آینده ای بزرگ در تاریکی.. Remedy از Alan Wake 2 می گوید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

.Evanescence.

کاربر سایت
[TABLE="width: 800, align: center"]
[TR]
[TD]در اخرین مصاحبه Eurogamer با Remedy در مورد شایعه های پیرامون Alan Wake 2 و همچنین عدم مولتی پلتفرم شدن آن در حال حاضر صحبت می شود.
98752528074308696037.jpg

اول از همه از آن ها پرسیده می شود که آیا در Remedy گروهی هستند که بر روی Alan Wake 2 کار کنند و یا در آخر به آن فکر کنند؟
Oskari Hakkinen می گوید: " فکر کردن در مورد آن؟ زمانی که ما Max payne را ساختیم،اصلا انتظار نداشتیم به یک عنوان موفق تبدیل شود.ما برای ساخت یک عنوان عظیم بسیار جوان بودیم.وقتی در آن زمان مردم کار ما را در E3 دیدند و گفتند ‘ شما کار خیلی جالبی انجام دادید’ بسیار شوکه شدیم.آن ها گفتند’ شما این چیزی که به ما نشان دادید را عرضه می کنید؟در Max payne 1 که Sam Lake خالق این بازی بود،تمام شخصیت ها در آن کشته شدند.پس این خیلی سخت بود تا ما بتوانیم Max Payne 2 را استارت بزنیم چون ما واقعا نمی دانستیم چه دنباله ای برای این سری درست کنیم.هیچ وقت در مورد آن فکر نکرده بودیم.Sam هیچ وقت داستانی مثل آن ننوشته بود.او فقط داستان یک بازی را نوشته بود.تنها دلیلی که Mona Sax در بازی جان سالم به در برد به خاطر یکی از همکارانمان که در بخش رمان گرافیکی با ما کار میکرد بود.او نمی خواست Mona بمیرد و گفت او را نکشید! پس ما داستان را تغییر دادیم و شما به طور واضح ندیدید که او بمیرد.این دلیلی شد تا Mona یک نقش مهم در پیشرفت داستان Max Payne 2 باشد.
حال ما برای Alan Wake نقشه ای بیشتر و بزرگتر از Max Payne داریم.حال Sam با داستانی که خلق کرد چیزی بزرگتر از یک بازی را به وجود آورد.او تمام چیزی که در سر داشت را خلق کرد و نوشت.حتی داستان Night Springs چیزی بود که او قبلا در مورد آن فکر کرده بود-داستان درون داستان.او داستان و بازی American Nightmare را برای Xbox Live Arcade مناسب دانست و آن را درست کردیم."
زمانی که هنوز Alan Wake 2 معرفی نشده است،یکی از نویسندگان Xbox World سال پیش گزارش داد این بازی برای Xbox بعدی در حال ساخت است،چیزی که شایعه شد در E3 2012 معرفی خواهد شد.زمانی که ما این را به Hakkinen گفتیم او این گزارش را رد کرد و در جواب به ما گفت اگر Remedy شماره بعدی Alan Wake را بسازد مدت زمان زیادی طول نخواهد کشید.او شرح داد:
"ما تکنیک ها ،موتور بازی،احتیاجات بازی و هر چیزی که برای یک داستان لازم باشد را آماده داریم،حتی کارکتر بازی.،پس احتیاج نیست ما این چیزها را دوباره بسازیم.پس انجام آن برای ما نسبت به نسخه اول بسیار راحت تر است.ما American Nightmare را می بینیم،چیزی که فقط 8 ماه ساخت آن وقت گرفت،ببینید ما حتی کلا محیط بازی را تغییر دادیم،حال بازی در Arizona اتفاق می افتد.
"پس ما با دور نریختن همه چیز کل بازی را در 8 ماه درست کردیم،چون خیلی چیز ها را در اختیار داشتیم.زمانی که یک تیم داشته باشیم که می دانند در مورد این بازی چه کار باید انجام دهند کار بسیار آسان و سریعتر انجام می شود.جواب شما این است که اگر ما به ادامه عاقبت و سرنوشت Alan Wake بپردازیم ،مطمئنا کارها خیلی سریعتر و راحت تر از Alan Wake 1 انجام می شود.چون ما موتور بازی را از قبل ساختیم،همچنین داستان و دنیای بازی را خلق کرده ایم."
"در مورد کنسول های نسل بعد نمی توانم چیزی بگویم،چون از هیچ چیزی مطمئن نیستم.ما نمی دانیم چه کنسول هایی با چه سخت افزار و معماری به سراغ ما می آید.آن ها این موضوع را خیلی محکم و سخت نگه داشته اند.شاید هنوز وقت آن نشده تا در مورد آن با ما صحبت کنند."
بازی Alan Wake به صورت انحصاری برای Xbox 360 در سال 2010 عرضه شد.حال بعد از 2 سال این بازی برای Pc در این هفته منتشر می شود. Alan Wake's American Nightmare هم یک بازی انحصاری برای Xbox Live Arcade است.
پس همچنین ما این بازی را در کنسول های PlayStation نخواهیم دید آن ها هنوز به رد کردن نسخه بازی برای Sony ادامه می دهند.او گفت:" من می دانم شما هرگز Alan Wake و Alan Wake's American Nightmareرا در PlayStation نخواهید دید چون آن ها انحصاری xbox هستند.این عنوان بسیار به قلب های ما نزدیک است،چیزی که ما مدت زیادی بر روی آن کار کردیم،مطمئن باشید شما Alan Wake های بیشتری در آینده خواهید دید."
اما آیا Alan Wale 2 مولتی پلتفرم خواهد شد؟
"صادقانه بگویم،ما در این لحظه هیچ برنامه ای برای این کار نداریم.من نمی گویم هرگز این اتفاق رخ نمی دهد،اما من در این حال می گویم فعلا هیچ برنامه ای برای این کار نداریم.هیچ برنامه و گفت و گویی برای مولتی پلتفرم شدن این بازی انجام نشده است"

15950419247021265914.jpg

آقای Sam Lake در سمت راست و آقایOskari Hakkinen در سمت چپ​
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]منبع[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
Dreadlord

کلا عقل،گوش و چشمی که سرجاش نباشه همینه! چند سطر نوشتی؟ فایده ای هم داره بنظرت ؟؟؟

فرداست که ترول های عزیز به روش های مختلف وارد میشن! :|

گیم پلی باید خسته کننده باشه تا به دل ما بشینه تازه یه بازیه هم هست که توش تیر رنگی میزنن و قورباغه میکشن ما اونو هم خیلی دوست داریم اصن.
Problem Haters?

Epic Comment Is Epic
----------------------------------------------------------
اول از نیلوفر خانوم تشکر میکنم ترجمه قشنگی بود.
بعدشم از بابک تشکر میکنم به خاطر پست قشنگش
بعدم از یه سری از دوستان تشکر میکنم که 2-3 نفری اومدن سرشونو گذاشتن سره یه فروم دارن ترول میکنن که دله مارو شاد کردین :)
---------------------------------------------------------
یعنی شما که میایی اشکال میگیری، یدونه ازون Manuscriptـهارو (بیخیال اونایی که تو Nightmare Mode هستش) تا آخر خوندی با اتفاقات قبل و بعد تطبیق دادی؟ من به شخصه کلی وقت تو Bright Falls گذروندم، و تک تک لحظه ـاش ارزششو داشت، موسیقی بینظیر، گرافیک خوب، I Don't Give A F about the not so thrilling gameplay ، و از همه مهمترین Epic ترین داستانی که بعد از یه مدت طولانی تو یه بازی دیدم... یعنی چقدر من اینور اونور گشتم دنبال Manuscript فقط واسه اینکه یه جمله بیشتر از نوشته های آلن رو بخونم. اون ادبیات، اون لغت ها، اون جمله بندی ها... اوف شاهکار بود.
میگی 2-3 بار کلاغ اومد؟ یعنی واقعا جدی داری میگی؟ مرحله آخر فقط چنتا بشکه و تراکتور اومد؟ یعنی من نمیدونم چی بگم....
کسی حق نقد و اشکال گیری داره که بازی رو کامل انجام داده باشه و کامل درکش کرده باشه، نه یه سونی فن ـه معلوم الحال که فعالیت درخشانش در حوزه فلانچی بستن در همه تاپیک ها مشاهده میشه :)
میگی 2-3 بار کلاغ اومد؟ یعنی واقعا جدی داری میگی؟ مرحله آخر فقط چنتا بشکه و تراکتور اومد؟ یعنی من نمیدونم چی بگم....

تا وقتی روی دیسک نیست نمی تونم بازیش کنم ، امیدوارم برای PC هم بیاد !

من نمیدونم کی این تکراری بودن رو اول مطرح کرد و الان 2 ساله مُد شده!
هم از سیستم مبارزاتش تعریف کرده، هم به شدت از داستان و روایت داستانش تعریف کرده، هم جو و روند بازی و اینا. حالا باز بیایید بگید تکراری و خسته کننده و ...

بي خيال آقا بابك.اينارو به كي ميگي؟
طرف اصلا اين چيزا براش مهم نيست كه.اومده واسه ترول كردن.حالا شما بيا يك قران مطلب و سند بذار باز طرف كار خودشو ادامه ميده.تاپيك Halo يادت نيست مگه هفته ي قبل؟

طرف كارش اينه وقتي ديد يك بازي انحصار XBOX360 هستش شروع به ترول كردن بكنه.

من نمیدونم کی این تکراری بودن رو اول مطرح کرد و الان 2 ساله مُد شده! ولی یه چیزی رو ظاهرا نمیدونید که باید بهتون بگم.

اصولا تو نقدها یه مسئله خیلی مهم ملاکه به نام ارزش (value). یعنی چی؟ یعنی آیا اون پولی که شما به بازی میدید ارزشش رو داره یا نه؟ همون قدر content اون بازی ارائه میده یا نه؟ خُب Alan Wake زمانی که عرضه شد، به عنوان یه بازی 60 دلاری فقط یک سینگل پلیر 8-10 ساعته داشت. نه مولتی پلیری، نه Horde Modeـی، نه Challenge Modeـی، نه +New Gameـی، هیچی! فقط همون سینگل پلیر 8-10 ساعته که ارزش تکرار بالایی هم نداشت به اون صورت (به جز برای کسایی که حوصله پیدا کردن 100 تا manuscript دارن). در مقابلش دقیقا همون روز بازی مثل RDR عرضه شده بود که علاوه بر یه سینگل پلیر 30-40 ساعته، مولتی پلیر خیلی قوی و جذابی هم داشت. خُب مسلما چنین بازی نمیتونه بیاد میانگین خیلی فوق العاده ای بگیره چون از لحاظ value در سطح پایینی قرار داره. اصلا امتیاز رو برای همین میدن که طرف ببینه آیا اون پولی رو که به زحمت به دست آورده رو بده به فلان بازی یا نه، وگرنه برای دورهم بودن امتیاز نمیدن این همه سایت.
این مسئله رو خیلی از ماها نمیدونیم چون طبیعیه، بازیها رو کپی میخریم و اصلا ارزش مرزش نمیدونیم چی هست.

90% اینکه AW میانگینش شد 83 همین بود، نه بهانه های الکی مثل تکراری شدن و اینا. اصلا دلیل اینکه American Nightmare داره به صورت دانلودی و فقط با قیمت 15 دلار عرضه میشه همینه، چون مایکروسافت فهمیده کسی برای یه سینگل پلیر چند ساعته 60 دلار پول نمیده.
طرف نمیدونه چه ایرادی از بازی بگیره چون ایراد خاصی ازش ندیده، هر طوری شده میخواد یه توجیهی برای میانگین امتیاز بازی پیدا کنه. خُب اگه تا حالا سردرگم بودی، الان میتونی از سردرگمی دربیای.
اتفاقا من فکر می کنم خیلی میانگین امتیاز عالی هم گرفته، چون خیلی بازیها که هم سینگل دارن، هم مولتی دارن و هم کلی مُد دیگه به زحمت میتونن به همین میانگین 83 هم برسن.
AW از لحاظ فنی ایراد خاصی نداشت و اتفاقا بازی با کیفیتی بود. تکراری بودن و این حرفا همش همون توجیه و دلیل جور کردنیه که گفتم، چون حتی سایت سخت گیری مثل گیم اسپات هم اصلا هیچ حرفی از تکراری بودن نزده و تنها ایرادی که از بازی گرفت این بود: Lacks surprising, memorable gameplay moments.

به جاش این همه هم ازش تعریف کرد.
  • Fresh storytelling fleshes out the supernatural events in interesting ways
  • Satisfying combat mechanic makes disposing of evil creatures a blast
  • Subtle lighting effects and a moody soundtrack create a disturbing atmosphere
  • Optional collectibles are well worth risking your life to grab.
هم از سیستم مبارزاتش تعریف کرده، هم به شدت از داستان و روایت داستانش تعریف کرده، هم جو و روند بازی و اینا. حالا باز بیایید بگید تکراری و خسته کننده و ...

اگر انتظار داری اژدها فن ها مطلبی که نوشتی رو درک کنند سخت در اشتباهی..:|

طرف نه اصلا میدونه داستان چیه نه میدونه گیم پلی چیه نه میدونه جو چیه ولی خیلی کامل میدونه گرافیک چیه و خیلی ساده هم میشه طرفدار Killzone یا میدان هایپ 3 و امثالهوم..

Dreadlord @ با این حساب که شما گفتی الان American Nightmare باید میانگین 100 هم رد کنه دیگه ؟ نه ؟ چون هم قیمتش خیلی پایین تره ، هم بهش یه قسمت Horde اضافه شده.

تا اونجایی هم که من میدونم همه ی سایت ها "ارزش" رو برا نمره دادن ملاک قرار نمیدن. یه سری نمره ی فنی رو لحاظ میکنن (میانگین نمره ی هر بخش گرافیک ، گیم پلی و...). البته مطمئن نیستم.

Euphoria @ عمویی وقتی میگم 2-3 بار کلاغ اومد منظور این نیست 2-3 تا دونه کلاغ اومد ، منظور اینه که 2-3 تا موج کلاغ اومد. محل اومدنشون هم گفتم. اگه جای دیگه اومدن بگو یادم بیاد. در ضمن دشمنا رو تو بازی دونه دونه نمیشمرن که میگی مرحله آخر چند تا فلان چیز اومد.

تا اونجایی هم که من میدونم همه ی سایت ها "ارزش" رو برا نمره دادن ملاک قرار نمیدن. یه سری نمره ی فنی رو لحاظ میکنن (میانگین نمره ی هر بخش گرافیک ، گیم پلی و...). البته مطمئن نیستم.
اگه بخش مولتی را از بازیهای انچارتد و kz حذف کنن به نظرت میانگینشون چطور میشه ؟
سند دیگه برا حرفم سری GOW هست که هیچ کدوم مولتی یا Co-op نداشتن ولی همشون میانگین بالای 92 داشتن.
کدوم یک بازی ها در این سبک بوده مولتی داشته باشه ؟ اصلا سبکش طوری هست نمیشه ازش مولتی پلیر در اورد . ولی با AW که بازی یه نوع شوتر هم حساب میشه راحت میشه چنین چیزی ازش در اورد .

در ضمن گیریم که حرف شما هم درست باشه. پس این میانگین 83 ی آلن ویک یعنی ارزش تکرار بالایی هم نداشته دیگه ؟ چون اگه داشت مثل سری GOW میانگینش بالا میشد. خب چرا ارزش تکرارش پایین بوده ؟ جوابش ساده ـست ؛ به خاطر ضعف گیم پلی.
چطور گیم پلیه بازی ضعیف بوده که گیم اسپات که بسیار به سختی به یک بازی جام گیم پلی میده ولی به بازیه AW داده ؟!
یا همین IGN هم بهش 9 داده ؟! حتی IGN بعد از گذشته 2 سال که نسخه PC باشه فقط با پیشرفت گرافیک دوباره بهش 9 داده ؟!( که طی این 2 سال میزان جوگیری خیلی میاد پایین !)

آخرین ویرایش:
اگه بخش مولتی را از بازیهای انچارتد و kz حذف کنن به نظرت میانگینشون چطور میشه ؟
کیلزون که اکشن اول شخصه اصلا بدون مولتی نمیشه تصورش کرد. مثل هیلو. این که هیچی.

اما آنچارتد: اتفاق خاصی براش نمی افتاد. مثل نسخه ی اولش که مولتی نداشت و با اینکه اصلا با 2 و 3 قابل مقایسه نیست میانگینش در متا 87 و تو گیم رنکینگز 89.5 شده.

سند دیگه برا حرفم سری GOW هست که هیچ کدوم مولتی یا Co-op نداشتن ولی همشون میانگین بالای 92 داشتن.

در ضمن گیریم که حرف شما هم درست باشه. پس این میانگین 83 ی آلن ویک یعنی ارزش تکرار بالایی هم نداشته دیگه ؟ چون اگه داشت مثل سری GOW میانگینش بالا میشد. خب چرا ارزش تکرارش پایین بوده ؟ جوابش ساده ـست ؛ به خاطر ضعف گیم پلی.

کدوم H&S ـی دیدی که مولتی داشته باشه آخه ؟ بابا چرا از گودرز میری به شقایق هی ؟ AW رو چه به یه بازی H&S .

@ بهنام :
از گاو ، انتظار میره گوساله بزائه ، از سگ هم توله سگ .
کسی از یه بازی هک ان' اسلش انتظار نداره مالتی پلیر داشته باشه و نداره ، همونطور باهاش برخورد میشه که بایست بشه . اما از یه شوتر سوم شخص چرا :دی ... البته الآن امتیازای AW : AN بیاد متوجه میشه که حرف بابک درست بوده ... یکم صبر :دی !

کدوم H&S ـی دیدی که مولتی داشته باشه آخه ؟ بابا چرا از گودرز میری به شقایق هی ؟ AW رو چه به یه بازی H&S .
عزیز شما سر پیازی یا ته پیازی؟ بابک گفت امتیاز رو نسبت به سرگرم کنندگی و ارزش تکرار و پولی که داریم میدیم منم این جواب رو دادم. حالا این به کنار ، آنچارتد رو چی میگی؟
@ بهنام :
از گاو ، انتظار میره گوساله بزائه ، از سگ هم توله سگ .
کسی از یه بازی هک ان' اسلش انتظار نداره مالتی پلیر داشته باشه و نداره ، همونطور باهاش برخورد میشه که بایست بشه . اما از یه شوتر سوم شخص چرا :biggrin1: ... البته الآن امتیازای AW : AN بیاد متوجه میشه که حرف بابک درست بوده ... یکم صبر :biggrin1: !
کیوان چرا هی زمین و زیرزمین رو بهم میدوزی؟ :دی حالا آلن ویک شد شوتر سوم شخص ؟!
تا دیروز که اکشن ادونچر بود. Survival horror هم حتی میگفتن بهش. Thriller و از این لغب های روانشناسانه (!) هم بهش میدادن حتی. حالا شد شوتر سوم شخص؟؟ یعنی مث گیرز آو وار دیگه؟ بعدش هم تو مثلا از رزیدنت اویل یا حتی سایلنت هیل انتظار مولتی پلیر داری واقعا ؟؟
امتیاز های AN رو هم میبینیم. تا اون موقه به فکر بامبول جدید برا توجیهش باشید :دی
پ.ن: هیچکس اون قست از حرفهام که به ضررشه نمیبینه و راجبش هیچی نمیگه ، همه منتظر قسمتین که بتونن گیر بدن. اصلا اون تیکه که راجب آنچارتد گفتم از بحث حذف شد به جاش چسبیدن به GOW.
کدوم یک بازی ها در این سبک بوده مولتی داشته باشه ؟ اصلا سبکش طوری هست نمیشه ازش مولتی پلیر در اورد . ولی با AW که بازی یه نوع شوتر هم حساب میشه راحت میشه چنین چیزی ازش در اورد .
جوابی که به کیوان دادم رو بخون.
چطور گیم پلیه بازی ضعیف بوده که گیم اسپات که بسیار به سختی به یک بازی جام گیم پلی میده ولی به بازیه AW داده ؟!
یا همین IGN هم بهش 9 داده ؟! حتی IGN بعد از گذشته 2 سال که نسخه PC باشه فقط با پیشرفت گرافیک دوباره بهش 9 داده ؟!( که طی این 2 سال میزان جوگیری خیلی میاد پایین !)
IGN UK هم تو نقدش به گیم پلی 7.5 داده در صورتی که به گرافیک و داستان 9 داده. یکی دو تا سایت که ملاک نیستن.

آخرین ویرایش:
من یبار گفتم ، باز هم میگم ... ما چیزی به اسم سبک روانشناسانه نداریم ، سبک اینتراکتیو دراما نداریم ، و ... اینا اراجیفی هستند که اساسا از دهن سازنده ها میاد بیرون و سپس از دهن فن بوی ها نمی افته .
اما اکشن ادونچر داریم ، شوتر سوم شخص هم داریم ... حرف تو درسته ، بازی عملا یه اکشن ادونچره ، اما تو زیرژانر شوتر سوم شخص ... دوربین بازی ، دارای نمای سوم شخصه و مکانیزم اکشن و گیم پلی بازی هم شلیک با اسلحه گرمه ... تموم شد و رفت . ابتدایی ترین تعریفی که میشه کرد همینه . این که بگیم بازی اکشن ادونچره بس کلی گویی کردیم -که البته اشتباه هم نگفتیم.- ؛ خدای جنگ هم اکشن ادونچره ! رزیدنت اویل هم همینطور ، فرقه اساسین هم به همین صورت .
حالا الآن کجای این چند تا بازی مثل همن ؟! - هیچ جا .
اون جوایزی هم که آخر سال میبینی میدن و مثلا تو دسته اکشن/ادونچر اسم RDR رو کنار Alan Wake میذارن ، به خاطر اینه که تو دسته (رشته) بازی های شوتر سوم شخص ، شوتر بودن صرف رو ملاک قرار میدن ، گیرز مثلا ، یا ونکوئیش .
اما بحث چیز دیگه ای بود کلا ؛ تو میگی AW اکشن ادونچر بود ، من هم میگم بود ، اما از چه نوعش ؟ - شوتر سوم شخص ... ولی شدیدا کمبود کانتنت داره بازی .
این که میای میگی Uncharted رو چرا کسی نمیبینه ؟
1.Uncharted بدون وارد شدن به جزئیات و توضیحات اضافه از AW بهترو با کیفت تره ، و امتیاز بیشتری گرفته .
2.Uncharted مالتی پلیر داره ؛ که خب Value رو میبره بالا . منتقدا هم اون رو در نظر میگیرن و بهش نمره میدن .
الآن من یه چیزی میگم ، سال دیگه ببین نتیجش رو ؛ 3 Dead Space ، کافیه مالتی پلیر داشته باشه ، تا چندین برابر چیزی که الآن هست مورد توجه قرار بگیره .
مثلا فک کردی تا حالا چرا این کالاو دیوتی که تقریبا یه فرمول رو هر سال پیش میگیره ، امتیازاتش افت نمیکنه ؟ دقیقا به خاطر همون ماد های مولتی پلیر و ازون مهمتر ، Value بالای بازی هست که به منزله زامبی ماد ، یا Ops به وجود میاد .

حالا Uncharted هم قابل مقایسه با AW شد 8-|
داستان uncharted خیلی عمومی تره. بیشتر تو چشمه.از اونجاییم که گرافیک مهمه واسه خیلیا میرن سمت اون و بیشتر بهش بها داده میشه. کلا فقط دوس دارین این رو هرجور شده با یه چی مقایسه کنین.دیگه به Gow هم رحم نکردن اینا :d
کلا اگه نمرش 60 هم بشه من بازی می کنم به نظره دیگران چرا اهمیت بدیم آخه ؟

.
.
.
الآن من یه چیزی میگم ، سال دیگه ببین نتیجش رو ؛ 3 Dead Space ، کافیه مالتی پلیر داشته باشه ، تا چندین برابر چیزی که الآن هست مورد توجه قرار بگیره ...
میون کلامتون شکر ولی DEAD SPACE 2 همین الانشم مولتی پلیر داره :دی
پ.ن : به جان بچتون هیچ قصدی ندارم فقط شفاف سازی کردم :دی
پ.ن 2 : کیوان وقتی میشینی پایریت خوری همین میشه دیگه :دی
-----------------------------
مولتی پلیر بوقی بدرد عمشون میخوره
biggrin1.gif
!
هر چی باشه بالاخره داره دیگه پایریت خور :shrewd: تو که نوع مولتی (پُرملات یا آبکی) رو ذکر نکردی :دی

آخرین ویرایش:
میون کلامتون شکر ولی DEAD SPACE 2 همین الانشم مولتی پلیر داره :دی
پ.ن : به جان بچتون هیچ قصدی ندارم فقط شفاف سازی کردم :دی
پ.ن 2 : کیوان وقتی میشینی پایرت خوری همین میشه دیگه :دی
مولتی پلیر بوقی بدرد عمشون میخوره :دی !
بعد همین شماره دوم ، کلا نسبت به اولی کلی حلوا حلوا "تر" شده بود ... :دی
تو که نوع مولتی (پُرملات یا آبکی) رو ذکر نکردی
biggrin1.gif
.
دارک سولز هم مولتی داره ! :دی اما کسی حسابش نمیکنه :دی ! گفتم که ، مولتی ای که گیمر ها رو مجاب نکنه برن طرفش ، عملا انگار وجود نداره ؛ باقی بحث باشه واسه تو پروفایل ، تاپیک کلا تو ساهچاله افتاد :دی !

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or