اجرای بازی های Ps1 در Psp

اقایون سلام یکی هم به من کمک کنه لظفا
من بازی رو تو گیم میریزم بعد وقتی که اجرا میکنم فقط علامت ps
میاد بعد از اون دیگه هیچ
تا الان بازی هایی رو امتحان کردم اما همه همینطور شدند بازی هایم از همینا هست که اماده تو سی دی هست
اپدیتم هم 3.80 است

سلام . :love:

اساتيد عزيز من 5 صفحه اول اين تاپيك رو خوندم اما به اين دليل كه وقت خوندن ادامه صفحات رو ندارم و به اين دليل كه فكر كردم شايد به دليل قديمي بودن تاپيك نسخه برنامه ها هم قديمي شده باشه ... يه درخواست ازتون داشتم ...

خواهشاً اگه امكان داره لينك دانلود نسخه نهايي تمام برنامه هاي مورد نياز اجراي بازي هاي PS1 بر روي PSP رو لينك بفرماييد ... خواهشاً تمام برنامه ها رو ، حتي خود Emulator و Update هاش رو هم لينك بفرماييد ...

در ضمن PSP من از نوع Slim و نسخه 3.80 و M33-5 ـه ...

خيلي خيلي خيلي ازتون ممنونم . :love::love::love:

اساتيد عزيز من 5 صفحه اول اين تاپيك رو خوندم اما به اين دليل كه وقت خوندن ادامه صفحات رو ندارم و به اين دليل كه فكر كردم شايد به دليل قديمي بودن تاپيك نسخه برنامه ها هم قديمي شده باشه ... يه درخواست ازتون داشتم ...

خواهشاً اگه امكان داره لينك دانلود نسخه نهايي تمام برنامه هاي مورد نياز اجراي بازي هاي PS1 بر روي PSP رو لينك بفرماييد ... خواهشاً تمام برنامه ها رو ، حتي خود Emulator و Update هاش رو هم لينك بفرماييد ...

در ضمن PSP من از نوع Slim و نسخه 3.80 و M33-5 ـه ...

خيلي خيلي خيلي ازتون ممنونم . :love::love::love:
این آخرین ورژنش هست:
PSX2PSP v1.3

از CD بازی که داری ایمیج میگیری بعد با این برنامه تبدیل میکنی و کپی میکنی داخل مموری.

خيلي ممنونم ... عزيزان اون لينك اولي مربوط به نسخه 1.3 رو هر كاري كردم Download نشد ... اون سايته چرا اينطوريه ؟ حتماً بايد با FireFox دانلود كني ؟

راستي لازم نيست برنامه خاصي مثلاً Emulator روي PSP بريزم ؟ اين كه بازي هاي PS1 رو اجرا ميكنه از قابليت هاي خود PSPـه ؟؟؟
راستي چطوري فايل هاي Flash رو اجرا كنم ... منظورم اينه كه كجا بايد بريزم ؟

بازم يك دنيا ممنون .

میاد بعد از اون دیگه هیچ
تا الان بازی هایی رو امتحان کردم اما همه همینطور شدند بازی هایم از همینا هست که اماده تو سی دی هست
اپدیتم هم 3.80 است

اقا یکی خواهشا جواب منو یه چیزی بده بابا من یه هفته است هی میام هیچ کس چیزی راهنمایی به من نکرده کمک میخوام تو این انجمن کسی هست

خيلي ممنونم ... عزيزان اون لينك اولي مربوط به نسخه 1.3 رو هر كاري كردم Download نشد ... اون سايته چرا اينطوريه ؟ حتماً بايد با FireFox دانلود كني ؟

راستي لازم نيست برنامه خاصي مثلاً Emulator روي PSP بريزم ؟ اين كه بازي هاي PS1 رو اجرا ميكنه از قابليت هاي خود PSPـه ؟؟؟
راستي چطوري فايل هاي Flash رو اجرا كنم ... منظورم اينه كه كجا بايد بريزم ؟

بازم يك دنيا ممنون .
سلام
برا من با IE هم تست کردم راحت دانلود شد. نمیدونم مشکل از کجاست.

هیچ برنامه ای برای اجرا احتیاج نداره. خود PSP این قابلیت رو داره که PS1 رو اجرا کنه فقط باید تبدیل بشه.

فایل های فلش رو هم چند باز قبلا نحوه اجراشو گفتم مثلا اینجا:
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=174609&postcount=1327
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=175044&postcount=1332

میاد بعد از اون دیگه هیچ
اپدیتم هم 3.80 است
اقا یکی خواهشا جواب منو یه چیزی بده بابا من یه هفته است هی میام هیچ کس چیزی راهنمایی به من نکرده کمک میخوام تو این انجمن کسی هست
فیرمورت 3.80 هست یا 3.80M33 ؟

آقایون من میخوام convert کنم ارور ناتوانی در باز کردن فایل Base.PBP میده !
رفتم توی پوشه File نرم افزار دیدم همچین فایلی اون تو نیست !!
از ورژن 1.3 و 1.4 نرم افزار PSX2PSP استفاده میکنیم ! تو هیچکدومشون نبود !!!

آقایون من میخوام convert کنم ارور ناتوانی در باز کردن فایل Base.PBP میده !
رفتم توی پوشه File نرم افزار دیدم همچین فایلی اون تو نیست !!
از ورژن 1.3 و 1.4 نرم افزار PSX2PSP استفاده میکنیم ! تو هیچکدومشون نبود !!!

معلوم نيست براي چي اين فايل رو نداره ، اما من از تو ورژنهاي قديمي اين فايل رو پيدا كردم و اضافه كردم درست شد

Attachments

دوستان !
من که کنورت کردم وقتی Eboot رو میزارم توی Game فایل رو به صورت خراب نشون میده !( انگلیسیش یادم نیست ! کروپت دیتا بود فکر کنم !)

من چیامار باید انجام بدم ؟
راستی ورژن PSP هم 3.71M33-4 هست !

مرسی و منتظرم ...

(یه سوال بی ربط هم داشتم !
UMD فیلم که توش یه عالمه فایل و آت و آشغال و ... هست ! من ISOشو دارم ! چه طوری اجراش کنم ؟)

دوستان !
من که کنورت کردم وقتی Eboot رو میزارم توی Game فایل رو به صورت خراب نشون میده !( انگلیسیش یادم نیست ! کروپت دیتا بود فکر کنم !)

من چیامار باید انجام بدم ؟
راستی ورژن PSP هم 3.71M33-4 هست !

مرسی و منتظرم ...
کسی نبود کمک کنه !!

با چه برنامه ای میشه از بازی ایسو گرفت؟
2-من چند تا pbp دارم میریزم تو گیم اصلا تو دستگاه نشون نمیده حتی ایتماشو؟فریمورمم m33 3.90 هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or