شایعه اجرای بازی های X360 بر روی Windows 8

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
سلام
windows-8-with-360.jpg

طبق گزارش دو سایت Teknylate و Insideris سیستم عامل بعدی مایکروسافت یعنی ویندوز 8 به کاربران این امکان را خواهد داد که بازی‌های 360 خود را بر روی PC انجام دهند.

مایکروسافت در این باره توضیحی نداده است ولی به نظر می‌رسد که شما قادر خواهید بود به داشبورد و Xbox Live Marketplace دسترسی داشته و اگر کامپیوترتان قدرت لازم را داشته باشد، بازی‌های خود را نیز بر روی آن اجرا کنید.

فعلا اطلاعات بیشتری در این زمینه در دست نیست.

Source

همون بازیو برا یه سیستم 900 تومنی بهینش کنن 120 فریم اجرا می کنه;)سیستم عامل و موتور برای یه pc مخصوص میتونه نیم نسل بعد باشه;)

حرف شما کاملا درست. من منظورم به اون دوستمون بود که راجع به قدرت 360 اظهار نظر کردند. آخه از یه کنسول 2005 چی میخوای؟

والا اگه شما یه دست gears3 یا forza 4 بازی کنی میفهمی چقدر سخت افزار یه کنسول 2005 که به اعتقاد بعضی ها ضعیفه چقدر میتونه عالی عمل کنه.
من نمیگم 360 الان خیلی قدرتمنده ولی تا اینجا خیلی منعطف و عالی عمل کرده. ( البته قبول دارم که دیگه آخرای این نسلیم)

بسه بسه خیلی شلوغش کردید اینطوری که شماها میگید یه پی سی اندازه فن ایکس هم قدرت نداره یعنی چی نمیتونه فورزا 4 رو اجرا کنه؟؟؟گیرز3 همش تکنیک های دایرکت ایکس 11ه بعد پی سی نمیتونه اجراش کنه؟؟؟؟حرف میزنید ها

• Like
Reactions: Panther_X
بسه بسه خیلی شلوغش کردید اینطوری که شماها میگید یه پی سی اندازه فن ایکس هم قدرت نداره یعنی چی نمیتونه فورزا 4 رو اجرا کنه؟؟؟گیرز3 همش تکنیک های دایرکت ایکس 11ه بعد پی سی نمیتونه اجراش کنه؟؟؟؟حرف میزنید ها

شما حالت خوبه؟؟؟؟؟؟؟ اصلا پست منو کامل خوندی؟ مگه من گفتم نمیتونه؟؟

بابا تو رو خدا کامل بخونید پستا رو بعد نظرای خوشگل بدید

حرف شما کاملا درست. من منظورم به اون دوستمون بود که راجع به قدرت 360 اظهار نظر کردند. آخه از یه کنسول 2005 چی میخوای؟

والا اگه شما یه دست gears3 یا forza 4 بازی کنی میفهمی چقدر سخت افزار یه کنسول 2005 که به اعتقاد بعضی ها ضعیفه چقدر میتونه عالی عمل کنه.
من نمیگم 360 الان خیلی قدرتمنده ولی تا اینجا خیلی منعطف و عالی عمل کرده. ( البته قبول دارم که دیگه آخرای این نسلیم)
منم منظورم اون تیکه بود که گفتید یه high end pc میخواد

شما حالت خوبه؟؟؟؟؟؟؟ اصلا پست منو کامل خوندی؟ مگه من گفتم نمیتونه؟؟

بابا تو رو خدا کامل بخونید پستا رو بعد نظرای خوشگل بدید
خوشگل خیلی اعتماد به نفس داری ها...من اصلا با شما نبودم....پست های قبلی رو بخون بعد نظر خوشگل بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or