ps2 که شبیه ساز داره... ولی من میخوام متال گیرهای psp رو بازی کنم....
در صفحه اول لیست بازیها هست و اینم بدون این برنامه تازه اول کر هست پس توقع انجنانی نداشته باش
ps2 که شبیه ساز داره... ولی من میخوام متال گیرهای psp رو بازی کنم....
آقا این لینکش مشکل داره دان نمیشه!اگه میشه یه لینک دیگه بذارJPCSP پروژه ای که تازه شروع به کار کرده است در جدیدترین ورژن خود این شبیه ساز با ورژن 1273 توانسته بازی God Of War را را بکند و این خبر بسیار عالی میباشد .
آقا این لینکش مشکل داره دان نمیشه!اگه میشه یه لینک دیگه بذار
این برنامه فعلا بازیهای قدیمی رو به زور اجرا میکنه ، میخوای TEKKEN 6 رو اجرا کنه
این مشکل شماست که از psp کپی خور شده استفاده میکنید مگرنه psp مشکلی با این عنوان نداره و این دلیل نمیشه که همچین حرفی رو بزنی!من منظورم این بود که بازی TEKKEN 6 که رو فرم ویر های خود psp هم با پچ میاد(به غیر از 5.50 gend ) ، روی یه شبیه ساز به این زودیا امکان پذیر نیست...........
این مشکل شماست که از psp کپی خور شده استفاده میکنید مگرنه psp مشکلی با این عنوان نداره و این دلیل نمیشه که همچین حرفی رو بزنی!
شما اول عنوان تاپیک رو بخون بعد بیا نظر بده........این مشکل شماست که از psp کپی خور شده استفاده میکنید مگرنه psp مشکلی با این عنوان نداره و این دلیل نمیشه که همچین حرفی رو بزنی!
گلم یه بار دیگه بخون پستمو و پستی هم که نقل کردم رو توجه کن بعد اینو بگو!:smile:عزیز من این حرفتون چه ربطی به تایپیک داره ما دارین در مورد شبیه ساز(psp (emulator حرف میزنیم نه از اینکه ایا psp کپی خور بازیهارو میتونه بیار یا نه