اجرای بازیهای PSP در PC با شبیه ساز JPCSP (اجرای بازی Final Fantasy Type-0)

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.من اين ورژن 1280 رو دانلود كردم.همين براي اجراي بازي ها كافيه؟يا چيز ديگه اي هم ميخواد؟
جاوا ران تايم هم آخرين نسخه شو دارم.

سلام.من اين ورژن 1280 رو دانلود كردم.همين براي اجراي بازي ها كافيه؟يا چيز ديگه اي هم ميخواد؟
جاوا ران تايم هم آخرين نسخه شو دارم.

شما باید این برنامه رو هم دان کنید (Java Runtime Environement) دیگه همین سعی کن اول از بازیت image بگیری

یک بازی دیگه توانسته شد با شبیه ساز اجرا بشه بازی heatseeker است

Hs1.jpg

من که یه پی اس پی دارم فقط 3 .4 بازی باهاش بردم اخر حال بهم نمیده ولی خوبه چند تا بازیشو بازی کنید بچه ها اگه بتونید پاتاپون و لوکو روکو ومتال گیراشو اسیسینس رو بازی کنید جالبه حتما بازی کنید;)

درود به همه
آخرين بيلد برنامه يعني 1285

+++++++++++++++++++++++++++++++=
دوستان اين بازيهايي كه Playable هستن، فول فريم اجرا ميشن يا بايد براشون حمد و سوره بخونيم تا بيان؟

آخرین ویرایش:
من این رو دانلود کردم ولی چجوری اجراش کنم >>>>؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچی برای اجرا نداره ؟؟؟؟
1261577344.jpg
شما بايد برنامه‌ي Java RunTime رو نصب كني، بعد JPCSP رو اجرا كن. برنامه تو پست اول هست.
++++++++++++++++++++++++++++++
دوستان هيشكي نبود جواب مارو بده؟ چندتا بازي از PSP رو ميشه با اين شبيه ساز فول فريم بازي كرد؟ اصلا تا حالا كسي فول فريم يه بازي رو ران كرده؟

دوستان اين بازيهايي كه Playable هستن، فول فريم اجرا ميشن يا بايد براشون حمد و سوره بخونيم تا بيان؟
اگه سیستمت خوب باشه خوب هم اجرا میشن.
دوستان هيشكي نبود جواب مارو بده؟ چندتا بازي از PSP رو ميشه با اين شبيه ساز فول فريم بازي كرد؟ اصلا تا حالا كسي فول فريم يه بازي رو ران كرده؟
با کدوم شبیه ساز؟

اگه سیستمت خوب باشه خوب هم اجرا میشن.

با کدوم شبیه ساز؟

دم شما گرم. گرفتي مارو؟ مگه شبيه‌ساز PSP به غير از JPCSP چيز ديگه‌اي هم تو اين تاپيك هست؟
منظورم اينه كه تا حالا كسي (خودش شخصا) با اين شبيه ساز هيچ بازي رو فول فريم اجرا كرده يا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or