اجرای بازی های Ps1 در Psp

سلام.آقا شما كه ما رو كشتيد!;) بابا يكي بياد آموزش كامل كامل براي او اي 3.03 بذاره البته تست شدش رو ما كه كلا كلافه شديم ما همه اين كارا رو كه تو پستاي اخير گفتين كرديم ولي جواب نداد و وقتي تو پي اس پي رو بازي كليك مي كني صفحه انيميشني كه موقعروشن كردن مياد ظاهر ميشه و بايد ريستارت كني تو رو خدا كمك كنيد ما تو كف اين بازي هاي پي اس وان مونديم:cheesygri البته ببخشيد كه عصبانيم اخه ديگه صبرم لبريز شده:evil:

ببخشید یک سوال
اگر فریمور oe 3.3 داشته باشیم باز هم احتیاجی هست که وقتی از سی دی بازی ps1 ایزو تهیه می کنیم با نرم افزار هایی مثل psx2psp بازی رو تبدیل به فرمت مخصوص psp کنیم؟
یا خود oe 3.3 می تونه بدون این کار ایزو رو اجرا کنه!؟

ببخشید یک سوال
اگر فریمور oe 3.3 داشته باشیم باز هم احتیاجی هست که وقتی از سی دی بازی ps1 ایزو تهیه می کنیم با نرم افزار هایی مثل psx2psp بازی رو تبدیل به فرمت مخصوص psp کنیم؟
یا خود oe 3.3 می تونه بدون این کار ایزو رو اجرا کنه!؟
نه خير، حتما بايد تبديل كني.

ببخشید وقتی بازی های ps1 رو روی psp میریزیم یم تونیم بازی رو save کنیم؟
بعد یک سوال دیگه هنگامی که بازی ps1 اجرا میشه به صورت فول اسکرین هستش؟

sorry i got problem with typing farsi

bebakhshid mehdi jan chegone mishe farsi type kard fekr mikonam baraye man irad
dashte bashe :blushing:
ye chize khob haminja mizari ta man bahash PSPmo copy khor konam:love:
mamanon:love:

bebakhshid mehdi jan chegone mishe farsi type kard fekr mikonam baraye man irad
dashte bashe :blushing:
ye chize khob haminja mizari ta man bahash PSPmo copy khor konam:love:
mamanon:love:
براي نصب زبون فارسي بايد به كنترل پنل بري و بعد Regional and Language Options رو انتخاب كني.
بعد در تب Languages اولين گزينه رو فعال كني و ok رو بزني.

براي دانگريد كردن هم به تاپيك زير برو توضيحات كامل هست:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3552

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید یک سوال داشتم که با توجه به تمام پست ها که موجود بود نتوانستم جوابم را پیدا کنم.من بازی Silent hilرا از آقای Groos گرفتم که البته توی فولدرش یک همچین چیز های است:
1.silent hill experience Eur.iso=1.60GB
2.PSP\GAME\UMD 1\EBOOT.PBP,Psp\Game\Umd1~1%\EBOOT.PBP
3.dh
4.UMDEMULATOR
من بازی را داخل فولدر گیم هم کپی کردم اما جواب نداد فقط یک فایل corupt میشناسدش اگر امکان داره من را راهنمایی کنید.دستکاه من ورژن 3.10 oe-a
خیلی متشکرم

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید یک سوال داشتم که با توجه به تمام پست ها که موجود بود نتوانستم جوابم را پیدا کنم.من بازی Silent hilرا از آقای Groos گرفتم که البته توی فولدرش یک همچین چیز های است:
3.dh
4.UMDEMULATOR
من بازی را داخل فولدر گیم هم کپی کردم اما جواب نداد فقط یک فایل corupt میشناسدش اگر امکان داره من را راهنمایی کنید.دستکاه من ورژن 3.10 oe-a
خیلی متشکرم
umd-Video هست نه game ;)

3.dh
4.UMDEMULATOR
خیلی متشکرم
اولا هر سوال رو در تاپيك مخصوص خودش بنويس كه مطالب پراكنده و بي ربط تو تاپيكا نباشن.

در مورد اين كه پرسيدي دو سه بار جواب داده شده نمونش رو من برات ميذارم:

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=148919&postcount=469

بله من این جواب ها را دیدم.منتهی devhook اصلا اجرا نمیشه.بنظرتون اشکال کار از کجاست؟
آیا راهی وجود داره iso کانورت شده را بر گردوند به حالت اولش ؟

با سلام مجدد
دوستان تمام روشهاي تبديل را امتجان نمودم . با كليه برنامه هاي فوق به پال و انتي اس سي و بلعكس
اما نشد كه نشد .
دستگاه من داراي فيرموير 3.10 'OE-A هستش و در پوشه game 150 هم جز دو فولدر به نامهاي pspvba و pspvba% وجود دارد . فكر ميكنيد مشكل از كجا است ؟ بازي NFS و MOH

در ضمن منوي تغيرات صفحه و خروج ظاهر ميشود ولي از آن به بعد نميرود .

Last edited by a moderator:
با سلام مجدد
دوستان تمام روشهاي تبديل را امتجان نمودم . با كليه برنامه هاي فوق به پال و انتي اس سي و بلعكس
اما نشد كه نشد .
دستگاه من داراي فيرموير 3.10 'OE-A هستش و در پوشه game 150 هم جز دو فولدر به نامهاي pspvba و pspvba% وجود دارد . فكر ميكنيد مشكل از كجا است ؟ بازي NFS و MOH

در ضمن منوي تغيرات صفحه و خروج ظاهر ميشود ولي از آن به بعد نميرود .

سلام داداش ...
ببينم شما اين رو ريختي توي پوشه بازي PS1 توي مموري ؟ ...
http://www.esnips.com/doc/354e390d-d1a5-4dbd-8727-71c54fe75533/KEYS
شما بايد بازي كانورت شده ( EBOOT ) رو توي پوشه زير كپي كني ...
ms0:/PSP/GAME/ESM E BAZIT
پوشه GAME، نه GAME 150 :sniper:
درضمن بايد فايل KEY رو كه گذاشتم رو هم كپي كني توي همون پوشه ....
براي كانورت بازي هم، ميخواي با ايني كه آپلود كردم كانورت كن ببين چي ميشه ...
http://www.esnips.com/doc/b62b7eb3-8df5-49f0-95ce-3fad1f9ea953/PSX2PSP-v.0.7.1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or