اتفاقات رخ داده در سونی ; از زبان یک Insider !

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
M

!_Meshki_!

یکی از Insider های سایت Neogaf اطلاعات جالبی را در مورد وقایع رخ داده در سونی منتشر کرده است که با خواندن آن تمام اخراج های اخیر منطقی به نظر خواهد آمد !

" برای چه اتفاقات اخیر را به هم ربط می دهید وقتی اصلا ربطی به هم ندارند ؟!
Stig یک پروژه ساخت که 100 میلیون دلار به سونی ضرر زد درحالی که هر باری که از آن تست کیفیت می گرفتند بد ظاهر میشد ! من رقم های متفاوتی را از 75 میلیون دلار تا 90 دلار را شنیده ام اما باید در نظر داشت پروسه ی ساخت بازی سه بار از سر گرفته شد وسه بار هزینه ی ساخت 3/4 بازی را باید محاسبه کرد . هر بار بازی بدتر از قبل میشد . و هر بار کلی پول خرج می شد و این تئوری که بازی شبیه Destiny بوده کاملا غلط است زیرا بازی یک تم ترسناک همانند Deadspace داشت ! سونی خود را به آب و آتش میزد تا آبروی خود و Stig را حفظ کند زیرا بعد از GOW III به او خیلی اعتماد داشت ... ایده ی این بازی درست بعد از GOW 3 شکل گرفت و قرار بود پاییز امسال منتشر شود اما این اتفاق متاسفانه نیفتاد و خلا بزرگی در لاین سونی ایجاد شد .
بعد از این ماجرا سونی به Stig یک شغل در تم Cory Barlog پیشنهاد داد اما او حاضر نشد سمتی کم تر از کارگردانی را قبول کند و استدیو را ترک کرد !!!

Amy Hennig در مورد مسیر آنچارتد با بقیه کارگردان ها مشکل داشت و استدیو رترک کرد . Justin Richmond هم که همیشه پیرو Amy بود یک پیشنهاد خیلی عالی از Riot گرفت و او نیز استدیو را ترک کرد .
Naughty Dog صدمه نخواهد دید . Uncharted 4 مثل همیشه فوق العاده خواهد بود . Riot حالا یک مهره ی فوق العاده دارد و Amy می تواند استدیو خودش را تاسیس کند .

Guerilla Cambridge بر روی یک بازی Vita کار می کند که افتضاح است و خوب نخواهد فروخت . در نتیجه استدیو کوچک تر می شود تا بتواند روی پروژه ی دیگری تمرکز کنند .
کارگردان Driveclub نمی تواند بازی را سر موقع تحویل دهد سونی به او فرصت میدهد باز هم نمی تواند ؟ جایگزین می شود !

فاجعه است که کسی کارش را از دست بدهد اما سونی دارد از اشتابهات نسل پیش خود درس می گیرد . برای مثال Socom 4 که یک شکست پرهزینه بود . سونی تیم هایی را که بازدهی ندارند از بین می برد . منطقی به نظر می رسد . بخش Playstation اکنون در شرایط بسیار خوبی است . PS3 بالاخره به سوددهی رسیده و PS4 عالی شروع کرده است . ما طلسم نشده ایم ; همه ی این ها اتفاق های جداگانه ای هستند که هرکدام دلیل منطقی داشتند ...

منبع

Last edited by a moderator:
من هزار بار گفتم مهم سیاست شرکته! gow هر شمارش یه کارگردان داشت اما هر 3 تاش عالی بودن!

Lady Ashe
پست هاي شما اين جور كه معلومه كلا ارزش نقل قول و جواب دادن نداره و اشتباه بنده بود كه اصلا جواب دادم .

اتفاقا پست های سوژه ای مثل این پست های شما حسابی ارزش نقل قول داره ... فروش یه ساختمون 70 ساله که داره رو سر کارکنانش خراب میشه دلیلش برشکستگیه .... احتمالا مایکرو هم که بالمر و رییس بخش سرگرمی ... و یکی دو تا استودیو رو تعطیل کرد پول نداشت بهشون بده ...

والا شما نابغه ها اگه اون موقع که سونی ساختمان امریکاش رو فروخت و 10000 نفر از کارمنداش رو پیش از موعد بازنشسته کرد ... و یا قبل از کازه سالانه 8 تا 10 میلیارد تو گزارش هاش اعلام ضرر میکرد حتما این فروم رو میزاشتید رو سرتون ...

اتفاقا پست های سوژه ای مثل این پست های شما حسابی ارزش نقل قول داره ... فروش یه ساختمون 70 ساله که داره رو سر کارکنانش خراب میشه دلیلش برشکستگیه .... احتمالا مایکرو هم که بالمر و رییس بخش سرگرمی ... و یکی دو تا استودیو رو تعطیل کرد پول نداشت بهشون بده ...

والا شما نابغه ها اگه اون موقع که سونی ساختمان امریکاش رو فروخت و 10000 نفر از کارمنداش رو پیش از موعد بازنشسته کرد ... و یا قبل از کازه سالانه 8 تا 10 میلیارد تو گزارش هاش اعلام ضرر میکرد حتما این فروم رو میزاشتید رو سرتون ...

تو خیلی باحالی سونی ساختمون دفتر مرکزیشو تو آمریکا و ژاپن فروخته تو الان میگی واسه اینکه 70 ساله بوده رو سرملت خراب نشه فروخته :)). اگه واسه خراب نشدن رو سر ملت ساختمون فروخته پس چرا رفته تو همون ساختمون 70 ساله که فروخته اجاره نشین شده؟

اخه سونی نمیتونست پول کارمنداش رو بده ساختمان رو فروخت ... بعد به این 60- 70 نفر اخر نرسید ... مجبور بود بدون در نظر گرفتن سمت و تواناییشون اخراجشون کنه ...

سونی دیر یا زود کاملا این ساختمون رو ترک میکنه ... یه شبه نمیشه شعبه مرکزی یه شرکت رو جا به جا کرد ...

راستی چه خبر از بدهی ها . وام ها انگار میگقتید سونی همه ساختمون ها و املاک و مستقلات سونی گرو بانک هان ... و دیگه وامم نمیتونه بگیره ... نمیدونم پس چطور ساختمون ها رو دونه دونه داره میفروشه ؟؟؟؟ این که اصلا پول کارمند هاش هم نداره بده .... پول لوازم اولیه و تحقیقات و توسعه فن اوری پس چی ... فکر کنم ps4 و بلوری 300 اخرین محصولات سونی باشن با این وضع ... بعدش میگن خسته نباشید تعطیلش کنیم بریم اکیهابارا ... خورده فروشی ....

اخه سونی نمیتونست پول کارمنداش رو بده ساختمان رو فروخت ... بعد به این 60- 70 نفر اخر نرسید ... مجبور بود بدون در نظر گرفتن سمت و تواناییشون اخراجشون کنه ...

سونی دیر یا زود کاملا این ساختمون رو ترک میکنه ... یه شبه نمیشه شعبه مرکزی یه شرکت رو جا به جا کرد ...

راستی چه خبر از بدهی ها . وام ها انگار میگقتید سونی همه ساختمون ها و املاک و مستقلات سونی گرو بانک هان ... و دیگه وامم نمیتونه بگیره ... نمیدونم پس چطور ساختمون ها رو دونه دونه داره میفروشه ؟؟؟؟ این که اصلا پول کارمند هاش هم نداره بده .... پول لوازم اولیه و تحقیقات و توسعه فن اوری پس چی ... فکر کنم ps4 و بلوری 300 اخرین محصولات سونی باشن با این وضع ... بعدش میگن خسته نباشید تعطیلش کنیم بریم اکیهابارا ... خورده فروشی ....
بیخیال اینا دنبال یه سوژه میگردن به سونی گیر بدن آخه اون خرابکاری های مایکر ر یادشون رفته بود و دیگه کم کم داشت اسم کنسولشون به 720 تغییر میکرد آره دیگه سونی داره بر شکست میشه طبقه بالایی خونه ما ر اجاره کرده
ببینم پس نسل قبل اون همه استدیو که مایکر تعطیل کرد یا مولتی پلتفرم شدن به خاطر کمبود بودجه بوده 360 که کلی سدآوری داشت

الآن برا من سوال هست که کی و چه جوری ثابت کرده که حرف های این بابا چرت بوده ؟؟؟؟
شخص Col Rodgers (کارگردان سابق Drive Club) اومد تو گف و گفت هرچی اون Insider در موردش گفته غلطه. قانون گف هم اینه که یه لیک یا Inside info اشتباه = بن. حالا اون Insider هر چقدر قدیمی هم باشه مهم نیست.

الآن برا من سوال هست که کی و چه جوری ثابت کرده که حرف های این بابا چرت بوده ؟؟؟؟

نه خیر مثل اینکه نخوندی صفحات قبل رو:dاین پست رو بخون.

من که حرف این اینسایندر رو بیشتر با واقعیت یکی میدونم ... درایو کلوب به لانچ نرسید ... به لانچ ژاپن هم نرسید ... هنوزم هیچ تاریخ انتشاری نداره ....

به نظر من که کارگردان درایو کلوب توجیح کرده عملکردش رو با بهونه مریضی بچش ...

از طرف سونی هم و هیچ سوم شخصی هیچ تایید و تاکذیبی صورت نگرفته ... یه جورایی عجولانه طرف بن شد ...

حوب کارگردان میگه پسر من مریض هست قطعا نخواسته به آبروش صدمه بزنه و گرنه مگه از اولش نمیدونسته که مکان کارش تا خونش 4 ساعت فاصله داره خوب یارو میگه پسرم مریض هست کسی هم نمیتونه حرفش ر نقص کنه درست مثل این میمونه که شما به مدرسه نمیرید و گواهی پزشکی میبرید و میگید من مریض بودم کسی نمیتونه حرفتون ر نقض کنه ولی حرف این یارو به نظرم درست تره چون با منطق خیلی بیشتر جور در میاد تو حرف های COL دلیل قاطعی نیاورده که حرف های این INSIDER غلط هست فقط گفته که ماجرا این طوری نبوده و من از ایشون خواستم که پست ر پاک کنه

حرف های Insider درباره ضرر های تجاری معقولانه به نظر میرسه چون شایعه شده شرکت سونی به احتمال 78 درصد تا دو سال آینده ورشکسته میشه :|
وضعیت سهامش هم خوب به نظر نمیرسه

71069913655219950936.jpg

حوب کارگردان میگه پسر من مریض هست قطعا نخواسته به آبروش صدمه بزنه و گرنه مگه از اولش نمیدونسته که مکان کارش تا خونش 4 ساعت فاصله داره
اون موقع که استخدام شده بچش مریض نبوده، مسئله پیچیده ای نیست به خدا!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or