سال 2013 عرضه خواهد شد!

سیستمس که بتونه بازی های 360 رو با فریم ثابت اجرا کنه باید خیلی غول باشه
مثل اینکه ماکروسافت روی گیم ویندوز 8 خیلی حساب باز کرده
100% با یه کرک ساده نمیشه از این سرویس استفاده کرد

اخه این حرفا چیه ؟ الان تمام بازی ها روی pc از نسخه های کنسولی بالاتر هست اصلا با pc بازی میکنی این حرف رو میزنی ؟:-o

اخه این حرفا چیه ؟ الان تمام بازی ها روی pc از نسخه های کنسولی بالاتر هست اصلا با pc بازی میکنی این حرف رو میزنی ؟:-o
سیستم کنسولی با سیستم کامپیوتری زمین تا اسمون فرق داره !!!
بازی ps2 در چه حده ؟؟؟ برای شبیه سازش باید کامپوتر در چه حد باشه ؟؟!!

• Like
Reactions: capitanrayan
اگه اینجوری باشه ویندوز8 حتما پتانسیل خیلی بالایی داره...
اگه چنین چیزی اتفاق بیفته مسلما بعد از عرضه کنسول بعدی مایکروسافت اتفاق میفته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or