اثری دیگر از سازندگان میرمهنا "ترکمانچای"

• Thread starter Thread starter Sport
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Sport

کاربر سایت

سلام;

ساخت بازی جدید سازندگان میرمهنا به اتمام رسید.مراحل تولید بازی ترکمنچای تمام شده و مراحل پولیش ترکمنچای در حال سپری شدن است. بازی ترکمنچای به عنوان بازی مکمل اولین بازی ملی ایرانی میرمهنا در ۱۱ مرحله طراحی شده که با همراهی ۲۲ کات سین سه بعدی و ۶ کات سین ۲ بعدی از لحاظ داستانی روایتی تاریخی این بازی ایرانی را شکل می دهد. روند بازی از لحاظ زمانی نسبتا طولانی میباشد. ترکمنچای یک بازی اکشن اول شخص ایرانی مبتنی بر تاریخ مکتوب ایران, طراحی گردیده. این بازی ایرانی روایت تاریخی جنگ های دوره قراردادهای گلستان و ترکمنچای را روایت میکند. به گونه ای که در بازی ترکمنچای شخصیت های داستانی بازی طی گذر زمانی دو دهه تاریخی پیرتر و تغیرات فیزیکی شان مشهود است.
بازی ترکمنچای اولین بازی ساخت ایران به زبان آذری و ترکی میباشد. این بازی به زبانهای آذری و فارسی در ایران عرضه میگردد که به زبانهای پرمخاطب دنیا از جمله ارمنی – انگلیسی – عربی – آلمانی – روسی – فرانسه – ترکی استانبولی نیز زیر نویس میگردد. مذاکرات برای عرضه در خارج از کشور صورت گرفته و به زودی همزمان با پخش داخلی فروش خارج از کشور نیز صورت می پذیرد.

اولین Art از بازی:

نکته:
این خبر حدودا مال 20 روز پیشه ولی چون دیدم خبری ازش تو فروم نیست،گفتم بد نیست ملت بدونن حماسه ای دیگر در راه است.:دی
این خبر منبع خارجی نداره مدیران محترم مستحضر باشند :دی

احتمالا وزارت ارشاد دیده جو جامعه بر علیه روسیه هست گفته بزار یک بازی بسازیم که توش نشون میده که قرار داد ترکمانچای اصلا روس ها نبودن اصلا اصلا اونها اسراییلی های بودن که لباش روسی برشون بود البته اون موقع که اسراییل نبود پس اواسط داستان معلوم میشه که cia میخواسته توطعه کنه بخشی از ایران را به عنوان اسراییل اشغال کنه

همچنان منتظر کار بعدی گروه سازنده گرشاسب هستم تنها بازی که میشه گفت واقعا قصدشون بازی سازی بوده نه تبلیغات پوپولیستی و پروپاگاندایی

بابا ول کنید این حرفارو فوقش یه بازی میسازند در حد میر مهنا به من و شما چی میرسه با این حرف ها
چه کنیم که تو این مسائل عقبیم
نداشتن امکانات و موتور بازی سازی تنها یکی از مشکلات ماست!
تنها عامل عقب موندگیمون همین وزارت ارشاد هستش...! الان کابوس بازی سازان همین یه قلمه (متاسفانه)

شکستی دیگر برای استکبار >:d
فقط این بار به جا استفاده از افکت‌های صدا cod ،خودشون حداقل یه هارت و پورتی کنن به جای صدای کاراکتر ها، جهانی‌ هم عرضه شد زیاد مایه خنده ملت نشیم

لان "كتابخانه های موتور ها" يعنی چی؟:-/
نمیونند يعنی چی؟:-/
"موتور قدیمیه نمیونند از unreal 3 که استفاده کنند!مردم 4 سال برای ساخت یک مد با موتور کرای انجین زحمت کشیدن پس اگه موتور ازاد میخواید 4 سال برای بهترین کیفیت صبر کنید." يعنی چی؟:-/
شما پيش خودت گفتی بيام يه گيری به پستش داده باشم ديگه؟ اگه من می گفتم خوبه شما صد در صد پست می دادی می گفتی بده...:biggrin1:
و اما درس امروزتون اينه كه من انجين UE 3 رو مثال زدم چون تو بازی های زيادی استفاده شده.
ضمنا فارسيتون اصلا تعريفی نداره:)
اونجا من کلی گفتم پست شمارو هم یادم نمیاد نقل قول کرده باشم!من منظورم UE3 بود !لطفا از چیزی که سردرنمیارید نپرسید !من گیر نمیدم دوست هم ندارم مثل بعضیها ترول کنم شما فکر میکنید که من با شما دشمنی دارم!غلط املایی برای همه هست حتی شما دوست عزیز(juhziz)
درمورد حمایت هم بگم که سرمایه گذارها حمایت از بازیهای ایرانی رو ریسک میدونند و بیشتر دوست دارند بازیهایی که حرفی برای گفتن دارند رو حمایت کنند تا بازیهای با مضمونهای مختلف رو.
حالا مثلا نظر دادیم چی میشه نظر من و تو اصلا مهمه الان من باید چه جوری به فکر این به قول تو صنعت بازی ایرانی باشم
یعنی ما از امارت هم وضعمون خراب تره که میاد با cryegine3 بازی میسازه نمایشگاه راه میندازه epic رو تو نمایشگاش
میاره.
برای همه نه ولی برای گروهی مهمه.نمیشه که epic بیاد ایران !ایران باید گروهی بفرسته تو نمایشگاها.فعلا که دارند بازی باCE 2 میسازند ایرانیا.

آخرین ویرایش:
احتمالا توی بازی تفنگش سر پر هست و 5 دقیقه طول میکشه تا تیر بعدی رو بزنی. و بعدش ساچمت تموم میشه باید بیفتی به جون مرده ها چیزهای سربیشون رو برداری تا آبشون کنی و ساچمه بسازی.

توجیه بازی سازان ایرانی برای گند کاریاشون بیشتر اینکه ما اولین کارمونه و اولین تجربمونه و از این چرت و پرتها من استدیویی رو سراغ ندارم که
بعد از ساخت چهار یا پنج ip افتضاح یه دفعه کار ششمش goty سال شه همیشه باید اولین قدم رو محکم برداشت.

.ادوستانی که شور حسینی ورشون داشته و میگن پول کمه .پول بیشتر بدن میلیلارد میلیارد پول بدن بازی خوب میسازیم همون عزیزان سه هزار میلیارد تومنی آینده هستن الان پول بدیم اینا خلاقیتشون بیشتر میشه?چهارصا میلیون کم پولی نیس برا همچی آشغالایی تحت عنوان بلزی.الان بودجه بدن اینا کال آف دیوتی میسازن,?خلاقیت مه بودجه نمیخواد.برید عنوان هایی مث پلنتس زامبیز بسعزید پول زیادی هم نمیخواد.حتما نمیخواد چند صد میلیون دزدی بشه تا خلاقیت آقایون شکوفا بشه
ترول بنده از هفت دولت آزاده

بلاخره هر چی باشه ما هم تو همین مملکت داریم زندگی میکنیم و تو کشور دیگری نیستیم که بخواهیم از شرکتهای دیگری حمایت کنیم پس برای پیشرفت ساخت گیم های بالا باید ازشون حمایت و پشتیبانی شود و طی مدت زمانی ما هم بتونیم گیمی را داشته باشیم تا بتوانیم با شرکت های دیگر کل کل کنیم پس به امید روزی که ایران بتونه تاریخ صنعت گیم را متحول کنه .............

من نمیدونم چرا ما هر چی بازی داریم میسازیم همش در رابطه با فرهنگ و تاریخ ایرانه
تنها بازی قابل ستایش همون گرشاسب بود که من منتظر نسخه دو هستم
در این رابطه یک بلاگ میخوام بزنم (توضیحات بیشتر رو در بلاگ میخوانید):d

من نمیدونم شما ها چقدر تاریخ ایران رو مطالعه کردین تاریخی که قدمتش سر به فلک میکشه خصوصا اوج قدرت این کشور کهن در دوران هخامنشیان و اشکانیان و ساسانیان بود که اگه شما تاریخ این دوره ها رو بخونید به پیشرفت فرهنگ و معماری و زندگی اجتماعی مردم و قدرت نظامی و قدرت بی نظیری که این کشور در اون زمان ها داشت در دوره پس از اسلام دوران افول این کشور رفته رفته شروع شد خصوصا از حمله اعراب به ایران که سال ها این کشور در هرج و مرج بود و حکوت های ملوک اطوایفی حکمفرانی میکرد اون هم به خاطر ورود دین جدید که خیلی از اقوام و فرهنگ ها قبولش نداشتن و البته به زور اجبار کردن مردم برای قبول کردن این دین البته باز هم ایرانی ها رفته رفته تونستن خودشون رو جمع کنن و در دوران آل بویه و سامانیان کمی سرو سامان بدن به کشور ولی بازهم حکوت های قدرتمند قبل از اسلام نبودن اولین حکومتی که تونست به ایران سر شکل بده ویک حکوت ملی رو به وجود بیاره صفویان بودش که از لحاظ وسعت تونست خودش رو به دوره ساسانیان نزدیک کنه معماری در این دوره پیشرفت کرد و موسیقی و ادبیات هم رفته رفته تونست پیشرفت کنه البته صفویان هم مشکلات فراوانی مثل تبعیض فرهنگی و دینی رو بین مردم ایران داشت و همین طور پس از چند حکومت کوتاه مدت بعد از صفویان نوبت به قاجار رسید که مایه ننگ ما ایرانی ها هستش این حکومت البته موسیقی و نقاشی و شعر دراین دوره اهمیت داشت چون شاهان قاجار علاقه شدیدی به این موضوع داشتن ولی از هر لحاظ دیگه این حکوت مثل اقتصاد و ارتش ضعیف و تبعیض فرهنگی و دینی بین مردم و فساد درباری و..... آخرش منجر به عهد نامه ننگین ترکمنچای و گلستان شد درباره حکوت های بعدی هم صحبتی نمیکنم چون میدونم صحبت کردن در موردشون خط قرمز هستش . شما ها از بازی سازی صحبت میکنین در ایران نه دانشگاهی وجود داره برای تدریس اختصاصی بازی سازی نه خصوصی سازی برای بودجه گذاشتن برای بازی ها . نه ارگان غیر دولتی خود گردان که مجبور به دریافت مجوز بازی سازی از دولت و...... نباشه منظور وزارت ارشاد هر چی رو که دلش بخواد میگه بسازین هر چی رو که دلش نخواد........ بیشتر نوابغ ما از این کشور به جاهای دیگه میرن دولت اصلا براش مهم نیست این صنعت و تحریم هایی که شدیم چون برای بازی سازی نیاز به سخت افزار های مخصوص این کار هستش البته همین طور نرم افزار های خاص منظور اینه که یک کیس خانگی حتی گران هم برای بازیساز اصلا به درد نمیخوره و کارت های گرافیکی مخصوص رندر بازی سازی و......همین طور نرم افزار منظور موتور گرافیکی موتور فیزیک و نرم افزار مخصوص موشن کپچر نرم افزار های مخصوص صدا برای بازی ها و........ و هزاران مشکل دیگه اونوقت انتظار دارین بازی باکیفیت تو ایران تولید بشه بیشتر شبیه به جوک میمونه . حیف از این صنعت بزرگ که میتونه باعث اشتغال زایی بشه آهنگ ساز ها و نویسنده ها طراح گرافیکی مهندس نرم افزار و تستر هاو چندین و چند بخش مختلف که هر کدومشون به چندید بخش مختلف تقسیم میشن و میتونن کار کنن و درآمدی هم داشته باشن و به زندگیشون ادامه بدن و صد البته بازی هایی رو هم بسازن که در جهان سرو صدا کنه پتانسیلشو داریم ولی حیف و صد حیف کلا اگه بخوایم درباره این موضوع صحبت کنیم هزاران صفحه هم براش کمه. به امید فردایی بهتر برای همه شما.

پس از اسلام دوران افول این کشور رفته رفته شروع شد خصوصا از حمله اعراب به ایران
شما چون موضعت مشخص نیست من نمیتونم به جایی ربطت بدم دوست عزیز ، اما اینی که هر چیزیو میزاری به پای دین و میدی به خور فروم گیم که کمتر کسی ازش راجع به این چیزا تحقیق میکنه خیلی زور داره . بحث به پای دین گذاشتن باشه میتونی بری ببینی زمان خشایار شاه چه کارایی که نکردن با ایرانیان اونم از اصیل ترین تبار هاشون ، که هنوزم 13 فروردین یا 13 اسفند هر 2 سال جشن میگیرن و مسخره میکنن تاریخ ایران رو !
اطلاع داری زمان اشکانیان که آزادی مــذهـبی شد چه چیزایی پیش اومد و زمان ساسانیان همون جریان یه مانی رو بخونی فکر کنم برات کافی باشه . اینا به یهودی و مسیحی و زرتشتی بودن کار نداره ، به نفع اشخاص کار داره .
جالبه اینجا برگردی بگی مرگ بر فلان جا و فلان شخص اسمش فحشه ، اونجا در قالب اشخاص تاریخی ایران میان چرت و پرت میگن چیزی نیست .

یکی از بچه ها یه بلاگ جالبی زد . شما وصیت نامه ی کامل کورش ، نامه ی آنجلینا جولی به اصغر فرهادی و غیره رو هیچ جا جز فـیـس بـوک نمیتونی پیدا کنی . چند وقت پیش برا من یه آف اومده بود که " وقتی اعراب داشتند پس از فتح ایران ، از ایران میرفتن ، یک عرب به یک ایرانی گفت " چرا زنان شما حجاب ندارند ؟ " ، ایرانی گفت : " حجاب ما پلک چشمان مردان ماست "
اینو کدوم بی شعوری گفته که حجاب نبوده تو اون زمان ؟ اون عربه و ایرانیه کی بودن اصلا ؟ از هوا اومدن یا از زیر زمین ؟ کی اون وسط اینو گفته که فقط نسخه ی اینترنتیش موجوده ؟

به زور اجبار کردن مردم برای قبول کردن این دین
شمایی که صحبت از اقتدار میکنی ، اگر اقتدار و آبرویی برای سلطنت ساسانی یا سران زرتشتی مونده بود اعراب با 40 هزار نفر میخواستن اکثر ایرانو چطوری بگیرن ؟
وقتی میان میگن پاشید بریم جنگ ، شما فرضا هم بتونی بجنگی ، واقعا میجنگی واسه پادشاهی که علاوه بر برحق نبودن جایگاهش (چگونه به حکومت رسیدن خسروپرویز رو بری دنبالش متوجه میشی ) ، میگه بدبخت اومدین بدبخت میرین ، خوشبخت اومدین خوشبخت میرین ، خواست خداست ؟
غل و زنجیر کردن ارتش کشوری که اون همه عظمت داشت و فقط از یه طرف داشت با ابر قدرت قطب غربی جهان شناخته شده ی اون روز ، روم میجنگید ، در برابر 40 هزار نفر چه دلیلی داشت ؟
اگر بحث اجبار بود ، روم با اون وضعش که از سریالاشم میتونی متوجه بشی ( منهای فیلمایی مثل گلادیاتور که نشون میده بودن افرادی لایق که اسیر خواسته های افراد فاسد ولی قدرتمند تر شدن ) که اگه همه مثل الان شما فکر میکردن به راحتی وارد ایران میشد و الان روم شاید از مقدونیه ی زمان اسکندر هم بزرگتر میشد .
اگر اشتباه نکنم ایران از سمت شمال هم داشت با یه قوم میجنگید و یکی از دلایلی که ساسانیان نتونستن جلوی اعراب رو بگیرن همین بود که یک عقل کلی سپاه جنوبو فرستاده بود شمال ، از سپاه شمال برا جنوب در جنگ با اعراب استفاده کرده بود .

سامانیان
همینا بودن که جلوی آل زیار که میخواست زرتشت رو مذهب رسمی کشورش کنه ایستادن ، البته تا جایی که یادمه .
صفویان بودش که از لحاظ وسعت تونست خودش رو به دوره ساسانیان نزدیک کنه معماری در این دوره پیشرفت کرد و موسیقی و ادبیات هم رفته رفته تونست پیشرفت کنه البته صفویان هم مشکلات فراوانی مثل تبعیض فرهنگی و دینی رو بین مردم ایران داشت و همین طور پس از چند حکومت کوتاه مدت بعد از صفویان نوبت به قاجار رسید که مایه ننگ ما ایرانی ها هستش این حکومت البته موسیقی و نقاشی و شعر دراین دوره اهمیت داشت چون شاهان قاجار علاقه شدیدی به این موضوع داشتن ولی از هر لحاظ دیگه این حکوت مثل اقتصاد و ارتش ضعیف و تبعیض فرهنگی و دینی بین مردم و فساد درباری و..... آخرش منجر به عهد نامه ننگین ترکمنچای و گلستان شد درباره حکوت های بعدی هم صحبتی نمیکنم چون میدونم صحبت کردن در موردشون خط قرمز هستش .
تمام این حکومت ها منهی فعلی کنترل شده بودن :)
نه ارگان غیر دولتی خود گردان که مجبور به دریافت مجوز بازی سازی از دولت و...... نباشه
مگه اونور الکیه بازی ساختن ؟ بازی سازی یه چیز جهانیه . یه کشور بخواد میزاره بیاد تو کشورش اون بازی ، یه کشور نخواد مثل آمریکا که بلک آپس رو ممنوع کرد ، ممنوع میکنه .
اونوقت انتظار دارین بازی باکیفیت تو ایران تولید بشه بیشتر شبیه به جوک میمونه
همینی که پول یه بازی چرت و پرت مثل فوتبال کشور رو باید دولت بده که هیچ کشور دیگه ای اینکارو نمیکنه جلوی راه اون نوابغ رو گرفته که 4 نفر که سوادشون به جز یکی به دیپلمم شاید نرسه باید بیان جای اونا جولان بدن . شما حاظری 1000 تومن بزاری برای فوتبالت که یکم راحت تر کنی کار مغز های مملکتمون رو ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or