مرسی واقعا شما مدیر لایقی هستی دستت درد نکنه
با جوابای زود هنگام و البته مفیدت ادمو غافلگیر میکنی مرسی
لطفا در مورد این ارور راهنمایی کنید...
این فایل رو باید جدا دانلود کنم؟
مرسی
پيوست كردم فايل رو.
مرسی واقعا شما مدیر لایقی هستی دستت درد نکنه
با جوابای زود هنگام و البته مفیدت ادمو غافلگیر میکنی مرسی
لطفا در مورد این ارور راهنمایی کنید...
این فایل رو باید جدا دانلود کنم؟
مرسی
ورژن ژاپني با انگليسي هيچ فرقي نميكنه فقط موقعي كه تبديل ميكنه خودش Game ID رو براي ورژن ژاپني رو ميذاره.من چجوری میتونم بازیای ورژن ژاپنی ps1 رو تبدیل کنم (SLPS**)
مثل biohazard3
پچ داره برایpsx2psp؟
مرسی
ورژن ژاپني با انگليسي هيچ فرقي نميكنه فقط موقعي كه تبديل ميكنه خودش Game ID رو براي ورژن ژاپني رو ميذاره.
ببخشید من فکر کردم چونbiohazard3 ژاپنیه اجرا نشد
ولی re3رو هم اجرا نمیکنه
مراحل تبدیل هم درسته تا حالا 10-12تا بازیو درست اجرا کرده
مرسی
f.w دستگاه شما چنده ؟واقعا مشکل چیه:confused:
کلی بازی رو بدون کوچکترین مشکل تبدیل و اجرا میکنم
غیر از ایناRE2 RE3 Biohzard3
حتی re3رو یه بار دانلود کردم گفتم شاید سیدیم خرابه
بازم نشد
لطفا راهنمایی کنید
مرسی
من هم توی ffVII و re3 این مشکلات رو داشتم3.71 m33-2
slim
سلام ...
يك مشكل بسيار مهم ... بدجور حالم گرفته شده...
من 4 تا سيدي بازي FFIX را به راحتي بر روي psp تبديل كردم و تمومش كردم و بعد FFVII را تبديل كردم و چند ساعتي هم بازي كردم ولي داخل مبارزات وقتي به يك جادو ميرسه تصوير دستگاه بهم ميريزه و ديگه نميشه بازي كرد دستگاه هنگ نميكنه گفتم شايد با اين بازي مشكل داره FFVIII را بازي كردم اونم توي مبارزات به همين مشكل برخورد و تصوير گير ميكنه CHRONO CROSS را امتحان كردم اونم توي مبارزات وقتي به جادو ميرسه گير ميكنه من عجيبم مياد FF9 را 60 ساعت بازي كردم و تموم شد و توي هيچ جادويي گير نكرد ولي چرا اينا اينجوري شدن ؟ ممكنه ايراد از ايميج باشه ؟ چون ايميج اينارو از كسي گرفتم ولي بازي ها هيچ مشكلي نداشتن !
براي تبديل واجرا به دو برنامه UltraISO و PSX2PSP و يك فايل KEYS احتياج داريد كه در صفحات قبل لينك دانلود اين برنامه ها را پيدا خواهيد كرد.
کسی بازیایps1 رو روی فرمور جدید(3.90)تست کرده؟
مرسی
سلام
این Resident Evil 3 رو با psxtopsp کانورت کردم.movie اول بازی رو که نشون میده دیگه صفحه سیاه میمونه مشکل از کجاس؟
تا لوگو که دیگه نه درجه سختی و اینارو میتونم اتخاب کنم فقط موقع اجرای بازی این مشکل پیش میاد.:biggrin1:منم همین مشکل رو دارم.....یه دوستمم همین مشکل رو داشت....فکر کنم یه مشکل همگانی هست:cheesygri
البته دستگاه من تا لوگوی ps1 میره و بعدش هنگ.....