اثری دیگر از سازندگان میرمهنا "ترکمانچای"

• Thread starter Thread starter Sport
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Sport

کاربر سایت

سلام;

ساخت بازی جدید سازندگان میرمهنا به اتمام رسید.مراحل تولید بازی ترکمنچای تمام شده و مراحل پولیش ترکمنچای در حال سپری شدن است. بازی ترکمنچای به عنوان بازی مکمل اولین بازی ملی ایرانی میرمهنا در ۱۱ مرحله طراحی شده که با همراهی ۲۲ کات سین سه بعدی و ۶ کات سین ۲ بعدی از لحاظ داستانی روایتی تاریخی این بازی ایرانی را شکل می دهد. روند بازی از لحاظ زمانی نسبتا طولانی میباشد. ترکمنچای یک بازی اکشن اول شخص ایرانی مبتنی بر تاریخ مکتوب ایران, طراحی گردیده. این بازی ایرانی روایت تاریخی جنگ های دوره قراردادهای گلستان و ترکمنچای را روایت میکند. به گونه ای که در بازی ترکمنچای شخصیت های داستانی بازی طی گذر زمانی دو دهه تاریخی پیرتر و تغیرات فیزیکی شان مشهود است.
بازی ترکمنچای اولین بازی ساخت ایران به زبان آذری و ترکی میباشد. این بازی به زبانهای آذری و فارسی در ایران عرضه میگردد که به زبانهای پرمخاطب دنیا از جمله ارمنی – انگلیسی – عربی – آلمانی – روسی – فرانسه – ترکی استانبولی نیز زیر نویس میگردد. مذاکرات برای عرضه در خارج از کشور صورت گرفته و به زودی همزمان با پخش داخلی فروش خارج از کشور نیز صورت می پذیرد.

اولین Art از بازی:

نکته:
این خبر حدودا مال 20 روز پیشه ولی چون دیدم خبری ازش تو فروم نیست،گفتم بد نیست ملت بدونن حماسه ای دیگر در راه است.:دی
این خبر منبع خارجی نداره مدیران محترم مستحضر باشند :دی

20 ساله گیمرم هنوز یک بازی وطنی رو تجربه نکردم. این بازیهای بیشتر عقب افتادگی صنعت بازی سازی ایران رو نشون میده تا کمک به این صنعت..

شخصا امیدوارم موفق باشن و از بازی قبلیشون بهتر باشه!!
موضوع و دوره ی بازی بسیار پتانسیل بالایی داره واسه موفق شدن!!

آخرین ویرایش:
واقعا نمی دونم به اين جور كارها چی بگم!
ايرانيا هميشه می خوان لقمه بزرگتر از دهنشون بردارن، خدایی كدومتون تا بحال يه بازی اول شخص طولانی كه شخصيتاش پير شن! ديديد؟
اينا كوچكترين اطلاعات رو در مورد كانسپت آرت كه هيچ، در مورد تاريخ ايران هم ندارن! جنگ های ايران و روسيه كجا تو دريا بوده؟ اصلا ايران نيروی درياییش كجا بوده تو زمان قاجاريه كه ما تو آرت بازی كشتی می بينيم؟
بايد اول از بازی های دو بعدی شروع كنن و مرحله به مرحله بيان برسن به بازی های امروزی.
البته مسئله اينكه تكنولوژيش رو ندارن هم هست و نمی دونم اگه براشون مهمه چرا از چين كه استديوهایی مثل يوبی سافت شانگهای رو داره كمك نمی گيرن لاقل به تكنولوژی های امروزی تحريم نشده (سوای انريل انجين3 و...) دست پيدا كنن.
در كل بايد بيان اگه نمی خوان تكنولوژی امروزی رو بخرن از صفر از بازی های دو بعدی شروع كنن، اگه هم اين صنعت براشون خيلی مهمه خيلی راحت چند ميليارد بذارن كف دست چين و تكنولوژی های به روزش رو بخرن.
بنده كه به واسطه تجربه ای كه از لطفعلی خان زند كه روز عرضه اش هم خريدم-دارم دستم رو دوباره تو كوره نمی كنم، دلايلشم همينایی كه گفتم، خيلی راحت می تونن با خرج سرمايه بازی با كيفيت بسازن ولی نمی كنن و به همين خاطرم من حمايت نمی كنم.
کشور دوست!! روسیه!!
اون روسيه تزاری يه كشور مرده ست كه كلا سياستش يه چيز ديگه بوده، الان جمهوری فدراتيو روسيه ست.
کشوری که تا خرخره تحریمه چطور میخواد وارد بازار جهانی بشه ؟؟ اونم تو صنعت عظیم گیم.
yahoo_7.gif
تو تركيه كه می تونن بفروشن، البته شك دارم تو اون كشور گل و بلبل كه در رابطه برادری با اون كشور به اصطلاح آذربايجان هست هم بذارن فروش داشته باشه، ولی اين وسط استيمم هست و می تونن بازيشون رو تو اون عرضه كنن. (تا جایی كه من می دونم استيم هنوز تحريم نشده)
بيشتر فكر كنم اين بازی رو بخاطر جنگيدن مجازی با جمهوری آذربايجان درست كرده باشن كه بگن كشورتون جزو خاك ما بوده. (چقدر بدبخت شديم كه بايد با يه كشور فسقلی بجنگيم:( )

آخرین ویرایش:
دستشون درد نکنه ولی من که تا حالا هرچی هموطنا ساختن رو خریدم برا حمایت ولی بعد گرشاسب دیگه پیشرفتی وجود نداشته اصلا توکارما ایرانیا پیشرفت یا معنی نداره یا اگرم داشته باشه خیلی ناچیزه .....(اینم میخرم خرابتم ایراینییییییی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or