اثری دیگر از سازندگان میرمهنا "ترکمانچای"

• Thread starter Thread starter Sport
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Sport

کاربر سایت

سلام;

ساخت بازی جدید سازندگان میرمهنا به اتمام رسید.مراحل تولید بازی ترکمنچای تمام شده و مراحل پولیش ترکمنچای در حال سپری شدن است. بازی ترکمنچای به عنوان بازی مکمل اولین بازی ملی ایرانی میرمهنا در ۱۱ مرحله طراحی شده که با همراهی ۲۲ کات سین سه بعدی و ۶ کات سین ۲ بعدی از لحاظ داستانی روایتی تاریخی این بازی ایرانی را شکل می دهد. روند بازی از لحاظ زمانی نسبتا طولانی میباشد. ترکمنچای یک بازی اکشن اول شخص ایرانی مبتنی بر تاریخ مکتوب ایران, طراحی گردیده. این بازی ایرانی روایت تاریخی جنگ های دوره قراردادهای گلستان و ترکمنچای را روایت میکند. به گونه ای که در بازی ترکمنچای شخصیت های داستانی بازی طی گذر زمانی دو دهه تاریخی پیرتر و تغیرات فیزیکی شان مشهود است.
بازی ترکمنچای اولین بازی ساخت ایران به زبان آذری و ترکی میباشد. این بازی به زبانهای آذری و فارسی در ایران عرضه میگردد که به زبانهای پرمخاطب دنیا از جمله ارمنی – انگلیسی – عربی – آلمانی – روسی – فرانسه – ترکی استانبولی نیز زیر نویس میگردد. مذاکرات برای عرضه در خارج از کشور صورت گرفته و به زودی همزمان با پخش داخلی فروش خارج از کشور نیز صورت می پذیرد.

اولین Art از بازی:

نکته:
این خبر حدودا مال 20 روز پیشه ولی چون دیدم خبری ازش تو فروم نیست،گفتم بد نیست ملت بدونن حماسه ای دیگر در راه است.:دی
این خبر منبع خارجی نداره مدیران محترم مستحضر باشند :دی

واقعا نمی دونم به اين جور كارها چی بگم!
ايرانيا هميشه می خوان لقمه بزرگتر از دهنشون بردارن، خدایی كدومتون تا بحال يه بازی اول شخص طولانی كه شخصيتاش پير شن! ديديد؟
بايد اول از بازی های دو بعدی شروع كنن و مرحله به مرحله بيان برسن به بازی های امروزی.
البته مسئله اينكه تكنولوژيش رو ندارن هم هست و نمی دونم اگه براشون مهمه چرا از چين كه استديوهایی مثل يوبی سافت شانگهای رو داره كمك نمی گيرن لاقل به تكنولوژی های امروزی تحريم نشده (سوای انريل انجين3 و...) دست پيدا كنن.
در كل بايد بيان اگه نمی خوان تكنولوژی امروزی رو بخرن از صفر از بازی های دو بعدی شروع كنن، اگه هم اين صنعت براشون خيلی مهمه خيلی راحت چند ميليارد بذارن كف دست چين و تكنولوژی های به روزش رو بخرن.
بنده كه به واسطه تجربه ای كه از لطفعلی خان زند كه روز عرضه اش هم خريدم-دارم دستم رو دوباره تو كوره نمی كنم، دلايلشم همينایی كه گفتم، خيلی راحت می تونن با خرج سرمايه بازی با كيفيت بسازن ولی نمی كنن و به همين خاطرم من حمايت نمی كنم.
اولن که یوبی سافت چون یک بخشیش تو چین هست دلیل نمیشه بتونه راحت با ایران همکاری کنه.
دومن، بودجه کل میر مهنا 120 میلیون بود که اگر فقط لیسانس UE3 رو میخواستن بگیرن چیزی نزدیک به سه برابر با قیمت دلار اون زمان و حالا 6 برابر باید پول میدادن. واضحه که چنین امکانی تو کشور نیست.
سومن، درسته که ما باید شروع به ساخت بازی های ابتدائی کنیم و بریم جلو ولی واقعیت اینه که تو این مملکت بازاری برای بازی های دو بعدی نیست، در حال حاضر فقر فرهنگی اینقدر زیاده که کسی حاضر نیست برای یک بازی سه بعدی که ساخته شده بره 5 تومان بده چه برسه به 2 بعدی، اکثر کسائی که اینجا هم دم از این مسئله میزنند که آره ایران باید اول از فلان شروع کنه به خودشون زحمت ندادن برن یکی از این نسخه هارو تهیه کنند صرفن جهت حمایت هم شده.

من خودم به شخصه میر مهنا رو خریدم همون مرحله اول گذاشتم کنار، هدفم هم فقط تقویت بود. به هر حال وقتی این بازار کشف میشه توسط سرمایه گذار ها وقتی ببینند این بازار چه پتانسیلی رو داره میان روش سرمایگذاری می کنند در نتیجه پیش رفت رو میبینیم.

همون گرشاسپ با بودجه ای نزدیک 400 میلیون واقعن با بعضی از بازی هایی که با بودجه های کلان ساخته میشند میتونست رقابت کنه.
این اسم ها و سوژه بازی های ایرانی رو که میبینم استفراغم میگیره .
چشونه این اسم ها؟ میرمهمنا که یک فرد ایرانی بوده. گرشاسپ هم همین طور، الان گیر نبود بدی، خواستی ایراد از اسم بگیری ؟ :|؟

اولن که یوبی سافت چون یک بخشیش تو چین هست دلیل نمیشه بتونه راحت با ایران همکاری کنه.
دومن، بودجه کل میر مهنا 120 میلیون بود که اگر فقط لیسانس UE3 رو میخواستن بگیرن چیزی نزدیک به سه برابر با قیمت دلار اون زمان و حالا 6 برابر باید پول میدادن. واضحه که چنین امکانی تو کشور نیست.
سومن، درسته که ما باید شروع به ساخت بازی های ابتدائی کنیم و بریم جلو ولی واقعیت اینه که تو این مملکت بازاری برای بازی های دو بعدی نیست، در حال حاضر فقر فرهنگی اینقدر زیاده که کسی حاضر نیست برای یک بازی سه بعدی که ساخته شده بره 5 تومان بده چه برسه به 2 بعدی، اکثر کسائی که اینجا هم دم از این مسئله میزنند که آره ایران باید اول از فلان شروع کنه به خودشون زحمت ندادن برن یکی از این نسخه هارو تهیه کنند صرفن جهت حمایت هم شده.

من خودم به شخصه میر مهنا رو خریدم همون مرحله اول گذاشتم کنار، هدفم هم فقط تقویت بود. به هر حال وقتی این بازار کشف میشه توسط سرمایه گذار ها وقتی ببینند این بازار چه پتانسیلی رو داره میان روش سرمایگذاری می کنند در نتیجه پیش رفت رو میبینیم.

همون گرشاسپ با بودجه ای نزدیک 400 میلیون واقعن با بعضی از بازی هایی که با بودجه های کلان ساخته میشند میتونست رقابت کنه.

چشونه این اسم ها؟ میرمهمنا که یک فرد ایرانی بوده. گرشاسپ هم همین طور، الان گیر نبود بدی، خواستی ایراد از اسم بگیری ؟ :|؟
ميثم جان انريل انجين3 برای اپيكه و فكر كنم تحريم باشه، ولی كل موتور آزاد ديگه هست كه اتفاقا از لحاظ قدرت هم تو سطح خوبی قرار دارن.
در مورد يوبی سافت حرف شما درست، ولی در كل كلی استديو گيم تو چين هستن و چين تكنولوژيش رو داره و مسئولين اين مملكت به راحتی می تونن از چين اينا رو بخرن.
بعدش منظور من اين نبود كه بيان بازی های دو بعدی رو بفروشن! اصلا اينجور بازی ها ساختنشون خرجی نداره كه بخوان بفروشن، منظورم اين بود كه در كنار تحصيل آكادميك تو زمينه بازی بازی های دو بعدی هم بسازن و قوی شن.
وقتی ما داريم از بنياد حرف می زنيم يعنی يه نهاد دولـتی كه سرپرست صنعت بازیسازیه، دولـت دلش نخواد برای پيشرفت اين صنعت خرج كنه هيچ پيشرفتی رخ نمی ده و هميشه حداقل 10 سال عقب تر از صنعت روز گيم می مونيم.
يه شركت ايرانی بود كه الان يادم رفته اسمش رو و بازی دو بعدی می ساخت و رو سايتش برای دانلود می گذاشت ولی بخاطر همين عدم حمايت مالی به هيچ جا نتونست برسه. (البته فكر كنم يكی دو تا شركت ديگه هم بودن كه اين كار رو می كردن)
همين بازی های به اصطلاح سه بعدی هم تا الان به جایی نرسيدن و هنوز 10 سال از استاندارد روز دنيا عقب تر هستيم.
بجای مسخره کردن بیاد نظر برای بهبود کیفیت بدید تا این صنعت رو هوا مونده نجات پیدا کنه .فقط بلدید بگید من فنم من گیمرم ولی بفکر صنعت بازی سازی کشور نیستید همینکه بازیهای خوبی تولید نمیشه
بازی کیفیت نداره بخاطر اینکه موتور قدیمیه نمیونند از unreal 3 که استفاده کنند!مردم 4 سال برای ساخت یک مد با موتور کرای انجین زحمت کشیدن پس اگه موتور ازاد میخواید 4 سال برای بهترین کیفیت صبر کنید.
دسترسی به کتابخانهای موتور ها برای ماها سخته
الان "كتابخانه های موتور ها" يعنی چی؟
yahoo_7.gif

نمیونند يعنی چی؟
yahoo_7.gif

"موتور قدیمیه نمیونند از unreal 3 که استفاده کنند!مردم 4 سال برای ساخت یک مد با موتور کرای انجین زحمت کشیدن پس اگه موتور ازاد میخواید 4 سال برای بهترین کیفیت صبر کنید." يعنی چی؟
yahoo_7.gif

شما پيش خودت گفتی بيام يه گيری به پستش داده باشم ديگه؟ اگه من می گفتم خوبه شما صد در صد پست می دادی می گفتی بده...:دی
و اما درس امروزتون اينه كه من انجين UE 3 رو مثال زدم چون تو بازی های زيادی استفاده شده.
ضمنا فارسيتون اصلا تعريفی نداره:)

آخرین ویرایش:
ترجیح میدم ایران صنعت گیم نداشته باشه تا همچین وضع اسفناکی داشته باشه صنعت ِ گیمش . هنوز تو سینما و موزیکش موندیم که 80 ساله تو ایرانن . این یکی وضعش معلومه ..

سوژه هاشونم کاملا بیخود . فقط تاریخ . بابا ول کنین این گور به گور شده رو هر جا میری همه فعل ها گذشتس . یه خرده تغییر بدین .

ميثم جان انريل انجين3 برای اپيكه و فكر كنم تحريم باشه، ولی كل موتور آزاد ديگه هست كه اتفاقا از لحاظ قدرت هم تو سطح خوبی قرار دارن.
در مورد يوبی سافت حرف شما درست، ولی در كل كلی استديو گيم تو چين هستن و چين تكنولوژيش رو داره و مسئولين اين مملكت به راحتی می تونن از چين اينا رو بخرن.
بعدش منظور من اين نبود كه بيان بازی های دو بعدی رو بفروشن! اصلا اينجور بازی ها ساختنشون خرجی نداره كه بخوان بفروشن، منظورم اين بود كه در كنار تحصيل آكادميك تو زمينه بازی بازی های دو بعدی هم بسازن و قوی شن.
وقتی ما داريم از بنياد حرف می زنيم يعنی يه نهاد دولـتی كه سرپرست صنعت بازیسازیه، دولـت دلش نخواد برای پيشرفت اين صنعت خرج كنه هيچ پيشرفتی رخ نمی ده و هميشه حداقل 10 سال عقب تر از صنعت روز گيم می مونيم.
يه شركت ايرانی بود كه الان يادم رفته اسمش رو و بازی دو بعدی می ساخت و رو سايتش برای دانلود می گذاشت ولی بخاطر همين عدم حمايت مالی به هيچ جا نتونست برسه. (البته فكر كنم يكی دو تا شركت ديگه هم بودن كه اين كار رو می كردن)
همين بازی های به اصطلاح سه بعدی هم تا الان به جای نرسيدن و هنوز 10 سال از استاندارد روز دنيا عقب تر هستيم.
خب من نمونه گفتم، ساخت بازی با موتور های آزاد که الان انجام میشه مثلن UDK که بازی های خوبی هم باهاش ساختند، اما موتور هایی که بشه خرید همشون نیاز به پول هست.
توی چین هم درسته استودیو زیاد هست ولی اکثرشون وابسته هستند، یعنی اینجوری نیست که مستقل باشند استودیو های مستقل کم اند و باشند هم نیازمند پوله که نیست.
درسته که بنیاد یه نهاد دولتی هست ولی مثل همه نهاد های دولتی بنیاد هم یه بودجه مشخص و محدودی داره، نمیتونه مثلن یکهو چند صد میلیون تومان سرمایه رو بده در حالی که هیچ تضمینی برای برگشتش نیست. بازی های دو بعدی که میگی، شرکت های دو بعدی جهان رو برو نگاه کن، اکثرشون بازی های دو بعدیشون رو برای فروش گذاشتن حالا روی Iphone یا Android یا وسایلی شبیه به این، چون از این طریق هم منبع درآمدی برای خودشون بوجود آوردن هم تجربه کسب کردند، ولی تو این کشور امکان عرضه برای iOS که تقریبن نیست. برای اندروئید رو نمیدونم.همون شرکت ایرانی که میگی، اگر زمینه براش فراهم بود اگر بازیهای دو بعدیش به فروش میرفت شاید الان خیلی بزرگتر میشد.
خودت نگاه کن دیگه، سازنده های Angry birds رو ببین، چه طوری پیش رفت کردن؟
بنیاد هم من یادمه پارسال اینقدر میگفتن با کمبود بودجه طرف هستند که حد و حساب نداره، واقعیت اینه که، این صنعت تا وقتی دنبال گرفتن بودجه از دولت باشه به هیچ جا نمیرسه، باید یه بازار درست بشه اونم توسط خود ماها، اگر ناشر حس کنه پولش برگشت پذیره شک نکن میاد سرمایه اش رو میزاره که بازی بسازه بعد میبینیم که چقدر عالی هستند.
گرشاسپ با بودجه 300 میلیونی بسته میشه و میر مهنا با بودجه 120 میلیونی و بعد تفاوت در کیفیتشون رو ببین، پس نمیتونیم بگیم ما قدرت ساختش رو نداریم، ما تکنولوژیش رو نداریم، ما نیازمند یه بازار هستیم که بتونیم بازیهامون رو بفروشیم، کسی که سرمایه میزاره مطمئن باشه اصل پولش بر میگرده بعد بودجه که بیشتر بشه ما شاهد بازی های بهتری هستیم.
مثل سینما در سال های اخیر که بخش مهمیش الان به شکل خصوصی اداره میشه فیلم ها توسط بودجه های شخصی ساخته میشه و فروش های کلان هم میکنه. ولی تا قبلش چی؟ همش دنبال این بودن از این نهاد یا اون نهاد پول بگیرن آخرشم میشد چی؟

ترجیح میدم ایران صنعت گیم نداشته باشه تا همچین وضع اسفناکی داشته باشه صنعت ِ گیمش . هنوز تو سینما و موزیکش موندیم که 80 ساله تو ایرانن . این یکی وضعش معلومه ..

سوژه هاشونم کاملا بیخود . فقط تاریخ . بابا ول کنین این گور به گور شده رو هر جا میری همه فعل ها گذشتس . یه خرده تغییر بدین .
تو بشین پینک فلوئید رو گوش کن :دی.

خب مگه بده؟ ماها یه تاریخ داریم که ازش میشه تا صد سال بازی ساخت.
کشور های دیگه میان از تاریخ های کشور های دیگه دزدی می کنند میزارن تو بازیشون، تاریخ سازی می کنند. بعد ماها که تاریخ داریم بیخیال شیم؟

واقعا نمی دونم به اين جور كارها چی بگم!
ايرانيا هميشه می خوان لقمه بزرگتر از دهنشون بردارن، خدایی كدومتون تا بحال يه بازی اول شخص طولانی كه شخصيتاش پير شن! ديديد؟
اينا كوچكترين اطلاعات رو در مورد كانسپت آرت كه هيچ، در مورد تاريخ ايران هم ندارن! جنگ های ايران و روسيه كجا تو دريا بوده؟ اصلا ايران نيروی درياییش كجا بوده تو زمان قاجاريه كه ما تو آرت بازی كشتی می بينيم؟
بايد اول از بازی های دو بعدی شروع كنن و مرحله به مرحله بيان برسن به بازی های امروزی.
البته مسئله اينكه تكنولوژيش رو ندارن هم هست و نمی دونم اگه براشون مهمه چرا از چين كه استديوهایی مثل يوبی سافت شانگهای رو داره كمك نمی گيرن لاقل به تكنولوژی های امروزی تحريم نشده (سوای انريل انجين3 و...) دست پيدا كنن.
در كل بايد بيان اگه نمی خوان تكنولوژی امروزی رو بخرن از صفر از بازی های دو بعدی شروع كنن، اگه هم اين صنعت براشون خيلی مهمه خيلی راحت چند ميليارد بذارن كف دست چين و تكنولوژی های به روزش رو بخرن.
بنده كه به واسطه تجربه ای كه از لطفعلی خان زند كه روز عرضه اش هم خريدم-دارم دستم رو دوباره تو كوره نمی كنم، دلايلشم همينایی كه گفتم، خيلی راحت می تونن با خرج سرمايه بازی با كيفيت بسازن ولی نمی كنن و به همين خاطرم من حمايت نمی كنم.
گذشته از اینا سهیل اینا نمی خوان بازی رو برای بازی بسازن ! (از اینجا به بعد عمومی میشه پست :دی)
تا وقتی هم که از این اراجیف به اسم بازی میدن حمایت و ... یعنی کشک ! هر وقت فهمیدن به جای 30یاSAT باید بازی ای به گیمر جماعت بدن که بازی باشه اونوقت میشه به اسم حمایت از بازیسازی ایرانی و ... یه حرفی زد و حمایتشون کرد ! تا وقتی که به بازی به عنوان ابزار برای پر کردن اذهان عمومی فکر میکنن این تریپ های روشن فکرانه که آی ما از بازی وطنی حمایت میکنیم کشکه چون اینی که ازش حمایت میکنید بازی نیست چیز دیگه ایه فقط به اسم بازی !
خب بچه ها خداحافظ رفتیم برای بَن :دی
بجای مسخره کردن بیاد نظر برای بهبود کیفیت بدید تا این صنعت رو هوا مونده نجات پیدا کنه .فقط بلدید بگید من فنم من گیمرم ولی بفکر صنعت بازی سازی کشور نیستید همینکه بازیهای خوبی تولید نمیشه
بازی کیفیت نداره بخاطر اینکه موتور قدیمیه نمیونند از unreal 3 که استفاده کنند!مردم 4 سال برای ساخت یک مد با موتور کرای انجین زحمت کشیدن پس اگه موتور ازاد میخواید 4 سال برای بهترین کیفیت صبر کنید.
مضمون و هدف ساخت بازی چه ربطی به موتورش داره ؟ :دی بالاتر توضیح دادم همین حمایت و اینا رو :دی

آخرین ویرایش:

آخرین ویرایش:
امیدوارم بازیش حداقل پایان داشته باشه، میرمهنا که کلا فاجعه بود به کنار، ولی اینکه بازی پایان نداشت و همین طور یهویی تموم شد خیلی باحال بود :دی

اقا عنوان رو اصلاح کن بنویس شاهکار دیگر.... واقعا همه بازی های ایرونی شاهکارن.مخصوصا گرشاسب که اکثر بازی سازهای بزرگ دنیا رو تحت تاثیر قرار داد

ببخشید اما یکی از دوستان گفت خرج این بازی رو کی میده یک جواب خیلی ساده داره :(واقعایت هستش نه سیاسی پست نه .... واقعیت صنعت بازی سازی کشور ماست )

1. الان شما فکر میکنی این 120 میلیون بد بخت که خرج شده از کجا امده ما پشتیبان داریم ؟ کسی تو کشور ما روی بازی سازی سرمایه گذاری میکنه ؟ این ها از جیب گذاشتن پول بازی ساختن ؟

جواب : خیر این همون پول بی زبان بد بخت هستش که برای بودجه فرهنگی خرج میشه .

2. مگه بازی سازی تو کشور ما خصوصی هستش ؟

جواب : خری مشخصه وقتی میخوای بازی بسازی هزار تا .... میان مشخص میکنن چی باید بسازی چجوری باشه چشش کجه اسمش .... هستش دیگه اسمش خصوصی نیست .

3. وقتی پول تمام این ها از جیب من و شما میره به اسم 120 میلیون خوب مگه این بازی رو دولت نمیسازه نمیتونه یک خرج کنه با همین پول لایسنس بخره خرجش کمتر هم در میاد 120 میلیون در میاد ؟

جواب : خوب بابا این پول که همش سر بازی خرج نمیشه باید یک پولی به حساب آبدارچی و ... هم بره و گرنه دولت وقتی داره از یک چیزی پشتیبانی میکنه مشخصه دلارش رو هم خودش میده پس قرار نیست بره بازار آزاد بخره که پس براش پول لایسنس کردن انقدرام در نمیاد .

تمام این شرکت ها نگاه کنید یک ارگانی پشتش هستش خوب حالا داری خرج میکنه یکم از .... ها کم کنه که پشتیبانی خریدار رو هم داشته باشه .

اوه اوه از این تفنگ قدیمیاس , پای هر Reload باید 5 دقیقه صبر کنی تا یارو باروت بریزه و ......
باید صحنه های ناجور هم داشته باشه , شاه های اون زمان یه پا اینکاره بودند..

حالا مثلا نظر دادیم چی میشه نظر من و تو اصلا مهمه الان من باید چه جوری به فکر این به قول تو صنعت بازی ایرانی باشم
یعنی ما از امارت هم وضعمون خراب تره که میاد با cryegine3 بازی میسازه نمایشگاه راه میندازه epic رو تو نمایشگاش
میاره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or