راستش اصلا سخت نيست. روششم توي اين تاپيك گذاشتم اگه شارژ كافي داشته باشي و وسط كار باتري رو در نياري يا مموري در نياري و يا خاموش نكني دستگاهو فكر نميكنم مشكلي پيش بياد.پس باید به 3.51M33 فریمور ارتقا بدم ببینم چی میشه راستی بیرون چقدر می گیرن این کارو می کنن مهدی جان بعدش فریمور من که 3.10OE A هستش برای آپدیت مشکلی نداره ؟
بعد بنظرت خودم آپدیت کنم یا بدم بیرون من تا حالا با PSP از این کارا نکردم و چون تازه و اتفاقی این کنسول رو خریدم زیاد در موردش تحقیق نکردم و اطلاعات ندارم . (دقیقا برعکس 360م ) . :blushing:
(راستی آموزشتم برای ریختن این فریمور دیدم به نظر اصلا سخت نیست ولی از این می ترسم که دستگاه Brick بشه اگه وسط نصب این فریمور یهو ارور نصب بده و یا چه می دونم قفل کنه می تونم دستگاه رو خاموش کنم و از اول کارو شروع کنم بریک نمی شه ؟ )
راستی توی سایت کسی هست که این بازی رو تا آخرش رفته باشه و مشکلی نداشته باشه ؟
من ندارم رفتم از بیرون گرفتم لامسب خیلی گرون بود 300 تومن :laughing::laughing: خدایی اگه اجرا نشه حاضرم بخاطرش دوباره PS1 بخرم (نمی دونم یهو اصلا چرا یاد قدیما افتادم و دوباره دیونه این بازی شدم با اینکه چند صد بار تا آخرش رفتم :confused: ) بازی Evil2 رو رفتم و مشکلی نداشت این یه دونه نمی دونم چرا اذیت می کنه بین این همه بازی اد زدو این خراب در اومد شانسو می بینی .
چقدر سوال کردم !! .
ساده است. اگه مايل بودي تبديل كن. در مورد بيرون راستش نميدنم چقدر ميگيرن.
فريمورتم مشكلي نداره راحت ميتوني تبديل كني. اونجا ها كه نوشتم OE رو بايد انجام بدي.
در مورد سوالتم بايد بگم اگه وسط نصب دستگاه رو خاموش كني باعث بريك شدن دستگاه ميشي پس هيچ وقت اين كارو نكن.
300 تومن؟ از كجا؟
فايل Eboot و Key رو ميريزي داخل يه فولدر بعد كپيش ميكني در X:\PSP\GAME درسته؟من خودمم يه مشكل رو اجراي بازي Crash Bandicoot دارم يعني بازي رو با فايل EBOOT و Key مي ريزمش داخل پوشه گيم روي CFW 3.51 M33_3 ولي وقتي مي خوام برم داخل بازي مي ياد بيرون و يه ارور مي ده كه يه عدد توش نوشته! كسي مي دونه بايد چيكار كنم!
دقيق نميدونم مشكل چيه. عددي كه زير Error مينويسه رو برام بنويس شايد تونستم كمكي كنم.
آخرین ویرایش: