اتفاقات رخ داده در سونی ; از زبان یک Insider !

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
M

!_Meshki_!

یکی از Insider های سایت Neogaf اطلاعات جالبی را در مورد وقایع رخ داده در سونی منتشر کرده است که با خواندن آن تمام اخراج های اخیر منطقی به نظر خواهد آمد !

" برای چه اتفاقات اخیر را به هم ربط می دهید وقتی اصلا ربطی به هم ندارند ؟!
Stig یک پروژه ساخت که 100 میلیون دلار به سونی ضرر زد درحالی که هر باری که از آن تست کیفیت می گرفتند بد ظاهر میشد ! من رقم های متفاوتی را از 75 میلیون دلار تا 90 دلار را شنیده ام اما باید در نظر داشت پروسه ی ساخت بازی سه بار از سر گرفته شد وسه بار هزینه ی ساخت 3/4 بازی را باید محاسبه کرد . هر بار بازی بدتر از قبل میشد . و هر بار کلی پول خرج می شد و این تئوری که بازی شبیه Destiny بوده کاملا غلط است زیرا بازی یک تم ترسناک همانند Deadspace داشت ! سونی خود را به آب و آتش میزد تا آبروی خود و Stig را حفظ کند زیرا بعد از GOW III به او خیلی اعتماد داشت ... ایده ی این بازی درست بعد از GOW 3 شکل گرفت و قرار بود پاییز امسال منتشر شود اما این اتفاق متاسفانه نیفتاد و خلا بزرگی در لاین سونی ایجاد شد .
بعد از این ماجرا سونی به Stig یک شغل در تم Cory Barlog پیشنهاد داد اما او حاضر نشد سمتی کم تر از کارگردانی را قبول کند و استدیو را ترک کرد !!!

Amy Hennig در مورد مسیر آنچارتد با بقیه کارگردان ها مشکل داشت و استدیو رترک کرد . Justin Richmond هم که همیشه پیرو Amy بود یک پیشنهاد خیلی عالی از Riot گرفت و او نیز استدیو را ترک کرد .
Naughty Dog صدمه نخواهد دید . Uncharted 4 مثل همیشه فوق العاده خواهد بود . Riot حالا یک مهره ی فوق العاده دارد و Amy می تواند استدیو خودش را تاسیس کند .

Guerilla Cambridge بر روی یک بازی Vita کار می کند که افتضاح است و خوب نخواهد فروخت . در نتیجه استدیو کوچک تر می شود تا بتواند روی پروژه ی دیگری تمرکز کنند .
کارگردان Driveclub نمی تواند بازی را سر موقع تحویل دهد سونی به او فرصت میدهد باز هم نمی تواند ؟ جایگزین می شود !

فاجعه است که کسی کارش را از دست بدهد اما سونی دارد از اشتابهات نسل پیش خود درس می گیرد . برای مثال Socom 4 که یک شکست پرهزینه بود . سونی تیم هایی را که بازدهی ندارند از بین می برد . منطقی به نظر می رسد . بخش Playstation اکنون در شرایط بسیار خوبی است . PS3 بالاخره به سوددهی رسیده و PS4 عالی شروع کرده است . ما طلسم نشده ایم ; همه ی این ها اتفاق های جداگانه ای هستند که هرکدام دلیل منطقی داشتند ...

منبع

Last edited by a moderator:
آمارها که درست هستن سونی درحال ضرر دادن هست یعنی در واقعیت درآمدی که داره هزینه هایی هست که کرده و هیچ سودی نداره و در عوض 1.1 میلیارد دلار از هزینه هایی هم که انجام داده کمتر به دست آورده که میشه ضرر خالص ولی من فکر نمیکنم بخش گیم باعث این ضررها شده باشه درنهایت قسمتهای ضرر ده تعطیل میشن و قسمتهای سود ده باقی میمونن و نهایتا سونی کمپانی کوچکتری از قبل میشه ولی سود دهی بالاتری پیدا میکنه برای همین ورشکستگی خیلی احتمال کمی داره.

داداش گرفتی ما رو ... مگه بقالیه که اینطوری حساب میکنی ... که ما 50 تا ماست و شیر و بنیر و کنسرو اینا خریدیم ... 2 میلیون ...ولی فقط 1500 ازشون در اوردیم ... و 500 تومن ضرر کردیم ... اگه اینطور بود که سونی 7-8 سال پیش درش تخته شده بود ... برید یاد بگیرید این گزارش های سالیانه بر چه اساسی تنظیم میشن ... بعد از این حرف های خودتون خندتون میگیره ...
هیچ جای دنیا به کاهش درامد یک شرکت در یک سال نسبت به سال قبلش نمیگن ضرر مالی , میگن کاهش درامد. هیرای به ضرر 110 میلیارد ینی (که ابتدا پیش بینی می شد 30 میلیارد ین سونی سود خواهد کرد ولی خب به نظر می رسه همه چیز طبق پیش بینی های سونی پیش نرفته.) در سال مالی که در 31 مارس به پایان میرسه اشاره کرده. اگر یه کلمه مبنی بر اینکه این 110 میلیارد ین (1.1 میلیارد دلار) مربوط به کاهش درامد هست ( نه annual loss ) اون موقع حرفت درسته , اما پیشنهاد می کنم توی سایتی دنبالش نگردی چون همشون از این عبارت annual loss استفاده کردن یعنی ضرر یک شرکت در یک سال مالی. اینم عباراتی که در منابع دوستمون به ضرر سالانه اشاره می کنن :

Sony has announced that for the fiscal year ending on March 31st, 2014, the firm is expecting a loss of $1.1 billion.
The Japanese electronics group said it expects to lose 110 billion yen ($1.1 billion) for the year ending March 31. The forecast was a surprise, and a sharp downgrade from its previous estimate of 30 billion yen profit.
The chief executive officer pledged when he came in to turn around Sony’s ailing consumer-electronics business and generate a profit at the television unit after $7 billion in losses. Instead, the TV business will lose money for a 10th straight year and he’s forecasting a $1.1 billion annual loss.

بالاخره یکی پیدا شد حداقل تو این تاپیک که یه سر رشته و اطلاعاتی در این مورد داشته باشه ...

سونی نسبت به پارسال در امدش نه تنها کاهش پیدا نکرد ... بلکه به طرز شوکه کننده و قافلگیر کننده ای 300 درصد افزایش داشت و در رده شرکت هایی مثل سامسونگ خودش رو بالا کشید ... این ضرر هایی هم که تو گزارش های سالیانه اعلام میکنن ... اعلام ضرر و سودش یه سری بر اوررد و پیش بینیه ... اگه به اون مبلغ برسن و یا بیشتر سود کنن که سود خالصه ولی اگه به اون سود مورد نظر نرسن اعلام ضرر مکنن ... مثل یه قماره ... دلیل این براورد و پیش بینی رو هم من خودم نمیدونم ولی به گمانم اکثر شرکت هایی که سهام تو بورس دارن این کار میکنن و درصد مستقیمی رو قیمت سهام شرکت میزاره ...

سونی با در امد سر سام اوری که امسال داشته ... و سرمایه گذاری که کرده این مقدار ضرر در پیش بینی ها واقعا ناچیزه ... و با برنامه درستی هم که داره و حذف بخش های ضرر ده میتونه کاملا جا پای سامسونگ بزاره

سامسونگ هم با اون همه عظمت سالانه یا نمیتونه یا به زحمت میتونه سودش رو دو رقمی کنه (میلیاردی البته) معایب شرکت های الکترونیگی و سخت افزاری هم همینه ... مثل کمپانی های خدماتی و نرم افزاری مثل اپل و گوگل و مایکرو نیستن که از حداقل درامد بیشترین سود رو میبرن ...

نکته جالب هم اینه نابغه هامون پستی که حرفاشون رو رد میکنه لایک میکنن ... به هر حال ما منتظر برشکست شدن سونی تو سال اینده میمونیم

ببخشید درباره پستتون نظری ندارم ولی لطفا نشر اکاذیب نکنید چون اطلاعات شما بسیار ضعیف و غلط هست.

نشر اکاذیب ... ههههه ... بیخیال بابا ...

شما به نادونی من ببخشید .... باز حداقل ابر کمپانی ها رو به چشم یه بقالی نمیبینم

جوابت تو پست بالا سریت هست.
1.1 میلیارد دلار از پارسال کمتر داشته یعنی چی؟ :))
تو اقتصاد یه چیز هست یهش میگن net income یعنی سود خالص مثلا تو یه بقالی داری بعد آخر سال میشینی سود و ضررتو حساب میکنی میبینی امسال 95 میلیون بقالیت در آمد داشته. خوب؟
هیچ آدم عاقلی نمیاد بگه به به من امسال 95 میلیون درآمد داشتم میره میشینه هزینه هاشم حساب میکنه مثلا میبینه 90 میلیون جنس خریده 8 میلیون پول به کارگر داده 2 میلیون پول برق داده بعد از اون 95 میلیون کم میکنه میبینه 5 میلیون تومن از جیب داده رفته یعنی ضرر کرده سود خالصش شده منفی 5 میلیون تومن.
حالا واسه سونی چی شده؟ دقیقا همین اومده حساب کرده دیده سر سال 1.1 میلیارد دلار ضرر داده که میشه annual loss یعنی سود خالصش شده منفی 1.1 میلیارد دلار به همین راحتی.
یعنی کلا عجوبه هستی برای خودت میتونی جای پای بزرگان بزاری
داداش گلم درامد نسبت به پارسال کاهش یافته تو کجا دنیا به چنین چیزی میگن ضرر

سونی امسال 1.1 میلیارد دلار ضرر داشته یعنی سودی که نداشته هیچ 1.1 میلیارد دلار ضرر کرده که میشه ضرر سالیه و هه جا موضوع به صراحت بیان شده فکر نمیکنم نیاز به بحث بیشتر وجود داشته باشه هر کس میتونه تحقیق کنه و متوجه موضوع بشه.

سونی امسال 1.1 میلیارد دلار ضرر داشته یعنی سودی که نداشته هیچ 1.1 میلیارد دلار ضرر کرده که میشه ضرر سالیه و هه جا موضوع به صراحت بیان شده فکر نمیکنم نیاز به بحث بیشتر وجود داشته باشه هر کس میتونه تحقیق کنه و متوجه موضوع بشه.
یه منبع بیاره که گفته باشه ضرر کرده دوبازه میگم گفته باشه ضرر کرده ؟

داداش گرفتی ما رو ... مگه بقالیه که اینطوری حساب میکنی ... که ما 50 تا ماست و شیر و بنیر و کنسرو اینا خریدیم ... 2 میلیون ...ولی فقط 1500 ازشون در اوردیم ... و 500 تومن ضرر کردیم ... اگه اینطور بود که سونی 7-8 سال پیش درش تخته شده بود ... برید یاد بگیرید این گزارش های سالیانه بر چه اساسی تنظیم میشن ... بعد از این حرف های خودتون خندتون میگیره ...

بالاخره یکی پیدا شد حداقل تو این تاپیک که یه سر رشته و اطلاعاتی در این مورد داشته باشه ...

سونی نسبت به پارسال در امدش نه تنها کاهش پیدا نکرد ... بلکه به طرز شوکه کننده و قافلگیر کننده ای 300 درصد افزایش داشت و در رده شرکت هایی مثل سامسونگ خودش رو بالا کشید ... این ضرر هایی هم که تو گزارش های سالیانه اعلام میکنن ... اعلام ضرر و سودش یه سری بر اوررد و پیش بینیه ... اگه به اون مبلغ برسن و یا بیشتر سود کنن که سود خالصه ولی اگه به اون سود مورد نظر نرسن اعلام ضرر مکنن ... مثل یه قماره ... دلیل این براورد و پیش بینی رو هم من خودم نمیدونم ولی به گمانم اکثر شرکت هایی که سهام تو بورس دارن این کار میکنن و درصد مستقیمی رو قیمت سهام شرکت میزاره ...

سونی با در امد سر سام اوری که امسال داشته ... و سرمایه گذاری که کرده این مقدار ضرر در پیش بینی ها واقعا ناچیزه ... و با برنامه درستی هم که داره و حذف بخش های ضرر ده میتونه کاملا جا پای سامسونگ بزاره

سامسونگ هم با اون همه عظمت سالانه یا نمیتونه یا به زحمت میتونه سودش رو دو رقمی کنه (میلیاردی البته) معایب شرکت های الکترونیگی و سخت افزاری هم همینه ... مثل کمپانی های خدماتی و نرم افزاری مثل اپل و گوگل و مایکرو نیستن که از حداقل درامد بیشترین سود رو میبرن ...

نکته جالب هم اینه نابغه هامون پستی که حرفاشون رو رد میکنه لایک میکنن ... به هر حال ما منتظر برشکست شدن سونی تو سال اینده میمونیم

نشر اکاذیب ... ههههه ... بیخیال بابا ...

شما به نادونی من ببخشید .... باز حداقل ابر کمپانی ها رو به چشم یه بقالی نمیبینم

حرف شما غلط هست در آمد سونی قابل قیاس با سامسونگ که در آمد خالص 10 میلیارد داشته نیست در آمد سونی سال قبل کمتر از 500 میلیون دلار بوده و امسال هم کلا ضرر داشته لطفا درباره مطلبی که پست میزنید تحقیق کنید.

و اخرین چیز سونی داره به دوران سود دهی نزدیک میشه که تو امار سالیانه هم مشخصه
این فنهای x1چکار سونی دارند؟
فقط بدوندد که تا الان ps4بالی سرشون هست همین عامل میتونه ضامن موفقیت های سونی باشه

ولی این ضرر اون ضرری نیست که شما خیال میکنید ... 1.1 میلیارد ضرر خالص یعنی برشکستگی کامل یه شرکت ... چه برسه به سالهایی که سونی 7-8 میلیارد ضرر رو تجربه کرده .... یه بار دیگه هم بهتون توصیه میکنم اطلاعاتتون رو در این زمینه افزایش بدید .... شایدم نه ... چون من تو این جور تاپیک ها حسابی سرگرم میشم ...

یه منبع بیاره که گفته باشه ضرر کرده دوبازه میگم گفته باشه ضرر کرده ؟

عزیز من دیگه اینجا کلاس زیان انگلیسی که نیست سود و ضرر به انگلیسی میشه Profit and Loss هر منبعی که برید ببینید نوشته annual loss به معنی ضرر سالیانه به غیر از اون یه تحقیق 10 دقیقه ای در گوگل برای فهمیدن همه این مطالب کفایت میکنه به جای اصرار بر روی حرف غلط.

حرف شما غلط هست در آمد سونی قابل قیاس با سامسونگ که در آمد خالص 10 میلیارد داشته نیست در آمد سونی سال قبل کمتر از 500 میلیون دلار بوده و امسال هم کلا ضرر داشته لطفا درباره مطلبی که پست میزنید تحقیق کنید.

سونی پارسال 0.5 میلیارد سود خالص داشت ... ولی رشدش نسبت به سال قبلش نزدیک به چند میلیارد بود ... (رقم ها یادم نیست) چیزی به اسم در امد خالص نداریم عزیز ... سامسونگ این چند سال در اومدی بین 140 تا 180 میلیارد دلار داشته ... و سودی بین 7 تا 12 میلیارد ... نمیخواد این چیز ها رو به من بگید ... امسالم سونی درامدش رو رسوند به 170 میلیارد دلار از 69-70 میلیارد سالهای قبل ... ولی توی پیش بینی سود شرکت به مبلغ مورد نظرشون نرسیدن ... هر وقت خیر پیش بینی سود یه شرکت اومد خبرتون میکنم تا ملتفت شید قضیه از چه قراره ....

عزیز من دیگه اینجا کلاس زیان انگلیسی که نیست سود و ضرر به انگلیسی میشه Profit and Loss هر منبعی که برید ببینید نوشته annual loss به معنی ضرر سالیانه به غیر از اون یه تحقیق 10 دقیقه ای در گوگل برای فهمیدن همه این مطالب کفایت میکنه به جای اصرار بر روی حرف غلط.

دوست من سونی که بقالی نیست تو داری اینجوری حساب میکنی
شاید من دارم اشتباه میکنتم این هم هست

لازم نیست برای اینکه اثبات کنید حرفتون رو توهین هم ضمیمه کنید بهش!، ادامه پیدا کنه تاپیک قفل میشه.
جدیداً زیاد شده این جور توهین ها، خلاصه امیدوارم به خیر و خوشی تموم بشه.

دوستان عزیز من الان اصلا به سونی و مایکروسافت کاری ندارم من خودم فن سونی هستم و اکثر وسایل منزل ما سونی هست و کاملا مورد قبول هست ولی رشته تحصیلیم حسابداری هست و بی ارتباط به این مطالب سود و ضرر نیست نمیدونم چرا بعضی دوستان اصرار به حرف غلط دارن واقعا ضرر کردن سونی چیز غیر قابل کتمانی هست و خیلی زشت هست این قضیه اگر شما پیش چند نفر آدم با اطلاع برین و اینجور حرف بزنید باعث میشه پیش دیگران خیلی بد جلوه کنید.

R@ZBA HUNT3R عزيز ديگه در اينكه سونى داره ضرر مى ده شكى وجود نداره و گرنه هيچ شركتى نمياد ساختمونى كه برندى مثل واكمنو توش به وجود آورده بفروشه در مورد پست هات بخش موبايل سونى درسته رو به بهبوده ولى در مقابل سامسونگ و فروش سالانه ى اون خيلى كمه بخش tv سونى طبق حرف خودت نسبت به سال قبل سود داشته ولى هنوز مشكل داره در سينما هم بزرگترين شركت نيست اگه سونى بزرگه بعد وارنر و ديزنى و فاكس چى كارن در بخش موزيك هم رشد داشته ولى همه به كنار زمانى كه مشكل مالى هم وجود داشته باشه افراد خبره رو كه بيرون نمى كنن پس اخراج اونا ربطى به مشكلات مالى سونى نداره

یه چیز جالب که همیشه توی اینجور تاپیکا جریان داره اینه کسی که کمترین اطلاعات توی یه زمینه رو داره بقیه رو به داشتن اطلاعات در سطح شنقل(!) و دوستان متهم میکنه:dکلا مجذوب این قضیه شدم من!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or