اجرای بازی های Ps1 در Psp

با درود

دوستانی که در بازی resident evil 2 مشکل دارند و صفحه سیاه میشود یا صدا با تصویر هماهنگی نداره
وقتی بازی رو برای psp تبدیل میکنید game id بازی رو SLPS-01222 قرار بدید مشکل حل میشه
فک نکنم ربطی داشته باشه ها
آخه چجوری میتونه مرتبط باشه
اگه دلیلشو کسی فهمید اینجا بگه لطفا

با درود و سپاس بر شما دوستان

دلیلشو دقیقا نمیدونم ولی این روش کار میکنه
من خودم تو بازی resident evil 2 & dino cris این مشکل و داشتم وقتی game id رو عوض کردم مشکل حل شد

آقا من اينو به صورت عكسم برات گذاشتم ( طريقة تبديل بازي PS1 به بازي PSP رو ) ...

روي عكس كليك كن تا به صورت بزرگ ببيني، بعد SAVE كن و با ACD SEE يا نمايشگر عكس ويندوز ، روي عكس زوم كني كاملاً واضحه كه چي به چيه ...

من خودم الان 3 resident evil رو اجرا كردم ( با طي همين مراحل )

اسم برنامه هارو هم بده + لینک دانلود

آقا من اينو به صورت عكسم برات گذاشتم ( طريقة تبديل بازي PS1 به بازي PSP رو ) ...

روي عكس كليك كن تا به صورت بزرگ ببيني، بعد SAVE كن و با ACD SEE يا نمايشگر عكس ويندوز ، روي عكس زوم كني كاملاً واضحه كه چي به چيه ...

من خودم الان 3 resident evil رو اجرا كردم ( با طي همين مراحل )

اسم برنامه هارو هم بده + لینک دانلود
سلام ...
اين هم برنامه ها و فايل هاي مورد نياز.
1- برنامه ULTRA ISO
http://www.esnips.com/doc/b3eeaf17-45e0-43ef-984e-626e40d3d82b/UltraISO_8.6.0.1936-SnD
2- برنامه براي تبديل بازي هاي PS1 به PSP
http://www.esnips.com/doc/b62b7eb3-8df5-49f0-95ce-3fad1f9ea953/PSX2PSP-v.0.7.1
3- فايل KEYS
http://www.esnips.com/doc/354e390d-d1a5-4dbd-8727-71c54fe75533/KEYS

با مشکل بر خوردم
1-توی عکس مرحله 22 منظور از Keys همون سومیه رو بزارم داخله فایله؟
2-وقتی بازی رو باز می کنم هیچی نمیاد فقط پشت زمینه رو نشون میده(کمک)
3-روی ورزن 3.03 OE-c میگیره؟

با مشکل بر خوردم
1-توی عکس مرحله 22 منظور از Keys همون سومیه رو بزارم داخله فایله؟
2-وقتی بازی رو باز می کنم هیچی نمیاد فقط پشت زمینه رو نشون میده(کمک)
3-روی ورزن 3.03 OE-c میگیره؟
1- بله. منظور همون فايل سومي هستش.
شما بايد فايل KEYS رو از حالت فشرده خارج كني و در كنار فايل EBOOT بازي كه ساختي قرار بدي.
در ضمن در قسمت شماره 22 اسم پوشه شما بايد همنام با بازي شما باشه ( مثلاً بازي اون آقايي كه عكس رو گذاشته RESIDENT EVIL 3 بوده ) و شما اگر هر بازي ديگه اي داري بايد اون بازي رو اسمشو روي پوشه موردنظر بزاري.
درضمن بر روي فيرم وار 3.03 OEC هم ميگيره.
من خودم اوايل همين فيرم ور رو داشتم.
حالا يه امتحاني بكن، نتيجه رو اطلاع بده.

ببخشید من یه سوال دارم . من توی بعضی مغازه ها دیدم که بازیهای PS1 رو روی DVD و برای اجرای PSP به صورت مجزا می فروشن می خوام بدونم اگه اینارو بخرم دیگه نیاز نیست یه ساعت تبدیل مبدیل انجام بدیم و باید این فایلهارو (فایل بازیهای PS1 ) باید توی کدوم فلدر PSP بریزیم و بعد اینکه آیا موقع سیو دادن مشکلی پیش نمی یاد . لطفا کامل توضیح بدید هوس Resident Evil 3 رو کردم . :)

ببخشید من یه سوال دارم . من توی بعضی مغازه ها دیدم که بازیهای PS1 رو روی DVD و برای اجرای PSP به صورت مجزا می فروشن می خوام بدونم اگه اینارو بخرم دیگه نیاز نیست یه ساعت تبدیل مبدیل انجام بدیم و باید این فایلهارو (فایل بازیهای PS1 ) باید توی کدوم فلدر PSP بریزیم و بعد اینکه آیا موقع سیو دادن مشکلی پیش نمی یاد . لطفا کامل توضیح بدید هوس Resident Evil 3 رو کردم . :)
نه ديگه احتياج به تبديل نداره. فقط كپي ميكني. سيو كردنش هم هيچ مشكلي نداره.

در مورد نحوه كپي كردنشم فكر كنم بيشتر از 50 بار توضيح داده شده. نمونش همين عكسي كه 3 تا پست بالاترت هست.

آقا ما امروز این بازی Resident Evil 3 رو گرفتیم رختیم و شروع به بازی کردیم و تا نزدیکای آخرش مشکلی نداشت ولی اون نزدیکا به یه مشکل برخورد وقتی وارد یه در توی اونجایی که با زنه باید بری سمت پارک وقتی وارد در شدم دیگه تصویر سیاه میشه و بازی دیگه نمی یاد خیلی حالم گرفته شد لطفا کمک کنید مشکل از چیه :(

آقا ما امروز این بازی Resident Evil 3 رو گرفتیم رختیم و شروع به بازی کردیم و تا نزدیکای آخرش مشکلی نداشت ولی اون نزدیکا به یه مشکل برخورد وقتی وارد یه در توی اونجایی که با زنه باید بری سمت پارک وقتی وارد در شدم دیگه تصویر سیاه میشه و بازی دیگه نمی یاد خیلی حالم گرفته شد لطفا کمک کنید مشکل از چیه :(
ممكنه بد تبديل شده باشه، منم يه بازي داشتم كه از يه جا به بعدش قفل ميكرد و دوباره تبديل كردم درست شد.

شما اگه بازي رو CD شو داري يه بار ديگه ازش ايميج بگير و بعد تبديل كن.

در ضمن فريمورت چي هست؟ اگه امكانش برات هست به آخرين ورژن تبديل شايد مشكل حل بشه.

نه مال من ایمیج آماده بود که گرفتم فکر کنم آخرم خودم باید دست به کار بشم راستی Fw دستگاه هم 3.10oe A هستش حالا بزار خودم درست کنم ببینم چی میشه . ممنون .:)

آقا امروز رفتم بازی Resident Evil 3 رو گرفتم و خودم تبدیل کردم ولی بازم همونجاش گیر می کنه کسی سیوی بعد از اون قسمت نداره الان با پسره رفتم و دارو رو به دختره رسوندم و دختره به هوش اومده حالا دقیقا جایی که می خوام از ساختمان خارج شم و وارد قسمتی بشم که اونجا بیمارستانه منفجر شده توی اونجا گیر می کنه دم اون در چوبیه که یه زنگ جلوشه بود و دختره نمی تونست تکونش بده و باید با مرده تکونش میدادی دقیقا وقتی از اون دره با دختره می خوام رد شم گیم می کنه و دیگه تصویر نمی یاد چه کار کنم فریمور دستگامم 3.10OE A هستش کممممممممممممممممک .

آقا امروز رفتم بازی Resident Evil 3 رو گرفتم و خودم تبدیل کردم ولی بازم همونجاش گیر می کنه کسی سیوی بعد از اون قسمت نداره الان با پسره رفتم و دارو رو به دختره رسوندم و دختره به هوش اومده حالا دقیقا جایی که می خوام از ساختمان خارج شم و وارد قسمتی بشم که اونجا بیمارستانه منفجر شده توی اونجا گیر می کنه دم اون در چوبیه که یه زنگ جلوشه بود و دختره نمی تونست تکونش بده و باید با مرده تکونش میدادی دقیقا وقتی از اون دره با دختره می خوام رد شم گیم می کنه و دیگه تصویر نمی یاد چه کار کنم فریمور دستگامم 3.10OE A هستش کممممممممممممممممک .
شما ميخواي به 3.51M33 آپديت كن بعد يه تست كن.

ميگم اين لينك Resident 3 رو نداري من دانلود كنم يه تستم من كنم. تبديل شده باشه بهتره.

Resident 2 رو هم داري لينكشو بده. (من عشقم اين بازي بود!)

ميگم اين لينك Resident 3 رو نداري من دانلود كنم يه تستم من كنم. تبديل شده باشه بهتره.

براتون پيدا كردم فقط اشكالش اينه كه تورنت هست!
فكر كنم دوتاشون تبديل شدن!

Resident Evil 2 Dual Shock Edition RESEED[www pirateuropa com] | Seed:16 Leech:29

Resident Evil - Directors Cut PSX2PSP 3588901 TPB | Seed:8 Leech:11

Resident Evil 3 Nemesis USA PSXPSP | Seed:13 Leech:1

Resident Evil 3 Nemesis USA PSXPSP | Seed:13 Leech:1

من خودمم يه مشكل رو اجراي بازي Crash Bandicoot دارم يعني بازي رو با فايل EBOOT و Key مي ريزمش داخل پوشه گيم روي CFW 3.51 M33_3 ولي وقتي مي خوام برم داخل بازي مي ياد بيرون و يه ارور مي ده كه يه عدد توش نوشته! كسي مي دونه بايد چيكار كنم!

شما ميخواي به 3.51M33 آپديت كن بعد يه تست كن.

پس باید به 3.51M33 فریمور ارتقا بدم ببینم چی میشه راستی بیرون چقدر می گیرن این کارو می کنن مهدی جان بعدش فریمور من که 3.10OE A هستش برای آپدیت مشکلی نداره ؟
بعد بنظرت خودم آپدیت کنم یا بدم بیرون من تا حالا با PSP از این کارا نکردم و چون تازه و اتفاقی این کنسول رو خریدم زیاد در موردش تحقیق نکردم و اطلاعات ندارم . (دقیقا برعکس 360م ) . :blushing:
(راستی آموزشتم برای ریختن این فریمور دیدم به نظر اصلا سخت نیست ولی از این می ترسم که دستگاه Brick بشه اگه وسط نصب این فریمور یهو ارور نصب بده و یا چه می دونم قفل کنه می تونم دستگاه رو خاموش کنم و از اول کارو شروع کنم بریک نمی شه ؟ )
راستی توی سایت کسی هست که این بازی رو تا آخرش رفته باشه و مشکلی نداشته باشه ؟
من ندارم رفتم از بیرون گرفتم لامسب خیلی گرون بود 300 تومن :laughing::laughing: خدایی اگه اجرا نشه حاضرم بخاطرش دوباره PS1 بخرم (نمی دونم یهو اصلا چرا یاد قدیما افتادم و دوباره دیونه این بازی شدم با اینکه چند صد بار تا آخرش رفتم :confused: ) بازی Evil2 رو رفتم و مشکلی نداشت این یه دونه نمی دونم چرا اذیت می کنه بین این همه بازی اد زدو این خراب در اومد شانسو می بینی . :((
چقدر سوال کردم !! .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or